Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Създава се правен механизъм за изпълнение на военна служба в международни организации в България
Евреи таки признали, что Холокоста не бьIло
Воинският съюз подкрепя предложението на ПП"Дром" български роми да се включат в защитата на границата
Продължават да прокарват Новият Световен Ред ??? [Доказателства]
На 14.08.2016 Воински съюз "Васил Левски" проведе учение по ориентиране и първа помощ при катастрофи и аварии
Европейски политици и европейски служби за борба с наркотиците се включиха в защитата на границата!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай



!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Умишлено създават етническа война в България, за да ни унищожат! Замислете се


Почина още едно дете, пребито зверски - този път в Бяла!

Всички сме бесни и търсим виновника!

Но дали той е там - в циганското гето, или е някъде по-нагоре - в удобно политическо кресло?!

Кой дръпна и запали фитила на етническата омраза?

Без да оспорваме вината на физическия извършител на това долно и подло престъпление, за което той трябва да си получи справедлива доживотна присъда след като премахнаха смъртното наказание (но с тази политика едва ли това ще се случи).

Нека да намерим именно поръчителя, който създаде този звяр и защо такива като него остават безнаказани.

През годините се появиха стотици неправителствени организации, които защитават някакви права на малцинствените групи. Харчат се милиарди за интегрирането им. Но се оказа ,че това е само параван. Всички доклади на организациите, които работят с циганите, са едни и същи: ”Циганите живеят мизерно в гета, те са неграмотни, политиците крадат парите за интеграция; множат се бързо и вече са близо 1 милион, лесни са за манипулиране... нас това ни устройва, за да дестабилизираме държавата, ако управляващите не слушат.“

Тоест циганите днес ги използват като една ПЕТА КОЛОНА НА ЗАПАДА в България. Но никой не казва кои открадна милиардите за тяхната интеграция и защо лидерите на тези уж правозащитни организации не са изпратени за това в затворите.

Дискусия - част 1: Кой е виновен за циганския терор?

Предстоят още подобни случаи, като бъдат активирани зависимите от властта цигански барони.

За тях като проблем сме писали хиляди пъти - те управляват гетата, купуват гласовете по време на изборите, търгуват с наркотици и оръжие, държат и контролират трафика на роби (проституцията) в Европа.

Само за справка колко мащабно е всичко това - ако в Америка, с 300 милиона население има 8000 случая годишно на трафик на бели роби (проститутки), то у нас бройката е около 7000, но колко е населението у нас? Това са милиарди печалби и кой стои зад всичко това? Да не говорим че така те умишлено и подтиквани от чужбина унищожават и израждат и генфонда на нацията ни.

И най-важният извод от всичко е, че НЕДОСЕГАЕМИ ЦИГАНСКИТЕ БАРОНИ БЯХА НАПРАВЕНИ НЕ ОТ НАРОДА НИ и циганите в гетата, а от продажните ни родни политически мърши, които ги използват за да им купят нужните гласове.

Световните врагове на православието!

Да погледнем и една друга тъжна статистика. Над българина се извършва умишлен геноцид. Чрез продажните ни политици се съсипа здравеопазването, образованието, армията, икономиката и заробването ни с поредния безсмислено похарчен заем, който дори нашите правнуци ще имат да връщат. Но българина все намира някакъв начин да оцелее в условията на умишлен геноцид. Как световните ционистки лидери да се справят с оцеляващите?

Лесно - като насъскат два етноса един срещу друг. Като създадат необходимите условия те да се самоизбият. Точно така. Циганите и на тях не са им необходими, за тях те също са проблем. Никъде не ги искат - изгониха ги от Франция, връщат ги и от другите европейски държави. Уж Индия, Бангладеш и Пакистан ги било грижа за тях, ама и те не си ги прибират. Така че уж ги защитават и щели да им помагат, а реални резултати няма.

Идва следващия момент. Защо да не се избавят и от двата етноса едновременно. Вече има наши български цигани в базите им в Косово, които обучават как да дестабилизират държавата, прехвърлено е оръжие в циганските гета, създават се диверсионни групи, които по заповед да отровят питейната вода или да изключат електрозахранването. Да създадат етническо напрежение като убият няколко българи, а ако са деца ще е още по-възпламеняващо... Естествено на другия ден ще пуснат и няколко платени агент-провокатора или чужди наемници в гетото да запалят няколко катуна и ето ви гражданската война е готова. Действаме първоинстиктивно като започваме да се избиваме и всички губим. А докато си режем едни на други гърлата, световния ционизъм - в лицето на Сорос - ще убие с един куршум два заека.

Хора, замислете се!

Трябва ли да продължаваме да търпим и да играем по добре планирания им сценарий, или ще напишем свой собствен и победоносен.

Днес твоят истински враг все още са тези 240 продажника, които се охраняват от 1200 жандармериста (като повечето от тях също ги мразят и са готови сами да ги удушат с голи ръце)... или утре да се биеш с неуправляема тълпа, добре организирана, обучена, въоръжена и насочващо манипулирана за да убие теб, изнасили жена ти и децата, да осакати родителите ти.

Аз вече направих своя избор, а ТИ?

П.П.
Отговаряме на един често задаван въпрос: „ Защо Воинския съюз все още не е помел Парламента?“
Отговор: Повярвайте ни, ако питате нас отдавна тези продажници да са в Белене или до стената. Но вие - НАРОДЪТ - не сте го пожелали, не сме ви видели по площадите, няма ви и на границата, за да я охраняваме и защитаваме ЗАЕДНО, няма ви и на лагерите за военно-полева партиотична подготовка. Това за нас означава, че вие мълчаливо се съгласявате със сегашната си участ и сегашната власт. Да седиш излегнат на пясъка или с едно лайкване във фейса няма да се получи. Да чакаш, за да получиш права и свобода, но поднесени на тепсия… е позорно и срамно!

Ние сме подготвени за развой при всякакви ситуации, за да защитим членовете си и техните деца и семейства, но ти !?

Излезте, изправете се и ни покажете че сте готови и обединени заедно ще направим нужното за спасението на Родината !

Присъедини се към БНД "Шипка", а ако си бивш военен или вече си преминал военно обучение, или казарма - тогава направо във Воински съюз „Васил Левски“.

РАБАМ НАМ НЕ БЫТ !!!

 

ПРЕДОТВРАТЕНИ БЯХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЩАБНА ПРОВОКАЦИЯ И УБИЙСТВА В АСЕНОВГРАД !!!

Изгледай цялото видео!

"... ни информираха, че се подгатвя мащабна провокация; че на трима-четирима много яростни, добре разпиярени от соросоидните медии патриоти - като яростни борци срещу тях - са им платени по 30 000 лева, за да може на всяка цена да избухне сбиване. Сбиване, да избухне някакво насилие. От отсрещната страна си бяха повикали подкрепления отвън - говоря за соросоидите - мрежата на Сорос по света веднага е била информирана от БХК и другите соросоидни организации в страната и са успели да издействат писма от Хейдар Рабат, Индия, Бандладеж, Пакистан, от местни ромски организации, финансирани отново от Сорос, от Брюксел, че в Асеновград се готви избиването на циганите (!), за да може да има ответна и международна реакция, която да притиска правителството. Освен това в България са изпратени 2000 служители на Сорос, чиято основна задача беше да се разпали етнически конфликт. Значи те вербуват и плащат на трима-четирима лъже-патриоти; те плащат и вътре в ромската общност, и създават страх и напрежение сред циганите! ..."

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ !!

ОПАСНОСТТА ВЕЧЕ ТРОПА НА ВРАТАТА ТИ! НУЖНО Е ДЕЙСТВИЕ, А НЕ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ В ИЗЛИШНИ ЕМОЦИИ И ПСУВАНЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ! ВКЛЮЧИ СЕ ВЪВ ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", ЗА ДА ТЕ ОБУЧИМ ПО-СКОРО И ЗАЕДНО ДА ЗАЩИТИМ СЕМЕЙСТВАТА СИ И БЪЛГАРИЯ - ЗЕМЯТА, КОЯТО СМЕ ПОЛУЧИЛИ ОТ ДЕТИТЕ НИ И, КОЯТО ТРЯБВА СЪЩО ДА ПРЕДАДЕМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!

 

ЦИГАНСКИ ТЕРОР В АСЕНОВГРАД: НАПАДНАЛИ С ДЪРВЕТА, КОЛОВЕ И БРАДВИ, ВЛАЧЕЛИ МЪЖ С КОЛА, КРЕЩЕЛИ, ЧЕ ЩЕ РЕЖАТ ГЛАВИ!

Причината, заради която ромите нападнали гребците, започнала в късния следобед в понеделник в района на язовир „40-те извора”, където кануистите и каякарите от детско-юношеската школа на „Асеновец” провеждали редовна тренировка. Разпрата е започнала, когато две от момичетата от отбора са били нападнати и удряни от роми, плажуващи на язовира.

„С моята приятелка карахме двойка. Трябваше да излезем на брега, но там имаше цигани. В началото ни казаха да ни помогнат, но после започнаха да ни се смеят. След това започнаха да ни замерят с топки и камъни, да плуват след нас и да почват да ни обръщат. След това казахме на друго момиче да извика треньора, защото се изплашихме. Ромите крещяха, че искат да ни убият и удавят”, разказа Биляна.

Един от треньорите дошъл и попитал ромите какво се случва, но те го нападнаха с камъни и столове. „Разбрах, че има проблем на другия бряг. И тръгнах натам. Попитах ги какво става, но те започнаха да ме замерят с камъни. Замеряха ни с кой каквото види. С нас имаше малки деца. Не знаехме какво да правим. Взеха ни греблата и започнаха да ни удрят с тях”, разказа треньорът Йордан.

Той показа редица наранявания по ръцете главата и тялото си. „Никой не сме провокирали, обиждали или сме търсили физическа разправа”, каза още Йордан. На свой ред другият треньор Иван разказа:

Тръгнаха към нас с камъни и метални столове. Първо започнаха да налитат на децата. Започнахме да ги пазим, тогава те налетяха и нас. Взеха ми греблото, налагаха мен, колегите и децата с него. Спасихме се от ситуацията, когато дойде нашия колега Георги, който им привлече вниманието и ние успяхме да се изтеглим”.

„Много зверски биеха. Мислех, че в Асеновград всичко е приключило. Но там са ги причакали с дървета, колове и брадви. Това се случва пред черквата. Пред болницата също са се събрали 50 човека. Било е като на война”, разказа на свой ред Камен Куцеев.

Треньорът Йордан разказа още, че ромите се заканили, че ще му отрежат първо неговата глава, а след това ще бъдат обезглавени и децата. А после и клубът им ще бъде опожарен. Също стана известно, че ром е влачил друг мъж с колата си поне 5 метра. Майка на едно от битите деца също се включи в разговора.

Беше нещо страшно. Бяхме 5 души срещу 50 роми. Съпругът ми също пострада. Опитаха се да ни прегазят с кола. Синът ми е пострадал тежко. Бит е с метален прът. Детето ми е много уплашено. Няма да го пусна вече да тренира. Изпитваме страх, каза жената. „Нашите служители са действали адекватно. Има 8 души задържани. Тези действия са се случвали пред очите на много граждани, но никой не е подал сигнал. За нас е важни да има подаден сигнал, за да може нашата реакция да бъде бърза и адекватна.”, каза главен комисар Христо Терзийски в студиото на телевизията.

Източник за написването: www.blitz.bg

ЕДИНИЯТ ОТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ Е ПОДСЪДИМ ЗА ПРОПОВЯДВАНЕ НА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ В ПАЗАРДЖИК, ОРТАК НА АХМЕД МУСА!

 

ЦИГАНИ-РЕЦИДИВИСТИ БИЯТ ПОЛИЦАЙ ДО БЕЗСЪЗНАНИЕ В БЪЛГАРИЯ

Двама бандити с криминални досиета и с присъди пребиха от бой полицай от управлението в Бяла Слатина. Нападението е извършено към 19.50 часа в събота, в хранителен магазин в центъра на Борован, това личи от видеокадри, пише „Конкурент“. Достоверността на информацията е потвърдена от два независими един от друг източника. За инцидента няма ред в официалния бюлетин на ОД на МВР във Враца.

Двама бандити с дебели криминални досиета и с присъди са пребили от бой полицай от управлението в Бяла Слатина. Екшънът се е разиграл към 19.50 часа в събота, в хранителен магазин в центъра на Борован, това личи от видеокадри, съобщава „Конкурент“, като се позовава на два независими един от друг източника. Според информацията на „Конкурент“, битият служител на полицейското управление в Бяла Слатина, част от което е участъкът в Борован, е Г.Т. Той е на възраст около 35 години. Попаднал е под ударите на двамата бабаити, тъй като преди време служебните му задължения са го изправили срещу биячите. В събота вечерта двамата злосторници решили да си отмъстят, вкарали го сред витрините на търговския обект и с юмруци и ритници го претрепали от бой. Г.Т. е губил съзнание, след което бил откаран в здравно заведение, за да му бъде оказана квалифицирана медицинска помощ. Пораженията в търговския обект също не били малко, но са отстранени своевременно.

Източници: www.bultimes.com и www.blitz.bg

 

УНГАРИЯ ДАДЕ 10 Г. ЗАТВОР НА СИРИЕЦ ХВЪРЛИЛ КАМЪК СРЕЩУ ПОЛИЦАЙ, В БЪЛГАРИЯ СЪДЯТ ПОЛИЦАИТЕ?!!

10 години затвор за хвърляне на камъни срещу полицаи получи сирийски мигрант в Сегед, Унгария, съобщава БНТ, цитирана от segabg.com

Той бил част от група, нахлула през границата на страната през септември 2015-та. Пришълците се опитали да си проправят път, след като били посрещнати с водни оръдия и сълзотворен газ. Това е най-продължителната ефективна присъда срещу мигрант от началото на миграционната криза. Според унгарското законодателство провиненията на 40-годишния Ахмед Хамед се приравняват на терористичен акт!

Източник: www.glasove.com

Ето достойните български полицаи, които защитиха населенито на Харманли, с риск за живота си!
Те заслужават Медал за храброст, а не да бъдат съдени!

 

НОМИНИРАНАТА ОТ БХК (ЛИДИЯ СТАЙКОВА) ПОДПОМАГА ТРАФИКА НА ХОРА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА!

"Според Лидия Стайкова полицаи са били мъже в стаите им в центъра, тя добавя, че в „лагера няма достатъчно лекари”. Тя посочи, че е получила кадрите от свои познати афганистанци. Според правозащитника, до протеста се е стигнало, след като станало ясно, че допълнителни лекари в лагера ще има чак през следващата седмица." (в-к "24 часа")

Лидия Стайкова - Човек на годината на БХК

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ Е ЛИДИЯ СТАЙКОВА ?

РАЗГОВОР МЕЖДУ НЕЯ И РАДОСТИНА ПАВЛОВА (от Център за правна помощ "Глас в България") във фейсбук-групата "Приятели на бежанците":

Radostina Pavlova: "Здравейте! Нужна ми е информация относно недопускане/отблъскване от границата, надявам се тези от вас, които имат възможност да са по-близко до границата и до хората, които се опитват да пресекат, да могат да помогнат. По-конкретно, какви са възможностите, законови най-вече, но и практически, за тези, които се опитват да пресекат, но са отблъснати от българските гранични власти? Зная, че някои се свързват с организации като ВКБООН, които помагат, като говорят с гранична полиция, какво още? Благодаря!"

Lydia Staikova: "Преминаване през ГКПП: Да се примолиш някой да те скрие в багажника и да се молиш да не го проверят. ВКБООН могат ли да говорят с турската гранична полиция да те пусне през ГКПП? Преминаване през гората: плащаш солени цени на трафиканти, за които знаеш, че досега са успявали, особено онези, които те стоварват доста навътре, примерно до бежански лагер. Там идва някой да се застъпи за теб за всеки случай."

Lydia Staikova: "Самотрафикираш се с помощта на GPS, криеш се максимално от Гранична полиция докато навлезеш навътре в страната. Някой ти помага, примерно те взема с кола отнякъде, като рискува да го заловят и съдят за трафик на хора. Води те в някой полицейски участък. Междувременно си се обадил на ВКБООН и пр."

Лидия Стайкова - Човек на годината на БХК

Номинацията й за "Човек на годината" на БХК можете да прочетете на: www.humanoftheyear.org

Прочетете за какво, с какви методи и откога действа Лидия Стайкова - на официалния й сайт: https://lydblog.wordpress.com

 

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ Е РАДОСТИНА ПАВЛОВА ?


Чудно защо не прекъсна нито веднъж ВИП гостите...

Да видим какви хора кани Милен Цветков на топличко в студиото си (получават специално отношение... като за ВИП гости):

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Цели и задачи на НПО-то в България:

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

–––––––––-

Наказателен кодекс на Република България

Чл. 280 (1) от НК: Който преведе през границата на страната отделни лица или групи от хора без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и глоба от 500 до 1000 лева. (2) Наказанието е лишаване от свобода от 1 до 10 години, глоба от хиляда до три хиляди лева и конфискация на част или на цялото имущество на дееца, ако: … 5. превеждането е организирано от група или организация… Чл. 320 (1) от НК: Който явно подбужда към извършване на престъпление чрез проповед пред множество хора чрез разпространяване на печатни произведения или по друг подобен начин, се наказва с лишаване от свобода до три години, но не с по-тежко наказание от това, предвидено за самото престъпление.

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Информацията ни беше предоставена от наш читател. Разговорът се провежда на 10 януари 2015 в 17 часа.

10 януари 2015

Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Източник на статията (ние добавихме разследванията "Искаме да ви припомним коя е..."): www.obshtestvo.net

 

ДА ГИ ЗАЩИТИМ! ОБВИНЯВАТ ПОЛИЦАИТЕ, КОИТО С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ ПОТУШИХА БУНТА В ХАРМАНЛИ!

ДА ГИ ЗАЩИТИМ! ОБВИНЯВАТ ПОЛИЦАИТЕ, КОИТО С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ ПОТУШИХА БУНТА В ХАРМАНЛИ

Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) изразява неразбирането си от внушенията, насаждани по отношение на полицейски служители, участвали в потушаването на бунта в центъра за временно настаняване на 24 ноември 2016 г. Това пише в съобщение до медиите, изпратено от СФСМВР.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

„Твърденията за превишаване на правомощията при употреба на физическа сила и липсата на декларирана от министъра на вътрешните работи подкрепа са повод за притеснение сред представителите на СФСМВР. Подобни действия са не само неразбираеми, но и нелогични, тъй като в ЗМВР ясно е упоменато, че „полицейските органи осъществяват мероприятия за преустановяване на изпълнителното деяние, предотвратяване настъпването на престъпните му последици и ограничаване на техните размери” и категорично е написано, че „служителите на МВР при изпълнение на служебните си задължения са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона“.

Липсата на признание, или поне публична благодарност, за професионалното изпълнение на своите задължения и проявените смелост и кураж не изненадват представителите на СФСМВР. Обаче образуването на досъдебно производство срещу служители, които рискуваха живота си и защитиха гражданите на Република България и правовия ред в страната е лишено не само от смисъл, но и противоречи на нормата в ЗМВР, касаеща физическата неприкосновеност на служителя.

Това не само действа демотивиращо на всички служители в МВР, но и поставят под съмнение адекватността на действията и решенията на държавните институции.

Поставя се под съмнение и ролята, функцията и правомощията на полицейските служители не само в конкретния случай, но и като цяло. Липсата на обективна оценка и подкрепа за добре свършена работа създават риск за сигурността не само на служителите, но и на гражданите на Република България! При следващ подобен случай, преди да действат и да овладеят масовите безредици, служителите ще се замислят дали няма да станат „клиенти“ на прокуратурата“, завършва декларацията.

Източник на статията "Да ги защитим! Обвиняват полицаите, които с риск за живота си потушиха бунта в Харманли": www.newsbp.com

 

НАД 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕЛЕНИ В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО?!!

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТМЕНИ "ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208",
А СЛЕД ТОВА ГО ПУСНА ОТНОВО, НО ПОД ДРУГО ИМЕ !

ВМЕСТО ДА СЕ ПОСТРОИ БЕТОННА ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА, С КУЛИ И НАДПИСИ НА 4 ЕЗИКА "СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ", ДА СЕ МИНИРА ГРАНИЦАТА И ДА НЕ СЕ ДОПУСКА НИТО ЕДИН ТЕРОРИСТ ИЛИ НЕЛЕГАЛЕН ИМИГРАНТ ДА ВЛЕЗЕ В БЪЛГАРИЯ...

 Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в ЮЖНА БЪЛГАРИЯ с благословията на правителството?!!

Абзаци от ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. :

"§ 2. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в „Държавен вестник“.

(2) Споразумението за интеграция съдържа мерки за интеграция, като:
1. осигуряване на жилищно настаняване на лицата, получили закрила, и техните семейства;
2. записване в детска градина и държавно или общинско училище на деца, подлежащи на задължителна предучилищна и училищна подготовка;
3. провеждане на обучение по български език;
4. здравно осигуряване и обслужване;
5. професионално ориентиране и включване в обучение на възрастни;
6. включване в програми и мерки за заетост и обучение;
7. информиране за обявени свободни работни места.

3. оказва съдействие на чужденеца и членовете на неговото семейство за:
а) вписване в регистъра на населението;
б) подаване на заявление за издаване на български лични документи;
в) избор на личен лекар;
г) регистрация в дирекция „Бюро по труда“;
д) насочване към дирекция „Социално подпомагане“ при необходимост;
е) достъп до други административни услуги;
4. осигурява и контролира задължителната предучилищна подготовка на децата и задължителното училищно обучение на учениците до 16-годишна възраст;
5. заплаща здравни осигуровки за всяко лице, за което е сключено споразумение за интеграция, за периода до започване на работа, но не по-късно от срока на споразумението;
6. организира обучение по български език съобразно споразумението за интеграция и индивидуалния интеграционен план на чужденеца;
7. предоставя месечна помощ за деца, записани в подготвителна група за задължителна предучилищна подготовка, в размер, определен за българските деца в Закона за държавния бюджет за съответната година;

Министър-председател: Бойко Борисов
За главен секретар на Министерския съвет: Веселин Даков"

Източник "Държавен вестник": dv.parliament.bg

 Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в ЮЖНА БЪЛГАРИЯ с благословията на правителството?!!

Извадки от ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ от 7 април 2017 г. :

"С предложения проект на Наредба се цели създаване на условия за успешно интегриране в българското общество на чужденците с предоставено убежище или международна закрила чрез предоставяне на широк кръг услуги и дейности. Съгласно Наредбата процесът на интеграция започва със сключване на споразумение за интеграция, за което кметът на съответната община и чужденецът с предоставено убежище или международна закрила доброволно заявяват своето желание. В споразумението трябва да бъдат включени конкретни дейности за интеграция по отношение на образование, заетост, обучение, жилищно настаняване, здравеопазване и социално подпомагане и социални услуги."

"Посочено е също, че правата на чужденците с предоставено убежище или международна закрила са приравнени с правата на българските граждани ..." (с изключение на гласуване, партии и т.н. - засега!)

"Проектът на Постановлението е съгласуван с всички министерства ..."

"Чл. 14. Кметът на общината, подал заявление за сключване на споразумение за интеграция, или определено от него длъжностно лице:
1. организира приемането и оказва съдействие относно жилищното настаняване на чужденеца и членовете на неговото семейство;
2. вписва чужденеца и членовете на неговото семейство в регистъра на населението;
3. съдейства на чужденеца за подаване на заявление за издаване на български лични документи;
4. оказва съдействие при регистрация в дирекция „Бюро по труда“;
5. насочва към дирекция „Социално подпомагане“ при необходимост;
6. организира разработването на интеграционен план за дете, член на семейството на чужденеца, съвместно с дирекция „Социално подпомагане“ и законния представител на детето;
7. съдейства за осигуряване на достъп до други административни услуги;
8. при вписване на чужденеца и членовете на неговото семейство в регистъра на населението се насочват към Регионалното управление на образованието при необходимост;
9. осигурява и контролира обхвата на подлежащите на задължително предучилищно и училищно образование деца и ученици, в това число малолетните и непълнолетните чужденци с предоставено убежище или международна закрила;
10. уведомява Министерството на вътрешните работи и Държавната агенция за бежанците за сключените споразумения за интеграция, за предсрочно прекратените споразумения и основанията за прекратяването им;
11. уведомява за сключените споразумения за интеграция съответните регионални здравна инспекция и здравноосигурителна каса;
12. предоставя възможност за практикуване на спорт и за спортна изява;
13. контролира изпълнението на споразумението за интеграция."

"Чл. 21. (1) Министерството на образованието и науката ...
1. обучение по български език на малолетни и непълнолетни лица;
2. посещаване на подготвителни групи за задължително предучилищно образование;
3. посещаване на училище от малолетните и непълнолетните членове на семейството на чужденеца с предоставено убежище или международна закрила.

Чл. 22. (1) Министерството на труда и социалната политика ...
1. социални услуги
2. социално помощи;
3. програми и мерки за закрила на децата.

Чл. 23. (1) Министерството на здравеопазването ...
1. предоставянето на информация относно реда за провеждане на задължителните имунизации и реимунизации съгласно Имунизационния календар на Република България и съставянето на план за приоритетно провеждане на съответните за възрастта задължителни имунизации и реимунизации при липса на данни за проведени такива;
2. провеждането на задължителните имунизации и реимунизации по т. 1 до осъществяването на избор на личен лекар;
3. предоставянето на информация относно реда за извършване на профилактични прегледи и изследвания и съставянето на план за тяхното извършване;
4. предоставянето на информация относно правото му на достъп до здравни дейности по национални и регионални здравни програми;
5. предоставянето на информация относно здравните изисквания за прием в детско и учебно заведение;
6. извършването на противоепидемични мерки при необходимост.

Чл. 25. Министерството на младежта и спорта насърчава и подпомага:
1. спортните организации за включване на чужденците в двигателна активност и практикуване на спорт с цел поддържане и усъвършенстване на двигателните им възможности, здравословен начин на живот и интеграция в българското общество;
2. младежките неправителствени организации и организациите, които работят със и за младите хора за реализиране на дейности, насочени към младежи-чужденци на възраст от 15 до 29 години."

Източник "Портал за обществени консултации на Министерски съвет":
http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2635

Журналисти казаха на Бъчварова истината: Българите са дискриминирани, а не Нелегалните!

 

ХРОНОЛОГИЯ:

18.02.2003 "Регламент Дъблин II", наследник на "Дъблинската конвенция"
/"Регламент (ЕО) № 343/2003 на Съвета от 18 февруари 2003 година за установяване на критерии и механизми за определяне на държава-членка, компетентна за разглеждането на молба за убежище, която е подадена в една от държавите-членки от гражданин на трета страна"/
01.12.2009 Заседание на Съвета (ЕС; Цветан Цветанов, Маргарита Попова)
14.04.2010 "Тристранен мемурандум" между БХК, Гранична полиция и ВКБООН
20.04.2010 "План за действие по Стокхолмската програма"
04.05.2010 "Стокхолмска програма"
07.07.2011 "План за действие при временна закрила в република българия",
приет с решение N506 на Министерския Съвет
20.07.2011 Съобщение от Комисията до Европейския парламент, до Съвета, до Европейския икономически и социален комитет и до Комитета на регионите. Европейска програма за интеграция на граждани на трети страни
20.06.2013 Конференция „Национална система за закрила на чужденци в република българия“
26.06.2013 "Регламент Дъблин II" - добавя се "лице без гражданство"
/"Регламент (ЕС) № 604/2013 на Европейския парламент и на Съвета от 26 юни 2013 година за установяване на критерии и механизми за определяне на държавата членка, компетентна за разглеждането на молба за международна закрила, която е подадена в една от държавите членки от гражданин на трета държава или от лице без гражданство"/
13.05.2015 Съобщение от Комисията до Европейския парламент, до Съвета, до Европейския икономически и социален комитет и до Комитета на регионите. Европейска програма за интеграция на граждани на трети страни
10.08.2016 Сключен договор NBG05M20P001-3.002 "Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и/или търсещи или получили международна закрила"
12.08.2016 Постановление N208 за предоставяне на безплатни жилища, храна, здравни осигуровки, социални помощи, и т.н., и .т.н. на Мигрантите, получили статут "бежанец"
02.12.2016 Българският Парламент приема на 2-ро четене промени в Закона за чужденците в България, с което ще се предоставя статут "лице без гражданство" на лица, с изхвърлен/изгорен преди границата паспорт

Припомняме и, че българското правителство ще получи по 4000 евро за всеки Презаселен! (цък и цък)

 

МОН: БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА ЩЕ ПРИЕМАТ МИГРАНТИ ОЩЕ ОТ ТАЗИ ГОДИНА!

Сключен договор N BG05M20P001-3.002 „Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и/или търсещи или получили международна закрила“ , приет на 10.08.2016 (2 дни ПРЕДИ долното Постановление), а самия договор е уговорен още през 2015-та година!!!

Т.е. всичко е било предварително организирано и решено!

Бройките на включените в тази програма във ВСЯКО едно от училищата в списъка, варират между 52 и 746 !

МОН: Български училища ще приемат МИГРАНТИ още от тази година!

МОН: Български училища ще приемат МИГРАНТИ още от тази година!

МОН: Български училища ще приемат МИГРАНТИ още от тази година!

Цялата информация и сумата, която НИЕ ще платим чрез собствените си данъци (а тя е - 5 880 540 лв. и 37 ст.) по Програмата, можете да намерите на сайта на Министерството на образованието!

1. http://sf.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=402

2. http://sf.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=341

3. http://sf.mon.bg/?go=page&pageId=138

Първоначално правителството отрече. Впоследствие започна да говори за палаткови лагери в пограничните райони, в близост до Турция (така, при което всеки Нелегален веднага да бъде записван като "бежанец")... докато в същото време оглеждаше за стари казарми! И, когато окончателно се разбра, че от началото са били подписали горното Постановление № 208 от 12 август 2016 г, и вече няма накъде да се лъже, признаха, че ще им раздават и жилища, освен всичките останали осигуровки, джобни, детски, градина/училище, и т.н.!

А колко бъгарски висшисти ровят в същото време по кошовете за боклук (цък) ; а колко български пенсионери биват принудени да откраднат парченце сирене и няколко маслини (и биват арестувани веднага, за разлика от Нелегалните - цък); а колко български семейства живеят в адска мизерия, без ток, вода и храна (цък)...

"Един от вариантите е изграждане на фургони и евентуално палаткови лагери". Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова в Хасково в отговор на въпрос за предстоящите действия, свързани с проблема с бежанците, предаде БНТ.

"В понеделник ще разпиша заповед за действия за справяне със ситуацията на българо-турската граница. Там са усилията ни в момента. Плановете, с които разполагаме, имат отделни етапи, в които са разписани мерки. Едни от тях са фургони и евентуално палатки. Това ще се обсъжда в групата, която взима решения", уточни Бъчварова.

"Преди 6 месеца има съставен план. Този план е свързан с различните възможни развития на ситуацията, които можем да предвидим като хипотези. Ние знаем при всеки един вариант, за който има индикации, че ще се случва, как да действаме. Имаме готовност", обобщи вътрешният министър.

По-ефективна занапред щяла да бъде работата в центровете за мигранти. Новите центрове за настаняване, за които се оглеждат терени, ще бъдат изградени в пограничните райони и там, където има съответния натиск, уточни главният секретар на МВР Георги Костов. Ако например имало натиск от македонска страна, лагер щял да бъде ситуиран там.

Източник: www.epicenter.bg

След като всички съседни държави от запад и север затвориха своите граници с армия полиция, телени мрежи и бронетранспортьори, и хеликоптери, а продажното ни правителство от национални предатели /според думите на вътрешната пишман - пардон пиар министърка/ се готви да изгражда лагери край границата в Южна България за милионите нахлуващи от Турция радикални ислямисти, това означава само едно - ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА И СКОРО ЩЕ БЪДЕ ЕТНО-РЕЛИГИОЗНО-АСИМИЛИРАНА ОТ МИЛИОНИТЕ НАХЛУВАЩИ ОТ ЮГ НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, А БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОСТАВА БЕЗ СВОЯ ДЪРЖАВА. Особено като се има предвид, че всички нахлуващи остават и ще бъдат регистрирани в страната ни, а /според последните европейски директиви и допълнения към Дъблинското споразумение/ послушното ни антибългарско правителството дори ще ги заставя насила да подадат молби за убежище в България!

ДАНС обикалят тайно и търсят нови терени за лагерите!
Страх ги е от местното население случайно да не излезе на протести,
а някои даже са и по-крайни в намеренията си спрямо лагерите!

И всичко това само за подкрепата от страна на европейските лидери - пред които антинародното ни правителство се кланя - да подкрепят алчните и продажни партийни елити от коалиционната сбирщина да продължат да ни управляват още един мандат. Не че БСП или пишман патриотите от НФСБ, ВМРО и сие са по малко продажни, след като именно Първанов и Калфин ни натресоха навремето американските окупационни войски и техните бази.

За да си спасим народа и запазим ДЪРЖАВНОСТТА И ДЪРЖАВАТА трябва народът да спре да се дели на партии, етноси, пол и религии, и да се обедини около България. Защото не се ли обеденим, и то по-бързо, скоро няма да имаме нито държав,а нито ще я има българската нация, нито дори и българските мюсюлмани, изповядващи традиционния ислям.

Събудете се българи. Нека вземем съдбата си в своите отрудени ръце и сами да изритаме всички нагли нелегални имигранти (претъпници - нарушителите на свещена държавна граница!) от своята свята земя, заедно с всички родни продажни партийни елити и техните кукловоди от Брюксел. Защото иначе видният масон и соросоид Кънев от БХК заплаши да заведе милиони дела срещу България в чужбина само, ако се опитаме да въведем ред или какъвто и да е било контрол над незаконно нахлуващите пред държавните ни граници милиони нагли мигранти и бойци на ИДИЛ.

А иначе нямало пари за детски, за майките, за здравеопазване, за тежкоболните или за заслужилите и работили цял живот български пенсионери... Като има кой да вярва. "Не е луд този, който яде баницата, а този..."

В България извършват геноцид над нас - всеки трябва да го осъзнае и вземе мерки!

 

По случай на тези сигнали искаме да ви припомним следното!

1. Само за няколко месеца в София са регистрирани над 200 изснасилвания от Мигранти!
http://www.bnoshipka.org

2.Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (видео със смърт 18+)
http://www.blitz.bg

3. 4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Европа като бежанци!
http://bultimes.com

4. Арабин кла момче пред дискотека в Студентски град
http://www.sosnovini.bg

5. Започна се! Мигранти прободоха 6 пъти 22-годишната Никол!
http://www.bnoshipka.org

6. 16-годишна сирийка призна: Бежанците ненавиждат християните! Мислят само как да ви избият!:
http://www.bnoshipka.org

7. 800 мигранти се млатиха в Харманли, нападнаха полицията с камъни !!!
http://www.bnoshipka.org

8. Отново! Мигранти помляха с ножове и камъни българин в "Овча Купел"
http://www.bnoshipka.org

9. Мигрант влезе в сервиз в София, извади пистолет и започна да стреля! Един българин е...
http://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2017-07-22 13:00:00