Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Италианска телевизия показа признания на снайперисти, разстрелвали хора на Майдана, под ръководството на днешните управляващи!
Чехи организират дарителска акция в подкрепа на българските доброволчески патрули!
Българи защитиха братята слявяни в Източна Украйна от престъпната хунта на Киев
ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ОРГАНИЗИРА ДОБРОВОЛЧЕСКИ ПАТРУЛИ ЗА ОПАЗВАНЕ СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ
Указания за действията на подразделенията на Воински Съюз "Васил Левски"
Проучване на новите маршрути на Нелегалните!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Отчет за дейността на патрулите на Воинския съюз и БНО Шипка


Днес /23.06.2016/ още веднъж ви доказваме, че положението на южната ни граница е трагично. Наш екип се натъкна на група нелегални нашественици докато подготвяха маршрута за мащабното ни учение на 25-26.06.2016 /за него можеш да се запишеш оттук/.

Екип на Воински съюз Васил Левски се натъкна на група нелегални имигранти

На връщане от патрулиране в приграничната зона, където ежедневно и на нас, и на гранична полиция, ни се налага да връщаме веднага обратно стотици нахлуващи с помощта на турските служби мигранти и бойци на Ислямска държава, групата ни за проследяване успя да застигне тези толкова мили момчета (няма нито една майка с дете или възрастен; здрави, прави, в отлична физическа форма, въпреки настоящите празници), копнеещи за прегръдките на виолетовите перуки от Платена Мрежа и БХК.

Тъй като успяхме да ги настигнем на около 50 км от границата, вече нямаше как да ги върнем веднага обратно на Ердоган в Турция. Поради това се наложи да ги спрем, да ги заснемем, и без да използваме каквото и да било насилие и каквито и да било "опашки" /повтаряме - "опашки" не са използвани/, да ги задържим докато пристигнат полицаите, на които подадохме сигнал, за да ги приберат. Циганите-трафиканти, които ги очакваха, след като ни видяха, се принудиха веднага да скочат в колите си и да избягат, без да могат да ги натоварят и закарат в София или в някое родопско селце.

Екип на Воински съюз Васил Левски се натъкна на група нелегални имигранти

Изчакахме полицаите да наближат и едва тогава се изтеглихме тихо през гората, без да чакаме нито медали, нито известност и слава. За съжаление ще пишем тази операция в графата на неуспешните, защото за нас са позитивни само тези, когато без никой да ни вижда и чува успяваме да ги спрем и да ги върнем ведвага по живо по здраво в Турция още от границата.

Единственото позитивно в случая е това, че поне успяхме да ги настигнем и да ги задържим до пристигането на родната полициия - защото иначе никой не ги знае какво носят и какви зарази оставят в горите ни по поръчение на турските служби. Този атипичен дерматит, който в момента върлува в страната и доведе до масово избиване на кравите, не е случаен и някак странно съвпадна с усилването на мигрантският натиск от страна на Ердоган и турските служби.

Екип на Воински съюз Васил Левски се натъкна на група нелегални имигранти
Интересен е фактът, че почти всички задържани и връщани обратно нелегални имигранти твърдят, че в България цялата мрежа, която им помага да нахлуват в страната, се ръководи от бивш доскорошен началник на БОП-а. И че той поддържа връзки с турските спец. служби с помощта на двама араби.

Екип на Воински съюз Васил Левски се натъкна на група нелегални имигранти

Сега вече става ясно защо, вместо незаконната власт да подкрепи усилията на нашите боЙци по охрана, защита и отбрана на родните граници (при това извършвани за сметка са собствените им заплати, деца и семейства), не само, че ни пречи и спира, а дори и арестува, и се опитва да съди всеки, който се опитва да брани и защитава своя народ и Отечество. Става ясно защо, вместо да внедряват агенти сред мигрантите и да пазят Родината, те се опитват да приемат един фашистки закон, който да им развърже ръцете да се справят с всеки истински родолюбец и партиот, и с всеки гражданин, политик и журналист, който се опитва да им каже истината право в очите.

Екип на Воински съюз Васил Левски се натъкна на група нелегални имигранти

Истината не може да се скрие господа узурпатори на цялата българска власт и общонародни ресурси. Изнесохте и изнасяте златото и всичко българско и ценно! Прокудихте два и половина милиона българи да слугуват насила в чужбина. Но ние няма да отстъпим нито да се предадем и отчаяние. Ще се сражаме до край и до последния българин за всяка педя българска земя и за живота, достойнството и свободата на всеки български гражданин, без значение от неговата партийна, етническа, социално-религиозна принадлежност и пол. За всеки българин, милеещ за нашата велика и независима от чужбина Родина!

С всеки изминал ден все повече български граждани се пробуждат. Пробудиха се даже и англичаните, които вчера казаха твърдо "НЕ!" на този лобистко-банкерски транс-национално корпоративен ЕС . Казаха "НЕ!" на ЕС, а всъщност и на НАТО, и на партията на войната, и "ДА!" на мира, на истинската свобода и на Европа на суверенните национални държави и на свободните граждани. Казаха "НЕ!" и на нашите родни войнолюбиви и продажни управници, и на този шут и палячо, какъвто е Резидента ни, опитващ се да изплаши света, че ако Английският народ, а не полотици гласува да напусне ЕС, войната уж щяла да започне ведвага.

Екип на Воински съюз Васил Левски се натъкна на група нелегални имигранти

Господа алчни и продажни партийни елити и престъпни крадливи и корумпирани управници, вкарали умишлено народа ни в блатото на дълговете, гражданската война в Европа - войната на народите срещу престъпните, продажни и тотално зависими от световните банки и корпорации политици - е започнала отдавна. И Вчера беше първото и най-решително сражение, което беше спечелено не от корпорацииите и банките, които ви финансират, а от родените свободни граждани на Англия. Сега ще последват и други победни за националните държави и обикновените граждани - победни сражения, които ВИЕ ще загубите. Народите на Франция, Холандия, Австрия и дори Германия вече искат да разкъсат оковите на ЕС и да проведат референдуми за да си върнат обратно свободата, ресурсите и националните държави. Осъзнайте се докато все още не е късно. Спрете да лъжите, да сключвате тайните си сатанински сделки, да теглите милиарди кредити, които пак ние ще връщаме и да ни пречите да си спасим децата, народа и Родината. Разкарайте се и се разкайте, докато все още имате време. И понеже сте дебилни, страхливи и тъпи, ни оставето поне ние да свършим нужното и да защитим народа си. Още повече, че го правим за сметка на собствените си мизерни пенсии, заплати и отделяйки от залъка на децата си. Направете го и ще ви простим. Ако не го направите, ви чака само едно - да загубите всичко, което откраднахте и да бъдете изпратени във затворите, като на всеки един от Вас народа ни ще потърси персонална отговорност за преврата, който извършихте през 1989-та година; за държавната измяна и слугинажа ви на чужди интереси, държави и служби. Вашите господари и кукловоди вече загубиха първата битка. Ще загубят и другите, защото народите вече взеха да се пробуждат... Ние сме 6 милиарда, а вашите господари са няколко хиляди, и освен това, както показва световната практика, винаги след като ви използват, ви захвърлят да бъдете разкъсани и ви заменят веднага с други.

 

Екип на Воински съюз Васил Левски се натъкна на група нелегални имигранти

 

 

Не ни пречете и изчезнете! Ние можем да се спасим, да си защитим родината и да се самоуправляваме и сами!

Нека всеки истински и достоен българин, който все още не си е продал душата за тридесетте сребърника на Сорос, и е съхранил верността към клетвата пред Род и Родина и честта си, да се присъедини и участва активно!

Когато един народ е обединен и пробуден, той е непобедим!
Родината или смърть!

 

 

СРОЧНА НЕОБХОДИМОСТ И ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ ЗА ФОРМИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ

СРОЧНА НЕОБХОДИМОСТ И ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ ЗА ФОРМИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ

1. ОСНОВАНИЕ

Безкрайните случай на разграбване, разрушаване и разпродажба на българската държава, земя, стратегически отрасли, финансова система и природни ресурси, ограбването, поробването и убийството на български граждани или тяхната принудителна емиграция с помощта и личното участие на продажните партийни елити, неосъждането на виновниците за националната катастрофа и вече 25 години продължаващият грабеж и ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ни дават основание да считаме че: право-охранителните, право-раздавателни и право защитни агенции и функции на държавата са тотално ликвидирани от узурпиралите властта с измами, подлост и лъжи партийни престъпници, или което е още по лошо превърнати от тях в послушни партийни и олигархически подлоги и слуги изпълняващи само политически поръчки. В съответствие с духа и принципите на българската ПРАВДА, СПРАВЕДЛИВОСТ И ИСТОРИЧЕСКИТЕ ТРАДИЦИИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, унищожените функции на истинската народна власт, суверенитет, свобода, независимост и държава трябва да бъдат възстановени от ВЪРХОВНИЯ СУВЕРЕН - НАРОДА!

Във връзка с това пред целият БЪЛГАРСКИ НАРОД стои задачата в ускорени темпове да сформира /възстанови, възроди/ истинската Българска Народна Армия.

2. Цели

Българската Народна Армия се формира за защита на българското население от всякакви вътрешни и външни врагове, преодоляване на последствията от тежки социално икономически и финансово политически сътресения, промишлени аварии и катастрофи, природни катаклизми, етнически и религиозни бунтове и конфликти.

3. Социален статус

Българската Народна Армия – БНА приема статуса на Българско Народно Опълчение действащо по цялата територия на нашата вече разграбена, разпродадена на местни и чужди престъпници и банкери и окупирана от силите на световното зло и чуждестранни войски– РОДИНА!

4. Принципи на формиране

4.1 В Българската Народна Армия БНА – на началният етап се приемат само тези български граждани, които осъзнават себе си като истински БЪЛГАРИ и достойни НАСЛЕДНИЦИ НА НАШИТЕ ВЕЛИКИ ПРЕДЦИ и са способни да заявят пред собствената си съвест: «АЗ – съм БЪЛГАРИН и съм готов да се сражавам и да умра, за да може народа и децата на България да живеят свободно и достойно!».

4.2 Кандидатите за БНА се приема само след полагането на Клетва за вярност към Българският Народ. Клетвата се полага или в личен порядък, /тайно/ когато клетвата се полага от кандидата ПРЕД СОБСТВЕНАТА МУ СЪВЕСТ в незримото духовно присъствие на нашите славни предци и нашият велик български БОГ, или открито пред членовете или строя на подразделенията на нашата Българска Народна Армия! Единната форма на текста на Клетвата ще бъде приложен допълнително !

4.3 Званията и длъжностите в БНА се определят доброволно и съгласно личните заслуги на всеки истински български воин. Лейтенант – ще бъде този които е сформирал сам своят взвод, Капитан – този които сформира рота. Майор – този който сформира батальон. Полковник – е този които сформира български полк или се влее с командваният такъв в БНА и премине на страната на народа. Генерал – е този които е сформировал народна дивизия, по доброволно желание на останалите командири - поеме нейното командване или се влее със своята бригада или дивизия в БНА и премине на страната на народа.

4.4 Всички звания в БНА – БНО Шипка съответстват на воинските звания получавани в българската армия и МВР до 1989 година Да отговаря с делата си и съответства изцяло на полученото военно звание е ДЪЛГ, СВЯТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР !!!

4.5 Новата - Българската Народна армия- БНА се формира на териториален принцип – там, където си се родил или живееш, е твоята линия и участък от фронта, на които ще се сражаваш.

4.6 Подразделенията на Новата Българска Народна Армия нямат никакви други интереси, освен защита на Българските Национални Идеали и интересите на Върховният Суверен – НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.

5. Бойни задачи

Основните бойни задачи на БНА са: защита на Българският народ от всякакви външни и вътрешни врагове и тяхната анти-българска и анти-народна дейност, от чужда военна агресия или териториални посегателства и претенции, оказване помощ на населението за неутрализация на последствията от крупни промишлени аварии, чуждестранни диверсии, природни катастрофи, предотвратяване на етнически и религиозни конфликти възникващи вследствие намесата на враждебни нам външни сили и техните вътрешни слуги и агенти на влияние. Оперативно -Тактическите средства които ще се използват за изпълнение на бойните задачи са по усмотрение на командирите на отделните части и съединения.

6. Взаимодействие

За отразяване нападението на превъзхождащите сили на противника е необходимо да се действа нестандартно и с изискването на съдействие и подкрепа от най близките до нуждаещите се, райони и подразделения. За целта е добре предварително да се установят оперативно информационни контакти със съседните групи и подразделения и Централният Оперативно команден щаб. При нужда от помощ може да използвате всички необходими и намиращи се в близост и наличност комуникационни средства включително местните радио и ТВ станции.

7. Поведение в условията на плен

При попадането в плен на бандитски, емигрантски и етнически групировки или различни държавни формирования на противника трябва да заявите и да се държите достойно като военнопленник от Българската Народна Армия и да изисквате към себе си достойно отношение каквото според международните Конвенции се полага на всеки пленен офицер

8. Възнаграждение

Военнослужещите от Българската Народна армия действащи в този трагичен исторически момент като Народно Опълчение в условията на чуждата военно политическа и финансово икономическа окупация на НАШАТА РОДИНА, нямат и не получават други възнаграждения за защитата на своят народ, национални идеали и Отечество освен правото и ЧЕСТТА ДА СЕ НАРЕКАТ ВОИНИ И СВОБОДНИ БЪЛГАРИ!

9. Святост

За Българският Воин е Свята единствено тази Кръв която е пролята от него за спасението и освобождението на Отечеството и НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ и в защитата на националната цялост, независимост и суверенитет на страната. В истински НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ И СВЯТ БОЖИЙ ВОИН ще се превърне само този военнослужещ от БНА и български гражданин които със своята смърт или велики дела е предотвратил гибелта и унищожението на българският народ или спомогнал за възраждането на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Във връзка с гореизложеното заповядвам:

Разпространете в групите до които имате достъп текста на това съобщение и застанете в строя. Нека всеки достоен и СВОБОДЕН ПО ДУХ български гражданин да публикува в групите на Военен съюз и БНО Шипка названието на своят населен пункт. А после се срещнете и обединете с останалите членове и съратници които укажат в групите, че живеят в същото населено место и свържете с щаба! Така само за няколко дни от хиляди самотни воини, ще се превърнете в ИСТИНСКА и НЕСЪКРУШИМА БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИЯ!

Родината или смърт!

За мен е чест!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-06-25 00:06:48