Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
„Бежанци“, или „бойци от армията за нахлуване“? Или просто пришълци?
ВНИМАНИЕ! ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В РОДОПИТЕ!!
Тотален геноцид - наредиха на полицаи да арестуват НЕЗАКОННО малко дете с цел сплашване на баща му !!?
Брутален цигански терор разтърси България! Готвят нещо страшно!!
Ето какво видяхме при проведеното двудневно оперативно-тактическо учение в Странджа планина!
Воински съюз "Васил Левски" формира клубове за изграждане на отбранително-воински навици

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!ВИЕ, НАРОДЪТ, СТЕ ИСТИНСКАТА ВЛАСТ И КОНСТИТУЦИЯ


НА ПРОВЕДЕНИЯ НА 10. 10. 2014 в град Варна ОБЕДИНЕН ВОЕНЕН СЪВЕТ, на който бяха разгледани и анализирани РЕШЕНИЯТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ НИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ, документалните материали и законови доводи, изтъкнати от нашите верни съратници от БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ ФОРУМ, БЕШЕ ВЗЕТО КАТЕГОРИЧНО И ЯСНО РЕШЕНИЕ, че съществуващият в момента в нашето Отечество финансово икономически и военно политически (включително с наличието на чужди окупационни войски и военни бази в страната) ОКУПАЦИОНЕН РЕЖИМ и МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ, както и слугуващата му родна олигархична колониална администрация, са ТОТАЛНО НЕЛЕГИТИМНИ. Колониалната окупационна администрация (правителство и (п)РЕЗИДЕНТ) е съставена само от БАНДА национални изменници, криминални престъпници, предатели и чуждестранни агенти!

В ТАЗИ ВРЪЗКА ЗАЯВЯВАМЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД не само че не е длъжен да изпълнява и се съобразява с АНТИБЪЛГАРСКИТЕ и АНТИНАРОДНИ КОНСТИТУЦИЯ, „ЗАКОНИ“ И ПОД ЗАКОНОВИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ НА ПРЕСТЪПНАТА УЗУРПАТОРСКА ВЛАСТ, ЗАЩОТО СА ЮРИДИЧЕСКИ НИЩОЖНИ И НЕЛЕГИТИМНИ, а и Е ЗАДЪЛЖЕН ДА ИМ противодейства с всички възможни начини и средства за Национална Съпротива.

КОМАНДВАНЕТО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВОЕННИЯ СЪЮЗ и Българското Народно опълчение „Шипка“ ЗАЯВЯВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКО, КОЕТО Е ИЗВЪРШЕНО през тези позорни за българската история и народ 25 години (на партийно-олигархичен режим за манипулативно външно управление, разграбване и разпродажба на страната и на всички наши стратегически предприятия, отрасли и природни ресурси, и превръщане на народа ни във вечен икономически роб), Е ПРЕСТЪПНО, НЕЗАКОННО ЮРИДИЧЕСКИ, АДМИНИСТРАТИВНО И ПРАВНО НИЩОЖНО!

ПРИЧИНИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ТОВА СА ЯСНИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ БЕЗ РАЗЛИКА В ТЕХНИЯТ ПОЛ, ЕТНОС, ВЯРА И СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ:

- липса на предварително, ясно, категорично и с болшинство изразено съгласие и решение (НА РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ОБЩОНАРОДНО ДОПИТВАНЕ) на СУВЕРЕНА, разрешаващо на престъпните партийни елити и цялото им олигархическо и банкерско обкръжение да извършват каквито и да е било разпоредителни действия с ОБЩОНАРОДНОТО имущество, държавното устройство, финансовата, социалната и образователната система и съдбините на Българските граждани – СУВЕРЕНА.

- липса на предварително, ясно, категорично и с болшинство изразено съгласие и решение (НА РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ОБЩОНАРОДНО ДОПИТВАНЕ) на СУВЕРЕНА, разрешаващо на престъпните партийни елити и незаконните им партийно-олигархични правителства да подписват каквито и да е международни договори,

- незаконно отменената на кръгла маса и от банда съглашенци (А НЕ ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ОБЩОНАРОДНО ДОПИТВАНЕ поради изискване и желание на болшинството от българските граждани Конституция).

- незаконната и престъпно написаната уж НОВА такава, която всъщност се опитва да узакони поробването на Българският народ и защитава само интересите на престъпните узурпатори и самоуправници, като пази алчните им лоясали задници от съдебно преследване за грабежа, зулумите и убийствата, които извършиха и извършват. Същата не само че не е подписана и от 39 депутати, но и не са спазени упоменатите в нея законови едно годишни срокове за формиране на всички съпътстващи я структури, нормативни актове и законодателство.

- участието в изборите, Великото Народно Събрание и обикновените такива, както и в управлението и разграбването на дървата от страна на нелегетимните, нерегистрирани законово и антиконституционни партийни субекти, формирани на основата на партийно-олигархически (БСП е регистрирана едва през 1998 година), етническо-религиозни (ДПС) принципи, както и на личностно-интересчийски и мафиотски такива като НДСВ, ГЕРБ, СДС, ДСБ и други БКП-ДС клонинги и дъщерни образувания. Дори самото наличие на незаконната и антиконституционна етническо-религиозна формация като ДПС, формирана и ръководена не от отрудените и бедни български мюсюлмани, а от агентите на ДС в техните редици в Българския обществен живот, парламент и правителство, както и участието на нерегистрираната до 1998 година като законово съществуваща партия БСП във ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, прави

всичко извършено през тези 25 години нищожно и нелегитимно.

След като вече 25 години все още няма официално съдебно решение на Конституционният съд по казуса с ДПС дело № 1та КС от 1991 година, то същата се счита за незаконна, както и всичко, което е ставало през тези 25 години (грабежи, приватизации, мутризации, НАТО, ЕС, Лисабонски и Булонски договори), се приема априори, Де Юре и Де Факто за НИЩОЖНО!

Продажната престъпна сган, наричаща себе си "политици", се правят на слепи и глухи и нагло и брутално показват всички закони, за да си напълнят заедно бездънните джобове. Правят се, че не чуват и не виждат как страда народът, че не виждат как ТЕ САМИТЕ се стараят да ни разделят на българи, турци и цигани, на православни, католици, евангелисти, мюсюлмани и атеисти, та пак да успеят да запалят пожара на етнически и религиозни конфликти. Стараят се да го запалят, за да може да попречат на всички български граждани, родени на тази свята земя да се обединим като братя и В ИМЕТО НА ДЕЦАТА СИ ДА ИМ ПОТЪРСИМ ЗАЕДНО ОТГОВОРНОСТ И ИМ ПРЕДСТАВИМ ЗА ПЛАЩАНЕ СМЕТКАТА. Не искат да ни послушат и да се само-разпуснат и НИ ВЪРНАТ ОБРАТНО МИЛИАРДИТЕ, КОИТО ОТКРАДНАХА за сметка на народната пот, кръв, земя и ресурси. Не искат да ни чуят и да оставят НАРОДА ни, обединен без разлика в цвят, пол, вяра, етническа и партийна принадлежност, ДА СЕ САМОУПРАВЛЯВА. Правят всичко възможно насила да провокират етнически и религиозни конфликти и принудят всички български граждани (мюсюлмани, християни, атеист, българи, турци, цигани, партийни и безпартийни) да се само-избиваме и си режем един друг гърлата, за да ни отвлекат вниманието от ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и си съхранят властта и награбеното. Но скоро ще ги принудим да чуят нашите доводи. И след като не разбират от добра дума и законови доводи, то ще им се наложи да чуят ГЛАСА НА НАРОДА ПО УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ НА СТРАНАТА И ТО ПОД ГРОХОТА НА СОПИТЕ И ТОЯГИТЕ ПО ТЕХНИТЕ АЛЧНИ И ОХРАНЕНИ ЗАДНИЦИ.

Назначеният от (п)РЕЗИДЕНТА Служебен кабинет на Близнашки–Орташки, както и всички служебни кабинети преди него, не са положили конституционно задължителната КЛЕТВА, съгласно чл.76 от Конституцията на РБ и са НЕЗАКОННИ. Дори Конституцията, измислена от тази банда партийни престъпници, не прави разлика между редовно правителство, излъчено от парламента или назначено от президента. В Чл.109 от Конституцията се казва: "Членовете на Министерския съвет полагат пред Народното събрание клетвата по чл.76 ал.2".

И тъй като и всички други служебни правителства (на Марин Райков, на Ст.Софиянски и т.н.) не са изпълнили изискванията на ОСНОВНИЯ ЗАКОН на всяка една страна в света, какъвто е НЕЙНАТА КОНСТИТУЦИЯ, те и всички техни действия, включително и организираните, манипулираните и проведени от тях избори, са незаконни, заедно с всички избрани (назначени) по този престъпен начин депутати, парламенти и правителства! Незаконни още от Великото народно събрание, защото БСП влиза във Великото НС без да се е регистрирала по закона за политическите партии, приет от последното "комунистическо" НС през 1990 г. БСП се регистрира едва през 1998г. До момента на своята регистрация БСП е нелигитимен политически субект и всичко сторено с нейно участие, е незаконно. Т.е. налице са още и още правни основания за незаконния престъпен партийно-олигархичен преход и разграбване и поробване на страната. Такава е и ДПС - създадена по указания на еврейската върхушка и западна агентура в Политбюро само от вербувани сред българските мюсюлмани агенти на ДС, които конкретно са доносничили против собствените си роднини и приятели. ДПС е създадена незаконно от продажната върхушка в Политбюро, за да може при опит на народа да потърси сметка от продажните си партийни елити и управници, агентите на ДС в нейното ръководство (сформирано само от такива, които са предавали своите роднини и събратя) да провокира умишлено етнически и религиозни конфликти, та да им помогне да отвлекат вниманието на народа! И за сметка на труповете и кръвта на хилядите невинно загиващи в подобен братоубийствен пожар бедни български мюсюлмани и християни – алчните партийни престъпници пак да се спасят от съд и възмездие.

Уважаеми сънародници, ХРИСТИЯНИ, МЮСЮЛМАНИ И АТЕИСТИ! СПРЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ И ДЕЛИТЕ СВОИТЕ РОБСКИ ВЕРИГИ И УЧАСТ! ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, ЗА ДА ВИДИТЕ ИСТИНАТА ЗА ПРОДАЖНАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН И ПАРТИЙНИТЕ ЕЛИТИ И МЪРШИ. И СЕ ОБЕДИНЕТЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО В РЕДИЦИТЕ НА НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ. ЗАЩОТО САМО ТАКА, КАКТО ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ И ПРАВОСЛАВНИ ЗАЕДНО СЕ СРАЖАВАХА И ГЕРОЙСКИ ЗАГИВАХА НА ФРОНТА КРАЙ ДОБРО ПОЛЕ, НО НЕ СЕ ПРЕДАДОХА В ПЛЕН НА АНГЛИЙСКИТЕ И ФРЕНСКИ ВОЙСКИ И ТЕХНИТЕ АФРИКАНСКИ НАЕМНИЦИ, ПАК ТАКА ЗАЕДНО ЩЕ СИ ОСВОБОДИМ И ВЪЗРОДИМ ОБЩАТА РОДНА ЗЕМЯ.

НАШАТА ВЕЧЕ Е ЯСНА! НО НЕКА ПОНЕ ВАШИТЕ ДЕЦА - ДЕЦАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ХРИСТИЯНИ, МЮСЮЛМАНИ И АТЕИСТИ - ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДНО, ДОСТОЙНО И КАТО ИСТИНСКИ БРАТЯ ПО ДУХ И ОРЪЖИЕ.

ЦЯЛАТА ДНЕШНА ВЛАСТ, ПРЕЗИДЕНТИ, МИНИСТРИ И СЪЩЕСТВУВАЩИ ПАРТИИ СА НЕЗАКОННИ!

ВИЕ, НАРОДЪТ, СТЕ ИСТИНСКАТА ВЛАСТ И КОНСТИТУЦИЯ, ЗАЩОТО ИСТИНСКАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НЕ НА ТОЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА ПАРИТЕ, А САМО ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ, СЪРЦЕ, БОЕН ДУХ И ТРЕЗВ РАЗУМ.

БЪДЕТЕ ДОСТОЙНИ ПОНЕ ЗА ДЕЦАТА СИ, БРАТЯ И СЕСТРИ МОИ.
ТЕ ВСЕ ОЩЕ ВИ ВЯРВАТ И ОЧАКВАТ ДЕЛАТА НИ!

За мен е чест!

подп. Валтер – позивна Кабул
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz
https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-10-27 03:10:36