Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
ДАНС привикват патриоти на разпити заради постоянни жалби на БХК и Платена мрежа. Границата ни остава...
Изборите в България доказаха, че системата е спряла да работи
Воински съюз: стрелкова подготовка
Бивши офицери от силите за специални операции на няколко западно-европейски държави се включват в защитата на България!
Воински съюз "Васил Левски" изгражда общи славяно-православни патрули за защита на народите!
Изключителен репортаж на световна медия относно групите за охрана на южната граница на България! Сподели за България!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Дейност

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!ПЪРВО ИНТЕРВЮ НА КАРБОВСКИ С ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"


Интервюто взе Мария Маркова-Марчела (lentata.com)

 

Попаднах на страница във Фейсбук, в която хора се самоорганизират да спасяват родината. 
Наричат се Военен съюз (Български войнски съюз „Васил Левски” и БНО „ Шипка”) и събират доброволци от страната и чужбина. 
Искат България да се управлява от най-достойни сред достойните хора, а дотогава те да са преходно общобългарско народно правителство, което да елиминира българско олигархичния елит, както и куп други проблеми. Готвят комитети за местно самоуправление, от които да се родят несъкрушими военни сили, които да спасят отечеството. 

Мобилизация БНО Шипка - Военен съюз


Ето разговора ми с Красимир Симеонов – член на Български войнски съюз „Васил Левски:

 От какво точно искате да освободите отечеството ни? 

От подставените лица и агенти на чужди държави и служби, заложени в държавното управление и сред партийните елити. От крадците с партийни значки по „високите етажи”, както и от чуждата военно-политическа и финансово-икономическа окупация на страната. Тези фактори доведоха България до прага на пропастта и превърнаха народа ни във вечни слуги и икономически роби. 
              
Какво значи „Преходно общобългарско народно правителство“ и как се стига до него? 
                
Правителство на всички достойни и родолюбиви български граждани, милеещи за свещената българска земя, за просперитета на всички родени в тази страна. Как ще се стигне до него ще стане ясно веднага щом успеем да си освободим страната и се заемем - всички заедно - да я възродим: икономически, финансово, технологично и иновационно, като една силна и независима от изтока и запада национална държава. Знаменитият френски социален антрополог и психолог Гюстав Льо Бон е казал какво точно трябва да се направи, за да може една държава да оцелее и осигури достоен живот, мир, просперитет и бъдеще на своите граждани. 

Смятате ли да се включите в следващите парламентарни избори? 

Всички тези политически елити, които приканват за участие в партии и в предварително нагласените и купени избори, нямат намерение да служат на страната и на българските граждани /доказаха го през последните 25 години/, а мечтаят само за влизане в парламента, с цел лично облагодетелстване. Свободата на всеки народ може да се извоюва само на улиците и площадите с мирни или по-радикални мерки и средства. В нито една държава по света алчните партийни елити или местните парламенти не са се отказали доброволно от властта и привилегиите си. Всеки партиен елит, който твърди, че уж се бори за правата на българските граждани и е с народа, трябва да напусне незабавно тази клоака – днешния ни парламент - и да се върне при хората.


Как точно ще отстраните партийно олигархичния елит? Избройте ми имена на олигарси.

Ако народът вече си е отворил очите и се е пробудил от този 25 годишен сатанински сън, всичко ще се случи естествено и простичко. Все пак народът е Суверен у нас и неговата дума е последната. Начини и способи да върнем обратно цялата власт, свобода, ресурси и бъдеще на народа си има няколко. Кой от тях ще изберем зависи от моментната ситуация и желанието на хората. Относно олигарсите у нас. Те не са много, но все пак са стотици – разполагаме с нужните данни за тях и това, което те и тяхното лично и партийно обкръжение престъпно са заграбили и продължават да изсмукват. Като се започне с Пеевски и се свърши с Николай Банев, Ковачки, Гергов и др. Всеки ги знае - Вие също ги знаете, но удобно си мълчите, защото е по-здравословно, нали?


Звучите като поредните популисти-националисти, които бълват празни приказки, закани и глупости, за да спечелят лесно глупавите хора. Как да ви вярваме, че сте истински загрижени за България?

Слава Богу, не ни интересува как звучим в ушите на „глухите“ и как изглеждаме в очите на „слепите“. Не искаме да измамим и спечелим по-лесно „глупавите хора” (както любезно ги определихте Вие) и доказателство за това е нежеланието ни да участваме в каквито и да е било партии и избори. Ние не сме партия. В тази връзка – всеки, който е решил да подрони авторитета на Военен съюз (Български войнски съюз „Васил Левски” и БНО „ Шипка” ), ще си плати персонално за предателството. Тези, които искат да градят - борбените и будните български синове и дъщери - са добре дошли. Другите нека знаят: Край с игричките на партокрацията у нас! Но имаш ли дух, желание и готовност за работа, за да можем ускорено да си възродим родината, ела при нас.


Как ще изкорените наркобизнеса, проституцията и корупцията? 

Бързо и безмилостно. Чрез Закона за отговорността на властта пред Суверена. Има го публикуван на сайта ни, запознайте се. 

Какво ще представляват градските и общински комитети за самоуправление? Автономни области ли ще си правите, ще се биете с държавата, какво? 

Ние работим за възраждането на Единна, Независима, Свободна и Възродена България, а не за разделение и автономия. „Комитетите” за местно самоуправление са просто структури за самоуправление на българските граждани като представители на единствения пряк разпоредител със съдбините, бъдещето и ресурсите на страната; върховния СУВЕРЕН – НАРОДА. Те са израз на свободната воля на българските граждани и са форма на НАРОДОВЛАСТИЕ, ще я срещнете някъде като „пряка демокрация”. Фалшивата  тясно-партийна клика е компрометирана веднъж завинаги. И, който не го е разбрал досега, толкова по-зле за него. 

Как точно мислите да съберете, обучите и управлявате нова българска армия? Откъде пари за казарми, техника, откъде достатъчно хора?
 
Пари има и винаги е имало. Просто в момента всичко печелившо и носещо огромни приходи в народната хазна е престъпно заграбено и разпродадено от узурпиралите с измама, корупция и насилие алчни и продажни партийни елити. Просто ще върнем всички стратегически предприятия, отрасли и природни ресурси под контрола и управлението на народа и тогава ще има пари и за истински могъща и съвременна армия, и за фундаментална наука, и за иновационна промишленост, и за работеща икономика, и за нови високотехнологични заводи, и за съвременни лаборатории, Научно изследователски центрове, и за модерни болници, и за училища  и детски градини... Сега тези пари отиват в джобовете на назначените олигарси и в партийните централи. С помощта, на който всъщност ги държат и за топките, и ги карат да служат на чужди интереси и служби.

Вярвате, че вашата организация може да роди несъкрушими военни сили и, че България трябва да напусне всички военни съюзи. Колко са хората, които са достатъчно материално осигурени, за да могат да си позволят да се запишат за доброволци и да се обучават едни други? 

Примерът при нас с „Българско народно опълчение Шипка” и успехите на действащото опълчение в Източна Украйна, ясно и категорично доказват, че тези единици имат в пъти по-висок и несъкрушим боен дух от всяка армия. Съвременната война е високотехнологична, „хибридна” война. И в нея вече е въвлечен целия свят. Чувате всеки ден по медиите остротата и придизвикателното, вече официализирано поведение на политическите ни мижитурки, подстрекаващи скрито към агресия на всички нива. Ние обаче сме убедени, че е важен духът, а не тялото или оръжията. Духът е вечен и несъкрушим, а телата ни са само временната черупка в това измерение. И по време на 5 вековното турско робство е имало бедни гладни и онеправдани, но това не е попречило на дедите ни да вдигат въстания за свободата си. Ще се намерят читави хора и сега. Защото няма повече накъде да остъпваме – зад нас е България.  

Колко голяма армия ни трябва, за да сме независими и силни?  

Не числеността, а устройството, вида и екипировката на армията имат значение в съвременните военни конфликти.Никой вече не води пълномащабни войни с използване на милиони войници. Бъдещето е на високо мотивираните единици, съчетаващи висок боен дух, уникални познания, техника и най-вече специални умения, които са в състояние при евентуална военна агресия срещу нашата родина, веднага да пренесат войната на територията на противника. И да унищожат неговите щабове, военно политическо ръководство, центрове за управление и пунктове за съсредоточаване на войските; летища, пристанища, комуникации . Паралелно с това продължава работата и на мощни разузнавателни служби и агентурна мрежа, както и на силите за Териториална самоотбрана по места, готови при нужда да превърнат в крепост и да отбраняват всеки град, селце и дом.  

Колко ще струва тази армия? 

Много по-евтино от това, да загубим навеки родината си и да се превърнем в роби. И доста по-евтино от армията, която имахме до 1989 година. И със сигурност не повече от тези жалки останки и подобие на армия, които днес наричаме Въоръжени сили! 

В сайта ви пише следното: „Тайно от българския народ външният дълг на страната вече е доведен до абсурдните 74 милиарда евро“. Въз основа на какво е това ваше твърдение, защото аз знам, че всяко външно задължение на страната минава през парламента и няма как „тайно“ дългът да расте. Самата банка, която го отпуска няма да го даде, защото тия банки не берат джанки – защо говорите глупости? 

Работейки в медия, трябва да сте наясно как се моделират новините. На същия принцип и политическо-партийното управление на страната има „медии”, които разполагат с целия ресурс и силов апарат на държавата и управляват общественото мнение чрез такива като Вас. Съветът ни е да анализирате по-внимателно реалните данни и да не вярвате на всичко, което се списва „за пред хората”. Прочетете документалната книга „Изповедта на икокомическия килър“ на Джон Пъркинс – това ще Ви помогне да разберете същността на процесите. (http://bolgari.net/dzhon_pyrkins:_az_biax_ikonomicheski_ubiec-gl-1161.html)

В призивите си често споменавате с лошо разни слуги на сатаната, същевременно в сайта си сте поместили изявление на гледачка, която някъде си е предсказала, че Борисов или ще влезе в затвора, или ще го убият. Вярвате ли в гледачки, баячки и куршумолеячки? Знаете ли, че българската църква заклеймява окултните практики и ритуали? 

Това, че някои от нашите съратници или симпатизанти е публикувал казаното от някаква гледачка няма нищо общо с официалната ни позиция. Всеки е свободен да събира и разпространява информацията, свободно пътуваща из мрежата. Да оставим ефектните, но евтини подмятания. Нашият стремеж е всички виновници за поредната национална катастрофа да останат живи, за да бъдат арестувани, разпитани и съдени справедливо. За да можем в крайна сметка да си върнем обратно откраднатите и изнесените от България милиарди. Нужни са ни живи, а не мъртви – защото труп пари не връща. 

Как точно ще вземете имотите, закупени от чужденци, ако ви се удаде тази възможност? Ще ги обезщетите ли по някакъв начин? 

На стойността, на която са ги декларирали като официална. Ясно е на всички, че са ги купили за доста повече, а като прибавим и рушветите, които са давали по високите етажи на властта..., но това не е наш проблем.

Защо мислите, че в съвременната световна политическа схема можем да съществуваме сами, капсулирани, нетолерантни и груби? 

Независими не означава „капсулирани, нетолерантни или груби” – това са Ваши преднамерени трактовки. Ние изцяло подкрепяме борбата на американските и европейските граждани за истинска свобода и против световната финансова мафия и транснационалните корпорации.

Какво мислите за проблема ни с ромите? 

Изкуствено се доразпалва от партийните елити, защото така им е изгодно. По този начин се стремят да ни отвлекат вниманието и да породят етнически конфликт, та, докато се избиваме един друг, те да продължат да ни „яхат” и грабят. Проблемът с ромите съществува, но неговото решение е във връщането на Държавността и в премахването на престъпните „партийни ръчички”, които са разпънали чадър над циганската престъпност, за да може по-лесно да им купуват гласовете и да узурпират властта и ресурсите на държавата. Ако ги няма тези престъпни партийни чадъри няма да я има и тази специфична престъпност. Всички те ще станат едни съвестни и отговорни граждани. А който откаже, независимо дали е евреин, ром, българин, турчин или арменец, ще влезе там, където му е мястото. Законите са за всички, нали? Защото не етносът прави човека престъпник, а средата и безнаказаността.

Какво мислите за бежанската криза? 

Предизвикана от САЩ и Израел с помощта на тяхното отроче - Ислямска държава, за да може да се обезлюдят арабските държави и да се заграбят по-лесно ресурсите им, докато ордите от мигранти вилнеят и опустошават европейските държави.

С какво вие сте по-умни и способни от всички, които са се появявали на „фронта“?

 С нищо – и те и ние сме българи. И може би сме завършили едни и същи военни училища, университети, дори може би работим заедно. Единствената разлика е в ценностната ни система, приоритети и в стремежа ни към НАРОДОВЛАСТИЕ; към градеж и съзидание, към ускорено възраждането на българската държавност и законността, а не към партийни кариери и депутатски кресла. И със сигурност ще премахнем завинаги постоянно действащия парламент, партийните квоти, депутатските заплати, привилегии, пенсии и т. н.  Местата на всички депутати след гласуването на всички нужни закони са обратно по родните им места и кой, каквото си работи. Две сесии по 14 дена /пролетна и есенна / и обратно на работа. 


Отговорите даде: Красимир Симеонов,  
                               поет и общественик, 
                               член на Български войнски съюз „Васил Левски”.


ЗАЯВЛЕНИЕ

Заявявам, че никаква част от моите отговори в това интервю не могат да се съкращават или премахват. Текстът е единен и такъв трябва да остане.

14.09.2015 г.                                                    С уважение: Красимир Симеонов

 

 

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-10-04 04:10:19