Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Бойци от ИД лекувани в болница собственост на дъщерята на Ердоган!!!
800 мигранти се млатиха в Харманли, нападнаха полицията с камъни !!!
Извънредно съобщение от щаба!
Лостовете на Поробването
Обединение! Български християни и мюсюлмани рамо до рамо защитават България!!! (ВИДЕО)
Семинар "Европейска крепост" със специална покана за Воински Съюз "Васил Левски" и БНО "Шипка"!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Скандален филм на Ал-Джазира представя Освобождението като геноцид над турците


Скандален филм на арабската телевизия представя Освобождението като геноцид над турците
/обърнете внимание, че филма се казва "България - моя земя", а не "моя родина", т.е. "земя" тук е в значението на "територия"!/

Скандален филм на Ал-Джазира представя Освобождението като геноцид над турците

"Оръжия гърмят във Видин. Джамиите са унищожени по време на сутрешната молитва. Църкви са построени по време на обедната молитва. Неверниците са в църквата. Всяка сутрин невинни деца са отвеждани в църквата и принуждавани да се молят. О, султане мой, спаси ни от странниците. Знай това, няма друга религия освен Исляма."

Филмът е ясен признак на опит за взривяване на етническия мир в България. Нещо повече, може да се приеме като груба външна заявка за претенции към българската територия. В огромното си мнозинство българските мюсюлмани са лоялни граждани на България. Филмът на «Ал Джазира» има за цел да ги настрои срещу българската държава.

Филмът е информационно-психологически удар за обработка на общественото мнение у нас и в чужбина за сриване на българската държава. В него са изказани много нагли лъжи именно с тази цел.

Необходимо е да обърнем внимание на факта, че «Ал Джазира», която е арабско копие на ВВС е мощен информационно- идеологически инструмент на Катар. И не само на него. А Катар е един от основните спонсори на Ислямска държава. Тя от своя страна има претенции към българската територия.

Под формата на защита на българските мюсюлмани «Ал Джазира» работи и пропагандира в полза на стратегията на Ислямска държава. Друго буди недоумение. Липсва официална остра реакция от страна на българското правителство, парламент и президент. Липсва даже елементарна реакция от т.н. опозиция в България.

Още по темата: Турски вестник: София прилича на занемарен турски град от 70-те години

Авторът на филма – турската журналистка Йелда Йанат, казва, че България е в процес на отричане на историята. Йанат е получила много заплахи след излъчването на филма, които тя определя като “примитивни”. Добавя, че не я е страх, но й е жал за страна, където хората продължават да живеят с комплекси от историята.

Целият 44 минутен филм на Al Jazeera World е изпълнен с подобни "исторически факти" от времето на Освобождението и около събитията на Възродителния процес. Цялото скандално видео с английски субтитри изгледайте тук:

http://www.aljazeera.com/programmes/aljazeeraworld/2015/12/bulgaria-land-151215080838910.html


Да не забравяме и речите на Ахмед Доган и на Хафъзов! Доган директно заговори за прекрояване на граници, а Хафъзов каза пред турци "България ви чака, чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието".

В този клип Ахмед Доган призовава точно към този мирен метод на откъсване на земя от България.
В ардинското село Бял извод се проведе възпоменателен митинг за т. нар. жертви от Възродителния процес. Лидерът им Ахмед Доган си позволи дори повече от това. Изказванията му бяха изключително нагли и недопустими. Позволи си да претендира за отнемане родни територии чрез нарушаване цялостта на границите на българската държава.


Доган: „Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници. Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове… Това ще продължава!“

Изказването на Хафъзов в гр. Чорлу е направено преди Парламентарни избори 2014 (които се проведоха на връх турския празник!) - думи, казани на турски език, пред турски последователи на турска територия по повод... български парламентарни избори:

Хафъзов: "България е зажадняла за вас, България ви чака, чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието. Моят благороден, велик, смел турски народ няма ли да им даде да разберат на 5-ти октомври, ще го направи, нали?"

http://gospodari.com/дпс-наруши-изборния-кодекс-с-агитация-на-чужд-език-video44663.html

 

 

Да не забравяме и какво се случва в Родопите, под носа ни! 

А през това време пропагадната машина в Турция не спира да работи! Турски вестник написа: "Българите трябва да преодолеят психологическите окови, които ги връзват за агресивна Русия и да започнат да приемат висшите ценности на ЕС"

"Еднодневната визита на турския премиер Ахмет Давутоглу в съседна България изведе наяве няколко позабравени истини.

Първата истина е фактът, че няколко приятели на Турция са готови да покажат солидарност с нея в момент, когато тя преминава през криза с Русия, опитва да се справи с масивен приток на сирийски бежанци и се бори с терористи отцепници, посочва турският вестник, цитиран от БТА.

Приятна изненада бе, че премиерът Давутоглу бе посрещнат на летището от посланиците на няколко мюсюлмански страни, включително Палестина, Алжир, Азербайджан и Катар.

Това бе морален стимул за турската делегация, особено като се има предвид, че в момента България е разкъсвана между историческите си връзки с Москва и мястото си в западния съюз, в който участва и Турция.

За липсата на напредък в интеграцията й в ЕС, след като получи огромни средства, може да се съди по занемарения вид на столицата София, която меко казано прилича на турски град от 70-те, пише авторът на статията Илнур Чевик.

Градът и България се нуждаят от сериозни подобрения във външния вид. Човек да се чуди какво са направили тези хора с милионите евро, които ЕС наля в страната.

Българският колега на Давутоглу, Бойко Борисов, изглежда, се мъчи да внесе стабилност в страната, където хората започват да си задават въпроса какво е станало с всички тези евросредства.

Тайничко си знаем, че заради продължаващото руско влияние в София българите не са свръхентусиазирани да приемат Турция, но все пак двете натовски страни съюзници успяха да загърбят някои потенциални различия и да се заемат с въпроси, вариращи от заливането на България със сирийски мигранти до въпроса с голямата турска общност, живееща в тази страна, допълва Чевик.

Ясно е, че България има да извърви дълъг път, преди да стане икономически жизнен партньор в ЕС. Българите трябва да преодолеят психологическите окови, които ги връзват за агресивна Русия и да започнат да приемат висшите ценности на ЕС.

Турция може активно да помогне в тази мисия. Турция може също така да помогне за поддържането на вътрешна стабилност сред турците и мюсюлманите в страната, казва в заключение авторът."


В заключение: липсва официална остра реакция от страна на българското правителство, парламент и президент. Липсва даже елементарна реакция от т.н. опозиция в България. Държавата ни суверена ли е или е само територия, робска колония? Кой ще ни спаси, ако Турция реши да откъсне земя от България?

 

Източници:
1. http://nbox.bg/scandal/item/15833-al-jazeera-world-orazhiya-garmyat-vav-vidin-o-sultane-moi-spasi-ni.html
2. http://www.aljazeera.com/programmes/aljazeeraworld/2015/12/bulgaria-land-151215080838910.html
3. http://bgr.news-front.info/2015/12/24/zashho-mlchi-bg-pravitelstvoto-sled-skandalniya-film-na-al-dzhazira/
4. http://smart.dir.bg/dnes/news/21253999/
5. http://24bulgaria.com/%D0%B0%D0%BB-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD/


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-12-28 02:12:16