Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
​Българи в Украйна: Преследват ни, искаме българско гражданство
US-експерт: Заради дълговете си САЩ сблъскват ЕС и Русия в Украйна
Нахалство! Поредните провокации спрямо Воински съюз "Васил Левски" и Народното Опълчение!
ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ
ООН: Воински съюз "Васил Левски" защитава България и Европа!
Истините, от които националните предатели в България се страхуват!!!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Ако искаш мир, бъди готов за война


(със задна дата)

КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ,
Българско Народно Опълчение„Шипка“

„Ако искаш мир, бъди готов за война!“

Уважаеми съратници, приятели и колеги!

От името на ОБЕДИНЕНИТЕ ЩАБОВЕ на Военният съюз и Българско народно опълчение„Шипка“ заявявам, че само истинското народно ОБЕДИНЕНИЕ на всички пробудени българи– ще роди вашата СИЛА и ще ви осигури БЪДЕЩЕТО И СВОБОДАТА! В момента поради действията на престъпната ни политическа класа и техните западни кукловоди, в навечерието на предстоящата война срещу Сирия и Иран /която ще се превърне в СВЕТОВНА/ ние сме вече без армия, военно промишлен комплекс, икономика, фармацевтични заводи, финансова система, действаща промишленост, селско стопанство и Държавен Резерв. Всички те бяха разграбени, разпродадени и унищожени от продажните ни политически елити само за двадесет години а страната ни бе превърната в пустиня а народа и децата на България във вечни икономически роби на чужди корпорации и банки.

Под прикритието на фалшивите си лозунги за „демокрация, реформи“ и свободен пазар престъпните политически върхушки на всички партии участвали в парламента и правителствата на страната разрушиха, разграбиха и разпродадоха на безценица, /но срещу тлъсти комисионни по задграничните си сметки/ всичко сътворено от нас и нашите предци от Освобождението до днес. Сътвореното и построеното не от капитализма или комунизма а от народа и децата на България. За да удовлетворят престъпните си лични интереси, ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ разпродадоха дори свещената българска земя, суверенитет, териториална цялост и независимост на страната,правата и свободата на ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА. Така с делата си ТЕ реализираха всички членове на Наказателният Кодекс и възможни престъпления срещу националната сигурност, икономика, съществуване и бъдеще на България за което трябва и ще бъдат съдени. Благодарение на тяхната престъпна дейност милиони български граждани се простиха с работата, живота и имуществата си или бяха насила прокудени като безправни икономически роби в чужбина а децата им лишени от бъдеще.

Вместо да са вече арестувани, осъдени и изпратени след конфискация на цялото им престъпно придобито имущество в затвора, където с труда си, да изкупят страшните и непростими престъпления които извършиха и построят отново откраднатото и разрушеното от тях, ТЕ продължават нагло да ни се хилят от парламентарните трибуни и луксозните си джипове и мерцедеси. Децата и внуците им си живеят като Крезове при тлъстите им банкови сметки в Англия,Швейцария и САЩ докато стотици хиляди БЪЛГАРСКИ ДЕЦА живеят на ръба на оцеляването и измират от глад, болести и наркотици!

Армията беше унищожена а жалките останки от нея бяха съкратени по поръчение на чуждите покровители на нашите политически престъпници, с невиждани в световната история темпове. Най мощните ВВС и ПВО на Балканите бяха унищожени само за няколко години. Перфектните ни бойни самолети,артилерийски системи и ракетни комплекси гарантиращи непредотвратимо унищожение на всеки агресор дръзнал да нападне България, бяха умишлено унищожени и нарязани от сатаната Иван Костов и наследилите го политически дебили и техните престъпни правителства.

От картата на България бяха изтрити завинаги хиляди селца и махали. Бяха закрити хиляди училища, предприятия, болници, здравни и ветеринарни пунктове.Безжалостно и престъпно беше унищожена цялата структура на СИСТЕМАТА ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ включително нейните енергийни, фармацевтични /за предотвратяване на бактериологични нападения и масови епидемии/, здравни,военни, промишлени, изхранващи, организационни /служби за сигурност/, финансови и комуникационни съставляващи.

След страшното 25 годишно кърваво хоро на алчните политически хиени от България остана само една ограбена, разрушена, разпродадена и опустошена страна! Страна приличаща на изгоряла след ядрен взрив пустиня! Ще посрещнем предстоящата СВЕТОВНА ВОЙНА съсипани, разсъблечени до голо и обезоръжени и то не от враговете си, а от техните местни слуги и вътрешни агенти на влияние в лицето на ръководствата на всички политически партии създадени след 1989 година. Това беше и целта на децата на Сатаната! Да ни превърнат в лесни и беззащитни жертви за да унищожат без всяка съпротива народа и децата на България, и всички други славянски, православни и независими народи, и да заграбят земята ни. НАШАТА РОДНА ЗЕМЯ! Тази земя, която е напоена с кръвта на нашите славни и величави предци и национални герои положили своят живот пред светият олтар на Отечеството! Световната юдео-масонска финансова мафия е планирала да унищожи и пороби изцяло света налагайки със сила Новият Световен Ред в който на тези които оцелеят в предстоящата световна война, им е осигурено правото да бъдат само безправни и жестоко експлоатирани вечни роби. Същата роля е предопределена и за всички бедни евреи които се трудят с пот на челото и не са успели да се издигнат сред световната финансова върхушка.

Нашата съдба вече е предопределена. Картите са раздадени и заровете са хвърлени на масата. България най после е докарана от родната политическа сган, до ръба на пропастта. Смъртта вече чука със косата на вратите на нашите домове и иска да отнесе нас и децата ни.

ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД Е ДА СЕ ИЗПРАВИМ И ДА СЕ СРАЖАВАМЕ ДО КРАЙ. ДА СЕ СРАЖАВАМЕ НА ЖИВОТ И СМЪРТ С НОВИТЕ СИ ПОРОБИТЕЛИ И ТЕХНИТЕ МЕСТНИ СЛУГИ И АГЕНТИ РАЗГРАБИЛИ И УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРИЯ. Запомнете добре – в тази предстояща война няма леви и десни, сини, червени, жълти, зелени, няма православни, тангристи, мюсюлмани и атеисти, няма ДеПеСари, БеСеПари, ДеСеБари, СеДеСари, Гербаджийски подлоги,лъже патриотични гробари и прочие измет. Има само един пробуден и обединен народ въстанал за свободата и бъдещето на децата и страната си и банда местни и международни престъпници желаеща да ни изтреби до крак и да разруши света.ТРЯБВА ДА СЕ СРАЖАВАМЕ С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СИЛИ И СРЕДСТВА. С дух, воля и вяра,със думи и писмено слово, с правда, сила и дори със оръжие във ръцете! БЪРЗО,ДРЪЗКО, ЯРОСТНО И БЕЗКОМПРОМИСНО!

НА КАРТАТА Е ПОСТАВЕНА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ, ЖИВОТА НА НАС И ДЕЦАТА НИ И СЪДБАТА НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

ИЛИ НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ И СЪКРУШАВАЙКИ НАВЕКИ ВРАГОВЕТЕ СИ ЩЕ ВЪЗДАДЕМ ПРАВДА И СПРАВЕДЛИВОСТ ОСВОБОЖДАВАЙКИ НАРОДА И СТРАНАТА СИ ИЛИ ЩЕ ЗАГИНЕМ МЪРЦИНА БЕЗ ВСЯКАКВА СЪПРОТИВА КАТО СТАДО РОБСКИ ПОКОРНИ ОВЦЕ!

Престанете да вярвате в глупости и политически лъжи. Нищо няма да се промени с ежедневните протести и контра протести при които всъщност всички Вие, измамени от хитрите политически мърши защитавате интересите не на народа и децата си, а на тези престъпници които ви измамиха и ограбиха. Те всъщност разиграват театър на вашият гръб стремейки се да докопат по голямо парче от народната баница без дори да си мръднат и пръста. Пробудете се и се обединете около българските национални идеали и интересите на народа и вашите собствени деца и внуци а не на продажните партийни върхушки. Само истинската свобода, бързата иновационна индустриализация на страната за осигуряване на милиони постоянни работни места,доходи и приходи във хазната, с връщане собствеността над всички стратегически отрасли, предприятия, природни ресурси и средствата за производство под контрола на народа, ускореното възраждане а Българската народна армия,осъждането на виновниците за националната катастрофа, осигуряването на истинско НАРОДОВЛАСТИЕ и преодоляването на демографската криза ще НИ осигури живот и спасение. За да спасим народа Ние ще трябва да решим няколко основни въпроса! Да си освободим страната от всички политически престъпници узурпирали властта и като агенти на чуждо влияние разрушаващи устойте на националната държава изсмукващи и разпродаващи ресурсите ни на чуждестранните си господари!Бързо да ги осъдим и изпратим в затвора като им конфискуваме награбеното! Да стартираме нова иновационна индустриализация на България която ще възроди икономиката и промишлеността ни, в условията на световна криза и ще ни осигури производство на всичко нужно и постоянни и добре платени работни места, приходи в бюджета и технологичен просперитет, Да осигурим не само високо-технологичен но и интелектуален пробив като осигурим изпреварващо качествено образование и шанс за професионална реализация на всички български граждани! Да поощрим раждането и осигурим средства, възможности за издръжка, отглеждане и възпитание на колкото се може повече български деца за да решим проблема с страшната демографска криза която води нацията ни към изчезване. Да осигурим протекционизъм на българските производители и ръст на производството и експорта на български стоки за да си гарантираме увеличение на БВП и средства с които да гарантираме изплащане пенсиите на все по голямото число заслужили своята почивка български пенсионери.

За това ще се наложи да направим чудеса. Да работим, да се сражаваме и творим не като безправни роби а като истински стопани собственици на своята държава,ресурси, бъдеще и живот. И ще го направим! Заедно ще изминем всяка една крачка по пътя към свободата и достойният живот, работа и бъдеще на народа и децата ни. Думите вече са излишни. Нужни са само дела, вяра, воля, работа, дисциплина и ясни военни команди.

Всеки които желае реално да участва в освобождението на Родината, предотвратяване на предстоящата СВЕТОВНА ВОЙНА /която иначе ще унищожи света/ и новото БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ нека се свърже със щаба! Предстой създаването на българско общонационално движение със своите комитети за самоуправление, сили за сигурност, международни контакти, армия от доброволци и огромни по мощта си творчески, технологични и интелектуални възможности. Всеки които има желание да живее свободно или притежава уникални възможности и е готов да ги реализира в полза на себе си и народа на България е добре дошъл на борда!

Преминаваме към бързи, твърди и високо ефективни действия. Тази престъпна политическа сган така и така вече ни е обрекла на смърт! Нека им покажем как НИЕ, БЪЛГАРИТЕ,можем да живеем или да умрем със достойнство и чест като горди синове и дъщери на майка България. Или НИЕ ще приключим с тези продажни и алчни хиени, и ще си спасим народа и възродим страната или те ще унищожат НАС, децата ни и България!Правата и свободата се извоюват само със сила, и отстояват с такава. КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!

За мен е чест!

подп.Валтер

За контакти с щаба:
Vasil-Levski-Armya@hushmail.com,
SvobodnaBulgaria@hushmail.com,
VDVSpecnaz@gmail.com
Skype: ValterSpecnaz, LegyaSerbia
Военен съюз - https://www.facebook.com/groups/MILITARUUNION/
БНО Шипка - https://www.facebook.com/pages/Българско-Народно-Опълчение-Шипка/478675875543125

ПП. Разпространи в групите и се присъедини към опълчението и своят многострадален, но все още, непокорен и непобеден до край ВЕЛИК НАРОД!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-10-18 04:10:46