Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Парламентът гласува Мигранти да вземат минимум 1600 лева заплата!
Цяла Стара Загора излезе на комплекс Бранителите за вдигането на националното знаме
РАЗПРОСТРАНИ! ПОДГОТВЯ СЕ ПРОВОКАЦИЯ В АСЕНОВГРАД СРЕЩУ ВОИНСКИЯ СЪЮЗ И БНО "ШИПКА"!
Воинският съюз подкрепя предложението на ПП"Дром" български роми да се включат в защитата на границата
Проведе се Операция "Южен Щит - 2017" !!!
Воински съюз: стрелкова подготовка

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Платформа: Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа

АНАЛИЗ на ПОЛЗАТА и ВРЕДАТА

от партийните СЕКТИ и възможности за изход от блатото
на безвремието и окупацията

БСП – е партия на продажната част от елита на БКП и майка на всички други партийни креатури и клонинги като елита на ГЕРБ /деца и внуци на активни борци за кокъл/, ДПС - /на продалите съвестта, достойнството и честта си българи заради обществените поръчки и техните господари, елита на НФСБ /креатурите на Иван Костов и алчните дребни тарикати/ малката банда Реформатори /слуги на чужди държави и служби включително което те особено ревниво се опитват да скрият - тайни руски агенти прикриващи се уж като русофоби/ и още дузина други жалки партийни създания-  които днес са узурпирали незаконно цялата власт и ресурси на майка България.

МАЙКАТА на всички партии в България е БСП, а БАЩА им е българската ОЛИГАРХИЯ. Тя е обвързана със силите на световните банкери и сатанисти и в ръководството на уж социалната БСП няма нито един работник, учител, селянин или беден български граждани, а само „червени“ олигарси. Партия на агентите на световната мафия, създадена от тези, които разрушиха чрез вътрешно партиен преврат социално обществения модел за управление на страната, заменяйки го с партийно олигархичен и про юдейско болшевишки и чекистко капиталистически такъв.. БСП е ОРГАНИЗИРАНА ЕЛИТАРНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА на част от бившето ръководство на БКП, създадена от една чужда разузнавателна служба - чрез техния агент, евреина Робърт Максуел, под ръководството на другият сатанист и троцкист циониста Луканов.

БСП служи на интересите на западните спец служби и световното еврейство, а не на вярващите в социализма заблудени български "комунисти". Ръководството на БСП са новите юдо-капиталисти, откраднали членската маса и парични фондове на БКП и захвърлили на боклука нейните социални функции, отговорности и идеали, за да може да си напълнят джобовете, като заменят партийно-идеологическото си господство с вечно икономическо робство.

Именно по време на управлението на БСП Калфин и Първанов помогнаха за създаване на чуждите военни бази в страната и докарване на няколко хиляди ОКУПАЦИОННИ американски войници.
ПОЧТИ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ СА РОЖБА НА ЧУЖДИТЕ КУКЛОВОДИ И ПРОДАЖНАТА ЧАСТ ОТ ЕЛИТА НА БКП отдавна сдружила се в пошла прегръдка с транснационалните корпорации и алчни световни банкери

Постоянните денонощни лъжи на всички партийни ЕЛИТИ (недоволни или нагли) и техните заблуди и измами, че (само) те ще оправят нещата БЕЗ народа да си върне обратно властта, свободата и всички ресурси и бъдеще, са ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ НАРОДЪТ ДА НЕ Е ГОТОВ ДА ЗАЖИВЕЕ СВОБОДНО.

Именно техните лъжи и МЪРЗЕЛА на хората са виновни за това трагично положение. Нали винаги е по-лесно НЯКОЙ ДРУГ ДА ИМ СВЪРШИ РАБОТАТА и ДА УМРЕ ЗА ТЯХНАТА СВОБОДА и БЪДЕЩЕ, докато те си чешат дебелите задници и лъжливи езиците с партийни заблуди, а после те да го обругаят, оплюят и забравят.

ВИНАТА за това трагично и срамно положение е и на БНП и най вече на нейния лъжлив и алчен за власт и подготвен от службите лидер. Не се заблуждавайте, че те ЩЕ КРАДАТ ПО-МАЛКО или че ще направят нещо добро за България. Ако бяха такива, вместо да правят партии, щяха да се ПРИСЪЕДИНЯТ към Делото и да почваме ако не искат со кротце и благо то поне с книгите по главата или с..."дървото".

Вместо да върнат цялата власт на народа партийните елити ви заблуждават само с избори и парламенти, т.е. искат да ви измамят за да участвате и да ги легитимирате уж като законни та после пак алчно да лапат субсидии от държавното корито на парламента. И дори не казват на членовете си, че участие в избори и правене на партии само удължава и прави по-страшна АГОНИЯТА , геноцида и унищожението на този народ и държава.

И причината е само една - да не разберат членовете им, че ръководството им е ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА на партиите в парламента и че единствената им цел е да помагат на партиите в парламента да си пазят властта и да ги легитимират като участват в изборите или отклонявайки гласове от конкурентите им

Никой нямаше да ги регистрира, ако искаха действително да направят нещо свястно. Те лъжат за да съберат още по голяма членска маса от заблудени български граждани и то не за да свършат нещо добро и полезно за този народ и държава , а за да си дигнат ЦЕНАТА, та да ПРОДАДАТ после по скъпо на сегашни партии гласовете на случайно заблудени в тях български граждани.


ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА - ПАРТИИТЕ СА ВРЕДНИ СЪС СВОИТЕ ПАРТИЙНИ ЛЪЖИ И ИДЕОЛОГИИ. ЦЕЛТА НА ТЕХНИТЕ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ Е САМО ДА ЛЪЖАТ, ОГРАБВАТ, ИЗМАМВАТ И ПО ЛЕСНО ДА СКАРВАТ, РАЗДЕЛЯТ И ПОРОБВАТ НАВЕКИ НАРОДА НИ!

ТЕ НЕ ЦЕЛЯТ ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И УСКОРЕНОТО НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ! НИТО СПАСЕНИЕТО ОТ НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА И ДЪЛГОВАТА ПРОПАСТ В КОЯТО ИМЕННО ТЕХНИТЕ АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ СЛЕД КАТО ОГРАБИХА И РАЗПРОДАДОХА ВСИЧКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЛИ И ПРИРОДНИ РЕСУРСИ -ХВЪРЛИХА СТРАНАТА!

ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ПО ЛЕСНОТО РАЗДЕЛЕНИЕ , МАНИПУЛИРАНЕ И ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ВСЯКАКЪВ ЕТНОС, ПАРТИЯ, ПОЛ, И РЕЛИГИЯ.

АКО С ПАРТИИ И ИЗБОРИ МОЖЕШЕ НАИСТИНА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПОЛЕЗНО ТО ЗА ТЕЗИ 26 ГОДИНИ ВСЕ НЯКОЯ ОТ ПАРТИИТЕ КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА УЖ ПАТРИОТИЧНИ - ВСЕ ЩЕШЕ ДА ГО Е НАПРАВИЛА И ДА Е ВЪЗРОДИЛА СТРАНАТА.

АКО ПАРТИИТЕ И ИЗБОРИТЕ НАИСТИНА ПОМАГАХА - ЦЯЛАТА ВЛАСТ, СВОБОДА, РЕСУРСИ, ДОСТОЙНСТВО И БЪДЕЩЕ ДА ПРИНАДЛЕЖАТ НА НАРОДА - ТО ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА КОИТО ТАЙНО РЪКОВОДЯТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА - ОТДАВНА ЩЯХА ДА СА ГИ ЗАБРАНИЛИ ЗАВИНАГИ.

 

ДАЛИ НАИСТИНА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СВОЕТО ИСТИНСКО ОСВОБОЖДЕНИЕ И НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ ПО ПЪТЯ НА УЧАСТИЕТО В ИЗБОРИ С ТЕЗИ ОТДАВНА ПОДГОТВЕНИ ПАРТИЙНИ КАПАНИ, КОИТО СА НИ НАГЛАСИЛИ И РЪКОВОДЯТ ТЕЗИ, КОИТО ОГРАБИХА И ПОРОБИХА НАШИТЕ ДЕЦА, СТРАНА И НАРОД?

ИЛИ ТЕ САМО ЧАКАТ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ТЯХ, ЗА ДА ЩРАКНАТ И ВИ ЛИШАТ ЗАВИНАГИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ВЪРНЕТЕ СВОБОДАТА, РЕСУРСИТЕ, ДОСТОЙНСТВОТО И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ?

ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ И ВСИЧКИ ТЕ ОСТАВАТ БЕЗ ОТГОВОР. За вас. Все още. Защото на нас вече всичко ни е ясно.

Такава е реалната обстановка в страната и истината за ВСИЧКИ партии, скъпи сестри и събратя. Всички те произлизат от едно и също сатанинско котило, клонинги са на една и съща партия-майка, служат на едни и същи тайни кукловоди и реализират плановете на техните господари за Нов Световен Ред и тотално поробване и унищожение на националните държави и света. Дали ще влезете в тези капани или сами и без всякакви партии и избори ще извоювате своята свобода, права и достойно бъдеще, дали ще оставите да ви мачкат и поробват или гордо ще заявите своите права на Върховен СУВЕРЕН, пряк и единствен разпоредител с властта и ресурсите на страната, зависи само от вас. Сами видяхте какво се случи в Украйна и как лъже опозиционните партии, създадени от различни олигархически кръгове и чужди кукловоди, провокирали тези протести по указания на Запада, оставиха да загинат стотици бедни украинци само и само да успеят за сметка на тяхната кръв, страдания и смърт да се намърдат в парламента. А тези, които се сражаваха на улиците и площадите, останаха излъгани, забравени и изоставени така, както бяха предадени от властта и полицейските служители в частите Беркут, след като им пазиха толкова време с цената на собствения си живот осраните политически задници. Сега и едните, и другите ще се превърнат в поредни кървави жертви на властта, победила с помощта на Запада криминално-партийна лъже опозиция, която ще ги унищожи, за да няма кой после да подири сметка на нейните водачи, когато истината излезе наяве.

Каквото и да решите, помнете само едно – НИЕ ще ви подкрепим и ще изминем заедно с ВАС, всяка една крачка по пътя към свободата и новото Българско Национално възраждане! Ако наистина сте народ и достойни български воини, а не робски покорна рая.

БЪРЗО трябва ДА ОТВОРИМ ОЧИТЕ НА НАРОДА, ЗА ДА СПРЕ ДА ВЯРВА на ВСИЧКИ ПАРТИИ и техните измислици и да се ОБЕДИНИ за да го поведем към свобода и победа!

ПРИМЕРЪТ НА УКРАИНЦИТЕ! Те вече са ПРОТИВ ВСИЧКИ ПАРТИИ (и управляващи, и опозиция), които им ограбиха и съсипаха държавата и които сега пак се опитват да ги яхнат. Но вече ЦЕЛИЯТ УКРАИНСКИ НАРОД НЕ ГИ ИСКА, макар че Западът ги ШАНТАЖИРА да продължат с ИЗМАМНАТА ПАРТИЙНА СИСТЕМА.

ИЗХОДЪТ - ДЕНОНОЩНО РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ПАРТИИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛЪЖИ за лъже ИЗБОРНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ и ИЗБОРИ в които ВИЕ сте лишени от възможността да бъдете избирани, Защото те САМО УДЪЛЖАВАТ РАЗГРАБВАНЕТО И АГОНИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ОБЕДИНЕНИЕТО НА НАРОДА около предстоящото НАЦОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ.

ЯСНО Е ВЕЧЕ ЧЕ САМО СЪС СИЛАТА НА ДУХА И РАЗУМА ЩЕ УСПЕЕМ ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА! ВСИЧКО ДРУГО КАТО ПАРТИ И ИЗБОРИ СА САМО ЛЪЖИ НА ПОДСТАВЕНИ ПАРТИЙНИ (платени) ПРОВОКАТОРИ и ...БОКЛУЦИ.

ВЪОБЩЕ,

който създава ИЛИ ВИ ПРИКАНВА да участвате в партии и избори цели само да ви измами за да влезе в парламента и да лапне по тлъсти субсидии. Или е НАИВНИК,

та се (само)залъгва и вярва в смешни лъжи и сатанински заблуди или е

ПСИХОПАТ,

който не УСЕЩА ДУШАТА на народа, или е

ПРЕСТЪПНИК и съучастник ,

който го прави за келепир!

...или е някаква комбинация от трите заедно...

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаКлючви думи за търсачките: избори, партии, БСП, СДС, ОДС, ДСБ, РБ, ГЕРБ, ДПС, Атака, България без цензура, НФСБ, БНП, партийни централи, избирателен закон