Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Wikileaks: ГЕРБ тактически лъжат обществото с мораториума за ГМО
Украинският сценарий е в ход вече и в Македония - да се готвят следващите
Опасността за България се увеличава! Опомни се!
Низамов, къде отиде камиона, който е предназначен за Воинския съюз? Кой го открадна и присвои???
До всички членове на Воински съюз "Васил Левски"!
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 17.02.2016, Русе

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Вижте какво престъпление срещу България извърши евродепутатът Илхан Кючюк!


"Въпреки това доброволни гранични патрули, организирани и ръководени от паравоенни организации, като БНО Шипка и подобни ксенофобски националистически групи, продължават да упражняват дейност и незаконно да задържат мигранти на българо-турската граница, която де факто е външна граница на ЕС. Тези групи организират незаконни и нехуманни „преследвания на хора“ и масово нарушават правата на човека на незаконно задържаните от тях мигранти.

Какви действия ще предприеме Комисията, за да спре паравоенните патрули да упражняват дейност на външната граница на ЕС: българо-турската граница?

Какви действия ще предприеме, за да гарантира, че Европейската агенция за гранична и брегова охрана прилага стандартите на ЕС в областта на управлението на границите на българо-турската граница?

Какви действия ще предприеме, за да защити правата на мигрантите, които са незаконно задържани от паравоенни организации?"

~ Илхан Кючюк (евродепутат, издигнат от ДПС), въпрос с искане за писмен отговор до Комисията на Европарламента

Вижте какво подгатвя евродепутата Илхан Кючюк

НИЕ НЕ ЗАДЪРЖАМЕ, А ПОСРЕЩАМЕ НЕЗАКОННО НАХЛУЛИТЕ, ОБЯСНЯВАМЕ ИМ, ЧЕ, АКО НЕ СЕ ВЪРНАТ ВЕДНАГА ДОБРОВОЛНО В ТУРЦИЯ, ЩЕ ОТИДАТ В ЗАТВОРА, И ГИ ИЗПРАЩАМЕ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ОБРАТНО ! НЕЛЕГАЛНИТЕ ИМИГРАНТИ И ПОТЕНЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ НА ИДИЛ, КОИТО ЕЖЕДНЕВНО И НЕЗАКОННО (!) НАХЛУВАТ В СУВЕРЕННАТА НИ РОДИНА ТАЙНО ОКУПИРАТ СТРАНАТА НИ И СКОРО ЩЕ ПРЕВЪРНАТ НАРОДА НИ В РОБИ.

ВСЕКИ, КОЙТО ПОДКРЕПЯ И ЗАЩИТАВА НЕЗАКОННО НАХЛУВАЩИТЕ В СТРАНАТА НИ ТЕРОРИСТИ, БОЙЦИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИЗИРАНИ МИГРАНТИ, ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. И ПОРАДИ ТОВА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ПОНЕСЕ ПЪЛНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ДЪРЖАВНАТА СИ ИЗМЯНА, КРИМИНАЛНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА НЕЛЕГАЛНИЯТ ТРАФИК НА ХОРА, ОРЪЖИЕ И НАРКОТИЦИ ПРЕЗ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА! КАКТО И ЗА ПОДКРЕПА НА ТЕРОРИЗМА, ЗАЩОТО НАХЛУВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ АФГАНИСТАНЦИ, НА КОИТО САЩ СА ОБЯВИЛИ ВОЙНА ЗАРАДИ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ НА 11 НОЕМВРИ, СЕ СЧИТАТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАКОНИ ЗА ТЕРОРИСТИ.

Наскоро прикрития агент на ДОСТ от турските спец-служби Илхан Кючюк, който е издигнат още докато е бил в младежката организация на ДПС за евродепутат, се оплаква официално в Еврокомисията срещу нашите две родолюбиви организации и официално се жалва от нас, че според информация, която той получавал от Турция, ние денонощно сме връщали със сила незаконно нахлуващите в България орди от радикални ислямисти.

Не стига това, че ни оплюва с лъжи и недоказаните клеветнически твърдения, както правят ежедневно и други подобни слуги на чуждите служби, трафиканти и самозванци, а и на 4-ти април отправя официално запитване до Европейската Комисия какви мерки щели да вземат срещу нас??? Защото сме патрулирали непрекъснато на южната граница и сме били задържали и връщали обратно в Турция всички незаконно навлизащи в нашата скъпа Родина орди от чужденци. Така сме им нарушавали правата. Според Кючюк именно заради НАС БЪЛГАРИЯ вече не била спокойна дестинация за добрите според него, радикални ислямисти и бойците на Ислямска държава.

Вижте какво подгатвя евродепутата Илхан Кючюк

Но ние решихме, че ще оставим народа ни сам да реши дали сме му нужни и дали иска и ни подкрепя да продължим заедно да браним южната граница и нашата скъпа Родина. Защото това е право не на Европейската комисия и на някакви си там бюрократи, които живеят на гърба на българският народ и нашите финансови вноски в съюза. Не е работа и на продажните управници и алчните партийни елити, а само и единствено на СУВЕРЕНА – т. е. На НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. Ако СУВЕРЕНА реши, че сме му нужни и ни възлага тази задача и ни подкрепя- няма да се спрем пред нищо за да защитим българските граждани и ДЪРЖАВА, без разлика от техният пол, етнос , религия и партийни различия.

Именно заради такива предатели народът и държавата ни са в днешното трагично състояние. Заради такива чужди агенти и продажните ни управници съсипаха армията и оставиха народа ни беззащитен - пред ордите от нелегално нахлуващи орди от радикални мигранти! Независимо от това, че те искат първо да унищожат не нас, а българските почтени мюсюлмани, (защото според тях те предали вярата),а за да ни принудели да спрем да си браним Родината.

Според Илхан Кючюк трябвало Европа да изпрати тук още служители на бившата Фронтекс които уж да „помагат за опазването на границата“ а всъщност да не пречели да я отбраняваме. Нашата практика обаче показва друго. Изпратената колекторска фирма „Фронтекс”, вместо да спира и връща обратно незаконно нахлуващите, пречи те да бъдат връщани обратно, и иска веднага да бъдат регистрирани в центровете за настаняване за да останат завинаги. Ние водени от своят опит и няколко годишната практика не желаем подобна „ПОМОЩ“ Защото това помага само на престъпно нахлулите по бързо да ни окупират без съпротива страната ни. Няколко пъти предложихме официално на „Гранична полиция” и МВР да не си пречим а да координираме своите действия за да защитим по ефикасно българската държавата. Но вместо координирани действия Директора им както сами сте прочели в писмото му, което публикувахме още преди месец ни обвинява, че непрекъснато сме действали в граничната зона и сме връщали незаконно нахлулите, обратно със сила и в Турция. С което уж сме нарушавали правата и свободата им, независимо че те са доказани престъпници! И ни заплашва „че ако продължим да браним южната граница, а не се приберем по домовете си, ни очакват непрестанни беди арести, а дори и затвори. Уважаеми сънародници!

Вижте какво подгатвя евродепутата Илхан Кючюк

Предупреждаваме ви, че ако днес не се събудите за да потърсите правата си и заедно да излезем за да защитим Родината /или поне да ни помагате с каквото е по вашите сили/ Родината ни е вече обречена! Защото скоро се очаква нахлуване на огромни орди от незаконни мигранти и радикални ислямисти а не както сега по няколко стотин човека на сектор. НАПРАВЕТЕ ГО СЕГА ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО КЪСНО ЗА ВСИЧКО!

Защото вече ще сте окупирани и чужди роби безправни. Тези дни се честваха 141 години от Баташкото клане! Дано то никога повече да не се повтори. Ние все още сме тук за да ви пазим съня, родината, живота и децата! . Все още наблюдаваме как всички ние биваме ежедневно предавани именно от родните политици продаващи българският народ и Отечество. Виждаме как те се стараят още по бързо да унищожат нас и децата ни защото вече се плашат от гнева на народа.

По наша информация дори и техните задгранични кукловоди и партньори вече също са вдигнали ръце от тази банда корумпирани типове която разграби и съсипа държавата! Защото това ще рефлектира негативно и върху техните политици. А и напрежението сред народа все повече расте и се нагнетява и скоро ще избухне. Според информацията от нашите симпатизанти в чужбина повечето политици вече изнасят бизнеса, парите и семействата си в други държави или отчаяно търсят закрила от Запада. Но и те вече им я отказват /макар все още да ги използват/ и ни информираха, че ги изоставят. Защото не искат заради една банда от алчни престъпници да влошат своите отношения и с нашия народ и държава. Все още имате време да се опомните и разкаете, господа временно управляващи. И да ни оставите спокойно поне ние да си спасим държавата и народа. И без това не само, че пречите а и не ни помагате с нищо. Явно се опитвате да забравите че сте само безправни слуги на народа които ви плаща заплатите. Историята има безброй примери какво се случва със самозабравилите се диктатори и тирани, А истината е само една – Когато народа избухне и се изправи пред тираните то последната дума винаги е негово право.

Уважаеми сънародници, Пробудете се и се изправете достойно и гордо! Присъединете се към нас защото така има кой да ви защитава.

Воински съюз „Васил Левски” - Българско Народно Опълчение „Шипка”
ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ!

Контакти за записване: 0889595222 / 0882000977
www.bnoshipka.org

Официална страница на Илхан Кючюк на сайта на Европарламента: www.europarl.europa.eu

Линк към оплакванията му в Брюксел:
- на български: www.europarl.europa.eu
- на английски език: www.europarl.europa.eu


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2017-05-18 10:05:50