Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Връх Шипка не е "виждал" толкова хора от 1979 година
Защо Мигрант, лежал в затвор в Германия за продажба на наркотици, е оставен без надзор в лагера в Харманли?!!
Ситуацията – такава, каквато е!
СРЕЩУ ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОДИ СЕ ВОДИ ВОЙНА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ. ТУРСКИЯТ САМОЛЕТ АТАКУВА РУСКИЯТ С РАКЕТА НАД СИРИЯ В ГРЪБ - ПО УКАЗАНИЯ НА САЩ!
Народите от балканските държави се обединяват в доброволчески съюз!
Интервю по "Дарик Радио" с Воински съюз "Васил Левски" и Българско Народно Опълчение "Шипка"

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“

Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

   Комитет за национално спасение (КНС) „Васил Левски“ е обединено формирование на командването, щабовете и ръководствата на регионалните подразделения на Военният съюз, Българското народно опълчение „Шипка“ и други военно патриотични, родолюбиви и национално отговорни съюзи, организации, движения, общности и групи на българските граждани в страната и чужбина проявили доброволно желание да спомогнат за ОСВОБОЖДЕНИЕ НА СВОЕТО ОТЕЧЕСТВО от чуждата финансово-икономическа и военно политическа окупация, за спасение на Българския народ, връщането на цялата власт, стратегически отрасли и природни ресурси под контрола на СУВЕРЕНА, осигуряване на достоен живот, заплащане, постоянна работа, свобода и бъдеще на българските граждани и най вече на децата на България.

   Като върховен координиращ орган и временно представителство на престъпно отнетите права и интереси на Суверена - Комитетъг координира всички действия на структурни подразделения, местни комитети и властови органи в страната до окончателното освобождение и връщане на всички права на народа, прочистването на страната и цялата власт от престъпните и корумпирани партийни и бизнес елити и вътрешните агенти за влияние на чуждите спецслужби, тайни общества, секти и други. Ръководи и координира действията на всички про български организации, комитети, общности и формирования в страната и чужбина насочени към освобождението и защитата на страната, осъждането на виновниците за Националната Катастрофа , неутрализиране на последиците от техните действия и новото Българско Национално Възръждане.

   Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ изпълнява ролята на Преходно Общобългарско Народно Правителство до момента на поемането на властта и съдбините на България от издигнатите от народа най-достойни сред достойните представители на Българската нация, провеждане на Велико Народно Събрание и утвърждаването на новата Българска Народна КОНСТИТУЦИЯ.

   Всички достойни представители на Българската НАЦИЯ като представители и преки изразители волята на СУВЕРЕНА имат правото и задължението да участват и самостоятелно да формират в своите населени пунктове местни щабове и областни, градски и общински Комитети за самоуправление. Нужно е същите да установят връзки със своите съседи и обединеният Щаб за да може да координират действията си и по ефективно да се погрижат за спасението и осигуряване на всичко което е нужно за оцеляването на българските граждани в тяхната зона на отговорност.

   КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН, ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ И НЯМА ЗЕМНА СИЛА, КОЯТО МОЖЕ ДА ГО СПРЕ ПО ПЪТЯ КЪМ СВОБОДАТА И НОВОТО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ.

   Целта на обединените в Комитета за Национално Спасение „Васил Левски“ и Българско Народно Опълчение „Шипка“ народно патриотични организации, български общности и отделни граждани от страната и чужбина е не само освобождение на Отечеството, а и отстраняване на ЦЕЛИЯ престъпен ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧЕН ЕЛИТ, управлявал и разграбвал страната през последните 23 години, СЪД за поредната Национална катастрофа, конфискация на награбеното от тях и цялото им престъпно обкръжение и връщането му, в народната хазна. Връщане на властта, стратегическите отрасли и всички природни ресурси под контрола на народа, връщане на всяка продадена на чужди граждани или техните подставени лица, педя българска земя. Отмяна на всички антинародни закони, приети през последните двадесет и три години като нелегитимни, излизане на страната от всякакви военни организации и блокове. Забрана дейността на всякакви антибългарски и антинародни организации или елитарни тайни общества. Забрана пропагандата на наркотици, религиозно, физическо и сексуално насилие, на неморалния образ на живот, на опорочаване на националните идеали и герои, на насаждането на пораженска или робска психология и антибългарска идеология, на чужди за народа ни морални и духовни ценности. Изкореняване на наркобизнеса, корупцията, проституцията и злоупотребата с власт, на личностното облагодетелстване, за сметка на ресурсите, кръвта и потта на българският народ и разграбване на създаденото от нас и предците ни национално богатство.

   Ако искате да участвате, сте добре дошли на борда. Нямаме нужда от тези, които вече са се предали и са готови да вдигнат белият флаг и позорно да легнат под краката на тирана и новите ни поробители. Имаме нужда само от тези, които вярват в собствените си сили, в силата и могъществото на обединения в несъкрушим сноп от копия, вяра и дух Български НАРОД. Само от тези, които не са се предали, а вярват и са готови да работят и се борят докрай за реализирането на своите мечти. Да се сражават не само за свободата и достойното слънчево бъдеще на своя народ и Отечество, а и за новото Българско Национално Възраждане, свобода и достоен живот и на своите деца, ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

   Какво ще предпочете всеки един от вас, е въпрос на ваш личен избор и решение. НИЕ вече сме избрали своят път и ще го извървим с достойнство и чест до самият край. Дали заедно и рамо до рамо ще се сражаваме на полето на боя, за свободата и достойнството на своя народ и деца, ще решите сами. Ако решението Ви е позитивно, ние можем само да ви приветстваме с добре дошли в редиците на Българското Народно опълчение. А в опълчението, както е казал поетът: " И всякоя възраст, класа, пол, занятие зимаше участие в това предприятие: богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът..."

   Правдата и нашият непобедим прабългарски дух и Бог са на наша страна и победата така или иначе ще бъде само и единствено за народа на БЪЛГАРИЯ!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага