Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Да ги защитим! Обвиняват полицаите, които с риск за живота си защитиха населението на Харманли!!!
Бездетните лидери и Европа?
ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА РАБОТЕЩА ЗА МОНОПОЛИТЕ
Уважаеми сънародници, съратници, приятели и колеги!
Воински съюз "Васил Левски" информира "Гранична полиция" за готовност за съвместна защита на границата!
Воински съюз "Васил Левски" получи подкрепата и на всички индиански племена в Латинска Америка!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Българска Народна Армия

 ВЪЗРАЖДАНЕ НА
БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ

БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИЯ

Възраждане на Българската Народна Армия

В момента живеем в един тотално променен от агресивните стремежи на кукловодите на Новият Световен ред свят. Свят на подпалените от тях кървави граждански войни и локални военни конфликти. Свят в които под прикритието на думи като свобода и демокрация се опитват да скрият извършваните от тях страшни престъпления срещу човечеството. Да прикрият и финансовите си машинации довели народа на САЩ и стотици други държави до тотален банкрут. Сега както и по времето на предишните депресии ТЕ ще се опитат да запалят и поредната Световна Война. Ще я подпалят за да прехвърлят бремето на своите престъпления и дълговете на своите банки върху гърба на народите от Източна Европа и Евразия. Така както направиха по време на Първата и Втората Световни войни. Този път освен Поредната Световна война която да им помогне да поробят целият свят те ще я използват за да изтребят по голямата част от народите изпълнявайки плана си за редуциране на човечеството до пропагандираните от тях 500 милиона и да заграбят техните територии, земя и ресурси. И ще се опитат да го направят с помощта на назначаваните и управляваните от тях престъпни правителства, президенти, премиер министри и армиите и специалните служби, които ръководят. Гражданите на тези страни са лишени от алтернатива и имат само един избор – да лишат тези престъпници и банкери от власт и ги изпратят в затвора или послушно да изпълнят заповедите им като нападнат и унищожат другите народи. А ако откажат да го направят да ги изпратят в предварително подготвените за целта само в САЩ- 840 концлагера.


НАТО като доминиран от САЩ военно агресивен блок служещ на световната еврейско масонска олигария и господарите на Новият Световен Ред няма да ни помогне да се спасим ако бъдем нападнати! Така както не помогна и на Гърция да се спаси при войната и с Турция в Кипър. Напротив! В момента под ръководството на нескриващият своето агресивно желание да доразпали войната в Украйна та да пламне цяла Европа и виден масон и член на Билдебергският клуб - Андерс Фог Расмусен - НАТО е основният дестабилизаращ фактор за сигурността на всички народи в Европа. А да не забравяме че именно турската армия е основната военна сила на блока заедно с армията на САЩ. Поради това всяка днешна нашенска политическа мърша която високопарно ви проповядва че НИЕ трябва да сме верни слуги на НАТО и готови за война със Русия всъщност се старае да ни скара с единствените ни реални съюзници при предстояща турска агресия и ни превърне в лесни жертви. И така да гарантира успеха на бъдещата турска окупация на Южна България и унищожение на страната. Нашите родни партийни елити са просто една продажна сган от банда дебили отдавна продали своята съвест, чест и родина за тридесетте сребърника на ЮДА. Те мислят само за своите и на обкръжението си интереси и дълбоки джобове. И именно поради тяхното сатанинско предателство вече толкова години България се управлява от ДПС и агенти на чужди държави /Израел, Турция, Путин, Англия, САЩ/ и спец служби, но не и от истински българи. Достатъчто е да се провери родословието на всички президенти и министри управлявали незаконно страната през последните 25 години за да се убедим сами че почти никой от тях няма истинска българска кръв и корени.

Целият свят днес е изправен пред избора война и вечното робство на банда еврейски банкери или освобождение и разцвет на националните държави. А както са казали още древните мъдреци – „Ако искаш мир, бъди готов за война“. За да оцелеем и си спасим народа при всяка бъдеща военна агресия, ние трябва не само бързо да си освободим и възродим страната и осигурим надеждни съюзници, но и да сформираме ускорено и възродим бойната мощ на НАШАТА АРМИЯ.

За тази цел ще са ни нужни усилията, интелекта и творческите възможности на цялата българска нация.  Ще се наложи да действаме в условия при които почти всички ръководни кадри в държавната администрация са отдавна вербувани и служат на чужди спецслужби а икономиката, финансите, промишлеността и всички структури на системата за Национално сигурност на страната са тотално унищожени. Или предоставени от продажните ни политици под контрола на чуждестранни корпорации, държави и банкери. Условияпри които в управлението и политическите структури на страната вече 25 години властва Петата Колона от агенти на чужди държави и наши противници. Стигна се до такова позорно падение, че дори българските генерали вместо да милеят за своят народ и се посветят на освобождението на Отечеството- масово влизат в листите на продажните партийни елити и дори на партии създадени с помощта на чужди разузнавателни централи. Българският народ е използван само за евтино пушечно месо и безплатен техен вечен слуга за сметка на когото те си пълнят джобовете, а малцинствата са въздигнати в ранг на Величия. Време е да си сменим ролите и върнем обратно властта и ресурсите на народа а виновниците за това страшно по своите мащаби предателство и Национално катастрофа да изправим пред съда и изпратим в затвора.

А после ускорено да си прочистим и възродим цялата държава и изградим отново Българската Народна армия. Армия от съвършенно нов тип - притежаваща уникални бойни възможности за воденето на съвременна тотална война и за неутрализирането на всички /външни и вътрешни/ заплахи срещу сигурноста, територията и суверенитета на страната. Дори когато заплахите срещу народа ни произлизат не само от страна на чужди държави и техните местни агенти а и от различни по вид глобални организации, терористични мрежи и частни армии от радикални ислямски главорези.

Политиците ни са отявлени престъпници и алчни за власт и пари дебилни, и психически обременени субекти. Поради това никой от тях дори не си прави труда да анализира новите глобални заплахи за сигурността на страната, свободата и бъдещето на Българската нация. И никога няма да го направят защото отдавна са вербувани  и служат на чужди държави, тайни общества и спец служби. А и защо да го правят когато задачата които получават от тайните си кукловоди е само една – ГРАБИ И  РАЗПРОДАВАЙ, РУШИ И УНИЩОЖАВАЙ! Продажната и алчна политическа сган няма да направи нищо за да спаси вас и вашите семейства. Единственото което ще направят тези подли партийни хиени и мърши е след като окончателно доограбят и съсипят България да избягат при своите тайни банкови сметки и семейства в чужбина. А редовите им партийни членове и българските граждани ще останат захвърлени тук, за да им плащат огромните сметките и изпият до дъно горчивата каша която именно ТЕ, ни забъркаха!

Остава пак - НИЕ – обикновените и най вече безпартийни български граждани, сами да свършим всичко което е нужно за да си освободим и спасим РОДИНАТА, семействата и децата.

И за да го направим успешно е нужно изключително бързо и без разлика в пол, вяра, образование и партийни симпатии да се обединим в местни щабове и комитети и във фаталният за враговете ни ден - да се вдигнем обединени като един! И като могъща и помитаща всичко по пътя си човешка лавина да ги изметем завинаги за да си освободим страната. И заедно да възродим своето Велико Отечество и изградим нашата истинска Българска Народна армия.

Сили за авио-космическа отбрана

В новата българска народна армия ще бъдат формирани сили за авио-космическа отбрана на Българското въздушно пространство и стратегическите наземни обекти. За целта ще бъдат привлечени някои от най-добрите наши и независими чужди специалисти. Същите са в готовност да разработят и ни помогнат за изграждането на мощна независима коплексна система осигуряваща въздушно космическата защита на нашето Отечество и свещената българска земя. Системата ще включва системи за спътниково разузнаване, сателитни комуникации и електромагнитно противодействие на въздушни атаки, свръх съвременни мобилни ракетни комплекси, безпилотни, изтребителни и бомбардировъчни ескадрили.

С помощта на някои от независимите космически държави, ще изведем в орбита няколко собствени разузнавателни и комуникационни спътника и ще стартираме българска система за глобално позициониране, за да не сме зависими от съществуващите в момента чуждестранни такива. За целта българските учени са в говност да прояват някои от своите уникални качества, творческо мислене и нестандартен подход към задачите, като използват и отдавна изобретени, но укривани технологии, разработени както от тях, така и от Тесла и други уникални непризнавани учени и гении в света.

Анти-диверсионни и снайперски подразделения

В бъдещата възродена от нас БНА, с отчитането на съвремените начини за водене на нетрадиционни бойни действия и локални военни конфликти, ще бъдат създадени и специални антидиверсионни и снайперски подразделения, които ще отговарят за неутрализиране на чужди диверсионни групи и ръководните командни кадри на всеки, позволил си да стъпи с враждебни помисли на българска земя. Същите ще бъдат оборудвани с най-високо технологични образци от нужната, както и от разработените такива от българските учени, изобретатели, конструктори, военни заводи и възродената БАН.

Сили за специални операции

Към Генералният щаб на БНА ще бъде създаден специален командно-оперативен щаб за управление на формираните само от доброволци бъдещи Сили за специални операции. Силите за специални операции ще включват 3 алпийски (високо планински), 2 морски и 4 десантно щурмови бригади със специално предназначение. Отделните подразделения на Алпийските бригади ще бъдат базирани преимуществено в Южна България в планинските региони на Рило-Родопския и Странджанско-Сакарския планински масив  - Смолян, Самоков, Чепеларе, Велинград, Белите брези, Предела, а също така и край Елхово и Малко Търново. Техните логистични бази и центрове за подготовка могат да бъдат базирани в районите на Троян, Трявна, Тетевен,  Габрово и Елена.

Алпийските бригади ще бъдат комплектовани предимно от български младежи и девойки, израстнали в малките планински селца и градчета като  Троян, Тетевен, Трявна, Твърдица, Габрово, Елена, Стрелча, Панагюрище, Карлово, Калофер, Сливен, Велинград, Рила, Самоков, Чепеларе, Батак, Пещера, Доспат, Перущица и селата около тях, с изключително добра спортно физическа подготовка като алпинисти, планински водачи и спасители, скиори, делтапланеристи, пещерняци, снайперисти, мотористи. Същите ще бъдат екипирани с най-съвременните световни образци военна техника и алпийско оборудване, както и със специално разработени за техните нужди от българските учени и изобретатели екипировка, униформи, оръжие, амуниции, средства за високопроходим транспорт, снегоходи и друго специално оборудване.

Трите бригади ще изпълняват ролята на алпийски диверсионни подразделения, чиято основна задача е провеждане на разузнавателни и диверсионни операции при тежки високопланински условия, блокиране на всички планински проходи и пътища при евентуална враждебна агресия, унищожаване на вражеския команден състав и техника, устройване на саботажи и диверсии в планинските региони на противника, неутрализиране на всякакви планински настъпателни операции на българска територия! Отделни подразделения на трите бригади ще се занимават с формиране и подготовка на партизански отряди на евентуално окупирана от врага територия, диверсионни операции и антипартизански действия в полосите за контра настъпление на българската армия.  На лявото рамо на униформите на униформите на трите алпийски бригади ще има отличителен знак, състоящ се от главата на вълк на фона на земното кълбо, пресечено от две полукръстосани мълнии, а на дясното - избродиран или гравиран върху метална плочка стилизиран еделвайс.

Двете бригади военноморски спецназ ще бъдат базирани предимно в районите на Варна и Царево, а подразделенията им за логистична подкрепа, предимно по южното крайбрежие на Черно море и нос Емине.

Бригадите ще бъдат комлектовани само от младежи (мъже и жени) с изключително добра психо-физиологическа и плувна подготовка и след преминаване на ускорен курс по минно-подривно дело, парашутна и водолазна подготовка, бърза и презицна стрелба с всички видове стрелково оръжие, работа с всички съвременни средства за комуникации и радиоелектронно разузнаване, управление на всякакъв вид морски военно-транспортни, амфибийни и други специални средства за подход към районите за бойно използване и десантиране.

Двете бригади ще изпълняват ролята на морски диверсионни подразделения, чиято основна задача е провеждане на разузнаване в акваторията, пристанищата и военно-морските бази на вероятния противник и всички негови съюзници, устройване на саботажи и диверсионни операции в пристанищата на противника, унищожаване на основните единици на неговите ВМС, на цялата му пристанищна инфраструктура, военни складове и ремонтни заводи. Бригадите ще оперират както на територията на агресора, така и в районите за възможно дебаркиране на вражеските военно-морски сили по нашето крайбрежие.

Същите ще бъдат екипирани с най-съвременни образци военна техника, морско и спасително оборудване, произвеждано в света, както и със специално разработени за техните нужди от българските учени и изобретатели екипировка, униформи, водолазни костюми, дълбоководни мини, свързочна и кодираща техника, средства за радиоелектронно разузнаване, оръжие, амуниции и друго специално оборудване.

На лявото рамо на униформите на двете бригади морски спецназ ще има отличителен знак, състоящ се от морски орел държащ в ноктите си земното кълбо, пресечено от две полукръстосани мълнии на син фон, а на дясното рамо, избродиран или гравиран върху метална плочка стилизиран морски скат.  Четирите десантно щурмови бригади ще бъдат разположени предимно в Южна България по една в Пловдив, Ямбол и Благоевргад, а последната между Велико Търново и Горна Оряховица в близост до летището. Вертолетните и логистични подразделения на тези четири бригади ще бъдат разположени около бившите и ускорено комплексно рехабилитирани от нас военни летища и бази, а специалните самолети, осигуряващи транспортирането им до регионите за десантиране в специално обособени за това отделни територии на действащи и в момента граждански и военни летища или в специално построени за целта подземни такива. Бригадите ще бъдат окомлектовани само от младежи с изключително добра психо-физическа, езикова и парашутна подготовка и след преминаване на ускорен курс по минно-подривно дело, парашутна и алпийска подготовка, бърза и прецизна стрелба с всички видове стрелково оръжие, работа с всички съвременни средства за комуникации и радиоелектронно разузнаване, чуждо езиково и религиозно обучение, управление на всякакъв вид военно транспортни и специални средства, умения за провеждане на разузнавателно диверсионни операции, насочени към унищожаване на висшето военно политическо ръководство на всеки вероятен противник, на неговите щабове, центрове за управление и комуникации, летища, пътища, мостове, средства за тактическо ядрено нападение. Специалните мобилни тактически групи на отделните бригади ще реализират и всички операции, насочени към вербоване на местна агентура в районите за действие, събиране, анализ и доставка на критически важна информация за военните планове на противника, за разположението и техниката на вражеските части в полосата за бъдещо контра настъпление или отбрана на действащите български армейски корпуси.

По време на евенуална агресия срещу страната и народа ни бригадите ще могат успешно да извършват десантни операции в тила на противника, предварително добре подготвени и запознати с територията, езика, държавното устройство и обичаите на противника, и ще се използват като групи за стратегически операции. Основната задача на тези групи е да пренесат войната на територията на противника и неговите съюзници, като организират и ръководят създаване на партизански формирования сред местните етнически малцинства, унищожаване на цялото военно политическото ръководство, летища, щабове, мостове, пристанища, язовири, енергосистема и комуникационни възли, включително и на съюзниците на противника, да предизвикат тотален срив и хаос в неговата банкова система, енергетика, транспорт и комуникации.

И четирите бригади ще бъдат екипирани с най-съвременни образци от военна техника, спасително и диверсионно оборудване, произвеждани в света, както и със специално разработени за техните нужди от българските учени и изобретатели парашутно десантна екипировка, маскировъчни костюми и униформи, минно-подривна техника, свързочно и кодиращо оборудване, средства за радиоелектронно разузнаване и радиоелектронна борба, далекобойни снайперски винтовки, оптика, системи за нощно виждане, специални оръжия, амуниции и друго, необходимо за техните действия оборудване.

На лявото рамо на униформите на четирите десантно щурмови бригади ще има отличителен знак, състоящ се от орел, държащ в ноктите си земното кълбо пресечено от две полукръстосани мълнии, а на дясното избродиран или гравиран върху метална плочка бухал, с разперени в полет криле.

Към командването на Силите за специални операции като отделен род войска допълнително ще бъдат създадени още две бригади от снайперисти, които ще бъдат разположени равномерно по територия на цялата страна, за да може при необходимост да прикрият всяко едно направление за настъпление, и унищожат командния състав на всеки агресор, дръзнал да нападне страната ни. Целта на личния състав на двете бригади ще бъде заедно със Силите за териториална отбрана да осигурят неутрализиране на всяка чужда агресия на наша територия,  дори ако противниците ни купят съвеста и душите на цялото държавно военно политическо ръководство, Министерството на отбраната и всички генерали. Както показва анализът на последните няколко войни в Ирак, Либия, Афганистан и Украйна, подкупът на висшето военно-политическо ръководство е най-често използваната практика при водене на съвременни бойни действия и асиметрични военни кофликти от страна на САЩ и други държави по света.

Сили за радио елекронна защита

В съвременните бойни действия най ефикасни са тези въоръжени сили които разполагат със високо-технологични съвременни системи за радио електронно разузнаване и противодействие на противника. Същите осигуряват изпреварваща информация за въоръжените сили и действията на противника още при захода им на далечните подстъпи към театъра на бойните действия - тоест в оперативна дълбочина от 120 до 500 км извън територията на страната. Неутрализират опитите за въздействие на противника върху системите ни за защита, предотвратяват нанасянето на изпреварващ въздушно ракетен удар от далечно разстояние и осигуряват цялостната радио електронно защита и прикритие на всички наши отбранителни съоръжения и системи. Поради това ще бъде изградена уникална комплексна система за радио електронно разузнаване и защита не само на границите а и на територията на цялата страна. Включително ще бъдат предприети специални мерки за оптимизиране на оперативната и ефикасност чрез изнасянето на отделни нейни елементи, далеч извън пределите на страната.

ВВС и ВМФ
За повишаване ефективноста на разгромените ни /от продажните партийни елити и чужди агенти/ ВВС и ВМФ ще бъдем принудени да извършим ускорено преустройство и технологично  преоборудване на съществуващите такива, като закупим само нови електроннни и оръжейни системи за повишаване на тяхното управление, КПД и бойна ефикасност. Ремонта и преоборудването на същите могат и трябва да бъдат извършени само в българските оръжейни заводи. Ще бъдат закупени само ограничен брой нови такива, за да може се повиши комплексно бойна мощ на ВВС и ВМФ, но не и цялостната замяна на съществуващите които могат да бъдат използвани успешно още много години. 

За нуждите на ВВС ще бъде организирано пройзводството на български Безпилотни Летящи Апарати които ще бъдат използвани както за стратегическо и тактическо разузнаване, така и за Радио електроно противодействие, за оптимизиране управлението на войските и като средства за нанасяне на изпреварващи удари върху центровете за управление, щабовете, летищата, пристанищата, ракетните бази, комуникациите и местата за концентрация на воиските на противника.

За нуждите на ВМФ и осигуряване защитата на бреговете, морската акватория и подводните залежи и ресурси на страната ще бъдат допълнително закупени лицензи и пройзведени в българските корабо-стройтелни заводи свръхбързи ракетни катери, няколко миниатюрни подводници - тип „Пираня“, кораби и хеликоптери за борба с подводници, два подводни танкера и различни средства за подводен транспорт и доставка на диверсионните ни подразделения до брега на всеки възможен  противник.

Мото-стрелкови, танкови, артилерийски, сапьорни, свързочни, санитарни, гранични, транспортни, тилови, строителни,  и други части.

В БНА ще бъдат възстановени всички съществуващи до извършения през 1989 година вътрешно партиен преврат в БКП видове и родове войски и всички техни подразделения. Същите ще бъдат ускорено комплектовани с модерни оръжейни системи и най вече с тотално променени като характеристика и поразяващи възможности нови видове боеприпаси и високо точни оръжейни системи. Тъй като при воденето на съвремени бойни действия от изключителна важност е правилното управление на въоръжените сили - ще бъде разработена и внедрена уникална българска система за оперативно управление на войските разработена от български учени и студенти. Системата съдържа включително компоненти за ускорено предоставяне на криптирана разузнавателна и оперативно щабна информация и модули за полево управление на индивидуални бойци и малки диверсионни и разузнавателни подразделения работещи в тила на противника.
Поради това, че най големи поражения за личният състав на танковите и мотострелковите части се получават след поразяването на двигателите и подпалването на бронираните средства водещи до експлозия на техните боеприпаси ще бъде внедрена специално разработената от наши приятели, технология за предотвратяване на пожари и избухване боезапаса на същите. Танковите ни подразделения ще бъдат допълнително екипирани и със средства за активна защита и за неутрализиране хеликоптерите на противника тъй като същите са най опасни в съвременните военни конфликти за всички бронирани машини.

  За разлика от съществуващите до 1989 година  1-ва, 2-ра и 3-та български армии, ще бъде формирана и една допълнителна – РЕЗЕРВНА АРМИЯ. Тя ще бъде базирана на рубежа на Стара Планина и като стратегически резерв на Главното командване, при нужда ще прикрие територията на страната при нападение и от всяко друго направление, включително и при нападение в гръб, от днешните временни съюзници на родните управници.

Доброволчески Корпус

Корпуса ще бъде ускорено формиран от доброволци от всички славянски и православни страни и български общности в бившите съветски републики. Същият е аналог на Чуждестранния легион във Франция, но включва лица без криминално минало и предимно етнически българи и православни славяни. В Корпуса се приемат само доброволци с военен опит от войните в Афганистан и Чечня и ветерани от силите за специални операции на републиките от бившият СССР - частите Вимпел, Алфа и Спецназ, въздушно десантни войски и морската пехота. Частите на Корпуса ще бъдат базирани около южната граница на страната, за да се гарантира окончателно сигурноста на нашите граници при всяка военна агресия от юг. Семействата на доброволците ще бъдат заселени в районите, където са базирани частите на Корпуса, за да си гарантираме верността и готовноста на доброволците да умрат до един, но да не предадат отбраняваните рубежи и намиращите се в тила им техни семейства. Имайки предвид огромния професионален опит на доброволците, натрупан в реални бойни действия и военни конфликти, формирането му,  многократно ще повиши отбранителните възможности на българската армия и гарантира сигурността на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

Вече е изразена готовност от страна на 56 хиляди военни ветерани от българските общности в бившите съветски републики и ветерани от силите за специални операции да пристигнат в страната и да се влеят в структурата и частите на Корпуса.

С помощта на българските общности в бившите съветски републики специално са подбрани сред техния елит около 280 хиляди български семейства, които са изразили съгласие при нужда ускорено да бъдат прехвърлени в България и да бъдат заселени от нас в регионите с преобладаващо в момента ислямско вероизповедание на населението. Така ще можем ускорено да стабилизираме предателски нарушеният в момента /с помощта на десетките хиляди емигранти/ етно религиозен баланс, в южната част на страната. Целенасочено подбрахме същите най вече сред интелектуалния, военен и бизнес елит на нашите общности в чужбина, за да си гарантираме увеличено ниво на тяхната компетентност и полезност за нашето общо дело и Велико Отечество.

Сили за териториална отбрана

Отделно от БНА към БНО „Шипка“, а впоследствие към Националната Гвардия, ще бъдат формирани на доброволен принципи и 28 бригади от Силите за Териториална Отбрана. Те ще включват действащите части и тренировъчни центрове на опълчението във всеки един административен военен окръг, а също така и предварително въоръженото местно население, което бързо ще може да се мобилизира, за да се влее в местните бригади за териториална отбрана и подпомогне Българската армия в унищожаване на агресора. Силите за териториална отбрана ще осигурят самоотбраната на всеки населен пункт, в който живеят български граждани и ще гарантират техния живот, достойнство, имущество, свобода и спасение.

В настоящия момент започва набиране на доброволци и формиране на основно ядро от команден и личен състав на Силите за специални операции и Силите за териториална отбрана. Същите ще се разгърнат в кадрово отношение и приведат в пълна военно-техническа и мобилизациона готовност едва след победата на обединените патриотични сили и освобождението на нашето мило Отечество. До настъпване на този момент присъединилите се наши съратници ще се занимават на доброволни начала с подбор, проверка и привличане на подходящи кадри и местни инструктори, организиране на спортно-техническа подготовка на местната младеж и население в съществуващите спортни секции, клубове и дружества, проучване и картиране на подходящи за отбрана местни рубежи и планински масиви, получаване на алпинистка, медицинска и свързочна подготовка, изграждане на трайни спортни и трудови навици, оказване помощ на местното българско население при бедствия, аварии и катастрофи, формиране на детски военно-партиотични клубове сред подрастващото поколение в основните и средни училища. Това ще ни позволи впоследствие изключително бързо и само за няколко месеца да сформираме и наситим с необходимата военно специална техника, инструктори, екипировка, бази за специална подготовка и разполагане на горе посочените бригади.

След изграждане на местните структури на опълчението, военно патриотичните клубове и подбора на нужните ръководители и кадри по места, на същите при необходимост ще бъдат предоставени предварително  разработени ръководства за специална подготовка на отделните бригади и техните подразделения. При реалното сформиране на бригадите в условията на НАРОДОВЛАСТИЕ, същите само за няколко дни ще бъдат наситени с инструктури и специално оборудване, необходими за ускорената им подготовка и привеждане в пълна бойна готовност. За целта вече са осъществени необходимите международни контакти, за да си осигурим съгласието и готовноста на някои от най-добрите преподаватели, инструктури и специалисти в света по подготовка на силите за специални операции- да пристигнат и работят в бъдеща свободна България.

Разузнавателни органи

Веднага след освобождението на страната ще бъдат формирани нови,  изключително ефективни и полезни за бойно оперативното планиране и управление на войските военно разузнавателни служби. Същите ще привлекат в своята структура както действащите в момента доказано родолюбиви свои служители, така и нови кадри, специално подбрани сред възпитаниците на военните училища и университети в България. Ще бъдат привлечени на работа и завършилите своето образование в други страни български граждани разбира се след задълбочена проверка на тяхното минало и възможни контакти с враждебни на българските интереси чужди  държави и служби. Ще бъде възстановена и агентурната мрежа на българското разузнаване във всички стратегически и конфликтни региони по света, както и в зоните със засилени икономически интереси на нашите противници. Няма вечни съюзници, а само вечни икономически и национални интереси.

Нови видове и родове войски

Подразделения за информационна и психологическа война

Същите ще бъдет окомплектовани с нужните учени, историци, икономисти, преводачи, психолози, компютърни и комуникационни специалисти и ще се занимават с активно противодействие на подразделенията  за водене на пропагандно информационни и психологически операции на противника. При нужда същите ще извършват мащабни пропагандно информационни кампании на територията на противника, целящи да донесат ИСТИНАТА до знанието на местното население. Така ще си осигурим неговата активна намеса в полза на мирното разрешаване на всички възможни между-държавни, икономически, военни, етнически или религиозни конфликти.

Подразделения за противодействие на глобални вражески кибер атаки

Структурата, оперативната съвместимост, техническо осигуряване и действие на същите остават засекретени.

Бойно-оперативна съвместимост на войските

Твърдите основи на същата ще бъдат заложени още в процеса на обучение и подготовка на курсантите във всички военно учебни заведения и постигната в процеса на непрекъснато повишаваща се подготовка и тренировки на всички действащи части. Само там във военните училища и на бойните полигони ще изковем бъдещата несъкрущима мощ на българската народна армия и ще си гарантираме сигурността, независимостта и суверенитета на Родината, свободата на българската земя и достойния живот и бъдеще на нашите деца и съграждани.
Всички офицери служещи в момента в Българската армия ще преминат Специални разработените за тях - Курсове за Ускорено Усъвършенстване на Офицерските Кадри. Това ще позволи на българските офицери да бъдат подготвени по уникална методика за преподготовка и да действат при нужда във всяка точка на света, при всякакви природни условия и възможни противници.

Военни училища

Възстановяване на всички съществуващи до 1989 година  висши и средни военни училища и създаване на още две такива - за подготовка на командните кадри на силите за специални операции и за подготовка на командните кадри за останалите нови видове войски – сили за авиокосмическа отбрана, сили за радио електронно разузнаване и противодействие, сили за противодействие на вражеският електронен шпионаж, кибер-атаки, пропагандно-информационни, психологически и организационни войни. Възродените отново от българската нация,  военни училища ще станат мощен стожер за възраждане на българската народна армия и съхраняване на българската нация.

Във всички военни училища ще бъде ускорено възстановен и рехабилитиран сградният фонд, учебните корпуси, секретни секции, библиотеки, научно-технически лаборатории, ще бъдат създадени високо технологични тренажорни центрове за бойна и стрелкова подготовка, центрове за ускорена психо-физиологическа подготовка на състава. Същите ще бъдат снабдени и с най-модерните в света методики за подготовка, учебни пособия, тренажори, действащи образци на всички съществуващи оръжейни системи. Специално за военните училища ще бъдат разработени и внедрени специални хранителни програми и програми за психо-физическа подготовка, които да помогнат на курсантите да изградят не само здрав дух, но и изключително здраво, гъвкаво и издържливо на всякакви условия и несгоди физическо тяло.  Към всички военни и полицейски училища ще бъдат изградени собствени помощни стопанства, които да осигуряват само свежи и екологично чисти продукти, за нуждите на техните курсанти, преподаватели и командири.

Научно изследователски институти (НИИ) и Конструкторски бюра (КБ)

Възстановяване в пълен обем на съществуващите някога такива, след извършване на комплексен анализ за нуждите на страната. Ускорено иновационно изграждане на нови високо технологично оборудвани НИИ и КБ. Привличане на част от все още работоспособните бивши техни кадри, както и на възпитаници на българските университети с доказани качества и универсални или нестандартни научни познания, на независими и уникални чужди учени и изобретатели. Ще бъдат ускорено построени и оборудвани няколко изцяло НОВИ Научно производствени комплекси, сгради и лаборатории за нуждите на същите в четири от екологично чистите райони на страната. Същите ще бъдат съоръжени с най-доброто научно технологично оборудване в света, създавано до момента, както и с някои уникални български изделия. Ще бъде създадена СПЕЦИАЛНА Иновационно патентна банка за база данни, Национален център за създаване на действащи работни образци и промишлени модели, Национална електронна библиотека за иновационна, изобретателска, научна и патентна литература.

Научно изследователските и изобретателски институти и Конструкторски бюра ще изиграят ролята на мощен изобретателско-технологичен инкубатор, катализатор и локомотив, който ще изведе българската икономика, наука, медицина, селско стопанство, образование и промишленост до едно от водещите места в света. Те ще ни гарантират и така нужните за възраждането на България постоянни валутни приходи не само от износ на суровини, а най вече на готови изделия, нови технологии и действащи промишлени образци. Всичко това е НЕМИСЛИМО без здрав тил (не само мощен военно промишлен комплекс, но и въобще мощна и стабилна НАРОДНА икономика, общонародна собственост и Българска Държавност).

П.П. Ние ползваме всяка информация от интернет, за която считаме, че казва истината. Ако някой претендира за авторски права, нека ни потърси.


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага