Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Джон Пъркинс: Аз бях икономически убиец
Скандал при учредяването на ДОСТ! Турски емисар предяви претенции към територията на България!
Внимание! 30 агенти на украинските спец.служби-провокатори се нахвърлиха върху българи, баба и момиче
Необходимост от вземане на мерки за оцеляване при екстремни ситуации! Спаси България!
20 АПРИЛ 2016 - 140-тата ГОДИШНИНА ОТ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ - ПРЕД ПАРЛАМЕНТА
Как да спрем окупацията на България от радикалните ислямисти, след като управниците ни продадоха в робство

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Опорочиха протестите в цялата страна! Някой го е страх от обединението на българите, което предстои!


Вчера бяха задържани регионални координатори-симпатизанти на Български Войнски Съюз "Васил Левски". Резултатът - на протестите присъстваха само полицаи и почти никакви представители на другите сфери на народа. Някой го е страх от обединението на българите, което предстои!

 порочиха протестите в цялата страна! Някой го е страх от обединението на българите, което предстои!

Снимка от протеста вчера, на който можеше да присъстват в пъти повече хора

 

"Арестуваха провокатори от полицейските бунтове, планирали да дойдат на протеста в София с оръжие. Задържана е група между 6 и 10 човека." (vsekiden.com)

Това "е извършено от ДАНС и ГД „Национална полиция" на територията на София, Варна, Бургас и Пловдив." (monitor.bg)

Протестите във Варна и Бургас бяха опорочени. "Афишираният протест на военнослужещите, който трябва да подкрепи този на полицаите във Варна, в момента е обвит в мистерия. Според предварителна информация в 18 часа пред двете кули военните трябваше да се съберат и да тръгнат на мирно шествие към Аспаруховия мост, където отново да блокират движението, както го направиха във вторник вечерта. "Вероятно инициативата е на неформална организация, каквато е „Народно освобождение Шипка”, ако не се лъжа.”, заяви Банков." (novavarna.net)

ИЗВЪНРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ! 

На страха очите са големи. Поредните измислици на Боко тъпото, Цецо крадецо и престъпното им дебилно обкръжение. Арестуваха в петък и събота из цялата страна регионални координатори симпатизанти на Български войнски съюз "Васил Левски" само поради това, че същите са организирали няколко хиляди членове на местните структури на съюза и на Българското народно опълчение "Шипка" да излязат за да подкрепят справедливите протести на служителите от МВР и българските военни. Защото "който не храни и не брани своята армия и полиция, ще храни чужди такива, които ще му окупират страната и поробят и ограбят народа". Защото престъпните анти български "власти" и тяхното колониално правителство умишлено се опитват да унижат и унищожат българската армия и полиция за да няма кой да охранява границите на страната та по лесно да се осигури възможност на ордите от главорези на ИДИЛ и незаконни мигранти бежанци безпрепятственно да нахлуват в страната! За да ни изрежат главите и асимилират или изтребят народа и децата ни. И посъветвани от своите пиар и западни съветници - измислиха тази лъжа с въоръжените провокатори за да накарат народа да си остане по къщите вместо да излезе на улиците и площадите заедно с родната армия и полиция и за да измамят и принудят и полицайте да не се обединяват с народа си тоест с тези които им плащат пенсиите и заплатите. 

Защото заплатите се плащат от данъците на страдащите и ограбени от престъпната партийно олигархична върхушка български граждани а не от тайните банкови сметки на Борисов, Цветанов, Плевнелиев, Първанов, Местан, Доган, Станишев и още стотината родни престъпници окупирали парламента , президенството и .министерствата. 

ГОСПОДА ПРЕСТЪПНИ УПРАВНИЦИ И АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ! . НЕЩО СТЕ СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ИЛИ СТЕ ТОЛКОВА ДЕБИЛНИ И ТЪПИ ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ЧЕ ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ НАШИ РОБИ. РОБИ И СЛУГИ НА СУВЕРЕНА т. е. НА НАРОДА - А НЕ НИЕ НА ВАС. И ЧЕ С ТЕЗИ ВАШИ ЛЪЖИ В СТИЛ ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ - ЧЕ УЖ СМЕ ПОДГОТВЯЛИ ВЪОРЪЖЕНИ ПРОВОКАЦИИ ВМЕСТО ВОЕНЕН ПРЕВРАТ ИЛИ ОБЩО НАЦОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ВЪСТАНИЕ - ЕДИНСТВЕНОТО ДО КОЕТО ЩЕ Я ДОКАРАТЕ Е ФАКТА ЧЕ КОГАТО НАРОДА И ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЗАПОЧНАТ ДА ВИ АРЕСТУВАТ И ПРИБИРАТ В АРЕСТИТЕ- НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ. СПРЕТЕ ДА УСТРОЙВАТЕ ФАЛШИВИТЕ СИ ГЕРБЕРСКИ ПРОВОКАЦИИ И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВСЯВАТЕ РАЗДОРИ МЕЖДУ НАРОДА И РОДНАТА ПОЛИЦИЯ. СПРЕТЕ ДА КАРАТЕ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ВАС ОЛИГАРХИЧНИ МЕДИИ ДА НАСТРОЙВАТ НАРОДА СРЕЩУ СОБСТВЕНАТА МУ ПОЛИЦИЯ. ТА НАЛИ ИМЕННО ВИЕ СТЕ ТЕЗИ КОИТО ИЗПРАЩАХТЕ ПОЛИЦИЯТА ДА БИЕ ПРОТЕСТИРАЩИ И ДА УСТРОЙВА ПРОВОКАЦИИ ЗА ДА ВИ ОПАЗИ ОСРАНИТЕ КРАДЛИВИ ЗАДНИЦИ. ТА ПО ТОЗИ НАЧИН -ДА ГИ ПРЕВЪРНЕТЕ В ЗАЛОЖНИЦИ И ДА ГИ ПРИНУДИТЕ ДА ВИ ПАЗЯТ И НАКАРАТЕ НАРОДА ДА ГИ НАМРАЗИ. 

НЕ ПОЛИЦАЙТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА - И ПО УМНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА НИ ГО РАЗБИРА - А САМО ВИЕ. - КРАДЦИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ РАЗГРАБИЛИ И РАЗПРОДАЛИ СТРАНАТА НИ И ПРЕВЪРНАЛИ ДЕЦАТА НИ ВЪВ ВЕЧНИ ЧУЖДИ ДЛЪЖНИЦИ И ИКИНОМИЧЕСКИ РОБИ. 

ВИЕ ГОСПОДА УПРАВНИЦИ И СЛУГИ СТЕ ВИНОВНИ, А НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ. ТЯХНАТА ВИНА Е ЕДИНСТВЕННО В ТОВА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ КЛЕТВАТА СИ ПРЕД НАРОДА И ОТЕЧЕСТВОТО А НЕ ПРЕД ПАРТИИ И ПРЕСТЪПНИ ПРАВИТЕЛСТВА. НО СКОРО И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ. И ТО БЕЗ ВСЯКАКВИ ОРЪЖИЯ И ПРЕВРАТИ КОИТО ВИЕ СЪНУВАТЕ ЗАЩОТО СТЕ ЖАЛКИ, ПРЕСТЪПНИ И АЛЧНИ - СТРАХЛИВИ ХИЕНИ. ЗАЩОТО ВЕЧЕ И РЕДОВИТЕ ПОЛИЦАИ ВИЖДАТ, ЧЕ ВЧЕРАШНОТО ВИ КЛЯКАНЕ СЕ ДЪЛЖИ НАЙ ВЕЧЕ НА СТРАХА ВИ ДА НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ С НАРОДА И БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННИ ЗА ДА ВИ АРЕСТУВАТ И ИЗПРАТЯТ В ЗАТВОРИТЕ. 

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ВЕЧЕ РАЗБИРАТ ЧЕ ВЧЕРАШНАТА ВИ ПОРЕДНА ИЗМАМА ЦЕЛИ ДА ГИ ПРИНУДИТЕ ДА СПРАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗА ДА МОЖЕ ВИЕ НАБЪРЗО ДА ГИ ПРЕНАЗНАЧИТЕ В ДРУГИ ВЕДОМСТВА ИЛИ ДА ГИ УВОЛНИТЕ ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ НЕ СА ИЗДЪРЖАЛИ ТЕСТОВЕТЕ ЗА ЛОЯЛНОСТ ИЗМИСЛЕНИ ОТ ЦВЕТАНОВ - БЪЧВАРОВА И ТО БЕЗ ВСЯКАКВИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯИ 20 ЗАПЛАТИ. 

КАКВИТО И БЕЗ ТОВА НЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ВЕЧЕ ЕДНА ГОДИНА И НА ТЕЗИ КОИТО НАПУСНАХА СИСТЕМАТА ОЩЕ С ФАЛШИВОТО ВРЪЩАНЕ НА ГЕРБ ВЪВ ВЛАСТТА С ПОМОЩА ТА КУПЕНИТЕ ОТ ВАС МИЛИОНИ ГЛАСОВЕ ВЪВ ГЕТАТА. И С ТОТАЛНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ НА ЦВЕТАНОВ . РАЗБИРАТ САТАНИНСКИТЕ ПЛАНОВЕ И КАПАНИ КОИТО СТЕ ИМ ПРИГОТВИЛИ. ЯСНО ИМ Е, ЧЕ АРЕСТИТЕ НА ТЕЗИ УЖ ПРОВОКАТОРИ Е ЧАСТ ОТ ПЛАНА ВИ ДА ГИ ЛИШИТЕ ОТ ПОДКРЕПАТА НА НАРОДА И ДА ГИ ОСТАВИТЕ САМИ И БЕЗЗАЩИТНИ ПРЕД РАЗПРАВАТА КОЯТО СТЕ ИМ ПРИГОТВИЛИ. ОБВИНЯВАЙКИ ГИ ДЕНОНОЩНО ПО ПЛАТЕНИТЕ СИ МЕДИИ, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЛИ САМО ЗА ТЕХНИТЕ СИ ПРИВИЛЕГИИ И ЗАПЛАТИ, ЧЕ НЕ ИМ ПУКАЛО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА И ЧЕ УЖ БИЛИ ТОТАЛНО КОРУМПИРАНИ И НЕ ГАРАНТИРАЛИ НИКАКВА СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ. 

ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ НИ. ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ВЕЧЕ ВИЖДАТ КАК ВИДОВДЕН ВСЕ ПО БЪРЗО НАБЛИЖАВА И ЧЕ СКОРО ВСИЧКИ КОИТО ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА И РАЗГРАБИХТЕ И РАЗПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ВИ ЧАКА НАРОДЕН СЪД И ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА И НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА. 

ПОМНЕТЕ АРЕСТИТЕ И СЛЕДСТВИЯТА НЕ ЩЕ НИ СЛОМЯТ И ПРИНУДЯТ ПОКОРНО ДА НОСИМ ОКОВИ. ТАКА САМО НИ ПРАВИТЕ ОЩЕ ПО СИЛНИ, БЕЗКОМПРОМИСНИ КЪМ ВАШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. И ОЩЕ ПО ГОТОВИ ДА ИЗМИНЕМ С ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ ПЪТЯТ КЪМ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СВОЯТ НАРОД И ОТЕЧЕСТВО И НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ. КЪДЕТО ЩЕ ИМА ДОСТОЕН ЖИВОТ, УСЛОВИЯ, РАБОТА И БЪДЕЩЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. В ПЕТЪК И СЪБОТА С ФАЛШИВИ ПРЕДЛОЗИ - ВИЕ АРЕСТУВАХТЕ НЯКОИ ОТ НАЙ ДОСТОЙНИТЕ СИНОВЕ НА НАРОДА НИ. И САМО ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ САМИ НЕ НАТИСНАХТЕ БУТОНА КОИТО ЩЕШЕ ИЗКАРА НАРОДА НА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ И ДА ВИ ИЗПРАТИ НАВЕКИ В ЗАТВОРИТЕ. БЯГАЙТЕ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ ВРЕМЕ. ЗАЩОТО - СЕГА ВЕЧЕ ИДВА ВАШИЯТ РЕД. И ТОЗИ ПЪТ НАРОД, ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ СА И ЩЕ БЪДАТ НАВЕКИ ЕДИННИ. 

СЛУГИТЕ, КОИТО В СЪБОТА ИЗПЪЛНИХА ПОСЛЕДНИТЕ ВИ ПРЕСТЪПНИ УКАЗАНИЯ - НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ ЗАЩОТО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ЗА ЕДНАТА СМЕШНА ЗАПЛАТА ДА ВИ ПАЗИ ЗАДНИЦИТЕ И УЧАСТВА ВЪВ ВАШИТЕ ПРОВОКАЦИИ А ПОСЛЕ ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА ДОКАТО ВИЕ БЯГАТЕ ПРИ ТАЙНИТЕ СИ БАНКОВИ СМЕТКИ В ЧУЖБИНА И ОТКРАДНАТИТЕ ПАК ОТ НАС МИЛИАРДИ. Защото вече всички разбират че точно така се случва във всяка една страна по света където народа въстава и сваля поредните узурпатори и престъпници. Така се случи и в Украйна и в десетки други страни по света. БЯГАЙТЕ! НО ПЪРВО ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ ОБРАТНО В ХАЗНАТА И ИЗЧЕЗВАЙТЕ. ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ГРАНИЦИТЕ НЕ СА ЗАТВОРЕНИ И ИМА НАКЪДЕ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ

И МОЖЕ ДА ВИ ПРОСТИМ И ДА ВИ ЗАБРАВИМ. АКО НЕ - ЗАТВОРИТЕ ВИ ОЧАКВАТ! 


подп. Валтер – позивна Кабул
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz
https://www.bnoshipka.org

 

Задържаните, разбира се, са освободени. Целта на това мероприятие е ясна на всички - да се раздели за пореден път обединяващият се с все по-бързи темпове български народ. Но това вече не може да бъде спряно - българите сме непобобедими, когато се обединим! Бъргарската сила е призната от всички. "Нито крачка назад, зад нас е България", децата ни и бъдещето ни!

 

 

Източници на цитатите от медиите:
1. vsekiden.com
2. monitor.bg
3. novavarna.net

 

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-11-09 14:11:14