Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Премиерът на Словакия: Решения на ЕС са в ущърб на националните интереси на страната ни! Не допускам
ДАНС привикват патриоти на разпити заради постоянни жалби на БХК и Платена мрежа. Границата ни остава...
Ердоган иска връщането на Османската империя!
ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА РАБОТЕЩА ЗА МОНОПОЛИТЕ
Обединение! Български християни и мюсюлмани рамо до рамо защитават България!!! (ВИДЕО)
Отчет за дейността на патрулите на Воинския съюз и БНО Шипка

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Заповед от Щаба на Воински съюз "Васил Левски"


УНГАРИЯ ДАВА 360 МИЛИОНА ЕВРО, ЗА ДА НАЗНАЧИ ХИЛЯДА ДОБРОВОЛЦИ, КОИТО ДА ПАЗЯТ СПЕШНО ГРАНИЦАТА ЕДНА ГОДИНА, ПОМАГАЙКИ НА АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА!!

А България, вместо да ни финансира, взе от ЕС само 160 милиона, и то не, за да назначи още гранични полицаи, а само за да строи центрове за настаняване, и да продължава да приема още милиони радикални ислямисти и емигранти. Освен това продажното ни правителство ще похарчи милиарди от бюджета и новите заеми, за да строй ОЩЕ центрове за настаняване и, за да ги издържа. Сега щели да им строят и кино... докато народа ни измира от глад.

НАС НИ ИМА!!!

Показахме на всички, че ни има и се борим ежедневно за своят народ, деца и българската държава! Без телевизии, аплоидсменти, крясъци и безплодни протести, изразяващи само страха и срама, но не и воля за борба, свобода и достойнство. Показахме го на Европа и Света. Показваме го всеки ден в заснежените гори, край граничната бразда! Показваме го, като пазим България, Европа и Света от орди радикални ислямисти, мигранти, терористи и бойци на ИДИЛ, които Ердоган и Ислямска държава изпращат, за да нахлуват незаконно, за да ни покорят и окупират!

Само ТИ българино не разбра!

Редиш се за билети от всички томболи, игри, лотарии и чакаш милиони. Ревеш, че все нямал си пари, а пръскаш пенсия и детските за хазарт! Не идваш да се обучаваш, за да те научим да стреляш, да се ориентираш в горите, да се сражаваш и защитиш ! Защото пак си пръснал парите си по кръчми и нямаш дори за автобусно билетче! Обаче за цигари, почивки, банкети и подаръци винаги имаш! Намираш някъде скътани и за "Черни Петъци", за промоции, за нови коли и любовници! Добре, така да е! Щом нелегалните имигранти не ти пречат, щом бунтовете и безчинствата им не те тревожат! Щом ти харесва само НИЕ да лишаваме децата си от хляб и баща, за да си заредим колите с гориво, да мръзнем и гладуваме в горите, за да браним сами южната граница от ордите ислямисти, докато ти се протягаш на топло, значи НИЕ не сме ти нужни и ти харесва да си поробен!

ЗАПОВЕД ОТ ЩАБА
на Български Воински съюз "Васил Левски"

Ако и в следващите седем дни, нито една българска фирма или бизнесмен, не започне да ни помага за да осигурим издръжката, униформите, горивото, храната и екипировката на бойците си, както и някакви бази за подслон в зимните месеци, ще да започне поетапно изтегляне на групите и връщане на всички наши членове и доброволци при техните деца и семейства!

Уважаеми съратници! Четири години организирано и дисциплинирано, за сметка на собствените си деца и семейства, мизерни пенсии и заплати извършвахме доброволно охрана на южната граница на страната и подпомагахме граничните полицаи, които също работят при нечовешки условия.

За тези четири години това ни струваше огромни средства, страдания и лишения на Нас и нашите семейства. Изтеглихме всичко, което някои от нас бяха спестили, анулирахме и изтеглихме дори детските влогове и застраховки, продадохме всичко, което можеше да се продаде и го вложихме, за да продължим да обучаваме и финансираме групите за охрана и отбрана на южната граница.

Но всяко начало си има и край. Ревизиите, на които бяхме подложени непрекъснато по жалби на БХК, доказаха, че за целия този период сме получили 8470 лева дарения от десетина почтени и със сигурностака и нт бедни финансово българи, включително и от двама бедни финансово, но богати духом български мюсюлмани. А тези пари не покриват дори разходите за едноседмичното зареждане колите на групите за охрана, само на няколко сектора от турскатах граница. За съжаление милионите българи /най-вече богатите/ гледаха безучастно, ходеха на почивки в чужбина, купуваха си хотели, къщи, коли и скъпи бижута, но не започнаха да отделят по няколко лева на месец, за да може, ако не с лично участие, поне с това да помагат. Повече няма какво да изтеглим нито да продадем и заложим, за да продължим да финансираме сами това свято дело. Не ни помогна с нищо и българската държава, а дори ни арестуваше, подлагаше на разпити и преследване по заповед на БХК.

Поради липса на всякакви възможности за финансиране, ЗАПОВЯДВАМ ИЗТЕГЛЯНЕ
на всички патрулни отряди през следващите седем дни от Южните погранични райони!

ПРЕКРАТЯВАНЕ на всички охранителни дейности по опазване на Южната Българо-Турска, Европейска граница! Независимо, че тъкмо сега Ердоган обяви, че ще изпрати милиони радикални мигранти. с които да залее Европа, и които поради това, че всички съседни държави отдавна затвориха своите граници с армия и огради, ще нахлуят и останат навеки в страната ни.

Сега е време да се погрижим за семействата, близките и тяхната сигурност! Ще се подготвим за самозащита по населени места! Отрядите ще бъдат запознати с новите стратегически планове за действие при усложнени условия, отбрана, съпротива, евакуация и укритие!

За всички будни българи, които все още не са се предали, нека да се присъединят към НАС!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977; 0899 865 666
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz
https://www.bnoshipka.org/

За останалата част от населението - ставаме свидетели вече - са "осигурени": забавления в Молове и театри, изнесени от главорезите на ИДИЛ; бунтове в мигрантските центрове; насилие и мигрантски безредици...

Весели празници на всички!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-12-01 06:12:07