Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
ПОДПИСКАТА В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ СЪБРА 10 000 ПОДПИСА САМО ЗА 2 СЕДМИЦИ!
Докога ще търпим това: Всеки четвърти клошар е висшист!
Необходимост от вземане на мерки за оцеляване при екстремни ситуации! Спаси България!
ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ
ФАКЕЛНО МИТИНГ- ШЕСТВИЕ „ВЪН ДАВУТОГЛУ ОТ БЪЛГАРИЯ! НЕ НА НЕООСМАНИЗМА И ТУРСКАТА АГРЕСИЯ“
ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ВЪПРЕКИ 700-ТЕ АРЕСТУВАНИ!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Публикации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



ЛИЧНО АЗ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ВИ ДЪРЖИМ ОТГОВОРНИ И ЩЕ ВИ СЪДИМ!


ОТКРИТО ПИСМО!
НЕ УВАЖАЕМИ МИНИСТРИ И ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ,

Аз, Владимир Русев - български гражданин, бивш професионален военен, баща на пет деца с българска националност и самосъзнание, се обръщам към вас с това открито писмо.
Да – правилно сте прочели - с БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНОСТ, а не, както ВИЕ бихте искали - с инородна такава. Въпреки всички ваши престъпни усилия да унищожите под корен българската НАЦИЯ, тя все още съществува и се нарича гордо така! Поради това, сега ще говоря от името на целия БЪЛГАРСКИ НАРОД И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

Кой ми дава това право?

Моята българска душа, моят неунищожим български дух, моята вяра, чест и българска кръв, чрез които всеки БЪЛГАРИН се чувства единен с народа си! И със съдбата, болките и страданията му!

Естествено, поради липсата на всички гореописани качества, вие няма да разберете това. Но няма значение. Не вашето разбиране, искам да пробудя с това писмо защото то вече няма значение. Просто искам да ви задам някои въпроси, които никога няма да чуете в абсурдните си театралните продукции, наречени "Парламентарен контрол, телевизионни програми или срещи с граждани". Ще ви задам тези въпроси, които биха искали да Ви зададат всички достойни български граждани / на който ВСИЧКИ ВИЕ отдавна сте поставили кръста и сте ги отписали. ВЪПРОСИ НА КОИТО РАНО ИЛИ КЪСНО ОБАЧЕ ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВОРИТЕ. Бъдете напълно убедени в това!

ВЛАДИМИР РУСЕВ - ЛИЧНО АЗ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ВИ ДЪРЖИМ ОТГОВОРНИ И ЩЕ ВИ СЪДИМ!

Така, че въпросите!

1. Кажете ми какво чувствахте когато извършихте анти народният държавен преврат през 1989 година не за да ни освободите от комунизма /които и без това съществуваше само в главите на Мордехай Хершел Леви - Маркс и Енгелс / а за да приемете програмата РАН – ЪТ за окончателното унищожение на българската държава и изтребление на народа ни?. Радост или кариерна перспектива за сметка на милионите безмилостно унищожени български граждани???

2. Отговорете ми как се почувствахте когато руският хазарски еврейн Андрей Луканов умишлено обяви фалит на държавата за да може да скрие следите на милиардите които той заедно с Максуел откраднаха от народа ни и скриха в чуждестранните банки, за да продължат да финансират изтреблението на българския народ??? Сигурно радост е изпълнила вашите сатанинските душици защото сте разбирали, че само така ще успеете да унищожите България.

3. Кажете ми, предприехте ли някакви мерки, когато умишлено и по указания от чужди банкери и западни служби сринахте всички български банки и ограбихте народа, за да може да свалите от власт Жан Виденов. Той бе /единственият български премиер които си позволи да се опълчи на Сорос и на еврейските олигарси в Русия/ и така извършихте втори /този път вътрешно партиен/ преврат за да докарате съпруга на партийната секретарка Елена Костова на власт? Та окончателно да стартира разграбването и разпродажбата на националните ни богатства и то за жълти стотинки. Като включително ни лиши от Държавен резерв, златни запаси и финансова независимост!

4. В самия край на 2001 г. по препоръка на американците и Турските власти взехте решение да нарежете нашите ракетни комплекси СС-23 - 9К 714 ОКА. Обяснихте тази стъпка, като спестяване на пари и възможност да влезете в ЕС. Кажете ми колко къщи са построени за българския народ със спестените пари и с какви нови оръжия въоръжихте българската армия.? И как вместо членство в ЕС станахте членове и на НАТО и осигурихте възможност на враговете ни спокойно и без съпротива да могат при нужда да унищожат навеки България?

5. По препоръка на същите американци през 1999 година анти-българското правителство на сатаната Костов прие „План 2010″ за окончателният разгром и унищожаване на българската армия. По този начин най-накрая загубихме възможността да си защитаваме при нужда земята и народа от чужда военна агресия и престоящата окупация.
Пак по техни указания разрушихте целият агентурен апарат на българските служби за сигурност и така ги лишихте от очите и ушите им, и възможността да вземат правилни управленски решения и изпреварващи мерки за неутрализиране на всички заплахи срещу сигурността на страната. Малко по късно пак всички вие обявихте открито имената на всички наши агенти в чужбина и така лишихте държавата от възможността да знае какви са плановете на всички криминални групировки по света, терористи, врагове и конкуренти. Щастливи ли сте, че всички вие сте чужди подлоги, агенти и работите срещу интересите на българският народ и държава????

6. Кажете ми каква е целта да приемете плановете на Турция за завземане на част от българската територия в района на южната българска граница и промяна на границата в талвега на река Резовска? Това са стотици квадратни км от нашата територия и българските териториални води? Кой ви даде правото да разполагате по своя преценка с земята, ресурсите и морската ни акватория за които нашите предци са си проливали кръвта и са защитавали през вековете?

7. Обяснете как се случи така, че след като уж се обявихте като борци срещу олигарсите, броят на милионерите в България нарасна няколко пъти? Освен това, според изследвания на известни политолози, вашите лични богатства скрити в тайни банкови сметки в чужбина вече са надхвърлили 40 (!) Милиарда евро и долара. И това е на фона на общото обедняване на населението, когато повече от половината български граждани не могат да си позволят дори пари за месо да нахранят децата си?

8. Как по време на вашето управление, за тези 30 позорни години смъртността на населението в България най вече на българите достигна фантастични размери и от 9 милиона и половина в момента вече сме по малко с близо три милиона? Според водещите експерти по демография в момента българската нация се топи с по девет български граждани на час, хиляди се самоубиват милиони бяха насила прокудени в чужбина а смъртността превишава раждаемостта с 335 процента а страната ни от земен рай се превърна в гробище за народа си!
Всичко това показва целенасочено създаване от вас, продажни и алчни партийни елити на такива непоносими условия на живот в страната, които са предназначени за тотално физическо унищожение на НАРОДА НИ. Ситуацията може да бъде оценена единствено като физически, културен и духовен геноцид , икономически и финансов терор по отношение на държавно-образуващата нация – българската-чийто брой вече намалява експоненциално.
Ужасяващото ниво на намаляване на населението на страната (с близо три милиона) е основният резултат от тридесетгодишната ви война с Българският народ и държава. При тази степен на унищожение, българската нация ще изчезне напълно от лицето на Земята за около 10-20 години! Бързото обезлюдяване на земята ни е умишлено, за да може тя да бъде населена от мигранти от Близкия изток и, Азия и Африка. По този начин господа партийни подлоги ВИЕ не провокирате ли сами между етнически конфликти и не провеждате ли политика на "подмолен мек" геноцид спрямо българското население като го изгонвате от бащината му земя замествайки го с чужди етнически групи???

9. Вие обяснявате престъпните си действия за приемане на мигранти с факта, че нашата уж развиваща се икономика не може без допълнителна работна ръка, защото нейното население вече го няма. Кажете ми НЕ- уважаеми от мен господа, в ползата на кого развивате тази икономика когато от нея богатеят само олигарсите и ВИЕ, а не народа ни? И защо не откажете завинаги на ЕС да приемате чужди мигранти, защото трябва да приберем милиони българи пръснати по света и да върнем нашите сънародници прокудени да слугуват в чужбина???

10. Откакто всички вие сте на власт, консумацията на алкохол и наркоманията се е увеличила драстично. Консумацията на бира се увеличава ежегодно с 60%, което е удар по ГЕН-ФОНДА на нацията. Поради тази причина, днес 60% (!!!) от пълнолетните момчетата не са в състояние на де-производство. Кажете ми, знаехте ли, че хмелът, използван за производството на бира, съдържа вещество "тарангон", подобен на химичните си свойства с естрагол, женски полов хормон, който, когато се използва редовно, води до безплодие?

11. Господа незаконни управници –знаете ли, че броят на зависимите от наркотици в нашата страна /заради геноцида и безизходицата на които сте ги обрекли/ вече е надхвърлил близо половин милион души, а при консумацията на хероин вече сме достигнали едно от първите места сред младежите в цяла Европа? И след като всичко това ви е известно какво направихте за да спасите децата ни и народа???? Знаете ли, че и голяма част от ваксините които внасяте в страната водят до болести и безплодие? Да не говорим, че част от тях с вашето знание съдържат вредни вещества като живак, олово, химикали и добавени вредни нано частици. Питам ви какво направихте ВИЕ за да спасите децата ни и защо не изпратихте Москов в затвора?

12. Кажете ми. господа ДЕМОНО-крати, лъже реформатори, псевдо комунисти, патриотари и откровени гробари - фашисти, защо днес в ЦЯЛА ЕВРОПА и България най-бедните, най-нещастните и потиснати хора са именно българите? Такъв жесток геноцид, който извършвате спрямо един от най-великите народи в света като българския, не познава световната история! Колко дълго ще продължавате още да се опитвате да унищожите всички българи? Не е ли време да хващате пътя и бързо да бягате от страната преди да е станало късно???

13. Вашите анти народни и анти български /тотално проядени от корупция/ правителства практически унищожиха образованието, науката, медицината и фалшифицираха цялата ни велика история. Преобразувахте една от най-добрите системи за образование и обучение в света в анти-човешки експеримент според указанията на задграничните си господари и кукловоди заменяйки я с Болонската. И не само, че провеждате анти човешки експерименти а пропагандираната от Вас политика на джендъризъм, педофилия, проституция и сатанизъм както и чуждата нам система за образование доведоха държавата и народа ни до физическо и духовно изтребване. Щастливи ли сте, че изпълнихте плана на световната мафия за обезбългаряване на България???

14. По време на вашето царство Вие, НЕ УВАЖАВАНИ ДАМИ И ГОСПОДА успяхте напълно да унищожите всичко, което подкрепя нашия статут на научно-индустриална нация, без да създадете нищо в замяна. Резултатите от вашата дейност са сривът на промишлеността и селското стопанство, влошаването на инфраструктурата и промишленото оборудване, хиляди затворени и вече сринати училища, общински болници и заводи , всеобща емиграция и безработица. Медицината след вашата оптимизация се превърна от безплатна в платена и заставихте хиляди български майки да се превърнат в просяци за да осигурят пари за лечение на децата си. Дали не наблюдавате със сатанинска наслада как успяхте да разрушите една велика нявга държава и да унищожите народа й???

Точно ВИЕ доведохте до деградацията на социалната сфера под формата на все по висока възраст за пенсии, морално загниване, тотално зависимата правосъдна система и т.н. ВИЕ помогнахте за огромното обогатяване на супер паразитният финансово олигархичен слой (90% от българската икономика принадлежи на чужди и местни престъпници и олигарси ), които ограбват богатствата на България и ги изнасят в чуждестранните си сметки и офшорни компании. Всичко печелившо в страната вместо да пълни бюджета е раздадено на група финансови спекуланти и олигарси а държавата тегли милиардни кредити за да плаща лихвите по предни такива без да строй фабрики и заводи. А ВИЕ сигурно се щастливи, че нашите деца и родители ровят по кофите за боклук за да могат да сложат нещо в устата си?. Чувствате ли се виновни, че с глада, бедността, безработицата , унизително ниски заплати, алкохолизма, болестите и наркоманията ВИЕ прокудихте насила милиони български граждани или ги изпратихте в гроба???

15. Омразата и презрението към вас от всички български граждани вече не признава никакви граници. От самодоволните ви, охранени и нагли физиономии, господа незаконно управници, всеки нормален човек веднага изпада в бяс. Не познавам нито един български гражданин /а аз лично познавам стотици хиляди достойни такива/ нито сред техните приятели, които да е гласувал за Вас или вашата Партия от ГРОБари. Във връзка с това ви питам: Откъде тогава се появиха гласовете, с които Цветанов най-нагло твърди, че сте законно на власт, след като не повече от една десета български граждани имащи право на глас заедно с купените гласове във гетата, е бил насила принудена да гласува за вас???

16. Цялата ваша въображаема сила и власт, всички ваши богатства и цялото ви манипулативно пропагандирано превъзходство над обикновените български граждани съществуват само в дебилните ви тикви и в умовете на някои от измамените наши съграждани. Веднага, щом критичната маса от народа разбере истинското състояние на нещата и престане да разпознава незаконната ви власт като такава, вашата въображаема сила ще се стопи като дим и ще бъдете позорно пометени! Схващате ли, че времето за това вече е близо, и, че идва денят за ВЪЗМЕЗДИЕ???

17. Не се самозаблуждавайте, че нямаме интелекта, дисциплината и силата да ви пометем така както урагана помита опадалите жълти листа по пътя на бурята. Или, че уж не можем да ви принудим дори и без всякаква сила да вдигнете бялото знаме и да молите за пощада или да избягате! Достатъчно е само да спрем да плащаме данъци /които и без това в момента са незаконни както всички Ваши глоби и актове/ и полицията ще спре да Ви пази крадливите, корумпирани задници.
Защото никой от вас /Борисов, Цветанов, Местан, Доган, Нинова, Станишев, Марешки, набедените пишман патриоти или олигарси/ няма да изкара пари от тайните си банкови сметки в чужбина или от джоба си- за да продължи да им плаща заплатите. А това означава само едно –, че искате или не, ще се срещнете с ЛЮБОВТА НА НАРОДА.

ЛИЧНО, ВИЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ЗА МЕН СТЕ ПРОСТО ЕДНО НИЩО, ЗАЩОТО КАТО ЖАЛКА БАНДА ОТ ПОДЛИ И КРАДЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВИЕ НЯМАТЕ ВЛАСТ НАД УМА И ДУШАТА МИ. Аз не признавам ВАШАТА ВЛАСТ по никакъв начин защото тя е престъпна, узурпаторска и анти народна. Може би все още не разбирате, че ВИЕ просто сте едно нищо за мен. Както и за милиони други достойни български граждани! Аз плюя на вашите лъжелиберални и анти-демократични лъжезакони и ги презирам с цялото си сърце, воля и дух! Не се страхувам от вашата мъст или въображаемо величие, защото сте банда престъпници подлежаща на арести, разследване, извънредни открити съдебни процеси, конфискация и.... затвори.

Защото това, което направихте и продължавате да правите срещу българският народ и държава НИКОГА НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО!

ЛИЧНО АЗ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ВИ ДЪРЖИМ ОТГОВОРНИ И ЩЕ ВИ СЪДИМ ЗА: всяко неродено българско дете; за всеки български учен, изобретател и инженер който е прогонен от Вас да слугува в чужбина; за всеки метър наша земя, продадена или отдадена под наем на чужди компании; за всяко дете без дом; за всеки лев предназначен да издържа вашата престъпна кохорта и армията от убийци и изнасилвачи в затворите; За всичките ви непосилни, незаконни, престъпни и буквално малоумни данъци, глоби, актове, застраховки и увеличения на цените. За тоталната ви корупция. За повишаване на възрастта за пенсиониране, след която вече никой от нас няма да доживее да я получи, защото ще сме измрели още преди да се пенсионираме.

ЩЕ ВИ ДЪРЖИМ ПЕРСОНАЛНО ОТГОВОРНИ Е ЩЕ ВИ СЪДИМ за всяко едно неизпълнено предизборно обещание. За арестите и издевателствата над невинните. За всеки наркоман, алкохолик и проститутка, които не успяха заради вашите престъпни и анти народни фашистки режими да станат инженери, военни, учени, изобретатели, бащи и майка на многодетни семейства; за всеки от вашите крадливи приятели, прихватизатори и олигарси изсмукващи алчно кръвта, потта, труда и ресурсите на българският народ; за всеки гладен работник, за всеки безработен български гражданин; за всеки нелегално проникнал и радушно приет в страната ни радикален мигрант; за всеки лев, евро, долар и всеки грам злато изнесени от България; за тайните ви банкови сметки в чужбина, за всеки българин умрял поради липсата на лечение, работа и грижи или самоубил се от отчаяние; за всяка скрита или явна пропаганда в училища детски градини и медии на сексуален промискуитет, педерастия, българофия, алкохолизъм, наркомания, проституция, содомитска толерантност, космополитизъм и други сатанински "мулти-културни ценности". За унищожената българска армия и разузнавателни служби, нарязаните танкове, кораби, самолети, артилерийски системи, оръжейни и ракетни комплекси за разграбените и разпродадени и от вас военни заводи. За унищожения Държавен резерв, за ограбените от всички Вас и разпродадените на чужденци български банки! За всяко развратено от вас дете, за всяка съсипана българска съдба; за всеки български гражданин преследван и притискан заради своите убеждения, лично мнение, участие в протести или разкриващ вашите престъпление. Ще ви съдим и за всеки български полицай и длъжностно лице които ВИЕ незаконно заставяте да ви пазят от любовта на народа превръщайки ги насила в ваши съучастници. За да може народа да ги намрази а ВИЕ после както винаги да ги обвините, че ПАК САМО ТЕ СА ВИНОВНИ. Ще ви съдим и за всеки изоставен на произвола на съдбата и без държавна защита наш сънародник в чужбина и за милионите българи по света на които вие не предоставихте гражданство, защото предпочитахте да продавате паспорти на чужденци и престъпници.

За всяко едно от Вашите безброй престъпления, за държавната измяна, за продаденият СУВЕРЕНИТЕТ на страната, за всички ваши анти народни закони, за всички незаконни и без предварително проведени национални референдуми изтеглени кредити, подписани международни Конвенции, тоталната Ви все прояждаща Корупция, кражби на евро-фондове, фалшивите ВИ обществени поръчки, за унищожената армия, разгромените служби за сигурност, продадената ни финансова система, за всяко предателство, за всичко това и за много много повече ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВОРИТЕ ПРЕД НАРОДА И ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ. И отговорността на всеки един от вас ще си е персонална и лична! Всеки един от вас си има конкретно име , презиме фамилия и адрес и лесно ще бъдете призовани от съда на народа.
ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ПРОТИВ НАРОДА НИ КАКТО И ЗА ВСЯКО ЕДНО ВАШЕ ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СТЕ ПРЕЗРЕНИ НАВЕКИ КАТО ЖАЛКИ И ПОЗОРНИ ОТРЕПКИ!
Обръщам се към всички горди и все още непобедени български граждани които са съгласни с това мое открито писмо, да си го копират, да си напишат името вместо моето и да го разпространят сред народа и българските групи в мрежата.
ПОМНЯ СВОЯТА КЛЕТВА И ДЪЛГ ПРЕД НАРОДА СИ!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2018-12-01 11:42:12