Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Сърбия спря 9 000 Нелегални на българо-сръбската граница !!!
Мигрантите в Германия са извършили 142 500 престъпления за шест месеца тази година!
РЕВОЛЮЦИЯ, СВОБОДА, РОДОЛЮБИЕ, НАРОДОВЛАСТИЕ!!!
Уважаеми сънародници, съратници, приятели и колеги!
Воински съюз "Васил Левски" получи подкрепата и на всички индиански племена в Латинска Америка!
Воински съюз "Васил Левски" пред "On Air Bulgaria": България е в сериозна опасност!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Обръщение от щаба


УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ!

Всеки които се пише уж патриот а е пребивавал във властта, или е приканвал /като Юда/ хората да гласуват за него та да се намъкне в парламента и да лапа държавни субсидии /за сметка на вашите данъци, труд, пот и кръв/ - НЕ Е НИКАКЪВ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ, а просто пета колона и вражески агент или подставено лице на родната мафия. Защото няма нито един истински патриот които да вярва - че ако да успее да вкара 40 свой депутата в НС ще може по парламентарен и законодателен път да направи нещо полезно за своят НАРОД. Няма как да се случи господа патриоти. Защото всеки знае, че срещу тях в парламента ще работят, ще ги блокират и гласуват обратното - лежащите там - 200 партийни боклука. С участието в изборите за което ви агитираха, единственото което алчните за власт и пари партийни елити постигнаха е - ДА ЛЕГИТИМИРАТ ВЛАСТТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на тези които 25 ГОДИНИ само грабят и разпродават България. Легитимираха тези престъпници- които насила прокудиха в чужбина и превърнаха милиони български граждани от всеки етнос, вяра и пол - във вечни свои икономически РОБИ.

Спрете да се карате и делите заради партии, етноси и религии. Всички ТЕ са създадени само за да ни разделят и скарват. Нямаме нужда нито от леви, центристи, лъже демократи, либерали и десни - нито от техните клонинги и кукловоди. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕДНА ТОТАЛНО НЕЗАВИСИМА /от запада и изтока/ СТРАНА – родна и любяща майка за всички български общности по света и за всички свои деца, които са се родили във нея. Всички НИЕ / без значение дали сме християни, мюсюлмани, будисти или атеисти/ сме ДЕЦА НА ТАЗИ СВЯТА И РОДНА НАША ЗЕМЯ на която сме се родили! И като такива, имаме еднакви права, отговорности и най вече общи задълженията към децата на България. И като братя сме длъжни да бъдем заедно и да си помагаме във всяка една крачка по пътя. Спрете да вярвате на партийните вождове и тяхното алчно, себично или олигархическо и престъпно обкръжение.Те никога не направиха и няма да направят нещо полезно за вас! Така както вече 25 години не правят нищо полезно, обединително и градивно а само ви лъжат, разделят и ..ВИ ОБЕЩАВАТ! Нито ще ви върнат обратно ВСИЧКО, което именно пак те ви откраднаха….. и разпродадоха на родни и чужди престъпници!

ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ВЪРНАТ ОБРАТНО – продадените за жълти стотинки естествени монополи, предприятия, банки, земя, злато и природни ресурси! Дори да пълзите и ги умолявате, да го сторят – те пак няма да го направят ! Защото тези, на които ПАРТИЙНИТЕ ЕЛИТИ продадоха, нашите национални богатства – отдавна ги държат за топките, с милионите които са им превели по тайните банкови сметки в чужбина. И винаги могат да ги компрометират.

Остава само НИЕ – НАРОДЪТ, сами да си върнем всичко обратно. Защото всеки един от вас обикновените, ограбени и бедни български граждани- е хиляди пъти по умен, почтен и достоен от престъпната нашенска политическа сган. Която пак ви измами и днес нагло ви се присмива от партийните централи и ПОРЕДНОТО анти-народно „правителство“ на РЕЗИДЕНТА Плевнелиев.

ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!

- които бойкотираха поредните лъже избори /както и редовите членове на отделните партии- които са също толкова излъгани и ограбени както всеки ОТ ВАС/ ДА СЕ ОБЕДИНИТЕ ЗАЕДНО.

- Подберете най умните, достойни и борбени сред вашите приятели, съратници и колеги и си сформирате действащи местни щабове и комитети. Такива трябва да има във всеки наш град, село и паланка и сред общностите на икономическите ни емигранти.

- А после се свържете с Обединеният щаб на Военният съюз и Българското народно опълчение „Шипка“ за да действаме единно. Защото само обединени ще сме готови и достойни за това, пред което скоро ще се изправим. Ако днес пропуснете момента да се организирате както е нужно /и без всякакви внедрени криминални и партийни агенти - както стана по време на февруарските протести/, то когато избухне пожара на бунта вместо да се изправим като единна и страшна в своята ярост и бой мощ СИЛА, мнозина биха действали неорганизирано, необмислено и хаотично! А това ще доведе до излишни жертви както сред народа ни, така и сред всички народни противници. А за нас живота на всеки български гражданин е свещен и безценен!

Вярваме, че ръководствата на всички - уж патриотични партии НАИСТИНА СА ТАКИВА, И ЩЕ НИ ГО ДОКАЖАТ С ДЕЛАТА СИ!

Като спрат да участват в този партиен театър и легитимират престъпниците. Като прогонят веднага всякакви – „тамплиери“, масони, олигарси, банкери, приватизатори, мафиоти, предатели и партийните мигранти които се внедриха в техните редици. Защото не може да твърдиш, че защитаваш народа, когато самият ти си в престъпен съюз с тези които нагаждачески се местят от партия в партията, или с масони и тамплиери които подмолно разрушават и ограбват националните държави за да превърнат народите в роби на „Новия Световен РЕД“ !

НАРОДЪТ НИ Е УМЕН И ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА ИСТИНСКИ ПАТРИОТ, които да работи и стои заедно в една и съща зала с банда престъпници. Знае, че единствената легална такава възможност е само в съдебната зала! Когато престъпниците са изправени на подсъдимата скамейка а патриота е сред техните СЪДИИ , ОБВИНИТЕЛИ И ПАЛАЧИ! НАПРАВЕТЕ ГО! За да докажете, че сте истински патриоти а не слуги на мафията и алчна за власт и субсидии - тяхна пета колона. ТА КОГАТО НАСТЪПИ ДЕНЯТ И ЧАСЪТ СУВЕРЕНА ДА ВЪСТАНЕ- за да отвоюва обратно, своята и на децата си свобода, ресурси, власт, бъдеще и родина - ДА БЪДЕТЕ ЗАЕДНО С НЕГО! От една и съща страна на фронта или на барикадите.

ВСЕКИ ПАТРИОТ, КОЙТО НЕ ГО НАПРАВИ ВЕДНАГА - а продължи да се среща потайно, продава и се договаря с НАРОДНИТЕ ИЗЕДНИЦИ се само разобличава като алчна и жалка, продажна дущица, национален предател и партиен мошеник.

И открито застава в бандата на партийните престъпници които предадоха, разграбиха и унищожиха БЪЛГАРИЯ.

Така всеки един пишман патриот и народен предател се осъжда сам! На вечен позор, ненавист и общонародно презрение.

Уважаеми патриоти! ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО - Истинските патриоти са ВИНАГИ СЪС СВОЯТ НАРОД, а не в парламента, министерските кресла и партийните цeнтрали! ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЧАКА ВАШЕТО ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ! С НАРОДА СРЕЩУ - продажните и алчни партийни елити /които разграбиха и съсипаха нашето Велико Отечество /или заедно с тях - НО СРЕЩУ НАРОДА И ДЕЦАТА СИ!

НЕКА БЪДЕМ ДОСТОЙНИ – поне за народа и децата си! ТЕ все още ни вярват и ОЧАКВАТ С НАДЕЖДА - ДЕЛАТА НИ!

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!
За мен е чест!
подп. Валтер – „Кабул“, „Гранит“
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz
https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-09-27 06:09:48