Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Зрители класираха "Време разделно" за филм на столетието
Парламентът гласува Мигранти да вземат минимум 1600 лева заплата!
ВАЖНО! ЗА НЕЗАБАВНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!
За партиите и техните интереси
Указания за действията на подразделенията на Воински Съюз "Васил Левски"
Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" имат подкрепата на западноевропейските граждани, организации и движения!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Българска Народна Армия: Истината за унищожението 2

ИСТИНАТА
ЗА РАЗЛОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ

според ген. Кирил Косев
NATO

Джуров искаше да ме арестува,
 Желев ме разжалва в редник

NATO
Имам 3 смъртни присъди, казва 92-годишният бивш
 началник на Главното политическо управление на армията.

Кирил Косев е роден е на 27 май 1919 г. в Сибиу, Румъния. След като семейството му се преселва в България, става активен деец на РМС.

Командир на Горнооряховския партизански отряд и заместник-командир на ХIII въстаническа оперативна зона. От този период има три смъртни присъди.

След 9 септември 1944 г. служи в Разузнавателния отдел на щаба на войската. През 1949 г. е обявен за агент на чужди разузнавания и враг с партиен билет, но през 1954 г. е оправдан. През 1955 г. става началник-щаб, а след това и командващ Трета армия. В периода 1966-1971 г. е заместник-министър на отбраната.

По-късно е назначен за началник на Главното политическо управление на Българската армия. През 1984 г. по предложение на Добри Джуров генерал-полковник Косев изненадвящо е уволнен. През 1992 г. президентът Желю Желев го разжалва вредник.

Косев е автор на военно-исторически трудове, посветени на Балканската и Междусъюзническата война. "Подвигът. 1912-1913" излиза през 1986 г, а "Подбудите" през 1980 г.

NATO
На среща с Фидел Кастро.

NATO

Момент от избора на първия български космонавт.
От ляво на дясно - акад. Ангел Балевски,
майор Георги Иванов, генерал от ВВС, ген. Добри Джуров,
ст. лейт. Александър Александров и ген. Кирил Косев

- Г-н генерал, как се чувствате като неудобен за три режима?
- Въпросът ви е зададен неправилно. Защото режими са монархофашисткото правителство до 9.9.1944 г. и новофашисткото управление след 10.11.1989 г. Първото служеше на хитлеристка Германия. А второто - на геофашизма на САЩ.
Управлението на България от 9.9.1944 г до 10.11. 1989 г. не е режим на политически лица, а народно управление на ОФ и БКП. Неговата цел бе изграждане на социализма в България.

- Тогава вие стигнахте до звание генерал-полковник. Но през 1984 г. ви уволниха. Защо?
- За 45 г. изградихме мощности за 3 земеделски и 12 промишлени Българии и създадохме 100 пъти повече богатства, отколкото за 66 г. царско-буржоазна и монархофашистка власт. Въпреки огромните постижения обаче бяха допуснати грешки и дори престъпления.
Вярно е, че някои от големите ръководители се стремяха да превърнат социализма в режим.

NATO

- Кого имате предвид, дайте някакъв пример?
- Например Боян Българанов, който бе член на Политбюро на ЦК на БКП и на Държавния съвет, проявяваше диктаторски, демагогски и дори малоумни стремежи. На една партийна конференция в армията в началото на 70-те години Българанов бе крайно недоволен от критиките, изказани от някои офицери-делегати срещу управлението на страната. Тогава аз бях началник на Главното политическо управление на армията.

"Нямате право да критикувате, може да критикува само др. Тодор Живков. Защото Тодор Живков е партията, Тодор Живков е държавата", каза Българанов. След него взех думата и заявих:"Членовете на партията са партията. А българският народ е държавата." На тези мои думи Българанов злобно отговори: "Ще те уволня и пратя в затвора."
Година по-късно Българанов почина. Често в пресата критикувах неуредиците в нашата съзидателна дейност. Затова през 1983 г. секретарят на ЦК на БКП Стоян Михайлов няколко пъти ме вика, за да ми заяви: "Нямаш право на критика. В тази държава може да критикува само др. Живков!" Представих му документи за верността на моята критика. Той се съгласи, че съм прав, но пак зяви: "Въпреки това само др. Живков може да критикува."

Продължих да критикувам. Затова на 3 януари 1984 г. бях уволнен. Тогава министърът на отбраната Добри Джуров нареди: "Напуснете МО за 30 минути, иначе ще те задържим!" Не ми даде възможност дори да се сбогувам с подчинените си.

- Какво според вас стана на 10.11.1989 г.?
- Партийно.държавен контрареловюционен преврат. Той бе извършен от партийно-държавната върхушка Петър Младенов, Александър Лилов, Андрей Луканов, Георги Атанасов и др. - все сътрудници на САЩ. Те възстановиха капитализма в България с помощта на новия геофашизъм на САЩ. Главният превратаджия Петър Младенов заяви: "Социализмът не бе политика, обърната към човека, а общ заговор срещу благополучието на народа. 10 ноември бе смяна на политика, коренен поврат." Архитектът на преврата Андрей Луканов пък утвърждава: "Ние ще създадем ново западноевропейско общество.Ние ще вземем най-хубавото от неоконсерватизма, неолиберализма и западната социалдемокрация". И започна да изпълнява програмата "Ран-Ът".

- За какво бяха издадени смъртните ви присъди преди 9.9.1944 г.?
- За борбата ми против монархофашизма. Плевенският военен съд с присъда № 446 от 17.09.1943 г. "в името на Симеон Втори, цар на българите", ме осъди на смърт чрез обесване "за създаване на поделение на забранената от закона БКП". Имам още 2 смъртни присъди, но не мога да посоча точно кога са издадени.

- Кой скалъпи обвиненията в шпионаж след Девети?
- През 1947 г. РО-2 (разузнавателен отдел на армията) бе закрит и аз бях пред уволнение. Тогава обаче началникът на ГЩ на БНА ген.-полк. Иван Бъчваров ме изпрати да уча в Москва в академия "Фрунзе".

След 2 г. когато се върнах, началникът на разузнаването на БНА ген. Петър Вранчев бе задържан и обявен за враг с партиен билет. В края на 1949 г. бях арестуван и аз. Обявиха ме не само за "враг с партиен билет", но и за агент на Гешев и шпионин на Югославия и Англия. Задържан бях в МНО и там ме разпитваха служители на ДС към МВР. Ген. Бъчваров не разреши да ме пратят в ДС. Ако ме бяха преместили в МВР, с мен щеше да е свършено.
Обвиненията идваха от някои предатели на България в ДС. Защото в ДС, въпреки мнозинството честни комунисти и предани родолюбци, имаше и предатели и сътрудници на ЦРУ в САЩ.

- Каква е истината за работата ви в РО-2?
- В РО-2 отидох не по свое желание. Аз исках да завърша висше образование по някои обществени науки. Но като се върнах от Отечествената война по настояване на Георги Дамянов останах в армията. Служба в РО-2 ми предложи неговият началник полк. Починков.
Още в първите дни разбрах, че между РО на МНО и ДС на МВР съществуват враждебни отношения по вина на ДС. В течение на времето се убедих, че тези отношения не са временни, а трайни. В ДС считаха, че РО е ненужен орган, който трябва незабавно да бъде закрит и неговите задачи да се поемат от ДС.

Някои ръководители от ДС, като Георги Ганев, Бачи Зеев, Трифонов и др. не понасяха успехите на РО-2 по разкриване на офицерските конспирации и тяхната връзка с дейността на Никола Петков. Георги Ганев и другите от ДС забраниха на своите отдели да сътрудничат на разузавателния отдел на армията. Те опитаха да вербуват служители от РО-2 за свои агенти и настояваха да им предават всички разузнавателни сведения без знанието на своите началници.

- Защо командващ армия и зам.-министър стана началник на ГлПУНА (Главно политическо управление на народната армия)?
- Защото като командващ армия и зам.-министър по бойната подготовка имах големи права и възможности. Можех да вдигна по тревога няколко дивизии и дори цяла армия. А като началник на ГлПУНА не можех да вдигна и един войник.

- Защо тогава не са ви отстранили?
- Не можаха да ме уволнят, защото Георги Дамянов, председател на Държавния съвет, и на комисията по разследване на врага с партиен билет, през лятото на 1953 г. обяви, че всички обвинения против мен са неверни и злонамерени, и ми върна членството в БКП.

Въпреки това опитите да ме уволнят не преставаха. Във втората половина на 60-те години началникът на управление "Кадри" към МНО ген. Михаил Цонев внесе писмо в Колегиума на МНО, че "Ген. Косев е здравословно негоден за служба в БНА". Писмото бе подписано от лекари, които дори не ме познаваха, камо ли да са ме преглеждали.

Представих писмото на Централната лекарска комисия, която отсъди, че писмото е невярно. И то не бе уважено. От колегиума на МНО от онова време останаха само 3 генерали, всички си отидоха. Аз обаче съм жив. Ген. Стоян Гърков, мой заместник, написа писмо до ПБ на ЦК "за антипартийната дейност на началника на Гл ПУНА ген.-полк. Кирил Косев".

Политбюро чрез нарочна комисия разследва обвинението и доказа, че то е невярно и клеветническо. И уволни ген. Гърков от БНА. Но ген. Велко Палин, завеждащ Военноадминистративния отдел на ЦК, го възстанови и прати военен аташе в Унгария.
Такива случаи имаше поне 8. И всеки път ме викаше Тодор Живков, защото се оплакваха на него. Тойме предупреждваше да внимавам, че вече ми се натрупва.

- А защо д-р Желю Желев ви разжалва от генерал-полковник в редник? Какъв бе конкретният повод за указа? Не бяха ли разкрития за вашата работа в РО-2?
- Не. В указа, за който научих от вестниците, бе посочено, че за деяния, граничещи с престъпления в МО и МВР, се отнемат моето звание и на генералите от МВР Кумбилиев и Тончев.

Парадоксалното е, че посочените членове и алинеи на конституцията и закона не дават право на президента да отнема военно звание! Защото по действащия тогава Наказателен кодекс "наказанието лишаване от военно звание може да бъденаложено само при осъдени за тежки престъпления". А същият закон определя: "Тежко престъпление е това, за което по закон е предвидено наказанието лишаване от свобода за повече от 5 г. или смърт."

А аз нито съм съден, нито разследван! Освен това наказание "отнемане на военно звание" няма, има "лишаване от военно звание". Сбъркан е и терминът. Още едно доказателство, че указът е незаконен. Тогава в моя защита се изказа и Петър Велинов, първият правен съветник на тогавашния премиер Филип Димитров. Въпреки това Ф. Димитров предаде на президента проектоуказа и уволни Велинов.

- Вие не обжалвахте ли решението?
- Обжалвах го и то неведнъж, но без резултат. По времето на кабинета Виденов вътрешният министър Любомир Начев в доклад до премиера направи отрицателна оценка на указ №109 като незаконосъобразен и предложи президентът да го отмени.
Военният министър Николай Свинаров от кабинета Сакскобургготски, който е и известен адвокат, също се изказа отрицателно за указа. Но както Петър Стоянов, така и Георги Първанов не направиха нищо, за да поправят грешката.

- Защо наричате д-р Желю Желев престъпник?
- Така аз наричам всички, които нарушават закона. И отговарям за думите си. За мен Желев с неговия указ за отнемане на званието ми е престъпник, съдиите, които ми взеха жилището, също.

- Познавахте ли д-р Желев?
- С Желев се запознах в дома на неговия тъст бай Иван Маринов - най-големия комунист в Бургаски окръг. Той е от с. Грозден, Сунгурларско. За неговата дъщеря Маринка бе женен Желю Желев. Всички я знаят като Мария, но в кръщелното е записана Маринка.

В началото на 70-те години ходатайствах чрез акад. Тодор Павлов до Тодор Живков да назначат Желев в Комитета за култура при Людмила Живкова.

Там обаче той внуши на Людмила да поиска прехвърлянето на армейските културни институти в Комитета за култура. Ставаше дума за печатница, издателство, киностудия, театър. Във военното издателство дори вече бяха назначени хора на Л. Живкова.

Поставих въпроса на заседание на Министерския съвет, председателствано от Станко Тодоров. Казах, че дори армията в Мозамбик има свои културни институти.

И Людмила Живкова би отбой. Министерският съвет отмени вече готовото решение. Така меракът на Желев да ограби армията, не се осъществи.

- Вярно ли е че единствено у нас е извършен пуск на оперативно-тактически ракети (ОТР) извън СССР?
- Вярно е. Единствено в България е извършен пуск на ОТР от вида СС-23 с далекобойност над 400 км. През 1969 г. като зам.-министър на отбраната по бойната подготовка предложих на министър Джуров да извършим пуск на такива ракети. Той разреши. Аз организирах и ръководех пуска от бойно учение. В него освен бригадата ОТР, участваха и поделения на Трета армия, ВМС и ВВС.

Пускът се осъществи от райна на Ясна поляна в Странджа планина, северно от с. Звездец. А целите бяха северно от Балчик. Полетът на ракетата бе дълъг 185 км и мина изцяло над морето. Пускът мина успешно. Съветската военна делегация, която наблюдаваше учението, даде висока оценка.

Скоро обаче министърът на отбраната на СССР издаде заповед, с която забраняваше пускове на ракети извън СССР. И оттам нататък за всички стрелби трябваше да пътуваме до полигона "Капустин Яр" в Казахстан.

- Карате 92 г. Каква е рецептата за вашето дълголетие?
- Рецептата за мен е да упражнявам както умствен, така и физически труд и да спазвам изискванията за здравословен живот. Започнал съм се да се трудя 3-4-годишен в зеленчуковата градина на родителите си.

Ние ползваме всяка информация от интернет, която мислим, че казва истината.
Ако някой претендира за авторски права, нека ни потърси.


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаКлючви думи за търсачките: Добри Джуров, генерал-полковник Кирил Косев, военно-исторически трудове, Фидел Кастро, Жельо Желев, Главното политическо управление, Тодор Живков