Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
В Правец цигани убиха с ритници мъж, направил им забележка
Кой ще го плаща: Правителството изтегли нов дълг от 2 млрд. евро!
Членове на "Протестна мрежа" забъркани в побой над стари хора и момиче!!
Указания за действията на подразделенията на Воински Съюз "Васил Левски"
Българи постигнаха това, което никой в Европа не успя! Да живее България!
"България Он Ер" с репортаж относно доблестната дейност на граничните патрули на Воински съюз "Васил Левски"!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Дейност

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!До всички координатори на Воински съюз "Васил Левски", операция "Южен щит 2" /24-25.09.2016/


ДО ВСИЧКИ КООРДИНАТОРИ НА ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", ОПЕРАЦИЯ "ЮЖЕН ЩИТ 2" !!!

ПРОЧЕТИ, РАЗПРОСТРАНИ В ГРУПИТЕ И ВЗЕМИ АКТИВНО УЧАСТИЕ В ЗАЩИТАТА НА СВОЯ НАРОД И ДЪРЖАВА!

За всички недоизяснени и конкретни въпроси регионалните ръководители да се свързват директно със Щаба.

На 24-ти и 25-ти септември 2016 (събота и неделя) ще се проведе операция "Южен щит 2".

Пристигане в района на занятието: петък вечерта или събота сутринта.

Начало на занятието и прочистването: 11:00 часа в събота. Край на операцията за старите членове и на военно полевото учение на новите кандидатина - 15:00 часа в неделя.

Сборен пункт и район на действие на отделните групи: според писмените указания спуснати до регионалните им командири.

Това е клипа от оперативно тактическото занятие "Южен щит" - с. Свежен Калоферско. В него взеха участие инструктори от Първа Шипченска Опълченска Бригада, малка група от трета рота на 1-ви батальон и предимно нови кандидати за членове на Вонския Съюз и БНД "Шипка"!

Заради достойното си представяне участниците от учението в Свежен този път ще бъдат разпределени на едни от-най сложните и опасни гранични участъци в региона от Елхово-Звездец, Средец до Малко Търново! Там ще бъдат изпратени и инструктори от Първа Шипченска, както и членове от разузнавателните подразделения на бригадата!

Ще се проведе военно-полево и медицинско обучение и на новите кандидати от различни градове на страната при съблюдаване на всички мерки за сигурност!

Цялата южна граница на страната в момента е подложена на агресивен натиск и незаконно проникване от страна на хиляди ислямизирани, дрогирани и радикализирани икономически емигранти от всички държави в Близкият Изток, Африка и Азия. Както и от бойцита на Ислямска държава, инфилтриращи се в държавите от Западна Европа под прикритието на хилядите мигранти. Всички български граждани, водени от своята съвест, чест и достойнство, СМЕ ДЛЪЖНИ ДОБРОВОЛНО ДА ПОМОГНЕМ на "Гранична полиция"на  и да изпълним своя свещен дълг и клетва пред своят НАРОД, СЛАВНИ ПРЕДЦИ И ВЕЛИКО ОТЕЧЕСТВО!

За да спрем и върнем веднага обратно всички престъпници, които незаконно нахлуват през българските граници в обход на ГКПП. Защото ТЕ вече заплашват териториалната цялост и националната сигурност на Българската Държава. Защото, ако не ги спрем и върнем обратно още днес и сега, то утре ТЕ ще залеят цялата държава и ще подложат на изнасилване рязане на глави, грабежи, убийства и изтребление нашите деца, сънародници и семейства.

ВЪВ ВРЪЗКА С ГОРЕИЗЛОЖЕНОТО ЗАПОВЯДВАМ!

1. Всички регионални структури да информират незабавно местните членове на двете организации за предстоящото оперативно тактическо зянятие.

2. Да подберат и определят участиниците в представителната група от своя град, която ще участва в занятието, като проверят тяхното здравословно състояние!

3. Да предупредят членовете, които няма да вземат участие, че са длъжни да съберат заедно средства за финансиране на местната група от десетина боици, която ще ги представлява на това оперативно-тактическо учение!

4. Да проверят униформите и оборудването на групата /включително компаси, аптечки и т.н/ , а при липса на такова за всички участници да осигурят нужното - заемайки го от членовете, които остават като оперативен резерв в града им!

5. Да се свържат с Щаба, за да получат предварителна оперативна информация, план и топографски карти относно занятието и районите в югоизточна България, в които тяхната група конкретно ще се транспортира, концентрира, прочиства и ще тренира!

6. Да изготвят и представят предварително в Щаба списък на всички участниците от техния регион /вкючително новите кандидати, които ще обучаваме - както и на транспортните средства/. За да може същите да бъдат разпределени съобразно съответните нужди, умения и възможности.

7. Всички участници да си носят суха храна за две денонощия, спален чувал /може хамак/ или полонова постелка за земя, индивидуална аптечка, лекарства, които изполват в момента, прожектор или фенер, радиостанция, зареден мобилен телефон, компас.

8. Разрешени са и всички законнопридобити еър софт или други оръжията, за които не се изисква регистрационен или уведомителен режим, както и бронежилетки, каски и всякакво друго подходящо оборудване.

9. Форма за занятието - военно-полева в защитен цвят!

10. При възможност в групите за участие да бъдат включени компютърни специалисти и такива, които имат опит в управлението и използването на дронове и всякакви други БПЛ.

11. На занятието като наблюдатели ще участват представители и на други европейски държави.

12. Най-достойнопредставилите се участници в занятието /както и от предните две такива в Свежен и Граматиково/ ще бъдат изпратени на допълнителна антитерористична и специализирана подготовка в чужбина или ще преминат такава в Европейския тренировъчен център, в създаването на който ние сме активни участници.

Нач щаб
ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", БНД "ШИПКА"
www.bnoshipka.org

П.П. Приканваме всички български фирми и граждани /без значение от тяхната партийна окраска, религиозни, етнически и социални различия/ , желаещи да участват в спасението на българския народ и Държава от ордите емигранти, нахлуващи незаконно в страната, и от техните местни слуги, агенти и национални предатели, да се включат и да помагат активно! Най-добре с лично участие заедно с нас. А който е възпрепятстван, изплашен или си има други основателни причини /като например е насила прокуден в чужбина от продажните ни родни управници и алчните партийни елити или учи и работи далеч от Родината/ , да помага според своите възможности - осигуряването на униформи, екипировка, транспорт, храна, радиостанции, бинокли, очила за нощно виждане, бронежилетки или средства за издръжка на групите, които ежедневно защитават южната граница. Както и с преводи и разпространение в интернет /блогове, форуми, по ел. поща/ и в чуждестранните групи (facebook, twitter иили други социални мрежи) и медии на материалите от сайта, фейсбук-страниците ни и фейсбук-групите ни.

Лозето не ще молитви, а здрави копачи и народна мотика!

И Господ Бог няма да ни спаси, ако НИЕ самите не се обединим и организираме, за да си помогнем!

КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН, ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-09-18 16:09:49