Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Васил Левски: Предателите се наказват със смърт!
Внимание! Съдът разреши на 2,1 млн. турци да гласуват на Референдум в България!
«90% болгар настроены пророссийски» | EADaily
Извънредно прессъобщение
Среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 26.04.2016, Варна
Клетвата на Опълченците по време на международното учение "Южен Щит - Есен 2017"!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Нужно е навременно действие


"Свободата не е нещо, което животът ти дава по право, а нещо за което трябва да се бориш през всеки ден от своят живот, за да го заслужиш!" (Луций Аней Сенека)

Здравейте, горди и достойни деца на майка България!

Нека бъде здрав тялом и духом всеки българин където и по света да го е прокудила съдбата и управниците! Здраве, както и силата на духа и тялото скоро ще ни потрябват на всеки един от нас, достойни приятели! Ще ни потрябват, когато най-после разкъсаме оковите на роба и се изправим гордо и величаво пред лицата на тези жалки и страхливи престъпници, за да им заявим и отстоим правата и свободата на народа и децата си.

Времето за приказки и виртуални геройства вече изтече! Приказваме си, пишем и се възмущаваме във форумите и мрежата от безкрайни малоумщини и злодеяния  на поредните си продажни управници вече 23 години. Колко още да го правим, приятели мои! Нима вече и на децата и спепците не им е известно всичко което те сториха с държавата и народът ни.  Нима всеки вече не знае как раграбиха страната, унищожиха армията , икономиката, образованието и здравеопазването ни, как съсипаха цялата промишленост, финанси, фундаменталната ни наука и технологично развитие, как ни оставиха без нови училища и детски градини, без нормални пътища и улици. Нима не разбираме, че освен, че унижават нашите прекрасни и очарователни български жени с жалките си детски надбавки те съвсем умишленно и насилствено ни лишават и от правото ни, да имаме свои деца, Ние не сме някаква жалка етническа общност за която не е важно дали децата им ще бъдат създадени с любов, нахранени, добре облечени и образовани   а НАЦИЯ с принципи, морал и вековни традиции.  За нас продължението на рода, не е само задоволяване на личните ни физиологични нужди, а духовно творчески процес на  единение с партньора и реализирана отговорност към бъдещите поколения и Отечеството.

Поради това мисля, че вече време да преминем от думи към дела. Това което те направиха с нас и страната ни е ясно! Ясно е и това което обединени всички ние заедно, трябва и ще направим с тях!  Ясно е, че ще трябва да освободим България от скритата форма на окупация от страна на транснационалната финансова мафия изсмукваща нашите природни ресурси и капитал. Ясно е, че ще трябва завинаги да освободим  народа си и от всички местни агенти на чуждо влияние в лицето на продажните политически елити управлявали и разграбвали България през последните 23 години.  Ясно е и  че много от тях ще ни се наложи да ги осъдим в открит и справедлив съдебен процес за извършените престъпления и национална измяна, да конфискуваме награбеното от тях и цялото им престъпно обкръжение и да го върнем в народната хазна.  Ясно е и че отново ще трябва сами, да измъкнем страната си от тази  поредна Национална Катастрофа и да я поведем към нейното НОВО Национално Възраждане. Сами ще трябва да възродим  всичко разрушено от тази нашенска престъпна въърхушка и да постройм от основите една нова, съвременна, тотално независима и високотехнологична България в която равенството и върховенството на закона ще бъде валидно не само за обикновеният гражданин а най вече  за всички представители на държавната народна власт. Държава в която безжалостната експлоатация на нашите граждани от страна на заграбилите националните ни богатства „едри бизнесмени“  и транснационални корпорации ще бъде заменена със справедливо преразпределение на нациналного богатство към най бедните и средни слоеве на нацията и родният малък, среден и най вече колективен бизнес. В която децата ни ще се раждат, лекуват, израстват и обучават в свъхсъвременни болници, детски градини, училища и университети оборудвани с последните достижения на модерната техника и технологии в света. Държава в която всеки български гражданин ще има възможност да реализира гарантираните му от Конституцията, но отнети ни в момента от тази крадлива и дебилна върхушка права на:  труд, творчество, достойно заплащане, отдих и живот. Да избира и бъде избиран а не само да вегетира  в ролята на безгласен електорат и безправен избирател  който легитимира със своят глас окупациоинната власт на „елита“ но никога не бива допуснат до нея. Даа контролира властта и да наказва и изпраща в затвора всички управници и чиновници които не са допринесли с делата си за неговото добруване, свобода и достоен живот.  Да накаже тези долнопробни политически проститутки които с помощта на постоянно променяният от тях Избирателен закон и налагането на финансови ограничения и пречки, му отнеха всички Конституционни права да бъде избиран и го превърнаха във вечен роб, запазвайки властта само за своите наследници и бизнес спонсори.

След като всичко това ни е известно и знаем добре какво трябва да направим, какво още чакаме, приятели?! ДА СЕ ЗАХВАЩАМЕ ДА ПРАВИМ ОЩЕ ДНЕС И СЕГА.

В редовете на обединената съпротива има място за всеки почтен български гражданин, желаещ да си върне истинската а не виртуална свобода, да получи отговаряща на образованието и  квалификациите му и осигуряваща възможности за творческо развитие и достойно заплащане професионална реализация. Има място за всеки които е готов да се сражава за свободата на децата и народа си, да участва във възраждането на  Отечеството и се чувства и държи като личност а не покорна овчица.

И място и работа има за всеки един от нас и за децата и внуците ни.  Да се залавяме за работа и кой с каквото може да участва и бъде полезен на народното дело!  Както е казал недостижимият Вазов : „богатий с парите, сюрмахът с трудът,. момите с иглата, учений с умът,. а той беден, гол, бос, лишен от имотът,. за да е полезен дал си бе животът!

Времето за приказки, свърши. Дела, дела и само дела. Думи неподкрепени от дела са само пуст звук. Всеки които се чувства достоен и желае да участва и присъедини към Комитета за Национално Спасение  да се свърже срочно със щаба. Укажете региона в който сте базирани, контактни детайли, професионални и лични възможности, както и в каква област желаете и бихте могли да бъдете полезни в момента на Народното Дело и при Възраждането на България, веднага след нейното  освобождение.  Ще се постараем да намерим най точната и отговаряща на възможностите за творческа реализация, позиция за всеки член на Съпротивата  както сега, така и при бъдещата им професионална реализация.

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

За мен е чест!
подп. Валтер – позивна Кабул

Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com, BNOShipka@gmail.com
скайп логин – ValterSpecnaz
https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-12-01 06:12:44