Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
От Капитализъм към открита форма на Фашизъм
Чехи организират дарителска акция в подкрепа на българските доброволчески патрули!
Внимание! Ето как да познаете троловете, провокаторите и чуждите агенти!!!
Клетвата на участниците в АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 17.02.2016, Русе
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 20.02.2016, Бургас

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Внимание! 30 агенти на украинските спец.служби-провокатори се нахвърлиха върху българи, баба и момиче


Фактите до момента:
- Полицията отказва да гледа записа от видео-камерата на бензиностанцията OMV. Телефоните на нашите момчета са иззети, а с тях - и доказателства. Искат да ги съдят по бързата процедура, премахвайки всички доказателства!
- 30 агенти на украинските спец. служби-провокатори се нахвърлиха зверски върху българи - пет-шест мъже, една баба и едно момиче!
- Единият от нападателите сам си скъсва тениската, за да обвини патриотите!
- От сутринта тече масирана синхронизирана атака в социалните мрежи и новинарските сайтове.
- Преди малко са задържали още един от нашите, макар че украйнците са му счупили ръката удряйки го с желязо.

В момента нашите вървят към съда, където искат да ги съдят, а това, че е отдавна подготвена провокация, е ясно по координираната атака на националните предатели във всички техни сайтове и групи.

ВСИЧКО ТОВА Е ПОДГОТВЕНО ОТДАВНА, ЗА ДА НИ ПОПРЕЧАТ ДА ПАЗИМ ГРАНИЦИТЕ И ДА НИ ПРИНУДЯТ ДА СИ ИЗТЕГЛИМ ГРАЖДАНСКИТЕ ПАТРУЛИ ОТТАМ.

Вчера, 30.06.2016, почти всички медии в България, под диктовка като папагали тиражираха една и съща версия, по повод инцидента в Бургас. Истината обаче, още никой не е отразил и за това скоро от Воински съюз Васил Левски и БНД Шипка ще излезем с наш материал, за да може българският народ да разбере как го манипулират. Няколко факта за размисъл, тъй като в момента наши членове тръгват за Бургас за доизясняване на ситуацията.

1) Обвинения в "младежи","националисти" и т.н
Отговор: Възрастта на нашите членове бе от 25г едно слабо 45 кг момиче, възрастна жена на 66 г, мъж на 69 г и дядо на 84, и задържаните на около 40г.

Побой над бъгларски патриоти в Бургас!

2) Основните организатори на провокацията бяха украинци, но нашите задържаха само българи от двете страни. Тези, които да поемат ударите или да не разсърдят идващия явно Порошенко.

3)Проверете къде е организирано събитието на украинците и имат ли разрешение за протест?
Тяхното събитие е в Метро магазина , а ние сме на OMV бензиностанцията. Кой при кого е отишъл и защо?

4)Започването на самият конфликт някак си изчезна от записите! Кой и защо го започна?
Отговор: Украинците започнаха словесните обиди и нападки,а след пристигането на българите, от тяхна страна започна и физическото нападение. Нападнаха младото момиче и възрастните хора. Някои им извиваха ръцете, а други бяха даже съборени на земята.

Побой над бъгларски патриоти в Бургас!

5) Инцидента се случва около колите на нашите момчета! Щом те са агресорите, защо не е при колите на украинците?
Ако не са били българските мъже от Воинския съюз, да предотвратят най- лошото днес, просто щяхте да четете поредната черна статистика с убити възрастни хора или поругано момиче. Днес да се самозащитиш е много обидно за управляващите. Искат да ни притъпят инстинкта за самосъхранение, като роби.

Е господа, не всички са се предали и нямат намерение като овце да вървим с наведена глава към дръвника. Ние сме длъжни да защитим своите майки и бащи ,своите синове и дъщери.

Днес, 01.07.2016, от 7:30 по Нова ТВ в сутрешния блок, ще има пряко включване от Варна.


ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ!
Независимо от възрастта.

Е драги ми българино, ти прецени на кого да вярваш!

 

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОВА КОЙ ОРГАНИЗИРА ВЧЕРАШНИТЕ ПРОВОКАЦИИ И НАПАДЕНИЕ НАД НАШИ ЧЛЕНОВЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА В БУРГАС!

ПРОЧЕТИ, РАЗПРОСТРАНИ И УЧАСТВАЙ АКТИВНО!

АНАЛИЗ

Вчерашната предварително мащабно организирана и щедро заплатена провокация срещу трима старци единият от които инвалид, старата българка, младото момиче и четиримата мъже – членове на Воинският съюз и опълчението е организирана от ГЕРБ и една част от украинските служби, която подкрепя не президента на Украйна, а от ултра-нео-фашистките структури аналог на Степан Бандера, изградени от олигарха Коломойски и по специално "Балканска Сич"!

Информация относно това кой организира мелето в Бургас при преминаването на Нощните вълци!

Ето какво се уговарят предварително - бой, прашки, молотовки...

Вчерашното провокативно нападение срещу нашите членове е организирано от ръководството НПО на украинските националисти - Сдружение "Украинска диаспора "Балканска Сич" с Адрес: гр. Бургас, ул. Славянска, 31 ; Мобилен телефон: 0876244508 , Телефон: 056825288 , Ел.поща: moskalyof@abv.bg ; Интернет страница: http://balsich.ngobg.info ; Товариство "Українська діаспора "Балканска Січ", ідентифікаційний код 176779911, рішення по ф.с. 101/2014 Бургаського суду від 17.10.2014; Голова - Сергій Москальов, Заступник - Оксана Селестінова , Заступник - Людмила Москальова , Заступник - Галина Юсухно .

И по всяка вероятност от няколко служители на българските служби, които служат не на българският народ и държава, а на част от ръководството на ГЕРБ поддържащо активни връзки с почетният консул на Украйна в Бургас - бизнесмена Димитър Караненов.

Разгледайте и тези материали:
http://www.desant.net/show-news/26580/
http://www.chernomorie-bg.com/tyrizam/8506-dimityr-karanenov-dade-217-000-lv-za-centralniya-plaz
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013
http://chernomorie-bg.com/tyrizam/8520

Колите, които пристигат пред бензиностанцията, за да докарат тридесетината професионални наемници, които да нападнат нашите хора, след телефонното позвъняване на професионалната литовска провокаторка и троцкистка Тата Тарасова, са собственост, с надписи по купетата или собственост на членове на пара военната украинска националистическа структура "Балканска Сич".

Информация относно това кой организира мелето в Бургас при преминаването на Нощните вълци!

Всичко е предварително и мащабно подготвено. На мястото на подготвяната провокация вече ги очакват щедро платените от тях, Сорос и други чуждестранни фондации - журналисти, адвокати, фотографи, фалшиви техни „свидетели“ и частна охрана. А в социалните мрежи вече стоят готови с ръце на клавишите професионалните спамери, наети от същите хора. Подготвяната провокация е разделена на два етапа. Няколко дни преди атаката на тази банда от украинци последователи на Троцки и Бандера в социалните мрежи те организират групи, в които се обсъжда как ще нападнат рокерите с димки, балони и презервативи, пълни с червена боя или моторно масло, за да предизвикат катастрофи на изхода от Бургас, както и по целият маршрут до София /които със сигурност щяха да доведат до жертви сред бургаските граждани и шофьори/ , и след като магистралата потъне в дим щели да се втурнат в ръкопашен бой с рокерите.

Информация относно това кой организира мелето в Бургас при преминаването на Нощните вълци!

Тата Тарасова организира за заблуда на българските власти и фалшив протест пред магазина на Метро широко прокламиран в социалните мрежи с искане да бъдат масово подкрепени от българските граждани. На призива им, както винаги, щом става въпрос за нещо антибългарско, се отзовават и професионалните провокатори на Платена Мрежа и свързаните с Отворено общество и БХК структури, участващи активно в геи паради по улиците на българската столица.

Част втора – в деня на провокацията малка група от членове и симпатизанти на Войнски съюз и БНО Шипка пият спокойно кафе на бензиностанцията на ОМВ на изхода от Бургас за София. Те очакват премиването на байкерите за да си направят снимки с тях. Забелязвайки ги от другата страна на булеварда при тях веднага пристига червенокосата Тата Тарасова и ги разпитва какво правят там и какви са. Нашите членове най-добронамерено и спокойно й обясняват, без да подозират каква сатанинска постановка им се подготвя. След като получава нужната информация професионалната провокаторка и троцкистка Тата звъни по телефона и подава сигнал на очакващите от другата страна на булеварда наемници. Веднага на бензиностанцията се стоварва групата от наемници като една от колите се вклинява в групата на мирно очакващите байкерите ни членове, като едва не премазва един от нашите старци, който е с бастун и не успява бързо да се отдръпне. След това мъжете изскачат от колите и по подаден сигнал от Тата Тарасова и възрастен украински поклонник на Степан Бандера с брада с викове към двете жени в групата /едната от които на 69 години/ „Платени путински проститутки“ и се нахвърля върху тях, и започва да ги души и ги бие. Двама украинци се нахвърлят върху другия наш възрастен член, опитвайки се да му отнемат и разкъсат българското знаме. Чекистите бандеровци от СИЧ разчитат че по този начин ще успеят да провокират четиримата наши по млади членове да ги защитят, за да може да ги пребият и докато тече скандала в суматохата да нападнат и руските байкери предизвиквайки масова катастрофа. А при пристигането на полицията, която те предварително са се приготвили да извикат в края на провокацията си, ТЕ да се обявят за жертви. И така да предизвикат скандал, който да се отрази негативно както върху посещението на президента Порошенко, така и на отношенията на България с Русия, и върху Воинският съюз, и Опълчението. Многоходова и професионално организирана манипулативна спец. операция, подготвена от чуждестранни специалисти, която обаче претърпя пълен провал.

Видео от фейсбук-страницата на организираното от тях - вижте броят на
снимащите с професионална техника - всичко е добре организирано...

Защото допускат една единствена грешка освен че нападат жените - хвърлят се да отнемат и разкъсат българското знаме, държано от един от нашите членове на 67 години. Като възрастен българин помнещ своята клетва и воински дълг той се отскубва от техните лапи и извиквайки „Българско знаме никога не е попадала във вражески плен“, заедно с останалите опълченци се хвърлят в бой за защита честта на знамето и родината. И макар, че силите са неравни - осем срещу 34 професионални украински наемници и няколкото подкрепящи ги соросоиди - нашите членове успяват да отблъснат нападението и да отвърнат достойно на двамата нашенски платени агент-провокатори, които са се опитали да отнемат и /сигурно по поръчение на анти българските НПО-та, финансирани от чужбина/ да поругаят българския трибагреник!

Информация относно това кой организира мелето в Бургас при преминаването на Нощните вълци!

 Провокаторите-нападатели не само са отблъснати -а както се вижда в някои записи - и принудени да бягат към джиповет, които са спрели по встрани, за да може част от тях да се скрие поради пристигането на полицията. Именно поради съпротивата на членовете на Воинският съюз и опълчението професионалните наемници не успяват нито да набият нашите, нито да ни представят като беззъби вълци, нито да организират и подготвеното си нападение върху руските байкери.

Информация относно това кой организира мелето в Бургас при преминаването на Нощните вълци!

Част трета - в това време всички добре платени от чужбина и тази троцкистка банда бандеровци - нашенски журналисти, още след началото на провокацията, по подаден от Тата сигнал, вече са пуснали предварително написаните си статии – разбира се с коренно противоположно съдържание и изпъстрени с хиляди лъжи като например, че протестиращите украинци уж били нападнати и удряни с електро-шокови палки /каквито обаче не се забелязват на нито един от записите, които наетите именно от тях фотографи са правили/. Но за сметка на това присъстващите на бензиностанцията бургаски граждани и случайни свидетели виждат как, когато се чува, че идват полицейските автомобили, нападателите сами си разкъсват тениските и си говорят каква версия ще поддържат. И това обърква плана на предварително подготвените техни фалшиви свидетели да ни обвинят, че ние, а не те, сме ги нападнали.

После всичко вече е ясно. Писъците на разни лъже реформатори и казионни патриоти и агенти на Сорос, че сме паравоенно формирование, което трябва незабавно да се закрие, проглушиха всички български СМИ и ТВ екрани. В хора им се включиха дори някои успешно заблудени почтени журналисти и личности. А земеделчето и министърче на отбраната, грижещо се повече за интимните си нужди и джоба си, светкавично се изказа във феиса – разбира се пак НЕПОДГОТВЕНО. Видиш ли, не само сме били паравоенно формирование, а и въоръжени - какво да го правиш бедното след като освен от моркови и домати, то няма понятие нито от оръжие нито от армия. И поради това не може да отличи истинското оръжие от репликите, които се използват по време на нашите тактически учения по охрана и отбрана на южната граница. Но какво да го правиш след като е назначено там не да възроди българската армия, а да унищожи и съсипе жалките останки от нея . Като попътно и набързо продаде военните ни летища и всичко, до което може да се докопа.. Разбира се на по-„доверени“ хора и на по тънки цени. А после направо да ни предаде без всякаква съпротива на чуждите окупационни войски или Турция.

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ВСИЧКИ АГЕНТИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ И СЛУЖБИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, В УЖ БЪЛГАРСКИТЕ СМИ И В ПАРЛАМЕНТА ЗАБРАВЯТ Е, ЧЕ НИЕ ЗАПИСВАМЕ И ДОКУМЕНТИРАМЕ ВСЯКА ЕДНА ФАЛШИВА ДУМА, РЕПЛИКА И ПИСАНИЕ И РАЗБИРА СЕ ВСЯКО ЕДНО ПРЕСТЪПНО И ВРЕДНО ЗА НАРОДА НИ ТЯХНО ДЕЯНИЕ!

И ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВАРЯТ И ТО ПЕРСОНАЛНО ЗА ВСИЧКО КОЕТО ТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ И ТО ПРЕД СЪДА НА НАРОДА ИЛИ ВОЕННИТЕ ТРИБУНАЛИ.

Бих посъветвал всички глашатаи на чуждите интереси в България и храненици на чуждите служби, зад граничните фондове, грантове и фондации да си посипят главите с пепел и да се разкаят открито или поне да се снишат и покрият! Светът в които вече живее господа либерасти и реститутки вече не е същият. Променя се пред очите ви, но вие явно не го забелязвате улисани в поредните си далавери и кражби. Ние имаме вече твърда международна европейска подкрепа от няколко известни на всички граждански, политически и международни организации и движения в Германия, Испания, Италия, Гърция, Австрия, Холандия, Франция, Англия, Чехия, Словакия и Унгария. Ние сме тези които разработиха и реализират съвместно с тях - Меморандума за възраждането на Националните държави и освобождението им, от финансовите окови на разни паразитиращи на гърба на народите криминални финансови структури ограбващи нашите национални богатства, свобода и природни ресурси. Ние сме тези които разработиха и реализират и Международните мерки за неутрализиране на ордите от нелегални мигранти и бойци на ИДИЛ незаконно проникващи през общо европейските граници. За да не им позволим да сринат цялата европейска финансова и социална система и да поставят европейските право охранителни органи на колене.

Финансираме се от собствените си джобове и отделяйки от залъка хляб на децата си. Пробуждаме и обединяваме народа си и го защитаваме и закриляме. Охраняваме отбраняваме и защитаваме българските граници , своят народ и държава. Ако искате можете да продължите с лъжите си за това, че уж сме финансирани от ЦРУ и Мосад или от ФСБ или, че сме някакви пара военни организации и да се опитате да ни закриете. Нямаме нищо против. Защото именно това ще бъде краят Ви.

 

 


Ето и информация от медиите:

1. "Целият инцидент е заснет от видеокамерите на бензиностанция ОМВ, а всички участници в мелето бяха привикани на разпит в Пето РУП Бургас." (http://www.blitz.bg/news/article/424484)

2. „Лъжат! Дойдохме тук да си пием кафето и не ние, а те ни нападнаха, накрая сами си разкъсаха фланелките, за да се изкарат жертви“, отговориха им мъжете от войския съюз „Васил Левски“, които обявиха противниковата група за "провокатори финансирани от Сорос". (http://www.blitz.bg/news/article/424484)

3. "В крайна сметка полицаите претърсиха един от представителите на тяхната организация за електрошок, но такъв не беше открит, поне на място." (http://www.burgasinfo.com/news/view/5/58167)


Ето фейсбук-страницата на предварително планираното събитие:
https://www.facebook.com/events/742264269248232/

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!

Друга фейсбук-група, в която подгатвят "събития" за 01.07.2016, този път в София!
https://www.facebook.com/kontraprop/

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!

Внимание! Готвят акция в София!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-07-03 05:07:17