Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Сърбия спря 9 000 Нелегални на българо-сръбската граница !!!
Блок в "Овча купел": Кьолн тук е ежедневие
Храним Мигранти и Нелегални с младо телешко и черни маслини, а за българските пенсионери - .....
ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ
Проведе се учение за защита на южната ни граница "Южен щит 3" !!
Да живее свободна, независима, неделима и велика България!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!КОЙ, КОГА И ЗА КОЛКО ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ???


Време е да спрем геноцидът, който се извършва над българския надод, преди Турция да откъсне Южна и Източна България!

Ердоган - като по-умен и хитър от родните ни продажни управници - се отказа от ЕС и ще вкарва Турция в Шанхайската организация за сътрудничество. А това означава, че вече няма да има никаква пречка пред него да пусне милионите радикални ислямисти, терористи, емигранти и бойци на ИДИЛ масово и организирано да нахлуят в България и да я унищожат под корен.

"Турция ще оспори всички условия по Лозанския договор, заяви президентът Реджеп Тайип Ердоган на конференция за новата концепция за сигурността. В речта си той подчерта, че Турция ще построи по-голяма от себе си държава с помощта на Аллах. Бъдещето трябва да се планира на базата на задълбочения прочит на историята. Ердоган специално акцентира на Лозанския договор, по силата на който 3 млн. кв. км имперски територии са орязани до 780 000 кв. км." (цък)

Какво следва за България, ако Ердоган реши да откъсне Южна и Източна България? 	Играейки заедно с него, Илюминатите в ЕС и Сорос, продажните ни управници още от 2011-та година (!) са обрекли страната ни на окупация, защото са подписали тайно да станем буферна зона и да бъдем поробени. (виж официалните документи)

Всички алчни за власт и субсидии продажни партийни елити и престъпни управници извършиха държавна измяна, като умишлено ни скараха и лишиха от всички наши естествени съюзници. И помогнаха на чужди граждани да нахлуват незаконно и окупират страната ни за да експлоатират, насилват и избиват народа ни!

Превърнаха всички български граждани - без разлика в пол, партийна, социална, етническа и религиозна принадлежност - в безправни роби, за да издържат с труда и ресурсите на страната милионите ислямисти, които вече са тук или ще нахлуят безнаказано в следващите дни и седмици, изпратени от Ердоган!

Прочетете следните разследвания:

1. Заселването на България с Нелегални е подписано още през 2011-та година!
https://www.bnoshipka.org/index.php?special=publikacii&cat=2&id=86

2. МОН наложи да се обучават в български училища Мигрантите още от тази година!
https://www.bnoshipka.org/index.php?special=novini&cat=1&id=144

3. Над 3 000 000 Нелегални могат да бъдат заселени в България завинаги -Постановление № 208 ot 12 август 2016:
https://www.bnoshipka.org

4. Турция/ДПС/ДОСТ на 4 пъти поискаха прекрояване на българските граници!
http://bnoshipka.org/otvorenopismo/index.php?cat=1&subcat=15

Това е поредното и най-страшно предателство, извършвано от родните ни продажни партийни елити, които 26 години само разграбват, разпродават и съсипват българският народ и държава!

Защото именно и само престъпните партийни елити (а не редовите членове на отделните партии), действайки тайно, заедно и сатанински разграбиха и разпродадоха на родни и чужди престъпници и банкери всичко печелившо и носещо пари във бюджета. Продадоха престъпно и за жълти стотинки дори огромните ни златни запаси, нефтените и газовите ни находища в Черно море, открити, доказани и запечатани още по времето на бай Тошо, за да бъдат ползвани от бъдещите български поколения!

А сега, за да успеят да легитимират незаконната си власт и антидържавния преврат, който извършиха на 10.11.1989 година и, за да бетонират статуквото измамиха, българските граждани и с тайно организирания от тях референдум, който навеки обрича народа на робство. Защото само ТЕ - бандата от престъпници, които разграбиха и разпродадоха нашата родина, откраднаха и притежават парите, с които навеки ще си купуват депутатските места в Парламента.

Поради това, за да си спасим Отечеството и върнем обратно цялата власт, свобода, ресурси и бъдеще на своят народ и децата си, е нужно навременно да ги изметем завинаги от властта и да ги изпратим в затворите. Като преди това е нужно да им конфискуваме цялото престъпно придобито на гърба на народа имущество и да заставим всички партийни елити да върнат обратно - за своя собствена сметка - милиардите държавни субсидии, които са получавали и влагали по тайните си сметки в чужбина през всичките тези години. Защото редовите членове на нито една партия не са получили нито стотинка от всичките тези субсидии, с които партийните ръководства си купуваха властта и гласовете в гетата и крият в своите лични банкови сметки!

Време е бързо да мобилизираме, обединим и обучим народа как да реагира, когато някой които реши да ни окупира страната или ограбва чрез национални предатели и агенти; ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ГЕНОЦИДЪТ, КОЙТО СЕ ИЗВЪРШВА НАД БЪЛГАРИЯ НАРОД!

Само така ще успеем да си спасим , освободим и възродим ускорено държавността и българската държава!

Всеки, които желае да си освободи и спаси Родината, и осигури бъдещето на своят народ и децата си, да се присъедини и участва активно!

ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН!

ДА СПРЕМ ДА ПЪЛЗИМ И ДА СЕ ИЗПРАВИМ, ЗА ДА СИ ОТВОЮВАМЕ ОБРАТНО СВОБОДАТА, ВЛАСТТА, РЕСУРСИТЕ И ДЪРЖАВАТА!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-11-23 06:11:17