Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Представиха плана за нелегалните имигранти – оставят ги завинаги с помощта на правителството
Бежанците призовават за джихад в Дания – в страната вече митингуват за въвеждане на шериата!!!
Патриотизъм, Истина и Мъдрост
ШАНТАЖЪТ СВЕТОВНА ВОЙНА
Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" имат подкрепата на западноевропейските граждани, организации и движения!
Воински съюз "Васил Левски" пред "On Air Bulgaria": България е в сериозна опасност!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!НАРОДЪТ е върховната власт в тази държава!


"Вие сте върховната власт в тази държава. Опитват се да ви внушат, че това е парламентът, президентът или министерски съвет. Но вие сте суверена "Няма такава държава, но има такъв народ" /Слави Трифонов/

Така е! НАРОДЪТ е върховната власт в тази държава! Това е безусловен постулат, абсолютна истина, която вече години наред повтаряме!

Осъзнаването, че този, който управлява е НАРОДЪТ, а не корумпираната политико-олигархична мафия, е първата стъпка към освобождението на поробеното ни съзнание!

"Няма такава държава, но има такъв народ" – точно този Народ осъзна, че държавата му не иска и не може да опази нито него, нито родината му, затова се обедини и самоорганизира, за да брани отечеството. Когато НЯМА държава, НАРОДЪТ – СУВЕРЕН се пази и защитава сам и не чака безропотно своето унищожение.

Ние не сме престъпници или маргинали, както някои се опитват да внушат. Ние сме хора с високо национално самосъзнание.  Нашите симпатизанти не са престъпници, а емоционално интелигенти хора с най-различни професии, хора които са се реализирали в живота, хора които ги е грижа за бъдещето на България и не чакат да бъдат лично потърпевши, за да се събудят и осъзнаят какво се случва. Ние не изземаме функциите на полицията, ние помагаме на достойните полицаи, които са в унизително положение и нямат нито нужното обучение и екипировка, нито пълномощия да използват сила, за да спрат незаконното нашествие. Българските полицаи, патрулиращи на границата, дори не смеят да стрелят във въздуха от страх, да не станат жертва на “правозащитниците”, след случая с граничаря Вълкан Хамбарлиев и много други, в които полицаи биват съдени от всякакви псевдо правозащитни организации, за това, че защитавайки закона са "нарушили правата" на някой представител на малцинство извършващ незаконни дейности. Това е горчивата истина, а не това, което се опитват да внушават на хората платените медиите. Полицаите на границата не могат да се справят, не защото всички са корумпирани, а защото са малко, зле екипирани, лишени от подходящо обучение, лишени от правомощия. Затова ние им помагаме, а не защото искаме да се правим на герои или да изземаме пълномощията им.

Много хора казват: "Защо се занимавате с това, какво ви пука като мигрантите не искат да остават тук, а продължават за Европа?"

Отговорът е прост, но доста изчерпателен. Пука ни, защото:

1. Това, че мигрантите не остават тук, а заминават, е една от многото лъжи умело внушавани от медиите. Тези хора вече остават тук, защото Европа затвори границите си. Не случайно ежедневно има новини за задържани групи на българо-сръбската граница (тоест не им се позволява да излизат от България).

2. Тези, които са успели да достигнат Европа, минавайки през страната ни, ще бъдат върнати задължително в България -  според Дъблинското споразумение.

3. Влезлите незаконно в страната мигранти са принуждавани да подават молби за убежище в България (от  "БХК соросоидните правозащитници" и Фронтекс)

4. На 12.08.2016 (в разгара на летния отпуск), на закрито заседание, правителството тайно е приело ПОСТАНОВЛЕНИЕ  208. В него са описани условията и реда за сключване на споразумения за интеграция. Според това постановление, кметовете на общините се задължават да организират приемането и жилищното настаняване на чужденците и техните семейства, ще им предоставят материална или финансова помощ за посрещане на основните им битови нужди включително и на техните семейства, ще ги вписват в регистъра на населението на Република България, ще подават заявление за издаване на български лични документи, ще им избират личен лекар, ще ги регистрират в бюрото по труда, ще осигуряват задължителна предучилищна подготовка на децата и задължително училищно обучение на учениците, ще заплащат здравни осигуровки, за всяко лице, за което има споразумение за интеграция, ще организират обучение по български и ще предоставят месечна помощ за деца, записани в подготвителни групи”.

Освен анти-българско, това постановление е най-малкото цинично на фона на бедността, безработицата, сринатата здравна система, демографската катастрофа и пенсионерите, които са на ръба на оцеляването - в знак на благодарност за десетките години труд, който са полагали за България. Това постановление дава възможност на чужденците законно да ни асимилират етно-религиозно и да променят съществуващото държавно управление, защото получават правото да гласуват. За това постановление само, политиците трябва да бъдат съдени за държавна измяна! Това постановление звучи абсурдно, но уви то е истина.

5. От многото говорене за "европейските ценности" и "европейската солидарност", накрая те станаха кухи понятия. За разлика от другите, НАС НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА В ЕВРОПА. За нас има значение дали в Европа ще има мир или граждански войни, религиозни конфликти и ксенофобия. България е част от Европа и за нас е важно нашият континент да просъществува. Това, че ТАМ - в европейските градове избухват бомби, че стават ежедневно грабежи, нападения и изнасилвания, че се смачкват местните култури и традиции за сметка на новодошлите, ни интересува, защото България е част от Европа. Когато гори къщата на съседа, вероятността да пламне и твоята е много голяма, още повече, че правителствата не пращат "пожарни да потушават огъня", а напротив, всеки ден "наливат масло в него". Политиката на ЕС и Европейските правителства да потискат местното население и да го лишават от правата му за сметка на новодошлите имигранти неминуемо ще предизвика вълни от гняв и недоволство. Това е елементарно за разбиране дори и от деца. Европа в момента е като тенджера под налягане. Недоволството и възмущението на местното население, чиито права ежедневно се потъпкват и не получават никаква защита от собствените си власти, рано или късно ще намери своя отдушник. Ако не се намерят политици с малко здрав разум в главите, последствията ще са катастрофални за всички страни в Европа, включително и за нас, скъпи сънародници.

Събудете се и не мислете само за днес и само за себе си!

Може би днес сте добре и не ви пука, че Вуте е зле.

А дали и УТРЕ положението ще е същото?!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-11-13 02:11:42