Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Граничарят Ваклинов и граничарското куче Вихър - герои на Българската народна армия!
Шефът на отбраната: НАТО не може да ни окаже помощ при бежанска вълна! Не му била такава работата!
Внимание! 30 агенти на украинските спец.служби-провокатори се нахвърлиха върху българи, баба и момиче
Обръщение от щаба
Французите онемяха пред самоотвержеността и силата на българския дух! Да живее България!
Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" имат подкрепата на западноевропейските граждани, организации и движения!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ


УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, СЪРАТНИЦИ И КОЛЕГИ!


ЗА ДА ИМАМЕ УСПЕХ В ОБЩОТО НАРОДНО ДЕЛО ПО ОСВОБОЖДЕНИЕТО И ВЪЗРАЖДАНЕТО НА СТРАНАТА И ВРЪЩАНЕТО НА РЕСУРСИТЕ, СВОБОДАТА И БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА НИ,  Е НУЖНО:

-  ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА ОТДЕЛЯ ПО НЯКОЛКО ЧАСА НА ДЕН ЗА ДА РАБОТИ В ПОЛЗА НА ОБЩОТО БЛАГО. ДА СЕ ПОСВЕТИ НА ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ СРЕД НИЗШИТЕ ДУХОМ, ДА ПРОБУЖДА И ОБЕДИНЯВА ЗАСПАЛИТЕ И ЗАЩИТАВА ПОРОБЕНИТЕ, ДА ВЪЗВИСЯВА ВЕЛИЧИЕТО НА ДУХА В ДУШИТЕ НА ОТЧАЯНИТЕ, ДА ИМ СОЧИ ПЪТЯ КАТО ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА И САМ ДА ГИ ВОДИ ПО НЕГО - ТАКА КАКТО ЗРЯЩ ВОДИ СЛЕПЦИТЕ.


ДА ПОДКРЕПЯ ТЕЗИ КОИТО ЕЖЕДНЕВНО СИ РИСКУВАТ ЖИВОТА И СВОБОДАТА В ПОЛЗА НА ДЕЛОТО И НАРОДА ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ТЯХНА КРАЧКА ПО ПЪТЯ ! - ЗАЩОТО НАРОД И АРМИЯ БЕЗ ДОСТОЙНИ ВОДАЧИ И КОМАНДИРИ Е СТАДО БЕЗ ПАСТИР ОСТАВЕНО НА ВЪЛЦИТЕ ДА ГО РАЗКЪСАТ.

България

 


НАЙ ВЕЧЕ  Е НУЖНО-  ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА Е  ГОТОВ ДА ДАДЕ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ /ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ ЛИЧНОТО В ПОЛЗА НА ОБЩОТО/ ! ДА СМЕ ГОТОВИ ПРИ НУЖДА ДА ВДИГНЕМ ДОРИ И  ВЪОРЪЖЕНО ВЪСТАНИЕ  - НО ДА СИ ОСВОБОДИМ БЪРЗО НАРОДА И ВЪЗРОДИМ УСКОРЕНО АРМИЯТА И СТРАНАТА.


ЗАЩОТО ОСВЕН ЗАПЛАХАТА ЗА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО ОТ СТРАНА НА РЪКОВОДСТВАТА НА РАЗЛИЧНИТЕ  ЕТНИЧЕСКИ, РЕЛИГИОЗНИ И ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧЕСКИ СУБЕКТИ - ВЕЧЕ ИДВА И ЕДНА ОЩЕ ПО СТРАШНА ТАКАВА.


И ТОВА Е ЕДНА ГЛОБАЛНА ЗАПЛАХА ЗА ОТЕЧЕСТВОТО И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ БЕЗ РАЗЛИКА В ТЕХНИЯТ ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ И ЗАНЯТИЕ ОТ СТРАНА НА СЪСЕДНИ НАМ ДЪРЖАВИ И ЗОНИ НА ВОЕННИ КОНФЛИКТИ И ОТ ГЛАВОРЕЗИТЕ - НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА . СПОРЕД ИЗТОЧНИЦИ В РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ ЦЕНТРАЛИ ТЕХНИ БОЙЦИ ВЕЧЕ СЕ ИНФИЛТРИРАТ В ЦЯЛА ЕВРОПА ПОД ПРИКРИТИЕТО НА БЕЖАНЦИ. И СКОРО ЩЕ ЗАПАЛЯТ И ДРУГИ СТРАНИ И РЕГИОНИ ОСВЕН СИРИЯ, ЛИБИЯ И ИРАК. ОТРЯДИТЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА БЯХА СЪЗДАДЕНИ И  ПОДПОМОГНАТИ ОТ САЩ И ДРУГИТЕ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ. ТОЕСТ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОИТО ПОД РАЗЛИЧНИ ФАЛШИВИ ПРЕДЛОЗИ НАПАДНАХА И УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ, ФИНАНСОВА СИСТЕМА И АРМИИТЕ НА ТЕЗИ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ - ЗА ДА ИМ ЗАГРАБЯТ РЕСУРСИТЕ!


ДНЕС ТЕЗИ ФАНАТИЧНИ ГЛАВОРЕЗИ /УМИШЛЕНО ОСВОБОДЕНИ ОТ ВСИЧКИ АРАБСКИ ЗАТВОРИ И ПРЕХВЪРЛЕНИ ОТ САЩ В СИРИЯ ЗА ДА УНИЩОЖАТ ЦЪФТЯЩАТА НЯВГА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА И ИЗБИЯТ НАРОДА И/ - ВЕЧЕ ИЗЛЯЗОХА ОТ КОНТРОЛ. ДНЕС ТЕЗИ ЖЕСТОКИ УБИЙЦИ  - НА КОИТО САМО ДО ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА - АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ИЗРАЕЛ И САЩ ДОСТАВЯХА ХИЛЯДИ ТОНОВЕ ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ – ИЗНАСИЛВАТ И ИЗБИВАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ, ЛИБИЯ, ИРАК И КЮРДСКИТЕ ОБЩНОСТИ.  ИЗБИВАТ И ИЗНАСИЛВАТ ЕЖЕДНЕВНО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДЕЦА, МЪЖЕ, ЖЕНИ И СТАРЦИ   - БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТЕХНИЯТ ПОЛ, ЕТНОС И ВЯРА! А ДО НЯКОЛКО СЕДМИЦИ -  ЩЕ ПОДПАЛЯТ БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНИТЕ.


И АКО НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ СТОИМ И БЕЗДЕЙСТВАМЕ А АЛЧНИТЕ НИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ВСЕ ТОЛКОВА ПРОДАЖНИ И ЖАЛКИ, ТО ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА НАРОДА НИ Е ОБРЕЧЕН НА СТРАШНО И КЪРВАВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ.  ЗАЩОТО ДНЕС ВЕЧЕ НЯМАМЕ- НИТО МОГЪЩАТА НЯКОГА  БЪЛГАРСКА АРМИЯ, НИТО ЕДИН ОБЕДИНЕН НАРОД И СТАБИЛНА ДЪРЖАВА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОВА, ЧЕ - ПРОДАЖНИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ, ПАРТИЕН ЕЛИТ  И ПРАВИТЕЛСТВА СЕ ПОСТАРАХА ДА НИ СКАРАТ И С НАРОДИТЕ В РУСИЯ - ЕДИНСТВЕНИТЕ НИ НАДЕЖДНИ И ЕСТЕСТВЕНИ СЪЮЗНИЦИ КОИТО БИХА НИ ПОМОГНАЛИ - В ТАЗИ ЖЕСТОКА, СТРАШНА И КЪРВАВА - ПРЕДСТОЯЩА ВОЙНА. И ГО НАПРАВИХА УМИШЛЕНО И ПАК ПО ЗАПАДНА ПРЕПОРЪКА. ЗАЩОТО ТАКА НИ СКАРВАТ И С МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ ЖИВЕЕЩИ ВЪВ ВСИЧКИ БИВШИ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ ТА ДА НЕ МОЖЕМ ДА СТАНЕМ ОТНОВО МОГЪЩА ДЪРЖАВА.
ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ ИЗХОД Е БЪРЗО ДА СИ ОСВОБОДИМ НАРОДА И РОДИНАТА И ВРЪЩАЙКИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ПОД НАРОДЕН А НЕ ПАРТИЕН КОНТРОЛ - УСКОРЕНО ДА СИ ВЪЗРОДИМ АРМИЯТА И ДЪРЖАВНОСТТА. ЗА ДА ИМА КОИ ДА ЗАЩИТИ ВАС, СЕМЕЙСТВАТА И ДЕЦАТА ВИ. ДА ИМА КОИ ДА БРАНИ СВОБОДАТА,  ТЕРИТОРИЯТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО.

шипка

 

 
АКО НЕ ИЗХВЪРЛИМ БЪРЗО ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОДАЖНА ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧЕСКА СГАН КОЯТО СЕ КАРА И БИЕ САМО ЗА ТОВА КОИ ОТ ТЯХ ДА НИ ЯХА, ДЕРЕ И ОГРАБВА И НЕ СИ ОБЕДИНИМ СИЛИТЕ С ВСИЧКИ НАШИ ИСТИНСКИ СЪЮЗНИЦИ - ЗА ДА СИ ЗАЩИТИМ И СПАСИМ НАРОДА - ТО  МНОГО СКОРО НЯМА ДА НИ ИМА НИТО НА КАРТАТА НА ЕВРОПА, НИТО В АНАЛИТЕ НА СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ.  


И НЕ САМО НАС А И ЦЯЛАТА ТАЗИ СТАРА, ОТДАВНА ПРОГНИЛА СЛУГУВАЩА САМО НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ А НЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ,  КОРУМПИРАНА, МАСОНСКА  И БЮРОКРАТИЧНА ЕВРОПА.


СПАСЕНИЕТО И ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ВЕЧЕ Е ВЪПРОС НА МЕСЕЦИ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ. ПРОБУЖДАЙТЕ СЕ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ ПО ДОСТОЙНИТЕ, БУДНИ И БОРБЕНИ СВОИ ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ, ФОРМИРАЙТЕ СИ МЕСТЕН КОМИТЕТ, СВЪРЖЕТЕ СЕ ОБЕДИНЕНОТО КОМАНДВАНЕ И СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАЙТЕ КЪМ НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ! ИЛИ НИЕ ЩЕ СИ ОСВОБОДИМ СТРАНАТА И СПАСИМ ДЕЦАТА И НАРОДЕЦА ИЛИ ТАЗИ ПРОДАЖНА НАШЕНСКА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ СЪСИПЕ И УНИЩОЖИ НАС, ДЕЦАТА НИ И БЪЛГАРИЯ!
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА, БЕЗИЗХОДНИ СИТУАЦИИ И НЕПОБЕДИ ПРОТИВНИЦИ!
ОСОБЕННО ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ОПЪЛЧЕНИЕ! СКОРО ЩЕ СЕ ИЗПРАВИМ НА СВОЯТА НОВА БЪЛГАРСКА ШИПКА. И ТРЯБВА ДА СМЕ ГОТОВИ И ДОСТОЙНИ ЗА ТОЗИ СВЯТ ПОДВИГ!
ИЗХОДЪТ Е ЕДИН! ЩЕ СЕ СРАЖАВАМЕ ДО КРАЙ! ПО ДОБРЕ ДА УМРЕМ ПРАВИ В БОЙ  ЗА СВОБОДА, ОТКОЛКОТО ЦЯЛ ЖИВОТ ПОЗОРНО ДА ПЪЛЗИМ НА КОЛЕНЕ !

ПОГЛЕДНЕТЕ И СНИМКИТЕ ПОД СТАТИЯТА С ТЕКСТОВЕТЕ ЗА РАЗЛЕПВАНЕ.

НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО НАПРАВИМ НАШЕТО БЪДЕЩЕ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ ПО-ДОБРО.

деца

 

подп. Валтер – позивна Кабул

Българско Народно Опълчение „Шипка“,  Военен съюз

за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com

BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz

https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-10-18 14:10:33