Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Атентаторът от МОЛ-а в Мюнхен не е иранец, а сирийски протурски ислямист! /доказателства от фейсбук-страницата му/
Евреи таки признали, что Холокоста не бьIло
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОЧЕТИ И СПОДЕЛИ СРЕД ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ - САМО НИЕ, ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, МОЖЕМ ДА ГО СЪЗДАДЕМ, ЗАЕДНО
Варна се изправи срещу Нелегалните имигранти, които биват заселвани безскрупулно!
В Пловдив се честваше 60 годишнината от построяването на паметника на Руската армия Освободителка - Альоша

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!РЕВОЛЮЦИЯ, СВОБОДА, РОДОЛЮБИЕ, НАРОДОВЛАСТИЕ!!!


ВЪЗВАНИЕ
30 октомври 2014

За да бъде МИРНА, трябва да има революция във всички области едновременно

СВОБОДА, РОДОЛЮБИЕ И НАРОДОВЛАСТИЕ!!!

Цялата днешна власт, партии, Конституция, правителства, парламенти и избори са НЕЗАКОННИ!

Според многобройните и комплексни анализи, изготвени от юристи и експерти на Военен съюз и Българско Народно опълчение „Шипка“, България в момента се управлява от един

ПРЕСТЪПЕН И НЕЗАКОНЕН ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧЕН ФАШИСТКИ РЕЖИМ,

който с измами и престъпления и с използване на сила (силовите служби на държавата) е узурпирал незаконно цялата власт и ресурси на Българската държава. Режим, който незаконно разграби и разпродаде всички стратегически предприятия, отрасли и ресурси, общонародна собственост на българските граждани от всички етноси и религии и ги превърна във вечни свои икономически роби.

Поради това тази и следващата 2015 г. ще са

ГОДИНИ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО И ВЪЗКРЕСЕНИЕТО

на нашето мило отечество от всяка външна и скрита форма на финансово-икономическа и военно-политическа (с наличието на чужди окупационни войски и военни бази) окупация!

2015 ще е година на НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ и на прераждането на БЪЛГАРИЯ в една отново могъща, стабилна и велика държава. В ЦАРСТВО на Свободата, Правдата, Съвестта и Светлината!

СВОБОДАТА ВЕЧЕ ЧУКА НА ВРАТИТЕ НИ, и всички ние трябва да сме готови и достойни за да я посрещнем!

В момента цялата съществуваща окупационна власт, парламент, партии, Конституция и правителства, както и всички сключени от тях договори, приватизации, разграбване и разпродажба на Националните ни богатства, са НЕЗАКОННИ.

Както поради участието на една антиконституционна етническа и религиозна партия в тях, създадена под натиска на сатаната Луканов сред малкото число подбрани агенти на юдейско болшевишките служби, изпращали своите съселяни в затворите, така и поради това, че всички тези престъпни промени са извършени без предварително изразено и категорично съгласие на народа от една продажна антинародна върхушка в БСП, която е действала незаконно като партия, защото е ргистрирана като такава едва през 1997 година. Т.е.

ВСИЧКИ ОСНОВНИ ПРОМЕНИ В СТРАНАТА И НЕЙНОТО РАЗГРАБВАНЕ са ИНИЦИИРАНИ от ДВА АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ ПРАВНИ СУБЕКТА,

поради което са престъпни и съвършено НИЩОЖНИ!

ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ, РЕСУРСИ И БЪДЕЩЕ НА СТРАНАТА ЮРИДИЧЕСКИ ПРИНАДЛЕЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА НАРОДА.

И все още само СУВЕРЕНЪТ е единственият върховен и пряк разпоредител с властта, ресурсите и съдбините на нашето ОТЕЧЕСТВО!

ПОРАДИ ТОВА Комитетът за национално спасение и възраждане (КОМИТЕТЪТ) предлага на всички български граждани ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО да обединят всички свои усилия, средства и възможности за формиране на подходяща управленска организационна структура, която да бъде в състояние УСПЕШНО да организира, координира, ръководи и реализира всички нужни и полезни за НАРОДА ни действия и задачи.

Създаването на структурите и комитетите за народно самоуправление вече стартира във всички градове и села на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

ВСЕКИ български гражданин, които желае да се посвети на общото народно дело и да реализира успешно всички свои професионални и творчески възможности и умения и да вземе активно участие в управлението и възраждането на нашата родина, трябва да обозначи в по долу описаните раздели:

А – ЖЕЛАЯ да участвам:
пряко в структурите на КОМИТЕТА за национално спасение и възраждане на България, за да бъда полезен на своето ОТЕЧЕСТВО чрез съзидателното си творческо и професионално служение на всяка позиция в Държавното Управление или стопански живот на ОСВОБОДЕНАТА НИ РОДИНА, където ме изпрати народът и необходимостта според моите способности!

Б – ЖЕЛАЯ да участвам:
в дейността и структурите на КОМИТЕТА в качествето си на съветник, анализатор или консултант.

В – ЖЕЛАЯ да участвам:
в дейността и структурите на КОМИТЕТА, за да бъда полезен в повишаване на жизненото равнище и благосъстояние на българските граждани, като помогна за възраждането на българската наука, култура, икономика и промишленост. Готов съм да предоставя за нуждите на народа различни свои изобретения, технологии и открития. (Последното се отнася за българските учени и изобретатели).

Г – ЖЕЛАЯ да участвам:
в дейността и структурите на КОМИТЕТА по организация на местните органи за НАРОДНО САМОУПРАВЛЕНИЕ, т. е. за ПРЯКОТО самоуправление на Суверена.

Д – ЖЕЛАЯ да участвам:
в структурите, дейността и органите за управление на КОМИТЕТА, защото искам да живея, да служа, да защитавам, да се трудя, ръководя и съзидавам под властта и прякото управление на СУВЕРЕНА (НАРОДА), а не като безправен роб на партийно олигархичните елити и техният престъпен мафиотски модел за разграбване на страната!

- Избирайки пункт «А», укажете за каква позиция, длъжност и професия в управлението и икономиката на страната ВИЕ сте подготвени и бихте желали да се реализирате, т.е. къде ще бъдете най-полезни на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и нашето ВЕЛИКО ОТЕЧЕСТВО!

- «Б» - укажете конкретните области, в които ВИЕ сте най-добре професионално подготвени и компетентни и ще бъдете най-полезни на ОБЩОТО НАРОДНО ДЕЛО!

- «В» конкретно укажете, областите за най-ефективно използване, приложение и реализация на вашите ОТКРИТИЯ, ТЕХНОЛОГИИ, ИЗОБРЕТЕНИЯ.

- «Г» - ВИЕ ни информирате че Сте готови да поемете отговорността за формиране на местните органи за само управление в указаното от Вас населено место (напишете неговото название и код).

- «Д» ВИЕ декларирате готовността си да станете образец за подражание и пример за всички български граждани, които желаят като ВАС да живеят гордо, достойно, свободно и хармонично, според природните и общо човешки закони, а не според антинародните правила на партийните мафии. ВИЕ, а не партийните велможи, сте най-достойният пример за поведение, природосъобразен живот, творчество и самоотвержен труд в полза на общото Дело и благо.

Всички влезли в структурите и органите за управление на КОМИТЕТА български граждани дават клетва и дума пред собствената си съвест, чест и съратници да живеят и постъпват така, както им повеляват ЧЕСТТА, ПРАВДАТА, СЪВЕСТТА, СПРАВЕДЛИВОСТА, българските национални идеали, традиции и морални норми.

ВСИЧКИ, КОИТО ИЗБЕРАТ ДА СЛУЖАТ НА СВОЯ НАРОД И ОТЕЧЕСТВО като членове и съратници в БНД „ШИПКА“ Български Воински Съюз „Васил Левски“ и в Комитета за национално спасение и възраждане - автоматично се превръщат в

ПРЕДЕН ЩУРМОВИ ОТРЯД НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНАТ АРМИЯ.

Превръщате се в този НОВ, ИСТИНСКИ НАРОДЕН ЕЛИТ, който ще помете цялата днешна престъпна партийно олигархична върхушка и ще върне всички ресурси, власт, свобода и бъдеще на НАРОДА. И като войни от българската народно-освободителна армия, които първи са дръзнали да спрат да пълзят и се вдигнат на щурм, ще си заслужат със своите усилия, труд, пот и кръв да се превърнат в истински

НАРОДНИ ВОДАЧИ и бъдещи ЛИДЕРИ на новото БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ!

От нашия избор днес уважаеми сънародници, зависи бъдещето на цяла БЪЛГАРИЯ И НА ДЕЦАТА НИ, защото, както е казал народът – «Спасението на удавника е негово задължение и се намира в собствените му ръце».

Обединението на всички достойни и неравнодушни български граждани в структурите на КОМИТЕТА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ:

1. ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ЕДНА ЕДИННА И МОГЪЩА СИЛА, КОЯТО ДА НАСОЧИМ В НУЖНОТО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СЪЗИДАТЕЛНО НАПРАВЛЕНИЕ.

2. ДА ПОДГОТВИМ И ОСЪЩЕСТВИМ ЗАЕДНО КАЧЕСТВЕН СКОК В НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКОТО И ТЕХНОЛОГИЧНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО.

3. ДА ФОРМИРАМЕ НОВА ПАРАДИГМА ЗА ДУХОВНО, НАУЧНО И КУЛТУРНО РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА, КОЯТО ЩЕ НИ ОСИГУРИ ЩАСТЛИВ, ПОЛЗОТВОРЕН, ТВОРЧЕСКИ И ХАРМОНИЧЕН ЖИВОТ, без всякакви вредни КАРМИЧНИ последствия.

4. ДА ФОРМИРАМЕ ИСТИНСКА НАРОДНА КУЛТУРА, възпитаваща честно, порядъчно, трудолюбиво, борбенно, морално и съзидателно подрастващо поколение. Защото само така ще се превърнем отново в НАЦИЯ ОТ ВОИНИ, ПОБЕДИТЕЛИ и ТВОРЦИ.

5. Да създадем истински самоуправляващи се структури на НАРОДНАТА ВЛАСТ и навеки да отстраним продажните партийни елити и преминем към истинска ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, т.е. НАРОДОВЛАСТИЕ!

6. Да се превърнем в достоен пример за подкрепа, сътрудничество и подражание на всички друти страни и народи!

7. Да разработим и наложим заедно ПРАВИЛАТА ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ, Национално възраждане и творческо, хармонично и природосъобразно Развитие на страната ни ЗАВИНАГИ.

P. S. Распечатвайте на работните си места и раздайте това обращение на всеки български гражданин без компютър и достъп до нета, както и на всички ваши роднини, приятели и познати. Разпространете го в нета, по сайтовете, до които имате достъп и по адресите на своите познати.

Само от вашето лично участие и активност зависи бъдещето на страната и децата НИ! Зависи дали още в началото на следващата 2015 година всички НИЕ, ще бъдем ВЕЧЕ СВОБОДНИ И ЩАСТЛИВИ и ще живеем в една ОСВОБОДЕНА И ВЪЗРОДЕНА ОТ ВСИЧКИ НАС ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, или ще продължим да пълзим като червеи, да се разлагаме, да прислужваме и пълним джобовете на продажната политическа сган, която предаде, разграби и разпродаде страната и превърна народа ни в един КОЛЕКТИВЕН РОБ.

От нашето общо участие зависи бъдещата ефективност на вътрешната и външната ни политика, на връщането на цялата власт и природни ресурси под нашият ефективен народен контрол и възраждането на българската промишленост, държавност, армия и отбранителна способност.

ПОМНЕТЕ САМО ЕДНО:

Всички ние носим и ще носим пълната отговорност пред народа и децата на България. И ако с делата си заслужим не тяхната почит и уважение, а ненавист и презрение, то НИЕ САМИ ще сме си виновни за този позор и ще заслужаваме своето ПРЯКО И НЕПРЕДОТВРАТИМО НАРОДНО ВЪЗМЕЗДИЕ! ЗАЩОТО

ДА СИ ЧЛЕН НА КОМИТЕТА, ВОЕННИЯ СЪЮЗ И ОПЪЛЧЕНИЕТО НЕ Е ЗВАНИЕ, ДЛЪЖНОСТ И КОРОНА, А СЛУЖЕНИЕ И ОТГОВОРНОСТ!

Съобщете ни за своето желание и готовност да участвате в дейността, структурите и органите за управление на Комитета, Българският Воински съюз „Васил Левски“, ако сте бивш офицер, сержант, войник или волно-наемен служител от БНА или МВР, или в Българско Национално Движение „Шипка“, обединяващо всички български граждани без разлика в пол, вяра, етнос, професия и обществено положение.

Подробно укажете съответните раздели (букви «А», «Б» …) и ни информирайте за региона, в който живеете, и желаете да се реализирате на адресите на щаба:

BGMilitaryUnion@gmail.com,
BNOShipka@gmail.com

НЕКА БЪДЕМ ДОСТОЙНИ поне за децата и народа си! ТЕ все още ни вярват и ОЧАКВАТ С НАДЕЖДА ДЕЛАТА НИ!

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!
За мен е чест!
подп. Валтер – „Кабул“, „Гранит“
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-10-30 04:10:24