Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Wikileaks: ГЕРБ тактически лъжат обществото с мораториума за ГМО
Шефът на ДАНС изчезна, прегазиха кандидат за върховен съдия, убиха ключов свидетел... Вие спокойни ли сте?
Време е Румен Радев да обяви извънредно положение и да върне цялата власт и ресурси в ръцете на Народа
Воински съюз: стрелкова подготовка
Хиляди се изкачиха на Шипка за да покажат, че е време да се обединим!
УЧАСТВАЙ! ПОДПИСКА ЗА ЗАКРИВАНЕ НА БХК! /обновена/

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с надправителствените Cyberpol и ECIPS!


АКО НИЕ РЕШИМ И ПОИСКАМЕ, ЩЕ ИМА И "ЮЖЕН ПОТОК", И "БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПОЛИС", И "БЕЛЕНЕ"!

На 10.06.2018 бяха подписани Меморандуми за международно сътрудничество между Воински съюз "Васил Левски" и Международната Организация Кибер-полиция (Cyberpol), и между Воински съюз "Васил Левски" и Европейския Център за Информационна Политика и Безопасност (ECIPS)!

Международно признание!! Мемурандуми за сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с Cyberpol и ECIPS! Постигнато е международно сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с надправителствените оганизации Cyberpol и ECIPS!

Сътудничеството е в следните насоки:
- Разработване и реализиране на международни програми с цел борба с организираната престъпност, прането на пари, екстремизма, тероризма, както и всяка друга опасност спрямо мирния живот, сигурност, свобода, икономика, информационни мрежи, природни ресурси, финансови системи, териториална цялост, възраждането и сувереността на хората и независимите държави;
- Разработване на програми за иновационен и технологичен прогрес на икономиката, промишлеността, селското стопанство, науката и отбраната на националните държави; - Разработване на програми за възраждането висококачествено образование, включително установяването на Международен център за информационни технологии и организиране на съвместни научни и технически семинари;
- Разработване и реализиране на съвместни международни научни изследвания, иновационни и програми за обучение на членовете на съвместното подразделение за кибернетична и информационна сигурност, което ще се занимава с предотвратяването на конфликти, предотвратяването на промишлени аварии и причинените от човека бедствия, както и предотвратяването на всякакви кризи, произлизащи от неуспехи или нападения над информационните мрежи или бази данни;

Установяване на Международен Университет по Кибер-сигурност, предоставящ професионално образование в следните сфери:
- Предоставяне на всеобхватна информация, кибернетична, физическа, правна, икономическа и административна сигурност;
- Всеобхватен международен мониторинг, одит и контрол на всички дружества в ЕС, които се занимават с обработката на лични данни съгласно Европейската директива за ГДПР;
- Обучение и преквалификация на служителите на правоприлагащите органи и отдели за корпоративна сигурност на всички европейски компании, корпорации и финансови институции;

Установяване на Международен Център за Информационни Технологии, предоставящ професионално обучение в следните сфери:
- В сферата на осигуряване на всеобхватна информационна, кибер, физическа, правна, икономическа и административна сигурност;
- В областта на защитата на гражданските права и свободи;

За виновните за разграбването, съсипването и унищожението на българският народ и държава ще има следствие, справедливи съдебни процеси, конфискация и затвори! Виновните ще бъдат принудени да върнат обратно на народа ни всичко, което откраднаха, разграбиха и разпродадоха на родни и чужди престъпници и алчни чуждестранни банкери!

Международно признание!! Мемурандуми за сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с Cyberpol и ECIPS! Постигнато е международно сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с надправителствените оганизации Cyberpol и ECIPS!

Международно признание!! Мемурандуми за сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с Cyberpol и ECIPS! Постигнато е международно сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с надправителствените оганизации Cyberpol и ECIPS!

Международно признание!! Мемурандуми за сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с Cyberpol и ECIPS! Постигнато е международно сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с надправителствените оганизации Cyberpol и ECIPS!

Превод от английски език

МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО
МЕЖДУ СТРАНИТЕ

ECIPS, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА ИНФОРМАЦИОННА ПОЛИТИКА И СИГУРНОСТ, регистрирана съгласно действащата европейска конвенция EST 124 на Договор за международните организации 124 чл. l б. “a” до “б” на Съвета на Европа в съответствие с Чл. 18 от Статута на CYBERPOL, предмет на правомощията на Председателя, одобрени с Кралски декрет за международните организации № WL 22/16.594, 14 юни 2015 г Брюксел одобрен в Брюксел от крал Филип, представлявана от Председателя Рикардо Баретцки
И:
БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ”неправителствена организация, вписана в съда под номер 176683247, представлявана от Владимир Русев Русев, Председател.
ECIPS, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА ИНФОРМАЦИОННА ПОЛИТИКА И СИГУРНОСТ, действащата в съответствие с Устава на ECIPS и БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”, действащ съгласно своя Статут, по-долу наричани “Страните”, в търсене на сътрудничество, предназначено да подобри безопасността на цивилното население чрез разработване на научни методи за реализиране на различни специализирани, хуманитарни и социални програми и мисии с цел повишаване на обществената безопасност в интерес на обществото и което сътрудничество съответства на правомощията и Уставите на гореспоменатите организации;
Като се има предвид, че Страните са готови да си сътрудничат при решаването на общи проблеми, свързани с предотвратяването на екстремизъм, тероризъм, социални, религиозни и други социални и международни заплахи, както и осъществяването на международни хуманитарни и други мисии.
Като осъзнават необходимостта от такова сътрудничество, изискванията и исканията на съвременните общества, страните се споразумяха както следва:
Член 1. С подписването на този Меморандум, Страните декларират намерението си да си сътрудничат и работят съвместно в разработването и популяризирането на духовните ценности на гражданското общество, да осъществяват координирани социални дейности за предотвратяване на различни заплахи за обществото, екстремизъм, радикализация, да оказват подкрепа на други организации в защитаването на човешките права и свободи на гражданите, възраждането на патриотичното и военното патриотично обучение на своите членове и на подрастващото поколение, както и запазването и развитието на моралните ценности, високите стремежи и идеи, установени и отнасящи се до националните държави.
Член 2. За дейностите, осъществявани за всеки един отделен случай, Страните ще си сътрудничат в съответствие с техните възможности и в бъдеще ще уточнят и разширят своето сътрудничество във всички случаи, при спазването на основните цели на тяхното учредяване.

Член 3. Членовете на двете организации се споразумяват и възнамеряват активно да участват в хуманитарни, спасителни и други мисии чрез Специални оперативни сили, създадени за защита и спасяване на цивилното население.
Член 4. Настоящият Меморандум не е ограничен със срок и Страните декларират и заявяват волята си за бъдещо сътрудничество във всички сфери в съответствие със своя Устав, без да е необходимо допълнително уточняване и допълване на Член 1.
Член 5. Страните по Меморандума ще си сътрудничат и при:
- разработването и реализацията на международни програми, насочени към борба с организираната престъпност, прането на пари, екстремизма, тероризма, както и всякакви други заплахи и посегателства върху мирния живот, безопасността, свободата, икономиката, информационните мрежи, природните ресурси, финансовите системи, териториалната цялост, суверенитета на хората и независимите национални държави;
- разработване на програми за иновационен и технологичен прогрес на икономиката, промишлеността, селското стопанство, науката и отбраната на националните държави;
- разработване на програми за възраждане на висококачественото образование, включително организиране на съвместни научни и технически семинари, информационни и културни центрове, международни тренировъчни лагери;
- разработване и реализиране на съвместни международни иновационни научни програми за обучение на членовете на съвместните Доброволчески корпуси и Специалните оперативни сили, занимаващи се с предотвратяване на конфликти, търсене и спасяване на хора, предотвратяване или елиминиране на последиците от значителни природни бедствия, промишлени аварии и бедствия, предизвикани от човека, както и предотвратяване на всякакви бедствия, произтичащи от масови епидемии, граждански войни и местни конфликти.
- Разкриване на Международен център за информационни технологии.
Член 6. Страните по този Меморандум ще си сътрудничат и за откриването на Международен център за обучение на служителите на правоохранителните органи и корпоративната сигурност на всички европейски страни:
- В сферата на предоставяне на пълна информация, кибернетична, физическа, правна, икономическа и административна сигурност;
- В сферата на защитата на гражданските права и свободи;
Член 7. Страните по този меморандум не носят финансова отговорност за задълженията на насрещната страна.
Страните могат да сключват отделни споразумения за уреждане на всякакви финансови и бизнес взаимоотношения между тях.
Член 8. Настоящият Меморандум може да бъде прекратен при изрично писмено оттегляне на една от Страните чрез изпращане на предизвестие до другата Страна.
Член 9 Настоящият меморандум влиза в сила на датата на подписването му от Страните.
Настоящият Меморандум се изготви и подписа в 2 (два) еднообразни екземпляра, по един за всяка от Страните.

Настоящият Меморандум трябва да бъде придружен от Кралски декрет за международните организации № WL 22/16.594 14 юни 2015 г Брюксел одобрен в Брюксел от крал Филип , по силата на който ECIPS, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА ИНФОРМАЦИОННА ПОЛИТИКА И СИГУРНОСТ е регистриран, всички права и задължения на членовете на ECIPS, ще се прилагат и за членовете на БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ”.
Съгласно подписаният Меморандум, всички членове на Български войнски съюз “Васил Левски”, които са официално предложени и одобрени писмено от ръководството на Организацията, ще се считат за членове и доброволци на ECIPS.

ПОДПИСИ НА СТРАНИТЕ
Владимир Русев
подпис /не се чете/

БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
Печат на Съюза. Рикардо Баретцки
подпис /не се чете/

ECIPS
ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА ИНФОРМАЦИОННА ПОЛИТИКА И СИГУРНОСТ

Дата: 10.06.2018 г
Подпис на страните на всяка страница.

Международно признание!! Мемурандуми за сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с Cyberpol и ECIPS! Постигнато е международно сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с надправителствените оганизации Cyberpol и ECIPS!

Международно признание!! Мемурандуми за сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с Cyberpol и ECIPS! Постигнато е международно сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с надправителствените оганизации Cyberpol и ECIPS!

Международно признание!! Мемурандуми за сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с Cyberpol и ECIPS! Постигнато е международно сътрудничество на Воински съюз Васил Левски с надправителствените оганизации Cyberpol и ECIPS!

Превод от английски език

МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО
МЕЖДУ СТРАНИТЕ

CYBERPOL, МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА КИБЕР ПОЛИЦИЯ , регистрирана съгласно действащата европейска конвенция EST 124 на Договор за международните организации 124 чл. l б. “a” до “б” на Съвета на Европа в съответствие с Чл. 18 от Статута на CYBERPOL, предмет на правомощията на Председателя, одобрени с Кралски декрет за международните организации № WL 22/16.595, 2 юни 2015г Брюксел одобрен в Брюксел от крал Филип, представлявана от Председателя Рикардо Баретцки
И:
БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ”неправителствена организация, вписана в съда под номер 176683247, представлявана от Владимир Русев Русев, Председател.

CYBERPOL, Международната организация за кибер полиция в България, действащата в съответствие с Устава на CYBERPOL и БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”, действащ съгласно своя Статут, по-долу наричани “Страните”, в търсене на сътрудничество, предназначено да подобри безопасността на цивилното население чрез разработване на научни методи за реализиране на различни специализирани, хуманитарни и социални програми и мисии с цел повишаване на обществената безопасност в интерес на обществото и което сътрудничество съответства на правомощията и Уставите на гореспоменатите организации;
Като се има предвид, че Страните са готови да си сътрудничат при решаването на общи проблеми, свързани с предотвратяването на киберпрестъпления, екстремизъм, тероризъм, социални, религиозни и други социални и международни заплахи, както и осъществяването на международни мисии.
Като осъзнават необходимостта от такова сътрудничество, изискванията и исканията на съвременните общества, страните се споразумяха както следва:
Член 1. С подписването на този Меморандум, Страните декларират намерението си да си сътрудничат и работят съвместно в разработването и популяризирането на духовните ценности на гражданското общество, да осъществяват координирани социални дейности за предотвратяване на различни заплахи за обществото, киберпрестъпления, екстремизъм, радикализация, да оказват подкрепа на други организации в защитаването на човешките права и свободи на гражданите, да осигуряват специализирано образование на своите членове.
Член 2. За дейностите, осъществявани за всеки един отделен случай, Страните ще си сътрудничат в съответствие с техните възможности и в бъдеще ще уточнят и разширят своето сътрудничество във всички случаи, при спазването на основните цели на тяхното учредяване.
Член 3. Членовете на двете организации се споразумяват и възнамеряват активно да се борят срещу кибернетичните и информационните престъпления, корупцията, изпирането на пари, насаждането на омраза и фалшивите новини чрез Надзорен орган за кибернетична и информационна сигурност, създаден от организациите.
Член 4 Настоящият Меморандум не е ограничен със срок и Страните декларират и заявяват волята си за бъдещо сътрудничество във всички сфери в съответствие със своя Устав, без да е необходимо допълнително уточняване и допълване на Член 1.
Член 5. Страните по Меморандума ще си сътрудничат и при:
- разработването и реализацията на международни програми, насочени към борба с организираната престъпност, прането на пари, екстремизма, тероризма, както и всякакви други заплахи и посегателства върху мирния живот, безопасността, свободата, икономиката, информационните мрежи, природните ресурси, възраждането и суверенитета на хората и независимите национални държави;
- разработване на програми за иновационен и технологичен прогрес на икономиката, промишлеността, селското стопанство, науката и отбраната на националните държави;
- разработване на програми за възраждане на висококачественото образование, включително създаване на Международен център за информационни технологии и организиране на съвместни научни и технически семинари;
- разработване и реализиране на съвместни международни научни, иновационни програми за кибернетична и информационна сигурност, което ще се занимава с предотвратяване на конфликти, предотвратяване на промишлени аварии и бедствия, предизвикани от човека, както и предотвратяване на всякакви кризи, произтичащи от неизправности или нападения на информационни мрежи или бази данни.
Член 6. Страните по Меморандума ще си сътрудничат и при: откриването на
Международен университет за кибернетична сигурност, който да предоставя професионално обучение в сферата на:
- предоставяне на пълна информация, кибернетична, физическа, правна, икономическа и административна сигурност;
- цялостен международен мониторинг, одит и контрол на всички дружества в ЕС, които се занимават с обработката на лични данни съгласно Европейската директива за ОРЗД;
- обучение и преквалификация на служителите на правоприлагащите органи и отдели за корпоративна сигурност за всички европейски компании, корпорации и финансови институции.
Член 7. Страните по този меморандум не носят финансова отговорност за задълженията на насрещната страна.
Страните могат да сключват отделни споразумения за уреждане на всякакви финансови и бизнес взаимоотношения между тях.
Член 8. Настоящият Меморандум може да бъде прекратен при изрично писмено оттегляне на една от Страните чрез изпращане на предизвестие до другата Страна.
Член 9 Настоящият меморандум влиза в сила на датата на подписването му от Страните.

Настоящият Меморандум трябва да бъде придружен от Кралски декрет международните организации № WL 22/16.595 2 юни 2015 г, Брюксел, одобрен в Брюксел от крал Филип за, по силата на който CYBERPOL е регистрирана, всички права и задължения на членовете на CYBERPOL, МЕЖДУНАРОДНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА КИБЕР ПОЛИЦИЯ, ще се прилагат и за членовете на БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ”.
Съгласно подписаният Меморандум, всички членове на Български войнски съюз “Васил Левски”, които са официално предложени и одобрени писмено от ръководството на Организацията, ще се считат за членове и доброволци на CYBERPOL.
Настоящият Меморандум се изготви и подписа в 2 (два) еднообразни екземпляра, по един за всяка от Страните.

ПОДПИСИ НА СТРАНИТЕ
Владимир Русев
подпис /не се чете/

БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ СЪЮЗ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
Печат на Съюза. Рикардо Баретцки
подпис /не се чете/

CYBERPOL
МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА КИБЕР ПОЛИЦИЯ

Дата: 10.06.2018 г
Подпис на страните на всяка страница.


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2018-06-11 05:12:41