Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Тодор Живков ни казва истините дори и от гроба!
В Европа трескаво се въоръжават заради нелегалните имигранти!
Ердоган иска връщането на Османската империя!
Дарения и Финансова помощ
Ето какво видяхме при проведеното двудневно оперативно-тактическо учение в Странджа планина!
На 14 и 15 октомври ще се проведе"ЮЖЕН ЩИТ – ЕСЕН 2017" !

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Предотвратена е международна провокация срещу Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" !


| Обновена на 13.03.2017

След като цяла седмица ни разсейваха с бръщолевенията и измислените обвинения на Петър Низамов (тях можете да прочетете ето тук), нещата се оказаха много по-сложни. Целта на поръчителите и кукловодите, успели хитро да заблудят и използват Низамов, докато те самите остават в сянка, е била да отклони вниманието ни от делата на БХК, Отворено общество и кръга Капитал.

Получихме сигнал за подготвянето на изключителна провокация от платени агенти на Сорос срещу говорителя на Воинския съюз - Владимир Русев.

Двама български държавни служители базирани в Австрия (разполагаме с техните имена, снимки и длъжности в службите) са направили опит, докато ние тук разобличаваме поредните мегаломански лъжи на Низамов, да открият сметка на името на Владимир Русев в Австрийска банка BAWAG P. S. K.

Поредната провокация срещу лидерите на Воинския съюз по поръчение на тайните кукловоди, опитващи се да унищожат окончателно българският народ и държава!

Оказа се, че са се представяли като служите на "Интерпол", като единият от тях се е представял под името Михаил Конев. Всъщност се оказва, че на 22.02.2017 жена с имена Миглена Атанасова Томова е открила такава сметка в клон на банката в град Виена.

Планът им бил след това да внесат огромна сума по тази сметка от терористична организация свързана с "Ал Кайда" (прилагаме снимка и линк към терористичната организация):

Поредната провокация срещу лидерите на Воинския съюз по поръчение на тайните кукловоди, опитващи се да унищожат окончателно българският народ и държава!

Поредната провокация срещу лидерите на Воинския съюз по поръчение на тайните кукловоди, опитващи се да унищожат окончателно българският народ и държава!

За всеки случай са се презастраховали, като тайно в България са прехвърлили и двама джихадисти от "Ислямска Държава" за изпълнение на силова, мокра поръчка срещу лидерите на неудобните организации.

Прилагаме снимките на двамата терористи, които са били наети за изпълнение на мократа поръчка:

Поредната провокация срещу лидерите на Воинския съюз по поръчение на тайните кукловоди, опитващи се да унищожат окончателно българският народ и държава!

Поредната провокация срещу лидерите на Воинския съюз по поръчение на тайните кукловоди, опитващи се да унищожат окончателно българският народ и държава!

Слава Богу след подадения сигнал навреме са разобличени.

Да не забравяме и провокацията, организирана чрез Петър Низамов и Юлиян Ангелов, които няколко седмици крещяха и бълваха клевети /тяхната поръчка е била да се втълпи и насочи внимание към сметки с цел разколебаване на членовете на Съюза и насаждане на подозрение и, ако беше се получила провокацията в Австрия, всички да са подготвени психически за сметки/. Провокацията в Чехия има и още един замисъл - именно да се всеят раздори и ка неудобнот
разделения сред всички членове на също така обединение „Крепост Европа”, за да се опитат да го разпаднат. Изфабрикуваните провокации обаче и там удариха на камък, и бяха светкавично разобличени от тези, срещу които бяха използвани.

Време е да се обединим и докажем на целия свят, че ДУХЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е НЕПОБЕДИМ! България над всичко! С нами Бог!

Поредната провокация срещу лидерите на Воинския съюз по поръчение на тайните кукловоди, опитващи се да унищожат окончателно българският народ и държава!Воинският съюз има подкрепата на международни организации
за борба с тероризма и незаконният трафик
на хора, оръжие и наркотици!

 

Австрийските правоохранителни органи и банката бяха моментално информирани за тази анти-българска провокация на тези сатанински изчадия!

Когато една организация настъпи змията, тя естествено започва да хапе. Ние сме наясно с подготвените провокации и ще защитим всеки един член на организациите.

Господа соросоидни анти-български изчадия - ВИДОВДЕН наближава. Народа не може повече да търпи Вашите издевателства и юдейско-болшевишки постановки, и предателското ви отношение към българската държава.

Владимир Русев е известен с това,че открито разобличава анти-българската дейност на организациите създадени от Сорос (БХК, Отворено общество, Протестна мрежа) и заедно с всички членове на Воинския съюз и БНД "Шипка" настоява за незабавното закриване на всички партии, НПО и СМИ финансирани от чужди държави, фондации и спец. служби. Причината за това е, че те служат като ПЕТА КОЛОНА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО. Той се опитва да пробужда и обедини народа и се бори за връщане на цялата власт, свобода, достойнство , ресурси и бъдеще на Българският народ и държава. Другата причина, поради която отявлените соросоиди се опитват да го неутрализират, е Меморандума за освобождение и възраждане на националните суверенни държави, разработен от наш екип под негово ръководство, както и Международната програма за неутрализиране на нелегалната имиграция на милиони радикални ислямисти и терористи в държавите от ЕС.

НЕКА ВСЕКИ ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ДА РАЗПРОСТРАНИ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ /ВКЛЮЧИТЕЛНО В АВСТРИЯ/, защото само чрез предварителното разобличаване на черните сатанински дела на бандата национални предатели извършили държавна измяна и показване на цялата истина, можем да предотвратим всяка една провокация!

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ТАЗИ САТАНИНСКА ПРОВОКАЦИЯ Е СТАРТИРАНА ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ВЕСТНИК "ДНЕВНИК" И ОЛИГАРХА ПРОКОПИЕВ, ПО ПОРЪЧЕНИЕ НА БХК И СЛУГАТА НА СОРОС В СТРАНАТА НИ - ИВАН КРЪСТЕВ - ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРИНУДЯТ МВР ДА НИ ПОПРЕЧИ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАМЕ КЛЕТВАТА И ДЪЛГА КЪМ РОДИНАТА, ОТБРАНЯВАЙКИ ЮЖНАТА ГРАНИЦА НА НАШЕТО ОБЩО ОТЕЧЕСТВО ОТ ОРДИТЕ РАДИКАЛНИ МИГРАНТИ, ТЕРОРИСТИ И БОЙЦИ НА "ИДИЛ", КОИТО НЕЗАКОННО НАХЛУВАТ В БЪЛГАРИЯ И ОКУПИРАТ СТРАНАТА НИ, ЗА ДА ПРЕВЪРНАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В РОБИ.

Воински съюз "Васил Левски" - БНД "Шипка"
Побеждават силните духом!

www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2017-02-26 05:02:27