Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Борисов обеща да подпише CETA, въпреки, че дори Е.С. отложи това зарабоващо споразумение!!! Събудете се!
Референдумът е само за кефа на Плевнелиев. Сайтът на ЦИК се срина, смятайте какво ни чака с онлайн вот..
ВНИМАНИЕ! НАД 15 000 НЕЛЕГАЛНИ СА ВЛЕЗЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ДНИ!
ГЕНОЦИД И ПРАВОТО НА НАЦИОНАЛНО ВЪСТАНИЕ И СЪПРОТИВА
Клетвата на Опълченците по време на международното учение "Южен Щит - Есен 2017"!
Воински съюз "Васил Левски" формира клубове за изграждане на отбранително-воински навици

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!СРОЧНА НЕОБХОДИМОСТ И ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ ЗА ФОРМИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ


СРОЧНА НЕОБХОДИМОСТ И ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ ЗА ФОРМИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ

1. ОСНОВАНИЕ

Безкрайните случай на разграбване, разрушаване и разпродажба на българската държава, земя, стратегически отрасли, финансова система и природни ресурси, ограбването, поробването и убийството на български граждани или тяхната принудителна емиграция с помощта и личното участие на продажните партийни елити, неосъждането на виновниците за националната катастрофа и вече 25 години продължаващият грабеж и ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ни дават основание да считаме че: правоохранителните, правораздавателни и правозащитни агенции и функции на държавата са тотално ликвидирани от узурпиралите властта с измами, подлост и лъжи партийни престъпници, или което е още по лошо превърнати от тях в послушни партийни и олигархически подлоги и слуги, изпълняващи само политически поръчки.

 

В съответствие с духа и принципите на истинската българска държавност /ПРАВДА, СПРАВЕДЛИВОСТ И ИСТОРИЧЕСКИТЕ ТРАДИЦИИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ/ унищожените функции на истинската народна власт, а те са: суверенитет, свобода, независимост, армия и държава;
трябва задължително да бъдат възстановени от ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН - тоест НАРОДА. Защото именно НИЕ, НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, СМЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ, ПРЯК И ВЪРХОВЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА, СЪДБИНИТЕ И РЕСУРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

 

Във връзка с това пред целият БЪЛГАРСКИ НАРОД стой задачата в ускорени темпове да сформира /възстанови, възроди/ истинската Българска Народна Армия, държавност и държава! 

2. Цели

Българската Народна Армия се формира за защита на българското население от всякакви вътрешни и външни врагове, преодоляване на последствията от поредната национална катастрофа, тежки социално икономически и финансово политически сътресения, промишлени аварии и катастрофи, природни катаклизми, етнически и религиозни бунтове и конфликти. Както и за противодействие на всяка чужда военна агресия и за връщането на цялата Власт, Свобода, Достойнство, Ресурси и бъдеще на децата и народа на България.

3. Социален статус

Българската Народна Армия – БНА приема статута на Българско Народно Опълчение действащо по цялата територия на нашата вече разграбена, разпродадена на местни и чужди престъпници и банкери и окупирана от силите на световното зло и чуждестранни войски– РОДИНА!

4. Принципи на формиране

4.1 В Българската Народна Армия БНА – на началният етап се приемат само тези български граждани които осъзнават себе си като истински БЪЛГАРИ и достойни НАСЛЕДНИЦИ НА НАШИТЕ ВЕЛИКИ ПРЕДЦИ и са способни да заявят пред собствената си съвест: «АЗ – съм БЪЛГАРИН кръв /или дух/ и като роден на тази свята земя съм готов да се сражавам  достойно и да умра, за да може народа и децата на България да живеят свободно и достойно!».

4.2 кандидатите за БНА се приема само след полагането на Клетва за вярност към Българският Народ. Клетвата се полага или в личен порядък, /тайно/ когато клетвата се полага от кандидата ПРЕД СОБСТВЕНАТА МУ СЪВЕСТ в незримото духовно присъствие на нашите славни предци и нашият велик български БОГ, или открито пред членовете или строя на подразделенията на нашата Българска Народна Армия! Единната форма на текста на Клетвата ще бъде приложен допълнително !

4.3 Званията и длъжностите в БНА се  определят доброволно и съгласно личните заслуги на всеки истински български воин. Лейтенант – ще бъде този които е сформирал сам своят взвод, Старши лейтенант или капитан – този които е сформирал своята рота. Майор – този който е сформирал свои отряд или батальон. Всички армейски офицери преминали с командваните днес от тях войскови подразделения в редиците на опълчението т.е. Народната Армия веднага получават следващото по старшинство звание и длъжност заради това че са изпълнили своята клетва и дълг пред народа и Отечеството. .Полковник – е този които сформира български полк или се влее с командваният от него такъв в БНА и премине на страната на народа. Генерал – е този които е сформирал сам своя опълченска бригада или дивизия, или по доброволното желание на останалите командири - поеме нейното командване. Или се влее със своята бригада или дивизия в БНА и премине на страната на народа

4.4 Всички звания в БНА – БНО Шипка съответстват на воинските звания получавани  в българската армия и МВР до 1989 година  Да отговаря с делата си и съответства изцяло на полученото военно звание е ДЪЛГ, СВЯТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ВОИН И ОФИЦЕР !!!

4.5 Новата - Българската Народна армия-  БНА се формира на териториален принцип: – там където си се родил или живееш е твоята линия и участък от фронта на които ще се сражаваш.

4.6 Подразделенията на Новата Българска Народна Армия нямат никакви други интереси, освен защита на Българските Национални Идеали, СВОБОДАТА, РЕСУРСИТЕ, БЪДЕЩЕТО и интересите на Върховният Суверен – НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.

5. Бойни задачи

Основните бойни задачи на БНА са: защита на Българският народ от всякакви външни и вътрешни врагове и тяхната анти-българска и анти-народна дейност,  неутрализиране на всяка чужда военна агресия,  териториални посегателства и претенции. Освобождение на страната и прочистване на държавната администрация от всички слуги и агенти на чужди държави и спец служби а също така освобождение на нашето Отечество от сатанински прикритата чужда военно политическа и финансово икономическа окупация на българският народ и държава. Оказване помощ на населението за неутрализация на последствията от всякакви  крупни  промишлени аварии, чуждестранни диверсии, природни катастрофи, предотвратяване на  етнически и религиозни конфликти възникващи вследствие враждебната намеса на външни сили и техните вътрешни слуги и агенти на влияние. Оперативно -Тактическите средства които ще се използват за изпълнение на бойните задачи са по усмотрение на командирите на отделните части и съединения.

6. Взаимодействие

За отразяване нападението на превъзхождащите сили на  противника е необходимо да се действа бързо, координирано и нестандартно. С отчитане на цялата разузнавателната информация, терена, оборудването, силите на противника, стратегическите и тактическите планове на опълчението и от реалната обстановка на полето на боя. В близка връзка и с искане за светкавична  подкрепа от най близките до района на боя други части и подразделения на опълчението които да нанесат удар в тила и по фланговете на противника. За целта е добре предварително да се установят оперативно информационни контакти със съседните групи и подразделения и Централният Оперативно команден щаб. При нужда от помощ може да използвате всички необходими и намиращи се в близост и наличност комуникационни средства включително местните радио и ТВ станции или пунктовете за комуникации на противника които могат да бъдат светкавично щурмувани и превзети.

7. Поведение в условията на плен

При евентуално раняване и попадането в плен на всякакви  бандитски, ислямски, етнически  и други формирования, различни подразделения на окупационната колониална администрация или чуждестранна армия  -  трябва да се държите  достойно като военнопленник от Българската Народна Армия! И да изисквате към себе си достойно отношение и спазване на всичките ви права каквито според международните Конвенции се полага на всеки пленен офицер. И веднага след физическото си възстановяване да се заемете с освобождаването си от вражески плен чрез организиране на въстание и превземане на  лагера или групово  бягство.

8. Възнаграждение

Военнослужещите от Българската Народна армия действащи в този трагичен за страната ни исторически момент, като Народно Опълчение в условията на чуждестранна военно политическа и финансово икономическа окупация на НАШАТА РОДИНА, нямат и не получават други възнаграждения за защитата на своят народ, национални идеали и Отечество освен правото и ЧЕСТТА ДА СЕ НАРЕКАТ ВОИНИ И СВОБОДНИ БЪЛГАРИ!

9. Святост

За Българският Воин е Свята единствено тази Кръв която е пролята от него за спасението и освобождението на Отечеството и НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ  и в защитата на националната цялост, независимост и суверенитет на страната.  В истински НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ И СВЯТ БОЖИЙ ВОИН ще се превърне само този военнослужещ от БНА и български гражданин които със своята смърт или велики дела е предотвратил гибелта и унищожението на българският народ или спомогнал за възраждането на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

 

СВОБОДНА, ВЕЛИКА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ ИЛИ СМЪРТ!
подп. Валтер – позивна Кабул
за контакти с щаба:BGMilitaryUnion@gmail.com, BNOShipka@gmail.com
скайп логин – ValterSpecnaz
WWW.BNOSHIPKA.ORG

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-10-04 04:10:47