Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Води се целенасочена политика за ислямизиране на Южна България! Политиците ни са за затвора!
16-годишна сирийка призна: Бежанците ненавиждат християните! Мислят само как да ви избият!
Кампания за даряване на кръв. Воински съюз Васил Левски
Представитель Болгарского народного ополчения: Фонд Сороса платит вандалам за разрушение советских памятников | ФАН-ТВ
ПОДПИСКА В ПОДКРЕПА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ!
Указания за действията на подразделенията на Воински Съюз "Васил Левски"

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Българско Национално възраждане

На нас не ни е нужна фалшивата т. нар. "представителна" партийно-олигархична „демокрация“, която е просто една подла лъжа, прикриваща услужливо властта на местните и чужди олигарси, т.е. окупацията и разграбването на националните ни ресурси и унищожение на нашия НАРОД от банда партийни престъпници, а връщане към истинското НАРОДОВЛАСТИЕ – т. е. ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, с всички произтичащи от това последствия!

Можем и трябва да върнем властта и всички стратегически отрасли и български природни ресурси под контрола, само и единствено на народа.

Можем да отнемем и върнем в държавната хазна всичко престъпно присвоено и заграбено от продажните ни политици, транс националните корпорации и назначените от престъпната ни политическа класа „бизнесмени“.

Можем ускорено да възродим армията и флота на страната си, да изградим високо технологична промишленост и осигурим възможности за професионална реализация на българските граждани.

Можем да създадем иновационна, комплексна, много отраслова икономика, защитена от случайни или насочени външни пробиви, кризи и посегателства, свръх модерни университети, научни лаборатории, училища и детски градини.

Ще възродим фундаменталната наука, масовия спорт, безплатното здравеопазване и образование, ще сформираме отново строителни и транспортни войски, за да осигурим полезна за обществото ни трудова реализация на отделните малцинствени или изоставащи общности.

Можем да лишим настоящата и паразитна политическа класа от всяка възможност за клониране и наследствено предаване на властта, просто като създадем условия цялата политическа класа да отмре като паразитно ненужна.

Можем да осигурим равни състезателни възможности и обществена реализация на порядъчните и милеещи за страната ни български граждани, без значение от техният пол, етнос, вяра, партийно членство и социална принадлежност.

Можем да възстановим ускорено и в условията на военно мобилизационен режим цялата научно производствена и технологична структура на Военно промишления комплекс!

Можем да унищожим със силата на закона и правното възмездие корупцията, организираната политическа и криминална престъпност и наркоманията.

Можем да гарантираме правото на оръжие и защита на българските граждани, правото им на контрол и търсене на отговорност от всички структури и представители на държавната власт.

Можем да забраним продажбата на святата и напоена с кръвта на дедите ни българска земя на чужденци, да премахнем изкуствено натрапените ни посредници между народа и партийната сган.

Можем тотално да пре асфалтираме, а не само да прикърпваме, цялата пътна мрежа.

Можем да увеличим в пъти покупателната способност на всеки български гражданин и му осигурим евтини хранителни продукти, лекарства, стоки и услуги от първа необходимост.

Можем завинаги да забраним производството и вноса на територията на страната ни на всякакви генно модифицирани продукти и на съдържащи хормонални и други вредни химически и карциногенни вещества и препарати.

Можем да си върнем контрола на държавата върху цялата финансова система и банки и опростим заемите на бедните или снижим в пъти лихвите по ипотечните и потребителски кредити. Всеки кредит, лихвите по който надхвърлят 3%, е нелогичен, грабителски и убийствен за бизнеса, икономиката и гражданите на страната и ги обрича на вечно икономическо робство.

Можем спешно да реформираме и цялата си политическа система, да забраним пропагандата на насилие, наркотици и чужди на народа ни идеологии в средствата за масова информация, да възродим ученическите лагери, общинските и градски центрове за ученическо и юношеско творчество, детските, юношески и младежки школи за масов спорт, центровете и школите за военно патриотично възпитание и подготовка.

Ще построим отново почивните бази и санаториуми за трудещите се български граждани, разграбени от елита и профсъюзните лидери.

Можем да осигурим зали за фитнес и спортни занимания във всяко училище, университет и предприятие, да изградим високо технологични центрове за комуникации и пренос на бази данни във всеки населен пункт на нашето Отечество.

Можем да построим в ускорени темпове високо технологични и експортно ориентирани, в условията на световна криза, заводи.

Можем да ремонтираме капитално и наситим със свръх съвременна медицинска апаратура всяка българска болница, да изградим собствени високо технологични центрове за лечение на всички редки заболявания, които в момента се лекуват само в чужбина.

Можем да направим още хиляди позитивни, добри и полезни за народа неща, които не сме правили повече от 26 години. И ние ще ги направим, ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО.

 

Крадливите партийни елити, които управляваха страната през последните 26 години, без значение от техния цвят и идеологическа окраска, правеха само едно единствено нещо: лъжеха народа, крадяха и разпродаваха на безценица всичко, построено от нас и дедите ни.

ТЕ – разпродадоха всички печеливши предприятия, за да си напълнят джобовете и лишиха хазната от милиарди долари и евро постъпления от експорта на тяхна продукция. Те не направиха нищо добро за народа, а само за собствените си банкови сметки в чужбина. Всеки един от тях, колкото и кратко да е пребивавал във властта, се е заразил от бацила на разрушението и корупцията и вече не е в състояние да направи нищо добро за народа ни.

Тези, които разграбиха нашите природни ресурси, естествени монополи, стратегически предприятия и отрасли, няма да ги върнат обратно под контрола на народа, защото именно ТЕ, ги продадоха за жълти стотинки, като си напълниха джобовете с тлъсти комисионни. Те не служат на върховния пряк и единствен разпоредител с властта, ресурсите и съдбините на страната – НАРОДА, а само на чуждестранни спец служби и собствени си користни интереси. Те не помогнаха дори на излъганите от тях членове на собствените си партии, а само манипулативно ги използваха, за да заграбят властта, а после ограбиха и тях и децата им, заедно с останалите граждани на България.

Умишлено ни разделяха на отделни партийни, социални, религиозни и етнически категории и разпалваха конфликти между тези категории, за да може по лесно да ни манипулират и съхранят властта си. Не се посвениха да посегнат дори и на най-святото за всеки българин – напоената с кръвта на дедите ни, ЗЕМЯ на България.

ТЕ – приеха престъпни анти народни „закони“, които в нарушение на Конституцията и заветите на дедите ни, разрешиха на чужденци да я изкупят. След всяка тяхна визита в чужбина научаваме как отново са «договорили» да предоставят милиони декари свята българска земя, на чужди компании и държави или подземните ни и наземни богатства.

ТЕ – унищожиха всичко, до което се докоснаха техните престъпни ръчички. Изпълниха услужливо всички указания на чуждите спец служби и предадоха децата ни и Родината. Продадоха за тридесетте сребърника на Юда нашите деца, националните ни интереси и идеалите на светлата българска нация.

  Възраждане на историческата и родова памет

Ускорено ще възродим историческата и родова памет на българската нация, услужливо фалшифицирана, насила изтрита и дори отричана от продажната политическа класа и техните чужди кукловоди. Ще събудим прословутия и несъкрушим български дух, почитта, уважението и преклонението пред подвига на нашите величави и славни предци и ще изхвърли тоновете смрад и боклуци, натрупани върху нашата славна история от родните продажници и национални изменници.

Можем и трябва да събудим родовата памет на всеки достоен български гражданин и семейство. Ще пренапишем отново учебниците си като премахнем от тях и от величавата българска история всякакви изкуствено натрапени ни от чужди кукловоди и родни престъпници лъжи и измислици.

За целта веднага след освобождението на страната ще бъдат формирани специални научни колективи с участието на най-достойните, компетентни и доказали своето родолюбие, професионални качества и национална гордост български историци, учени, журналисти, доброволци, които заедно да обработят тоновете информация и документи за истинската история на България, съхранявани в архиви и библиотеки на страната и други страни по света като Индия, Иран, Монголия, Ватикана, Афганистан, Украйна и всички бивши републики на СССР , а също така и в личните семейни архиви на българските общности по света. След тяхната първична обработка и комплексен анализ колективите ще се заемат да пренапишат изцяло ИСТИНСКАТА ВЕЛИЧАВА и ТРАГИЧНА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, като изхвърлят от учебниците по история всички фалшиви твърдения и лъжи, натъпкани в тях по указания на чужди държави и спец служби с помощта на родните национални предатели и сатанисти извършили държавна измяна!

Специални пратеници на Военния съюз вече проведоха някои начални срещи и преговори с представители на три от указаните в списъка чужди държави и те са готови да ни предоставят общо около 347 тона с копия на документи, свързани с древната българска история и величие от своите държавни архиви.

  Възраждане на духа, историческите традиции, морални норми и национална култура

Веднага след Освобождението на Отечеството ще стартираме комплексна национална програма за връщане към историческите корени, национални традиции, морални норми, култура и воински дух на Велика България и древната българска държава. Програмата ще включва не само живеещите в България български граждани, а и всички български емигранти и български общности по света.

Единият от етапите на програмата ще бъде свързан с приобщаване на всички български и прабългарски общности по света към майката Родина и възраждане на древната могъща българска държава, разпростряла се на огромна част от територията на Европа и Азия.

Отделни части от програмата са свързани с родовото културно, кръвно, военно политическо и икономическо приобщаване на съвременните наследници на древните български племена и религиозни групи (катари, богомили), заселили се още в древността в земите на днешна Италия Франция, Германия, Македония, Италия и областта Баския в Испания.

Програмата включва специални елементи и за възраждане на древните прабългарски традиции, занаяти, творчество, военна подготовка и физически занимания като конен спорт, стрелба с лък, фехтовка, ръкопашен бой, атлетика, хвърляне на копие, бойни изкуства и други древни български системи за физическа подготовка и закаляване на духа и тялото.
   
  Промяна на психологическия генотип на нацията

След връщането на цялата власт и свобода на НАРОДА ще стартира комплексна програма за премахване на всички вредни последици върху духа и психиката на нацията от всяка форма на окупация и поробване на българската държава. Ще се предприемат мерки за възраждане на българския воински дух, ускорена подготовка на всеки българин с помощта на специални методики за изграждането на желязна психическа и физическа устойчивост, за пробуждане на всички свръх способности на отделната личност при екстремни условия. Отново ще възродим древния психофизиологичен ГЕНОТИП на българската нация, за да пробудим несъкрушимия БЪЛГАРСКИ ДУХ! За да се съхраним като народ и се превърнем в истински БЪЛГАРСКИ ВОИНИ, БРАНИТЕЛИ, СЪЗИДАТЕЛИ И ГЕРОИ, вместо да продължим да съществуваме като стадо от покорно блеещи овчици, които може да дои, стриже,дере и рита без всякаква съпротива всеки нагъл боклук, които си го поиска…

За целта са проведени нужните предварителни срещи и са постигнати договорености с едни от най-известните психолози и инструктори по специална подготовка в света. В момента същите вече разработват ускорено различни програми и направления на всичко нужно за промяна на психологическия генотип на нацията. И за мобилизиране на всичките и скрити заложби и универсални личностни качества!

Готови за директна реализация са програмите за пробуждане на скритите свръх способности на отделната личност, програмата за подготовка на универсални воини, за вътрешна само регулация на психиката и организма, за само лечението на тежки физически и психически проблеми и заболявания.

  Промяна на демографския модел

Разработена е специална комплексна програма за неутрализиране на демографската криза и стимулиране възраждането и генетичната чистота на българската нация. Програмата включва и специални мерки за финансово икономическо и жилищно стимулиране на многодетни и млади БЪЛГАРСКИ семейства, опрощаване на техните данъчни задължения, погасяване на техните и на бедните български семейства дългове и кредити към трети лица с помощта на нормалното функциониране на икономиката по естествените закони на разпределението според труда и йерархията според способностите, както и допълнителен специален Държавен регулационен фонд.
 
  Нови насоки и форми на развитие на нацията

Същите ще бъдат оповестени официално едва след освобождението на Родината и връщане на цялата власт, управление и ресурси на страната под прекият контрол на НАРОДА. Те и сега са дефинирани и планирани, но учените, които са ги разработили, биха били в смъртна опасност от евентуални посегателства върху тях от поръчковата олигархическа мафия, която ще загуби властта и откраднатите от народа богатства и затова съвършено целенасочено не ги публикуваме открито. Понеже всяка иновация в технологиите, икономиката и общественото развитие поражда нови, по-компетентни обществени водачи и ще даде път на можещите и знаещите, а тези които днес са първи по власт и богатства, но не по морал - ще бъдат изритани на бунището на историята. Вярвайте в себе си и във възможността да постигнете дори невъзможното. Няма невъзможни неща а дори и в Библията е записано, че - Първите днес по богатства и власт ще станат последни а ПОСЛЕДНИТЕ /тоест всички ограбени, онеправдани и бедни/ - ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ!

  ИЗХОДЪТ

Има перфектно разработен от екип водещи български и международни специалисти /и консултиран с юристи, икономисти, финансисти, научни работници, историци и психолози/ ДЕТАЙЛЕН ПЛАН за Новото Ускорено Национално Възраждане на Свободна България.

Разработена е всяка една стъпка, която ще изминем заедно със своят народ, за да реализираме всичко, което е нужно, включително в сферата на иновационата промишленост и икономика, в банковото дело и връщане контрола на народа над БНБ и печатането на националната валута /а не вземането на загробващи народа ни заеми/, в здравеопазването, образованието, фундаменталната наука, Военно промишления комплекс, за възраждане на армията, решаване на всички проблеми с демографската криза, подобряване на отношенията със съседите ни, за осигуряване на комплексна защита на териториалната цялост, националната сигурност, суверенитет и т.н.

Планът е разработен за всяко едно направление от живота и функционирането на една независима и суверенна държава и прецизно отчита дори необходимите за това човешки, технологични, промишлени и материални ресурси, както и времето което е нужно за тяхната реализация, подбор и подготовка на необходимите кадри, крайни цели и резултати.

Така, че това е най-малкото, което ни притеснява. Сега в момента е най-важно да успеем като начало да пробудим, съберем и обединим под едно знаме знанията, енергията и професионалните възможности на десетки хиляди мислещи, интелигентни, енергични и готови за действия личности. Те ще бъдат тези, които след връщането на цялата власт на народа - ще заемат съответните длъжности и под контрола на обществото, ще реализират всяка една стъпка от

Плана за освобождение и ускореното Ново Национално Възраждане на България.

Всеки, който е убеден, че притежава необходимите възможности, качества, енергия и желание за да участва в реализацията на този план и в последствие да заеме своето трудово место и ръководна позиция е добре дошъл на борда!

"И всякоя възраст, класа, пол, занятие
зимаше участие в това предприятие;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът…"

Важно е желанието, енергията и дързостта. На останалото ще Ви научим! Нека всеки, които милее за България и е готов да работи и се „сражава“ за бъдещето на децата си, да се свърже с щаба!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаКлючви думи за търсачките: Българско национално възраждане, историческа и родва памет, дух, традиции, морал, култура, психологически генотип, демография, икономическо развитие