Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Парламентът гласува Мигранти да вземат минимум 1600 лева заплата!
Роднина на Хр. Ботев: Премахнаха от учебниците информация за Ботев!
Народовластие - пряка демокрация, ново българско национално възраждане и самоуправление
Членове на "Протестна мрежа" забъркани в побой над стари хора и момиче!!
Човекът, който е заплашвал отец Иван от Нови хан, е заловен от Воински съюз "Васил Левски"
Воински съюз "Васил Левски" получи подкрепата и на всички индиански племена в Латинска Америка!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!ОКОНЧАТЕЛЕН ГЕНОЦИД! ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА И БЕЗПРАВЕН НАРОД - въпрос на време е да гласуват закона!


ОКОНЧАТЕЛЕН ГЕНОЦИД! ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА И БЕЗПРАВЕН НАРОД - въпрос на време е да гласуват закона!

ТОВА ВСЪЩНОСТ И ОПИТ ЗА НАСИЛСТВЕНО НАЛАГАНЕ НА НОВИЯ ЦИОНИСТКИ СВЕТОВЕН РЕД И ТОТАЛНАТА ГЛОБАЛНА ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА, В КОЯТО СВЕТОВНАТА ЦИОНИСТКО-БАНКЕРСКА ВЪРХУШКА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕВЪРНЕ СВЕТА!

ЧРЕЗ ТОЗИ ЗАКОН ЩЕ МОЖЕ
ДА СЕ СМАЧКВА ОЩЕ В ЗАРОДИШ ВСЕКИ, КОЙТО ПОСМЕЕ ДОРИ ДА ПИШЕ ПРОТИВ ТЯХ! ДА НЕ ГОВОРИМ И ДА ПРАВИ НЕЩО ДРУГО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКО ЩЕ Е ВЕЧЕ СВЪРШЕНО И НАРОДА НИ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРЕБЕН, БЕЗ ВСЯКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЪПРОТИВА!

ЧРЕЗ НЕГО ТЕ ПОЛУЧАВАТ ПРАВОТО, КОГАТО СИ ПОИСКАТ, ДА ТИ НАХЛУЯТ В КЪЩАТА, ДА РАЗРУШАТ ВСИЧКО И ДЕ ТИ ЛИШАТ ОТ ВСИЧКИ ПРАВА, БЕЗ ДОРИ ДА СА ДОКАЗАЛИ ЧЕ СИ ВИНОВЕН!!!

 

Съвсем скоро полицейската държава в България става факт - по закон

При провеждането на антитерористична операция на практика няма да има граждански права и свободи. Това предвижда проект за закон в сферата. Той дава изключително широки правомощия и на практика позволява на МВР, ДАНС и военни да влязат навсякъде, да наложат каквито преценят мерки, дори и да разрушат имущество.

В закона е записано, че всеки е задължен да "понесе ограниченията, произтичащи от мерките" и да "оказва съдействие, да не пречи и да не възпрепятства участващите в операцията". Службите ще могат да вземат от всеки "комуникационни, съобщителни и други технически средства". Медиите ще са длъжни да оповестяват подадена от командващия операцията информация, без да я променят и да разкриват тактиката на службите. Ако не го сторят, следват глоби - от 500 до 2000 лв. за физически лица и от 3000 до 10 000 лв. за фирми, пише в. "Сега", който разполага с текстовете. Който е заподозрян в тероризъм, няма да може да ползва интернет, ще има само един телефон, ще му се отнемат личните документи и на тяхно място ще се издава един специален - от службите. Това са част от т.нар. "превантивни мерки", които новите текстове предвиждат. По силата на същите разпоредби службите могат да забранят на човек да сменя местожителството си без предварително разрешение, да напуска страната, да посещава определени места и да контактува с определени хора. Освен това той ще трябва поне по веднъж седмично да се явява в полицейското управление за подпис. Ограничителните мерки ще се разрешават от спецсъда, а исканията за тях ще се правят от вътрешния министър или шефа на ДАНС. Разрешенията ще се дават в рамките на 24 часа.

Освен това антитерористите ще разполагат с всяко помещение или жилище, което им е нужно. Това включва и повреждане и унищожаване на имущество, съоръжения и насаждения. Последното е формулирано като "теренни преустройства, разчистване, отстраняване". Службите ще имат право и да вземат всяко превозно средство, стига да не е на дипломатическа или консулска мисия или международна организация.

Армията ще има полицейски правомощия в случай на опасност от тероризъм. В тези случаи военните ще патрулират по улиците, да проверяват документи за самоличност, да арестуват, да обискират, да влизат в жилища и други помещения без разрешение, да ползват сила и оръжие. В зоната на антитерористичната операция службите ще могат да прекъсват комуникации, да спират производства, ако става дума за взривни, радиоактивни, химически и биологично опасни вещества, да отстраняват частни охранители от обектите, които пазят, и да затварят ясли, детски градини и училища. Предвижда се и възможността за "прекратяване на митинги, събрания или манифестации, тържества, културни и спортни прояви, ритуали или религиозни обреди".

Източник на новината: www.actualno.com

 

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЗАКОНОПРОЕКТА НА ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА МВР:
http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/5E8B9B78-08F4-4E47-B01B-C4B244B67E4D/0/ZPT.pdf
 
/Дата на публикуване на законопроекта: 03.06.2016 г./

 

ПРОЧЕТИ, ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ, РАЗПРОСТРАНИ И СЕ ПРИГОТВИ ЗА БОРБА!

Вижте какво е приготвила за народа ни бандата от криминални престъпници узурпирала с държавен преврат властта и ресурсите на страната. За да му попречат да се освободи от окупацията на техните американски господари и да осъди тях самите за извършеният на 10 ноември 1989 година антиконституционен преврат и страшните им престъпления съсипали, разграбили, разпродали и унищожили България. По този начин прикривайки се фалшиво зад измислената от тях борба с несъществуващият тероризъм който всъщност се извършва под фалшив флаг от Мосад и създадената от тях и ЦРУ - уж Ислямска държава - да измамят народа и насила да ни оковат и наложат новият световен ред.

Подготвили са ни същата измама като това, което се случи с народа на САЩ, който беше окончателно поробен след измамата с разрушаването на двете кули на Световният търговски център. Ако не вземем мерки да вдигнем целият български народ против този тотално поробващ го фалшив юдейско-фашистки антидемократичен и антиконституционен лъже-закон, който цели да смачка в зародиш всеки, който дори само пише или се е изказал против тях, то всичко вече е свършено и народа ни, ще бъде изтребен без всякаква възможност за съпротива. . Да не говорим да си направил и нещо друго полезно като например да е пробуждал и обединявал народа за да си освободим и възродим страната или да върнем бъдещето и ресурсите на децата си. Според този подготвян от тях фашистки , антиконституционен и престъпен анти народен закон те получават правото винаги когато си пойскат или ако ги разобличаваш и пречиш на престъпната дейност да ти нахлуят в къщата и да разрушат всичко, да те лишат от всичките ти права и да убият и теб и децата ти - уж заради оказана съпротива. При това дори без да са доказали че си виновен само и само за да изчезнеш завинаги от лицето на земята и да не можеш да им потърсиш сметка или да ги осъдиш заради продължаващите им вече 26 години страшни престъпления.. Това което тази банда от дебилни престъпници подготвя на българският народ и децата ни е всъщност е - опит за "узаконено според тях" изтребване на всеки мислещ български гражданин и тоталното поробване и унищожение на народа ни. Явно книгата "1984 на Оруел е само бледо копие пред страшните престъпления за смазване на българската нация - което тези днешни сатанински създания са ни приготвили!

Опита им да ни наложат насила и с измама /уж като борба с тероризма/ ТАКИВА ЗЛОДЕЙСКИ МЕРКИ ЗА ОКОНЧАТЕЛНОТО ПОРОБВАНЕ И СМАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД каквито не може да се налагат толкова масово и брутално дори при война НИ РАЗКРИВА САМО ЕДНО - БАНДАТА ПРЕСТЪПНИЦИ ВЕЧЕ СЕ ПЛАШИ ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД ЗАКОНА И НАРОДА И ПОРАДИ ТОВА БЪРЗАТ ДА ОКОВАТ, ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРИТЕ И ОКОНЧАТЕЛНО ДА ИЗТРЕБЯТ НАРОДА НИ ПРЕДИ ТОЙ САМИЯТ КАТО ВЪРХОВЕН, ПРЯК И ЕДИНСТВЕН ЗАКОНЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА, СЪДБИНИТЕ И РЕСУРСИТЕ НА СТРАНАТА ДА ГИ АРЕСТУВА И ИЗПРАВИ ПРЕД СЪДА И ЗАКОНА. С опита им да ни наложат при това с измама и насила подобен юдейско фашистки закон - те всъщност окончателно ни доказаха, че са банда от непоправими и нагли престъпници поставили си за цел окончателното унищожаване на народа и поробването на Българската държава от силите на сатаната и Новият Световен ред! ВЕЧЕ ДОРИ И НА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО ЧЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НЕПОПРАВИМИ И ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД Е КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО БЪРЗО ДА ГИ АРЕСТУВАМЕ И ИЗПРАТИМ В ЗАТВОРИТЕ!

ДА НЕ ГУБИМ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ. ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ, САМООРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЩАБА ЗА ДА ДЕЙСТВАМЕП КООРДИНИРАНО И ЕДИННО И ДА СИ ИЗРИНЕМ ОТ ВЛАСТТА И ПАРЛАМЕНТА И ИЗПРАТИМ В ЗАТВОРА ВСИЧКИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ!

А ТЕЗИ КОИТО СА РАЗРАБОТВАЛИ ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН, ФАШИСТКИ И АНТИ НАРОДЕН ЗАКОН ПРИ ТОВА РАЗБИРАЙКИ ПРЕКРАСНО, ЧЕ Е АНТИ ДЕМОКРАТИЧЕН И ПРОТИВОРЕЧИ НА ВСЕОБЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА - ПЪРВО ЩЕ ИМ ОСИГУРИМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НИ РАЗКАЖАТ КОИ ИМ Е НАРЕДИЛ ДА ИЗВЪРШАТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ А ПОСЛЕ ЩЕ РЕШИМ КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ. А НАРЕДИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ПЕРСОНАЛНО , ОТКРИТО И ОТДЕЛНО ЕДИН ОТ ДРУГ ДА ПОБЪРЗАМЕ!

НИЕ СМЕ МИЛИОНИ А ТЕ САМО МАЛКА, ЖАЛКА И ДЕБИЛНА БАНДА ПРЕСТЪПНИЦИ КОЯТО Е ВРЕМЕ ДА АР,ЕСТУВАМЕ И ИЗПРАТИМ В ЗАТВОРИТЕ!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-06-05 08:06:35