Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Парламентът: Без безплатна храна за яслите и детските градини, но за Мигрантите - има за милиони!
Шефът на отбраната: НАТО не може да ни окаже помощ при бежанска вълна! Не му била такава работата!
Изискване на отговорност от Престъпниците в Политиката
Обръщение от Щаба по случай Трети март
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 20.02.2016, Бургас
Официално обръщение на Воински съюз "Васил Левски" до Президента на Република България!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!ПОДПИСКАТА В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ СЪБРА 10 000 ПОДПИСА САМО ЗА 2 СЕДМИЦИ!


ПОДПИСКАТА В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ<br />СЪБРА 10 000 ПОДПИСА САМО ЗА 2 СЕДМИЦИ!

ПОДПИСКАТА В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ
СЪБРА 10 000 ПОДПИСА САМО ЗА 2 СЕДМИЦИ!

"Братя и сестри ,

Днес внесохме първите ДЕСЕТ ХИЛЯДИ подписа в моя подкрепа и в защита на Цивилните отряди за защита на жените и вярата и може да се каже , че за тези условия, за това време (2 седмици), с тези финанси (120 лв. за куриер на листи), с които беше направена това си е направо световен рекорд.

МОЖЕТЕ ДА ИЗПРАТИТЕ ЛИСТИТЕ С ПОДПИСИТЕ СИ ОЩЕ 7 ДНИ

Искам да изкажа специалните си благодарности за доказаната безрезервна подкрепа към:
- Чешките депутати, които се включиха активно в нашата подписка и се разписаха стотина от тях.
- БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ В ЧУЖБИНА, КОИТО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АКТИВНО СЕ ВКЛЮЧИХА В ПОДПИСКАТА. Българи изгонени от Майка България да живеят в Португалия, Испания, Ирландия, Великобритания, Франция, Белгия , Холандия , дори и от Люксембург, Германия, Дания, Швейцария, Унгария, Чехия, Полша, Швеция, Норвегия, САЩ, Бразилия, Уругвай, Канада, Русия, Украйна, Гърция, Кипър, Малта, Италия изразиха ясно гражданската си позиция за наша защита и надеждата си заедно да направим така , че да е възможно да се завърнат за да градят България.
- Българите от всички краища на България, етнически турци, с които живеем в мир и любов въпреки опитите на някои финансирани от Турция партии да ги радикализират, български роми . Всички изразиха ясната си позиция защита на Отечеството срещу нашествениците.
- Благодаря и на стотиците чужденци, които още се борят и се включиха в нашата подписка като изпратиха на доверие личните си данни с подпис по интернет на един българин. Благодаря на всички германци, датчани, белгийци,холандци,испанци, французи, малтийци, италианци, унгарци, словенци, сърби, гърци, шведи, англичани , ирландци, поляци, словаци, чехи , американски граждани , руснаци.

Благодаря ви братя и сестри .

За вас бих умрял, защото си струвате !!!

България ще пребъде !"

Източник: https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/posts/1187072144649768

 

С ПОМОЩТА НА РЪКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА
ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"
- ЧЕШКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПОДПИСА ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ

/FORTRESS EUROPE/ С ПОМОЩТА НА РЪКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВОИНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ И БНД ШИПКА - ЧЕШКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПОДПИСА ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ

/FORTRESS EUROPE/ С ПОМОЩТА НА РЪКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВОИНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ И БНД ШИПКА - ЧЕШКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПОДПИСА ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ

/FORTRESS EUROPE/ С ПОМОЩТА НА РЪКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВОИНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ И БНД ШИПКА - ЧЕШКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПОДПИСА ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ

Чешкия парламент подписа петиция, с която показва подкрепата си към арестувания в България Петър Низамов - Перата.

Докато на родна почва, доброволците да пазят границите ни от нелегални мигранти са очевидно преследвани и тормозени, чехите подписаха петиция в подкрепа на Низамов от Бургас с думите:

„Подкрепяме го заради изпълнението на патриотичния му дълг да залавя незаконно влизащи насилници в България – през външната граница на Европейския Съюз.

Сега той е обвинен заради станалия прочут клип със „свински опашки”, в който той залавя нелегални мигранти. Ние настояваме той да бъде освободен от наложената мярка „домашен арест”. Смятаме, че нито е извършил престъпление, нито ще извърши такова. Ето защо никакво ограничение на свободното му прдивижване не бива да бъде налагано...”, пишат още народните представители от чехския парламент.

Източник: http://www.front.bg/world/europe/chehija-podkrepja-grajdanskite-aresti-sys-svinski-opashki-i-nashite-dobrovolci

 

ПЕТЪР НИЗАМОВ ИЗПРАТИ БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМОДО ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ

ПЕТЪР НИЗАМОВ ИЗПРАТИ БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ

 

С ПОМОЩТА НА РЪКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА
ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"
- ПОДПИСИ СЕ СЪБИРАХА В РЕДИЦА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ

Подписи се събираха по площадите във: Варна, Бургас, Враца, Ямбол, Сливен, Кюстендил, Благоевград, Кнежа и Бяла Слатина, ..., Чехия, Англия, Ирландия, Испания, Кипър, Гърция Германия, Австрия, и много други! Включиха се и в събирането и хора с чуждо гражданство в редица европейски градове!

 

ПОДПИСКА ПЕТЪР НИЗАМОВ - ПОДПИСИ СЕ СЪБИРАХА В РЕДИЦА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ

 

ПОДПИСКА ПЕТЪР НИЗАМОВ - ПОДПИСИ СЕ СЪБИРАХА В РЕДИЦА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ

 

МОЖЕТЕ ДА ПОДПИШЕТЕ ПОДПИСКАТА И ВИЕ!

Подписка в подкрепа на Петър Константинов Низамов от гр. Бургас, България ,КОЙТО В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПАТРИОТИЧНИЯ СИ ДЪЛГ ЗАЛОВИ НЕЛЕГАЛНО НАВЛЕЗЛИ В БЪЛГАРИЯ НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ и е обвинен, заради станалия известен клип със завързаните със “свински опашки” незаконни мигранти в гората в Странджа.

Като български и/или европейски граждани, настояваме той да бъде освободен от наложената му мярка за неотклонение „домашен арест”. Считаме, че не е извършил престъпление, нито ще извърши такова. Не следва да бъде съден и задържан, нито да се налагат ограничения в свободното му придвижване. Доброволно полагаме подписите, имената и адресите си за нуждата на настоящата подписка и в негова защита!"

Изпращаме ви бланка за подписката като image file , на английски и български език.

Изрично разрешаваме на всеки да я преведжда на собствения си език , да се попълни на собствения си език, независимо от националността си.

Благодаря Ви за подкрепата ! Трябва да го принтирате , попълните РЪКОПИСНО, сканирате го или го снимайте с телефона и да го изпратите като прикачена снимка или pdf file в съобщение до : https://www.facebook.com/Петър-Низамов-353988078058649/

или на имейл : petar.nizamov@abv.bg

Подписка Петър Низамов

Подписка Петър Низамов

Източник на текста и на бланките:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=354437644680359&id=353988078058649

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ДЕЛОТО:

"Аз не чувам в обвинението нищо конкретно, с което моят подзащитен да бъде обвинен в извършването на тежко престъпление. За същото свидетелстваха и тримата задържани престъпници - афганистанците, пресекли незаконно българската граница, които бяха изслушани в този съд на 13 април", коментира адвокат Иван Стоянов.

"Те разказаха, че са били група от 50 човека, която е пресякла границите на три държави с цел да стигнат до Германия и Франция. До България са стигнали 25 души с четирима водачи. За този си път те са платили по 8000 долара на човек - 4000 долара до границата на България и 4000 долара от България до Германия или Франция. Те са напълно наясно, че нарушават законите на държавите, през които преминават. Затова аз ги наричам престъпници", каза още юристът.

"Прокуратурата по никакъв начин не доказва, че Петър Низамов е извършил някакво престъпление. Самите афганистанци казват, че върху тях няма упражнено насилие - не са били обирани и заплашвани. От всичко, казано дотук, не виждам какво е обвинението на прокуратурата", категоричен е Иван Стоянов.

"Моят подопечен има чисто съдебно минало, защото е реабилитиран от съда през 2014 година и всичко при него е заличено. Той е абсолютно чист пред закона. Това, че прокуратурата споменава, че Низамов има 15 криминални регистрации, е абсолютна манипулация, защото, когато човек е реабилитиран от съда, тези криминални регистрации трябва да бъдат заличен от масивите на МВР, което явно не е направено. По никакъв начин това не може да се изтъква като довод срещу Петър Низамов. За мен прокуратурата няма нито един факт, върху който може да обоснове задържането на клиента ми", обяви той.

Източник на текста: www.blitz.bg


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-06-02 05:06:42