Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
От Капитализъм към открита форма на Фашизъм
Журналисти плащат по 20 евро на Мигранти, за да лежат на брега и да се преструват на удавници
Подгатвя се страшна провокация и клане на християните в Косово!
Народовластие - пряка демокрация, ново българско национално възраждане и самоуправление
ПЪРВО ИНТЕРВЮ НА КАРБОВСКИ С ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
12.06.2016 - До всички членове на Воински съюз "Васил Левски" от Варна и региона!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Да се затвори и защитава границата - 15.01.2017 - Ултиматум от Воински съюз "Васил Левски" !!


15.01.2017 E СРОКА, КОЙТО ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ДАВА НА Т.НАР. "ПРАВИТEЛСТВО", ЗА ДА ВЗЕМЕ СПЕШНИ МЕРКИ СРЕЩУ НЕЛЕГАЛНИТЕ ИМИГРАНТИ И ТЕРОРИСТИТЕ, КОИТО ВСЕКИДНЕВНО НАХЛУВАТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА И ПОСТАВЯТ ПОД ОПАСНОСТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И СУВЕРЕНИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ И БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА!

СЛЕД ТОВА, ЗА ДА СИ СПАСИМ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА, ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА ЮЖНАТА ГРАНИЦА САМИ!

МЕРКИ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА:
- НЕЛЕГАЛНАТА МИГРАЦИЯ И НЕЗАКОННОТО НАХЛУВАНЕ НА РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ;
- ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАЖДАНИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ!

1. Незабавно да се предоставят правомощия на гранична полиция и армията да използва сила за отблъскване на незаконно пресичащите българската граница, включително и правото им да използват оръжие и бойни муниции. Всички участващи в охраната на южната граница служители и военни да бъдат подходящо екипирани и с двойно увеличени заплати, като незабавно бъдат освободени от каквато и да е било отговорност полицаите срещу които има повдигнато обвинение за насилие при потушаването на бунта в Харманли.

(В момента според информация от наши източници е спусната заповед полицаите да регистрират колкото се може повече нелегални, за което дори се обещават бонуси. Това на практика прави безсмислено изобщо изпращането на полицаи и военни на границата, тъй като заповедта е да способстват, а не да противодействат на незаконно нахлуващите. Същата е и задачата на представителите на ФРОНТЕКС - да следят колко човека влизат и да бъдат незабавно регистрирани в България за да останат навеки в страната ни, без да могат да продължат на запад или да бъдат върнати веднага обратно в Турция още от самата граница).

2. Да се дислоцира целия наличен състав на българската армия в южните погранични райони, включително и по българо-гръцката граница, тъй като ежедневно нахлуват нелегални имигранти и от територията на Гърция която прехвърля на континента всички мигранти от островите без да ги регистрира на своята територия Незабавно да се върнат в страната всички български военни и полицаи участващи в мисии извън Родината и да бъдат включени в охраната на държавната граница.

3. Поради недостатъчния брой военни и полицаи, официално да започне сътрудничество с двете законно регистрирани НПО (Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка") обединяващи българските доброволци, за да се насити граничната бразда с жива сила, а не да се разчита на несъществуващата и вече нарязана телена ограда. При добра организация и сътрудничество, границата може да бъде затворена ефективно от държавни служители и доброволци, така както това се прави в Унгария и Сърбия. В състояние сме при наличие на условия и издръжка да организираме и изпратим достатъчно голям брой доброволци които тотално да затворят южната граница. Част от тях вече имат и нужната подготовка тъй като месеци наред помагат на граничните полиция. В максимално кратки срокове могат да бъдат обучени и изпратени още доброволци, за да има ефективен жив щит по цялата южна българска граница.

4. Да се осигурят прилични условия за живот на българските полицаи, военни и доброволци охраняващи южната граница на Европа, а именно: подслон, храна и оборудване (фургони, отопление, униформи, обувки, прибори за нощно виждане, дронове, бронежилетки и каски, защото много от нахлуващите са въоръжени, често агресивни и дрогирани). За подслон на военните, полицаите и доброволците трябва да се закарат отопляеми фургони, подвижни хангари и/или военни палатки – такъв вид подслон може да бъде организиран от държавата в максимално кратък срок (до няколко дни). Едновременно с това, трябва незабавно да започне възстановяване на граничните застави и казарми в пограничните райони, в които да бъдат настанявани военните, полицаите и доброволците. В момента държавата ежедневно харчи хиляди левове на българските граждани за настаняване на военните в хотели и къщи за гости, което води до огромни разходи за бюджета и облагодетелстване на група частни лица свързани с властта.

Правенето на мигрантски лагери в пограничните райони е страшна стратегическа грешка, която ще доведе до още по-голямо напрежение и хаос. Малобройните полицаи и военни ще се окажат притиснати като заложници между нахлуващите незаконно през границата ислямизирани орди и радикалните такива настанени в лагери край граничната зона - тоест на полицията ще и бъде абсолютно невъзможно да се справи с тях, заради количественото им превъзходство и агресивност. Да не говорим че това ще изисква огромни средства за нови охранители и денонощна координация на същите заедно с наличието на групи за бързо реагиране при новите бунтове които скоро ще избухнат по заповед на Ислямска държава. Абсолютна лъжа е тиражираната по телевизиите информация, че почти няма емигрантски поток. Истината е че ежедневно в страната ни нахлуват стотици нелегални имигранти. Доказателство за това са последните данни на Евростат че има 82% ръст на имигрантите у нас за последните три месеца, с което те разобличиха тотално ежедневните лъжи на Бъчварова.

Правенето на мигрантски лагери в пограничните райони
е страшна стратегическа грешка, която ще доведе до още по-голямо напрежение и хаос.

5. С цел превенция, да се оповести и разпространи чрез медиите, че във връзка с решението на ЕС за затваряне на границите и безпрецедентните мерки взети от голям брой европейски държави да се спре нелегалната имиграция (Унгария, Словакия, Чехия, Полша, Австрия и Сърбия вече си затвориха границите), България ще започне да се придържа и прилага действащото законодателство, което беше грубо погазвано през последните години, а именно:

А) Всеки незаконно навлязъл в страната или пресякъл границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, ще бъде изправен пред българския съд, тъй като това е престъпление по чл. Чл. 279 от НК, което по българското законодателство се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева.

Б) Тоест трябва публично да се обяви, че България ще започне спазва и прилага стриктно действащото законодателство като задължително ще бъдат вкарвани в затвора. Като трафикантите допълнително ще бъдат съдени и глобявани и до двадесет хиляди лева всички трафиканти на нелегални имигранти. Ако в трафика се установи участие на държавни служители, това ще се счита за утежняващо вината обстоятелство и същите ще бъдат съдени при подобни условия.

В) Незабавна екстрадиция на всички нелегални имигранти влезли незаконно на територията на Република България, което включва екстрадиция на всички лица идващи от Афганистан, Пакистан, Ирак, Иран, Шри Ланка, и други страни от Азия и Африка, тъй като по силата на международното право те не са бежанци, а престъпници които нелегално са пресекли множество държавни граници. Тези от тях които откажат да си заминат доброволно да бъдат заставени да упражняват обществено полезен труд за да могат да си изработят средствата нужни за тяхната издръжка. Тъй като България не е канила никого да пристигне в страната ни, вече намиращите се в България хиляди незаконни нашественици трябва да бъдат пуснати да продължат към страните които са ги поканили или Меркел да изпрати автобуси и самолети да си ги вземе. По същата причина в страната ни не могат да бъдат връщани никакви вече пристигнали в западните държави мигранти, тъй като те са официално поканени там от държавните лидери.

Г) Всички лица, които нямат статут на бежанци и вече са на територията на България, да бъдат настанявани в лагери от затворен тип, без правото да напускат до установяване на тяхната самоличност и извършване на пълен медицински преглед и изследвания. Реда,дисциплината и хигиената в центровете ще бъдат осигурявани с участието на самите мигранти които са длъжни да ги спазват и сами да си почистват, перат, гладят и готвят без използването на български слуги и прислужници

Д) Процедурата за предоставяне или отказване на статут да бъде максимално ускорена (максимум до 15 дни), за да не се задържат в лагерите прекалено дълго хора (дългият престой на хора в лагерите увеличава разходите за тяхната издръжка и изисква допълнителни ресурси от държавни служители и полиция, които могат да бъдат пренасочени в други важни области, като борбата с битовата престъпност, например). Бързата процедура по определяне на статута успоредно с реалното затваряне на границата рязко ще намали броя на нелегалните имигранти и няма да е нужно строителството на нови лагери, което ще спести огромни средства на държавата – тези средства трябва да се пренасочат за образование, социални програми и най-вече за възстановяването на българската армия, която е практически унищожена което прави държавата абсолютно уязвима за всякакъв вид вътрешни и външни заплахи.

6. Веднага да бъдат възстановени всички гранични застави и Гранични войски, защото това ще ни струва хиляди пъти по-евтино от приемането и настаняването на орди от стотици хиляди незаконни мигранти. Ако не се намерят достатъчно кандидати за назначаване в Гранична Полиция структурите им ще бъдат запълнени с доброволци от нашите организации.

7. България да започне веднага да спазва и прилага ефективно разработената от щаба ни Международна програма за предотвратяване (вж. по-долу) на незаконното нахлуване на милиони радикални мигранти от цял свят в Европейските държави. Същата ще бъде открито публикувана на сайта ни още днес, заедно с Програмата за освобождението и ускореното възраждане на Националните държави в Европа.

МЕЖДУНАРОДНИ МЕРКИ НУЖНИ ЗА НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА МИЛИОНИТЕ ,РАДИКАЛНО ИСЛЯМИЗИРАНИ АРАБСКИ, АФРИКАНСКИ И АЗИАТСКИ ТЕРОРИСТИ, ГЛАВОРЕЗИ, БОЙЦИ НА "ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА" И ЕМИГРАНТИ НАХЛУВАЩИ БЕЗКОНТРОЛНО В ЕВРОПА

Мерки, разработени от Щаба на Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" България

Поради това, че умишлено подготвяните и изпращани от турските служби в Европа милиони емигранти вече заплашват не само сигурността и икономиката на европейските държави, а и застрашават тяхното обществено устройство, социална система, финанси и съществуване и ще доведат да етно-религиозна асимилация на европейските народи, е нужно спешно да се приемат и реализират от всички европейски държави следните мерки:

- Изграждане на информационно разузнавателни мрежи в лагерите за да може оперативно и изпреварващо да се реагира на всяка възникваща заплаха или конфликтна ситуация;

- Вербуване на полеви агенти сред емигрантските общности и внедряването им в средите на радикалните ислямисти и в клетките на Ислямска държава в Европа за да могат да бъдат неутрализирани изпреварващо и още преди да са успели да се организират и екипират добре за да извършат своите престъпления;

- Изграждане на информационни мрежи в страните на произход на емигрантите за да се събира изпреварваща информация кои ги подтиква, подготвя и подпомага да мигрират в Европа;

- Установяване на причините и подстрекателите на миграцията и вземане на изпреварващи мерки за тяхното неутрализиране още в държавите на които те са граждани;

- Строги закони и ефективни присъди за трафикантите на емигранти, включващи ефективни присъди, както и конфискация на имущество им и превозните средства, които използват, защото само това ще ги принуди да изоставят този престъпен бизнес:

- Разделяне на емигрантите в отделни лагери и центрове според етнос и религия – особено, за тези без семейства за да се неутрализират изпреварващо причините за възникване на предстоящите етнически и вътрешно религиозни конфликти както и масовите издевателства и престъпления над тези от тях които са по слаби и без защитни;

- Християните, семейните и децата да бъдат настанявани в специални отделни лагери, където с тях да работят психолози и детски полицейски инспектори;

- Налагане на строг ред и дисциплина в лагерите и центровете за настаняване на емигранти, за да спрат ежедневните побои, убийства, грабежи и изнасилвания;

- Незабавно депортиране на всички емигранти пристигащи от държавите в които не се води война, обратно в собствените им държави;

- Строги и незабавни присъди и връщане обратно в държавния бюджет на всички получени суми от всички държавни служители в ЕС, които лично или чрез свои приятели и роднини участват във фирми обслужващи миграционната политика и дейност в лагерите и центровете за настаняване;

- Строги и незабавни присъди за всички емигранти извършили престъпления и незабавно депортиране на техните семейства и роднини /ако имат такива/ от страната, която ги е приела в родната им държава;

- Изготвяне на европейска база данни на всички емигранти пристигащи от зоните на бойни действия, за да бъдат опознавани ако са извършили престъпления или са сменили своята самоличност с чужда такава;

- Увеличаване правомощията на полицейските служби да извършват внезапни проверки в центровете за бежанци и домовете за временно настаняване и да налагат вечерен час при нарушения;

- Ускоряване на процедурите за предоставяне или отказ на убежище, съпроводено с предварително събиране на информация за професионалната квалификация и наличие на криминално минало на емигранта в страната на произход;

- Всички частни компании и корпорации в ЕС с персонал над 100 служители да бъдат допълнително обложени с 20% данък “миграция” , за да поемат своя дял от социалната тежест върху обществото – - тези средства трябва да бъдат използвани - за квалифицирането и интегрирането на пристигащите документално доказано сирийски бежанци. Само това ще принуди транс националните корпорации да спрат да финансират и поощряват масовата инвазия на милиони необразовани и радикално настроени емигранти в Европа;

- Основният поток от емигранти да бъде пренасочен само към държавите взели активно участие в дестабилизирането на Либия, Ирак, Афганистан и Сирия и в организирането на “оранжевите революции” и “арабски пролети” в държавите- членки на Арабската Лига ;

- Всички емигранти от Сирия, Саудитска Арабия, Албания, Македония, Тунис, Мароко, Египет, Ливан, Косово, арабските държави и от зоните на военни конфликти задължително да бъдат задълбочено проверявани в собствените им страни /а не само в картотеките на Интерпол/ за при частност към организираната престъпност, за извършени военни и криминални престъпления, или принадлежност към Ислямска държава и Фронта ал Нусра; Допълнително да бъдат проверявани и на Детектора на лъжата и при съмнения или негативен резултат веднага да бъдат връщани обратно в страните на които са граждани;

- Населението на всички африкански, арабски и азиатски държави (без Сирия) да бъде постоянно информирано, че нито един техен гражданин няма повече да бъде допускан на територията на държавите от ЕС без предварително издадена виза и пълен комплект документи включително образователни такива и с нужните за издръжката им финансови средства;

- Всички "право-защитни" организации да изпратят целият си персонал в лагерите в Турция и в другите арабски страни за да могат изпреварващо и подходящо да се погрижат за бежанците и техните семейства и нужди:

- Всички държавни служители, които не спазват Конвенцията на ООН за Бежанците и допускат в страните от ЕС да влизат незаконно лица без документи и визи а не през официално определените за това гранични пунктове, както и такива, които не осъждат незабавно нарушителите на Конвенцията за бежанците за незаконно проникване, да бъдат незабавно уволнявани и подвеждани под съдебна отговорност;

- Държавни служители, които не подлагат на медицински преглед и изследвания и не оставят под карантина емигрантите докато станат известни медицинските резултатите за наличие или липса на опасни или заразни болести , да подлежат на незабавно уволнение, глоба и да носят наказателна отговорност, тъй като нарушават чл. 29. ал. 4 от Закона за убежището и бежанците;

- Задължително да се изисква от всички полицейски служби незабавно да оповестяват публично пълната информация за статута и етническия произход на всеки извършител на престъпление сред емигрантските общности , както и за броя на ежедневно извършваните престъпления от нелегално пристигналите в страната чужди граждани.

- Изпращане на силите за специални операции в страните от които идват емигранти за да може съвместно с местните власти изпреварващо да конфискуват или унищожат всички морски и други транспортни средства собственост на трафикантите а тях да ги арестуват и предадат на право охранителните органи или неутрализират за да бъдат унищожени мрежите за трафик на хора;

- Военноморски сили да следят за лодки, да предоставят защита на пътниците и след това незабавно да ги връщат обратно в страната, от която са тръгнали (по примера на Испания, която по този начин се справи с вълната от емигранти от Африка в последните години).

С помощта на тези мерки рязко ще намалее броят на загиналите и удавили се емигранти – за пример миналата година край бреговете на Испания е имало 106 смъртни случая, край Италия и Малта - 2892, а край Гърция 805; безконтролното пропускане през европейските граници помага хората да се подлъгват, че ще успеят да се внедрят в ЕС поради което плащат милиарди на трафиканти и рискуват живота си в препълнени надуваеми лодки, хладилни камиони, товарни влакове и т.н.

Всички други мерки, които съвършено целенасочено не сме включили тук по обясними причини, могат да бъдат обсъдени и допълнени при лична среща с представители на щаба на Воински съюз "Васил Левски" и БНД Шипка.


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-12-20 01:12:09