Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Отново! Мигранти помляха с ножове и камъни българин в
Нова резолюция на Европейския парламент превръща България в...
Нахалство! Поредните провокации спрямо Воински съюз "Васил Левски" и Народното Опълчение!
Низамов, кой открадна и кашона с камуфлажи от Дрезден?!!
Указания за действията на подразделенията на Воински Съюз "Васил Левски"
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 17.02.2016, Русе

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайНовини

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Кой танцуваше хоро при унищожаване на ракетите ни край Змейово, старозагорско?


Отговорете си на въпроса: QUO BENE? (Кой има полза?)

 • Кой през октомври 1989 организира патакламата пред "Кристал"? Отговор: посолството на САЩ! (Източник)
 • Кой в началото на 90-те казваше: "Дошъл съм да се боря за правата на вашите малцинства"? Уилям Дейл Монтгомъри (1993-1996), посланик на САЩ.
 • Кой инсталира в началото и в средата на 90-те години във всеки един областен град по един т.н. "икономически консултант", а всъщност офицер от ЦРУ, към кмета на всеки областен център? Посолството на САЩ.
 • Кой танцуваше хоро при унищожаване на ракетите ни край Змейово, старозагорско? Джеймс Пардю, тогава посланик на САЩ. (Източник)
 • Какви чуждестранни (противоконституционно) военни бази имаме в България? Американски, на САЩ, не на Русия, и даже не на НАТО.
 • Кой плаща наем или аренда за ползването им на българска територия? Никой! нещо повече - българското законодателство не важи на тези територии, които са българска теоритория, но под американско командване.
 • За чии интереси, и в чия полза се бият "нашите" войници зад граница (пак противоконституционно)? Бият се в Афганистан с местните туземци за това, което САЩ продава и консумира (дрога), а в Ирак - за това, което янките наливат в баковете на автомобилите си. Те са бенефициента от съучастническат агресия на "нашите" войничета. (Източник)
 • Кой плаща за това? Българският данъкоплатец.
 • Кой лобираше и настояваше за унищожението на армията ни? Питайте всеки един военен министър от началото на 1990 досега. Подсказвам не е нито Русия, нито руснаци.
 • Кой лобираше за ненадеждните, не тестирани, и отхвърлени поне в 4 страни като ненадеждни реактори Уестингхауз? САЩ посолството, и лично Джеймс Уорлик. (Източник)
 • Кой подкрепяше смяната на законния главен мюфтия на България Недим Генджев с талибана, но за сметка на това приятел на Турция, и Ердоган Мустафа Хаджи? Посланикът на САЩ.
 • Кой натресе на България антибългарски, античовешки, извратеняшки, и паразитни НПО като например (анти)Български хелзинкски комитет? САЩ посолството, и САЩ емисари. (Източник)
 • Кой изразяваше публично "подкрепа" и "препоръки": кога и как да си изберем за премиер, или по протестите? САЩ посланици, и служители на мисията.
 • Ние имаме ли визи за САЩ? А САЩ вадят ли си български визи, за да дойдат в България? Това равнопоставност ли е, или отношение на метрополия към колония?
 • Кой настояваше, и даже написаха писмо (скараха ни се!) на Парламента за разрешаване на продаването на българската земя на чужденци? Американският, израелският, и турският посланик! (Източник)
 • Кой застави България да подари на Грузия въоръжение повече, отколкото остана за нас, непосредствено преди нападението на Цхинвали, през 2008 година? (Източник)
 • Кой подкрепи явно, без да се стеснява, Ръкоблудните ранобудни студенти приокупацията на Софийския университет, която трябваше да върне на власт ГЕРБ, с американската марионетка Бойко Методиев Борисов? Джеймс Пардю. (Източник)
 • Кой застави българският министър председател Пламен Орешарски буквално след един разговор на живо да бъде забранен Южен поток през България? Американският сенатор Джон Маккейн, заедно с още двама сенатори. (Източник
 • Кой забрани на България да учавства в Южен поток, и да прави бизнес с Русия? Марси Рийс, посланик на САЩ в България. Направи го в специално обръщение, официално, от името на американското посолство, и на държавата САЩ. На божествения английски, от метрополията: виж ; На туземния български, да се сещат колонизираните аборигени, да няма после "ама не разбрах": виж
 • Кой от поста си на външен министър (това е държавния секретар в САЩ)нарежда (представен с термина "Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с държавния секретар на САЩ") на премиер-министъра на България (техен назначенец, но тури му пепел)? Джон Кери, разбира се! (Документ)
 • ЦРУ: Натиснахме България за руските полети (Документ)
 • Чия армия е НАТО? Чия армия става българската "армия", щом "сме" в НАТО? Съдете сами: ето ви фактите: намерете един главнокомандващ на НАТО за ЕВРОПА, който НЕ Е АМЕРИКАНЕЦ! (Източник

Върховни главнокомандващи на НАТО за Европа (SACEUR)

1. General of the Army Dwight D. Eisenhower U.S. Army 

2. General Matthew Ridgway U.S. Army 

3. General Alfred Gruenther U.S. Army

4. General Lauris Norstad U.S. Air Force 

5. General Lyman Lemnitzer U.S. Army

6. General Andrew Goodpaster U.S. Army

7. General Alexander M. Haig, Jr. U.S. Army

8. General Bernard W. Rogers U.S. Army

9. General John Galvin U.S. Army

10. General John Shalikashvili U.S. Army

11. General George Joulwan U.S. Army

12. General Wesley Clark U.S. Army

13. General Joseph Ralston U.S. Air Force 

14. General James L. Jones U.S. Marine Corps 

15. General Bantz J. Craddock U.S. Army

16. Admiral James G. Stavridis U.S. Navy 

17. General Philip M. Breedlove U.S. Air Force 

 

Колко не-американци  виждате, които са ВЪРХОВНИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ на Евро-НАТО?

Правилно... Изводите си ги правете сами.

 

Източник: https://www.facebook.com/notes/675292179175278/


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-11-30 04:11:11