Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Бъчварова: Полицията не може да пази и селата, да се оправят сами!
ДАНС привикват патриоти на разпити заради постоянни жалби на БХК и Платена мрежа. Границата ни остава...
ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
Воински съюз "Васил Левски": Възможно е да ни бъде организиран "Майдан" !!
Проведе се учение за защита на южната ни граница "Южен щит 3" !!
Воински съюз: стрелкова подготовка

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Краят на Европа, началото на Шериата!!!


Капитулацията на новата Римска империя (ЕС) пред нео-варварите вече е факт. Узаконен, договорен, придружен с политически действия факт. Процес, който е вече формализиран, започнат отдавна, но вече клапанът е отворен, шлюзовете са вдигнати, бариерите и преградите са отместени. Дали това може да се промени, или да се спре, е свръхважен въпрос, на който ще отговоря…чак накрая на тази статия.

Сега обаче смятам да споделя с вас мислите си – какво означава това, с което започнах. Да ви разгърна картината, за да се запознаете не само с картинката отгоре, а с всичко, което ще последва…ако го позволим.

Първо, фактологията…ето ви няколко документа, за какво става въпрос:

Ако от заглавията не ви е ясно – за какво става дума, и ви мързи да прочетете на 3 езика събитието, да ви го кажа накратко:

1. Меркел (Германия) капитулира. Между капитулацията на Германия, и капитулацията на останалата част от ЕС разстоянието във времето е седмици, или месеци, но не и години.

2. Меркел (Германия) ще съдейства за безвизовото пътуване на турски граждани в ЕС.

3. Меркел (Германия) ще съдейства с конкретен план от 17 точки заприемането на Турция в ЕС.

4. Меркел (Германия) е готова на всичко това, като в замяна иска (моли) от Турция да спре с мигрантския натиск към ЕС, и, разбира се, най-вече към Германия. Което е официализирано признание за това, че Турция помпа съвсем целенасочено Германия с “бежанци” (пришълци-главорези).

Краят на Европа, началото на Шериата!!!

Простичко казано, Давутоглу (Турция) изнудва Меркел (Германия): ако няма Шенген за турски граждани, няма съглашение за реадмисия (връщане на “бежанци” в Турция).

Давутоглу, разбира се, лукави – стари азиатски мурафети, и чалъми. Каквото и да направи, и на каквото и да се съгласи Меркел, не само, че няма да има никаква реадмисия, а кохортите, и потоците от черно-кафявата дива сган точно тогава ще започнат истинското си нахлуване.

Циркът е в това, че всъщност Меркел с Давутоглу не се договарят за нищо. Те просто застават пред камерите като послушни говорещи глави, и казват публично пред СМИ и СМРАД това, което им е казано да кажат. От посолствата на САЩ, разбира се. Защото решението за това нахлуване е взето именно там, и именно от тях. Не от Давутоглу, или Меркел.

Но да продължим, да не избързваме.

Има няколко много важни въпроси, на които ще се опитам да отговоря:

1. Какво означава това? Какво ще последва? За ЕС, за всички нас?

2. Кой има интерес от всичко това? Защо се прави? Каква е целта?

3. Кой има възможност да го направи: организационно, технологически, финансово, ресурсно?

Започваме…

1. Какво означава това? Какво ще последва? За ЕС, за всички нас?

За да разберем, какво означава всичко това, ще ви напомня няколко факта:

 • В Германия вече живеят над 10 млн турци, огромната част от които твърдо отказват да се интегрират. Въпреки, че са там от 60 години. Въпреки, че са 3-4 поколение. Въпреки програмите за интерация. Въпреки всичко, с което ни залива пропагандата и демагогията от СМРАД. Фактът обаче е неумолим: мулти-култи не работи. Никога не е работил. И едва ли някога ще проработи.
 • Положението във Франция (с арабите, и с негрите-мюсюлмани), в Белгия, Холандия, Скандинавия, в Дания, и даже във Великобритания е или подобно, или даже много по-зле.

Накратко – силовото и организирано политическо натъпкване, напомпване на континента Европа с други неинтегрируеми раси, с други народи, с други култури, с други видове хора, и хуманоиди, в това число и сатанисти, и антихора, е вече в напреднал стадий.

Европа и без това е крайно разединена, и различна, въпреки формалната обвивка ЕС. Разделена, при това – крайно неравномерно, откъм народи, цивилизации, технологии, имуществен ценз, институции, финансово-икономически механизми.

Силовата част на Европа – армиите, са сведени до бутафорна служебна символика. Напълно изпразнена от функционални възможности, във военния смисъл на думата. Дори НАТО е просто бюджет, оръжие, хора, разписващи се на заплатни ведомости като за войници. Но фактически армия като такава не съществува. Бойци, готови да воюват, да стрелят, убиват, да бъдат обстрелвани, ранявани, и убивани, няма! Което на свой ред означава, че армия всъщност няма! Първо, защото НАТО е всъщност чисто САЩ-армия, и второ, защото армиите на народите и държавите умишлено са държани в закържавяло и нефункционално, небоеспособно състояние в сравнение с НАТО. Което НАТО само по себе си е небоеспособно, както току-що уточнихме. Всъщност, единствената боеспособна армия в НАТО, която дори е по-голяма от цялата останала НАТО-армия, е турската. Турската обаче под предводителството на Ердоган през последните години се еманципира, и категорично отказва да изпълнява съюзните си задължения. В резултат – няма кой да пази Европа.

Силовите структури на европейските държави: полиция, жандармерия, гранични войски, и други подобни, от десетилетия не са виждали по-страшно престъпление от нарушение на правилата за движение по улиците, източноевропейски джебчии, или някое битово убийство. Те са изнежени, омекнали, разглезени, и кекави. Не знаят – какво да правят с такива диви орди главорези, с тези “различни хора”, с които се сблъскват сега. Не смеят да влезнат в кварталите даже и на турците, арабите, негрите, които живеят там от десетилетия.

Повтарям – няма кой да пази Европа! Тя е клетка без фагоцити. Имунна система без имунитет, кръв без левкоцити! Разграден картонен двор. Женчовци, въоръжени с хартиени мечове.

Какво ще дойде от Турция, след падането на визите за турски граждани, и след приемането на Турция в ЕС?

Малко цифри. ЕС е около 500 млн. От които над 20% в момента са именно черно-кафяви мюсюлмани. Тоест, около 100 млн, вкл. смесените бракове. Смесени-смесени, но децата от тези смески са винаги и само от не-европейската култура.

Към тези 500 млн се добавят на днешен ден 80 млн турци. Но истинската сметка е, че от 580 млн 180 млн ще са черно-кафяви мюсюлмани, плюс турците. Предвид раждаемостта в тези не-европейски общества, и счупения рефлекс за размножаване у старите европейци, е въпрос само на 15-20 години черно-кафявите мюсюлмани плюс турските граждани да станат 60-70% от този ЕС. Чиста математика, вижте трендовете във всички демографски статистики в Интернет, може даже и в Уикипедията, или в специализираните източници. Въпрос на още 50-70 години е европейците като християни, култура, и даже като раса да бъдат заличени напълно. Физически, имам предвид. Изклани, изтласкани, прокудени, конвертирани в див салафи-уахаби ислям.

Фантастика?

Нека ви кажа нещо… Сега повечето грамотни хора с компютър ужасено, но тихичко (засега това е само някъде там, далече, и на компютъра) виждат, как убиват заровени в земята жени с камъни, как обезглавяват хора със сатанинска жестокост, методичност, в големи строени и подредени редици. Как режат глави, крещят неистиво “Аллаху екбер!”. Как режат живи хора с моторни резачки, разчленяват ги. Как горят живи хора. Как ръфат сърцата на убити войници пред камерите. Как разстрелват също такива индустриални количества хора. Само защото не са като убийците си. Как унищожават методично, безжалостно, всякакво културно и археологическо наследство. Заличава се, взривява се, унищожава се хилядолетната история на човечеството. Тези сатанисти буквално се хвалят с това, сами го записват, и сами го публикуват във всички ресурси на интернет. За да ги разберете, трябва да знаете, и да не го забравяте: за тях светът е разделен на 2 части: Дар-ел-Ислам (светът на исляма), и Дар-ел-Харб (светът на войната). Всичко, което не е ислям (според тях, исляма от 7-8 век) подлежи на война. Тоест, на унищожение. Ние с вас, децата ни, родителите ни, целият наш свят трябва да стане или техен свят, или да бъде заличен. Буквално. Без значение, колко го разбирате, или вярвате в момента.

Каква е връзката на Турция със всичко това?

Повече от пряка. В момента тази кървава сатанинска вакханалия, която устройват САЩ-нерегулярната армия ИДИЛ в региона, е резултат от “дейността” на около 80-100,000 “човека”. Те се набират от над 82 държави в света, в това число от всички европейски страни, и от повечето от бившите СССР републики, и от някои днешни субекти на Руската Федерация. Въпреки, че идват от такива места, огромната част от тях са хора, които културно и ментално живеят буквално в 12-13 век. Те не знаят – за какво служи тоалетната. И това не са силни думи – вижте фотографиите на тоалетните от влаковете в Унгария, и в Германия – нито един не се е сетил да ползва клекалото и бидето, всичко е на пода.

Запомнихте ли цифрата? 80-100,000 главорези-сатанисти, бесните кучета на войната на САЩ, които предизвикаха “бежанска вълна” (като повод) за над900,000 “мигранти” в рамките на 1 година за Германия. За справка ще ви кажа, че през септември 2015 Унгария обяви официално, че само за последните 3 месеца през Унгария преминаха над 194,000 “мигранти”. Аз бях там, видях го, и го чух лично.

Да ги наречем грубо милион (за Германия). И да не забравяме, че те все още се предислоцират. В процес на придвижване са. Още не са се задействали, устроили, организирали, самоорганизирали, не са започнали да действат. Как действат, няма да ви разказвам – вижте за справка дейността им в ИДИЛ.

Запомнете този непълен засега милион, и да се върнем на Турция, която скоро ще пътува безвизово, а след това ще бъде част от ЕС.

Турция цивилизационно е разделена на 3 неравномерни пояса: Европейска част (включително Истанбул), от Егейско море до Анкара, и Източна – от Анкара, до Армения (можем да го наречем Кюрдистан).

Европейската част не е страшна. Това са наистина хора, които относително слабо се отличават от нас, и останалите европейци.

Втората, от Егейско море до Анкара, е смесена. Смесена с какво? Преминавам на третата, Източната, за да разберете – с какво.

В Кюрдистан живеят над 25 млн кюрди. Някои даже твърдят, че са над 35 млн. Едва ли някой знае истината. Там без преувеличение има хора с по 10-12 жени, които имат 100 деца. Повтарям – не греша, и не преувеличавам. Да, 100 (сто) деца. На въпроса на нашия тираджия – “А ти знаеш ли им имената на всичките?”, бащата невъзмутимо отговаря “Майките ги знаят.” Там хората живеят в 12-13 век. Там главен е агата. Агата е собственик на цялата земя, на която работят всичките ратаи от околните 4-5 села. Там например е невъзможно мома от село, подопечно на агата, да се залюби, и да пристане, да се омъжи за момък от някое друго село, без благоволението на агата. Ако го направи, баща и е длъжен да я убие, след което да се самоубие. Ако не го направи, му “помагат”. Днес, в 21 век, там е точно така.

Имам приятел – текстилен индустриалец, който работи от 20 години с Турция. Купува там платове, за да шият тук. Във фирмата му работи българска туркиня. Светско момиче, с висше образование. Ползва я за преводач при преговорите с турските си партньори. Когато стане дума да се ходи на преговори в Истанбул, нашенката с удоволствие се съгласява на тези командировки. Обича Истанбул. Един път обаче нашенецът получава покана да отиде там, в Кюрдистан, на преговори с тамошен производител на платове. Съгласява се. Туркинчето от фирмата обаче е категорична: “Шефе, ако искаш, уволни ме, но кракът ми там не стъпва. Там е страшно!”. Нашенецът обаче е инат, отива, без нея. Посрещат го именно пазвантите на агата. Както те, така и всички останали мъже, и момчета над 12 години са въоръжени. С огнестрелно, не само с хладно оръжие. Всъщност, повечето мъже са направо с автоматично оръжие. Пълно е с махали от по 5-10 къщи, пръснати из цялата територия. На огромни територии, в стотици населени места нямат ток, няма канализация. Няма и турска държава. Освен, когато не дойде с армията. Полицията е безсилна. Когато си отиде армията, държавата там пак става “агата”.

Тези кюрди, въпреки бита си на аскети от 12-13 век, са всъщност много богати хора. През техните земи, под техен контрол, платено преминава целия наркотрафик от Афганистан, и Източен Анадол към Европа. През тях преминават и всичките огромни потоци от афганистански, пакистански, и други демографски потоци от “бежанци”, на които те са и каналджии, и регулатори.

Голямата част от другите криминални и обичайни търговски трасета също минават пак под техен контрол. Преди турската държава да поеме щафетата, и да се включи като държава, са те, кюрдите-аги, които живеят в 12-13 век. Ако някой такъв кюрдски момък от селата се опита да забегне “в цивилизацята” без разрешение на агата, в Истанбул, да речем, го намират (те си знаят как) и го връщат с бой. Западноевропейският средновековен феодализъм, и руското имперско крепостничество е разхайтена демокрация в сравнение с това, което ДНЕС продължава да е традиция, и норма на живот там. За тези хора там това, което прави ИДИЛ, си е норма. Даже не ги впечатлява.

Спомнихте ли си двете цифри: 80-100,000 ИДИЛ, и около 1 млн “мигранти”, които накараха Меркел да клекне?

А сега си представете – как тези 25-35 млн кюрди, лази, турци, юруци, и други подобно източно-анадолски племена, аги, с техните разбирания и порядки от 12-13 век нахлуят в количество милиони, десетки милиони! Като законни турско-европейски граждани, разбира се. И то за месеци, без някой да може да ги спре военно, административно, гранично, институционално, или по какъвто и да е друг начин? Представете си, че през източната граница на ЕС – Източен Анадол, тези араби, пущуни, хазари, от Афганистан и Пакистан ще нахлуват в ЕС още по-безпроблемно, евтино, и организирано?

Представихте ли си? Ако не сте, напънете си още малко въображението. Просто умножете по 10-15-20 това, което в момента премина през нас, и нахлу в ЕС за последните 3-6 месеца. Защото точно това очаква ЕС, и нас, в първите месеци след падане на визите за Турция, и в първите седмици след присъединяването им към ЕС, обещано от Меркел вчера. ИДИЛ ще дойде в България, в ЕС. Но вече не като “бежанци”, а като съвсем законни граждани, с право на работа, заселване, и всичко останало, за което се сетите. И това ще е само началото. Това ни чака. Меркел всъщност се съгласи точно на това.

Именно затова Сара Вагенкнехт на 15.10.2015 в германския Бундестаг каза: “Страх ме е за бъдещето на Германия!”. Източник: на руски, оригинал на немски, и пак оригинал, видео, във Фейсбук.

Идваме до втория голям въпрос:

2. Кой има интерес от всичко това? Защо се прави? Каква е целта?

Без претенции да спазя степента на интересите, изброявам:

 • Саудитска Арабия, и монархиите от полуострова;
 • Турция;
 • Големи, мощни кръгове от висшия естаблишмънт на САЩ, които все още представляват официалната външнополитическа линия.

Идеята на САЩ е проста: напомням, има 3 големи геополитически конкурента за САЩ като финансов център, и като технологична зона: Русия, Китай (телурокрация), и ЕС (таласокрация, но все пак – конкурент). За Русия и Китай сега няма да пиша. Писал съм. Но ЕС е 500 млн, докато САЩ са 320 млн. САЩ са расово, културно, религиозно, етнически силно смесени, докато ЕС все още е относително бяла, европеидна, не смесена. САЩ държат да останат финансов, военен, и технологически хегемон. ЕС е зависима финансово, подчинена военно, но все още твърде силна технологично. Политическото решение е взето: ЕС трябва да престане да бъде технологически титан, и да остане самопазар за САЩ, и САЩ корпорации. Затова са всички атаки срещу Германия: подслушването на Меркел, военната окупация на Германия със САЩ бази, наказанието за Германия (за 2 Северен поток) с “шашмата Фолксваген”, плащането на Гърция (преди това ги заставиха да плащат, и да издържат Израел), и сега напомпването на Германия с “бежанци”, и заставянето и да се съгласи за приемането на Турция в ЕС. Унижението, и подчинението са пълни: вече изхвърлят германците от частната им собственост, за да настанят пришълците. Всичко това, с ясното съзнание за унищожително-катастрофалните последици и за Германия, и за ЕС от това. Като венец на всичко: подписване, разбира се, на ТПТИ.

Има и други, още по-страшни, и не по-малко сериозни цели: съкращаване на населението на Земята. В това число и на ЕС. Е, със зарази (СПИН, ебола), противозачатъчни, ваксини, педерастия, ЛГБТИ пропаганда, джендърна политика, ювенално законодателство, и прочее институционални инструменти това става, но твърде бавно. Световните банкстери обаче нямат време. Техният пясък също изтича. Черно-кафявата ИДИЛ-о подобна ислямизирана сган обаче все още е в състояние мотивирано, евтино, бързо, и ефективно да изтребва различните със скорост, и в мащаби, съизмерими само с оръжия за масово поразяване. Без да се налага на самите световни банкстери да си цапат ръцете публично, и да си плащат за това.

Това са интересите. Това са целите. Колкото и да не ви се вярва. Винаги е така – хората отказват да видят това, което лежи на повърхността. Това, което е очевидно. Това, което всички пропагандатори на ИДИЛ, и на исляма открито, от години, смело, честно, и презрително си заявяват – тук ще бъде ислям! Превеждам – или ставате мюсюлмани, ама като нас, или ще ви колим, и унищожаваме! Така си пише в сурите на свещенния Коран.

Дали процеса при такова развитие може да остане под контрол на авторите си от САЩ?

Най-вероятно да. Те контролират най-важното: парите, и ръководителите на тези орди. Те ги управляват, и направляват. От ноември 1973 година насам. Разказвал съм тук – как именно това е станало в исторически план.

Но това вече ни праща към третия, също много важен въпрос:

3. Кой има възможност да го направи: организационно, технологически, финансово, ресурсно?

Добре, вместо да ви дам лесен пряк отговор, ще ви отговоря с въпроси:

 • кой организира падането на социалистическата система в Европа, и в СССР през 1989-1990?
 • кой организира т.н. “Арабска пролет”? Бяха обхванати за броени седмици над 10 държави, на територия от почти 10,000 км, различни по икономическо, социално положение, с различен народностен състав, технологии…с доста различни неща.
 • кой организира цветните революции в Киев (2013-2014), България (1996-1997), Грузия, Белград, Кайро (Египет), Киргизстан, опита за цветни революции в Казахстан, Белорусия, в Сирия (2011), опитите в Турция (2014)?
 • кой използва, и контролира “неизвестните снайпери” в Букурещ (Румъния) през 1989-1990, в Москва през 1993, в Киев през 2014, на площада Тахрир в Кайро, в Босна и в Херцеговина, в Сараево, в Белград, в Бишкек (Киргизстан) преди няколко години?
 • кой има световна печатна машина, която му дава правото да печата пари без покритие, при узаконеното право за даване на кредитни пари с т.н. “непълно обезпечение”?
 • кой има опита в правенето на превратите, и смяната на правителствата от национални, на марионетни, в Латинска Америка, Африка през 20 век, и от десетки други страни през 20-21 век?

Да продължавам ли? Едно време в училище всяка година получавах всички оценки: от 1-6. Иначе завършвах като отличник, разбира се. Единиците, ако сте забравили, пишеха за подсказване. Мисля, че в случая вече си заслужих единицата, и спирам дотук. И без това пак стана длъжко…

P.S. За малко да забравя – бях ви обещал да ви кажа – как би могло това да бъде променено, и предотвратено?

1. Ако говорим за нас, за България, за това се искат 3 неща (Троица): осъзнаване (разбиране), действие (суверинитет), и възстановяване (на държавата ни). Трудно било? Ако беше лесно, нямаше на нас да се падне. От 25 години викане на Неволята не ви ли стана ясно, че Неволя няма, и никой няма да ни спаси, без сами да се спасим?

2. Ако говорим за Европа, изменението на конфигурацията на световното разположение на силите (което вече тече, но все още победителят е неизвестен) ще доведе (би могло да доведе) до възстановяване на суверинитета, държавността, и прилагането на законите и в европейските държави. Което на свой ред ще възстанови (би могло) бариерните гранични функции и на общността, и на държавите по отделно пред тази напаст. След което очистването или вкарването в релси на тези нео-варвари ще бъде въпрос на броени месеци, или години, но не и десетилетия. Това е!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-10-30 06:10:26