Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса!
В Европа трескаво се въоръжават заради нелегалните имигранти!
Г-да продажни политици, съсипали българската държава и продали народа в робство, няма как да ни спрете!
НУЖНО Е НЕЗАБАВНО АРМИЯТА ДА ЗАТВОРИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНИЦИ!
Проучване на новите маршрути на Нелегалните!
ООН: Воински съюз "Васил Левски" защитава България и Европа!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Платформа: Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание

ГЕНОЦИД НАД НАРОДА И НЕГОВОТО ПРАВО
И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА
НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА и ВЪСТАНИЕ

След като вече двадесет и пет години всички управляващи в България партийни елити, слуги на сатаната (Световния Финансов Интернационал) и техните безбройни политически клонинги и креатури упражняват ГЕНОЦИД и изтребват икономически, духовно и физически своите съграждани, т.е. НАРОДА, то според Хартата за правата на човека на ООН, ратифицирана и от България, народът ни има правото на НАЦИОНАЛНО ВЪСТАНИЕ.

Само гражданската съпротива и въстание ще ни помогнат да се освободим от този престъпен ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧЕН МОДЕЛ за разграбване и управление на държавата и от окупационните колониални власти, които вече 25 години изсмукват потта и кръвта на българския народ и унищожиха в чужда изгода българската икономика, армия, образование, наука и здравеопазване. Това е единственият начин да изхвърлим завинаги всички партии от властта и България да бъде прочистена и освободена, а виновниците за тази страшна по своите мащаби НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА да бъдат изправени пред съда на народа, а имуществата им и щедрите държавни субсидии да бъдат конфискувани и върнати обратно в държавната хазна, за да се използват за възраждане на Родината.

АНАЛИЗ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА ВЪСТАНИЕ

Няма друга нормална държава в света (освен републиките от екс СССР и тези западни държави, които са вече окупирани от господарите на Новия световен Ред), в която управниците да са разпродали или подарили на местни и чужди престъпници, банки и транснационалните корпорации, всички печеливши сектори на националната икономика, финансова система, комуникации и ресурси.

Достатъчно е само да си зададем въпроса: какво друго е това, ако не  НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА, е продажбата на енерго дружествата на чужденци? Нали само с едно поредно повишаване цената на тока, те окончателно съсипват и унищожават цялата българска икономика, защото я правят нерентабилна и неконкурентно способна. Та нали именно цената на тока се калкулира в цената на всички изделия и услуги и те стават непосилно скъпи и непродаваеми, а икономиката бива довеждана до банкрут.

Същото е и с Нефтохим и бензиностанциите. Вдигането на цената на горивата (у нас както с цените на тока, телефоните и водата, най често над световните - дори когато цените на петрола падат драстично) прави всичко, свързано с транспорта нерентабилно и губещо. Същото е положението и с продажбата на комуникациите съставляващи важна част от системата за национална сигурност и хиляди други неща.

Продажбата на печелившите сектори на националната икономика и всички природни ресурси съвсем умишлено доведе до фалит на държавата,

защото по този начин тя бе лишена от възможност за каквито и да е било приходи в хазната. Липсата на други приходи (освен от данъци) в държавната хазна (ограбвана от всички политици, управлявали през последните двадесет и пет години) доведе до невъзможност държавата да поеме социалната тежест и непосилни разходи, да стабилизира и размножи реалните сектори на икономиката, да финансира създаването на нови високо технологични иновационни производства. Как да имаме болници, детски градини, пътища, наука, образование и могъща армия или ефективни полиция, съд и прокуратура, когато всички приходи от печеливши дейности на бившия държавен сектор постъпват не в държавната хазна, а в джобовете на продажната ни предателска политическа върхушка и нейното роднинско, приятелско и бизнес обкръжение? Болните умират без лекарства, а върхушката ни си строи дворци и праща децата си да учат в чужбина, където са и тайните им банкови сметки с откраднатите от държавата и нашият труд пари. Как политиците ни да вземат решения в полза на народа и държавата, когато тези, които контролират сметките им в западните банки, всъщност чрез тях ги държат за топките и реално определят тяхното поведение, външната и вътрешната ни политика и икономическото ни ликвидиране и банкрут? Нали само ако се опитат да бъдат независими, веднага ще им конфискуват парите по банковите сметки в чуждестранните банки. Как да се развива българската икономиката и да се борим със световната криза, когато банките в България отдавна са разпродадени от нашата развратна върхушка на чужденци и трупат спекулативен капитал и печалби на гърба на многострадалния народ и ограбваните български граждани. Те дори изнасят към своите централи в чужбина парите, които са вложили в тях българските вложители, и парите, които продажните ни правителства им отпускат от фискалния резерв на държавата.

Образованието, спомагало за съхраняването на Българската нация през вековете, също бе унищожено от нашите продажни политици, подписали без дори да прочетат и държавнически да анализират споразумението от Болоня, целящо да превърне умната и интелигентна българска нация в тълпа от овчедушни, послушни и затъпели роби. На Световния Финансов Интернационал и слугите на сатаната не им трябват национални държави и нации с хилядолетна и велика история, а пазар за техните транс национални корпорации, за да изсмучат ресурсите и унищожат нашите държави. Нали колкото по-простички и безволеви са гражданите на една държава, толкова по-лесно ще бъдат зомбирани, манипулирани и ограбвани. Продажните ни политици изнесоха тайно от народа и предоставиха под чужд контрол дори златния и валутен резерв на страната. Подписаха стотици неизгодни на Българския народ споразумения за кредити, които или не постъпиха в страната, а направо по кодираните им чуждестранни сметки, или бяха своевременно разграбени и поделени от тяхното обкръжение. След като по този начин всъщност прехвърлиха на кредиторите (от една известна на всички националност) собствеността върху българската държава и всичките и ресурси, те естествено прехвърлиха върху наш гръб и връщането на тези кредити заедно със смъртоносните убийствени лихви. Кредитите се връщат и ще се връщат от народа, а не от крадливите ни политици, които ги присвоиха.

В момента тайно от българския народ външният дълг на страната вече е доведен до абсурдните 74 милиарда евро. От тях в джобовете на народа не е постъпил дори един евроцент. Не е направено и нищо, от което да си проличи, че всички тези партийни правителства са взели тези кредити, с които изцяло са реформирали и реинвестирали, а не ограбили цялата българска икономика, че са покрили страната ни с мрежа от хиляди високо технологични и екологични предприятия, че са построили стотици нови болници, училища и детски градини, натъпкани със свръх съвременно и ултрамодерно оборудване и висококвалифициран персонал. Няма нищо друго в опустошената ни Родина, освен непосилни кредити и дългове, които ще трябва да изплащаме именно ние и нашите деца, докато всички партийни елити накрая ще избягат там, където отдавна изпратиха децата и парите, които откраднаха от нас. Ситият на гладния не вярва, е казал народът.

Как да им вярваме, след като всички политици са преяли от власт и грабежлък? Как да вярваме на Цветанов, Станишев, Костов, Радан Кънев, Меглена Кунева, Първанов, Калфин, Кристалина Георгиева, Дянков, Фидосова, Доган, Местан, Сидеров, Бареков, Борисов… след като и те заедно със Славчо Христов, Валентин Златев, Цветан Василев и Цветелина Бориславова са милиардери на гърба на народа и грабежлъка през време на тяхното  управление.

Как да вярваме повече в избори, партии или дори в този долнопробен алчен комарджия, наричащ себе си ЦАР? Нито ИЗБОРИТЕ (дори и на сто процента мажоритарни, които ще бъдат лесно купени само от престъпници, които грабят и имат нужните пари и власт), нито ПАРТИИТЕ, нито протестите няма да променят нищо и не ще донесат нещо добро! Защото в нашето политическо кабаре курвите са си все от едно и също котило през всичките тези двадесет и пет години. От време на време те пускат на сцената поредните си сапунени мехури (като Кобурга или МухоБойко), чиято основна цел е да ни отвлекат вниманието от истинските виновници за трагичното положение на ограбеното ни Отечество и от тайните световни кукловоди и тоталната политическа, социално, финансово и икономическо РАЗЛОЖЕНИЕ. Докато ни отклоняват вниманието и ни залъгват с евтини трикове, целящи да не се съпротивляваме, те всъщност доограбват каквото все още е останало и дооправят само себе си.

Затова е вече време, да спрем да вярваме и чакаме, да ни се случат чудеса или Господ да слезе от небесата и ни дари свободата! Време е да спрем да избираме между зло и по-малко зло, защото това е измислица на слугите на сатаната, целящ така по-лесно да ни раздели, управлява и ограбва. Истинският избор не е между злото и по- малкото зло, защото всяко зло си е едно и също ЗЛО. Истинският избор за всички нас е: избор между Доброто и Злото, избор между НАС, достойните, но ограбвани бедни, безработни и страдащи български граждани и ТЯХ, партийните и мафиотски елити, между НАРОДА и продажния ни корумпиран, предателски политически елит.

Не вярвайте, че слугите на Сатаната, желаещи от векове да поставят целия свят под своя престъпен контрол, ще ни позволят по пътя на партии и някакви лъже избори, да си изберем добри и справедливи управници. Нали ако това беше наистина възможно, то те отдавна щяха да са отменили всякакви избори и закрили всички партии. Не вярвайте, че от екрана на телевизорите ви, бълващи помия от пропаганда на насилието, педофилията, педерастията и наркотиците вместо партийните педофили и проститутки ще ни покажат чистите и прекрасни образи на достойни българи, заслужаващи да бъдат наши национални водачи. Ако това беше възможно то телевизията отдавна нямаше да съществува, защото истинските цели на нейните собственици са съвсем други – оплюване на всичко чисто и свято и тотална пропаганда и промиване мозъците на населението в угода на босовете на Новият Световен Ред. Не вярвайте, че е възможно дори една наистина национално отговорна партия или движение, да бъдат допуснати до официално участие в каквито и да е било избори (освен ако не са поредната измама на кукловодите или пропуснато между капките недоразумение), защото и избирателните закони, и ЦИК са съставени така, че да не предоставят подобни опасни за световните кукловоди и господари възможности. Няма смисъл да се самозалъгваме, че някой друг, освен самите нас, ще се хване да направи невъзможното и да положи огромни усилия и труд, за да ни помогне. Народът отдавна го е казал достатъчно ясно: „Спасението на давещия се е работа и е в ръцете на самия давещ се“. По тази причина след като вече се нагледахме до насита на този долнопробен политически цирк, наречен избори за Народно събрание или европарламент, е време да се пробудим и залавяме за работа.

Време е да вземем съдбата на своя народ и децата си в своите ръце.

Време е да се обединим и да сметем цялата тази продажна върхушка, която изтъргува не само съвестта, която им липсваше, а най-важното, разпродаде на безценица националните богатства и хвърли във вечно икономическо робство своя собствен народ. Но нали голяма част от тях дори не са българи по националност. Заради тази продажна предателска партийна върхушка, само за двадесет и пет години над 1 милион и 974 хиляди българи напълниха гробовете, а други около 2,5 милиона бяха насилствено  принудени да емигрират в чужбина като безправни и безгласни роби, работещи за парче черен, изсъхнал и горчив хляб.  Време е да се надигнем от коленете си. Време е да се изправим като горди личности и БЪЛГАРИ и да спрем да пълзим като роби. Време е, да си изметем авгиевите обори и да изхвърлим на бунището на историята всички родни политически мърши. Надали някои от полицаите ще се заеме да ги защитава с цената на своя живот и кръвта си. Защото освен че и те като нас са ограбени и бедни синове и дъщери на България, но когато утре продажните ни партийни елити избягат при своите тайни банкови сметки в чужбина, то полицаите, както и всички НИЕ ще останем тук да им връщаме дълговете и да построим заедно и отново Родината.

Време е за съпротива и истински реални действия.

Време е за ИСТИНСКО НАРОДНО САМО УПРАВЛЕНИЕ- ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И РЕФЕРЕНДУМНО УПРАВЛЕНИЕ за арести, следствие и съд над всички агенти на чужди държави и служби и тези които разграбиха, окрадоха и разпродадоха държавата! Време е за справедливо съдебно възмездие и тотална конфискация на заграбеното. Време е за деприватизация на всички стратегически отрасли и създаване на мобилизационно-иновационна икономика и промишленост, за възраждане или създаването на истинска българска и национална държавна банкова система с инвестиционна и иновационна насоченост. Време е и за опрощаване дълговете и кредитите на всички бедни българи и малки и средни фирмички. Все още имаме шансове. Важен е духът, а не физическото състояние, парите и оръжията. Никой не е в състояние да победи един народ, дръзнал да се обедини и излезе на улиците и площадите на своята родна страна, за да си отвоюва обратно и защити свободата и бъдещето на децата си.

Те упражняваха и упражняват ГЕНОЦИД спрямо БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, и умишлено ни ограбиха, поробиха и унищожават. А НИЕ, трябва да се вдигнем като един, за да ги пометем и след като върнем обратно властта и ресурсите под контрола на народа, да ги изправим пред съда на историята, възмездието и справедливостта.

Да живеят улиците и площадите на България! Защото само там ще извоюваме заедно свободата и защитим бъдещето на децата си. Време е да се обединим и излезем на улиците за да си отвоюваме обратно БЪЛГАРИЯ и възродим нашата велика Родина.

Време е!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаКлючви думи за търсачките: НАЦИОНАЛНО ВЪСТАНИЕ, Харта за правата на човека, ООН, ГЕНОЦИД, съпротива, ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧЕН МОДЕЛ, националната икономика, природни ресурси, деприв