Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
„Била”, “Лидъл”, “Кауфланд” всеки месец изнасят от България 700 млн. евро и не плащат данъци у нас
Още от 2013 в Сирия върлува ужасна кожна болест! Кожната лайшманиоза води до тежки последици!
В БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ВЕЧЕ МОЖЕЛИ ДА СЛУЖАТ НАЕМНИЦИ-ЧУЖДЕНЦИ
ВНИМАНИЕ! НАД 15 000 НЕЛЕГАЛНИ СА ВЛЕЗЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ДНИ!
В България идва контингент от международни наблюдатели от 600 до 1200 души!
Главният секретар на "Европейска крепост" - Татяна Фестърлинг - на конференция на Воински съюз "Васил Левски"!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайМОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КАУЗАТА НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria)
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:


Министерство на Вътрешните работи

Министерство на вътрешните работи
(МВР)

-      Цели и задачи
-      Национална агенция за борба с организираната престъпност (НАБОП)
-      Комитет за национална сигурност - Структура, цели и задачи
-      Пред прага на ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА
-      Служби и агенции

(горе)
Цели и задачи

МВР носи персонална отговорност, анализира, организира, ръководи и координира действията на всички свои служители и структурни подразделения, насочени към:

- Гарантиране на реда и сигурността на Българска Държава, защита на независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Отечеството

-Защита на живота, имуществото, правата и свободата на българските граждани, противодействие на всички форми на престъпни посегателства срещу държавната собственост, националните богатства, естествените монополи, природните ресурси, финансова система, Държавният резерв, Българската Народна Банка, системата за национална сигурност и българската военна доктрина, както по време на война, така и в мирно време.

МВР организира, ръководи и координира дейността на всички свои регионални, области, общински, градски и районни управления. Ръководството на МВР носи персонална отговорност за всички действия или престъпно бездействие на своите служители,а също така и за всяка незаконна употреба на сила срещу представителите на СУВЕРЕНА, т.е. народа на България.

Всяко извършено насилие срещу представители на народа при тяхна гарантирана от Хартата за правата на човека съпротива срещу всяко престъпно управление на продажните, корумпирани и крадливи партийни елити и незаконната им власт, ще бъде преследвано и наказвано с цялата строгост на закона.

Всеки служител и ръководител на МВР, който си позволи да издаде писмена или устна заповед за употреба на сила, или да упражни каквато и да е форма на такава срещу защитаващите своите граждански, политически, социални, икономически и културни права, национална идентичност и свобода български граждани, ще бъде освободен от длъжност, арестуван, съден публично и изпратен в затвора, заедно с висшестоящите свои ръководители. 

(горе)
Национална агенция за борба с организираната престъпност (НАБОП)

Противодейства изпреварващо на всички форми на организирана престъпност в страната и чужбина и неутрализира участниците в такава,независимо от тяхната националност, гражданство, пол, етническа и религиозна принадлежност.Агенцията е длъжна да ликвидира всяка форма на организирана престъпност, извършвана на територията на България, нанасяща вреди на българските граждани и държава. Ръководството на Агенцията носи пълната и пряка отговорност за справяне или несправяне в срок с посочените задачи и за всички действия или бездействие на всички свои служители.

(горе)
Комитет за национална сигурност
- Структура, цели и задачи
Комитета анализира всички заплахи срещу сигурността на българските граждани и държава, обединява, организира, ръководи, координира и носи пълната отговорност за всички високоефективни действия на държавните структури, организации и ведомства, отговарящи за опазване на националната сигурност и за защита на българските национални интереси, живота и безопасността на българските граждани, където и да се намират по света!

За целта ръководството на комитета има задачата ускорено да възстанови, изгради и усъвършенства комплексната структура на системата за национална сигурност и цялата агентурна и разузнавателна мрежа в страната и чужбина, отговаряща за осигуряване на изпреварщата оперативно-техническа и аналитична информация, нужна за управлението на страната и обслужваща интересите на българския народ и Национална сигурност на нашето отечество. Всичко това е изключително нужно на българската държава именно сега, в условията на тотална световна криза и на предстоящи глобални военни конфликти.

Пълната структурата, целите и задачите на комитета са засекретени. 

(горе)
Светът вече е пред прага на
ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА
,

а българският народ преживява поредната Национална катастрофа, целенасочено предизвикана от престъпните действия на управляващите ни вече 25 години различни политико криминални субекти и партийни секти. За да не би армията да потърси отговорност от унищожителите на съвременна България, те не само я унищожиха но и премахнаха от името и наименованието НАРОДНА. Службите за сигурност на страната бяха тотално унищожени, благодарение на специално проведените операции на враждебни на Българския народ чужди разузнавателни централи. Подпомогнаха ги изменилите на народа и продали своите души нашенски управници. Направиха го поради нежеланието си да отговарят пред ЗАКОНА и НАРОДА, за разграбване и присвояване на националните ни ресурси и природни богатства, за ликвидиране на икономиката, финансите и цялата ни система за Национална сигурност и окончателното съсипване на държавата.

Нашата прекрасна, процъфтяваща и устремила се към световните върхове държава, вече не съществува! Тя непринудено абдикира от всички свои задължения и отговорности пред народа и децата на България. Спрямо българския народ вече 25 години се извършва в началото скрит, а в момента вече и явен ГЕНОЦИД! Остана ни само територията, наречена БЪЛГАРИЯ и жалките останки от миналото величие и слава на нашия велик народ. Дори и земята на България вече е тайно и престъпно продадена на чужди държави и общности от нашите прежни и днешни управници. Тайно от народа ни разпродадоха и цялата ни морска акватория и въздушно пространство. Никой от българските политици в парламента и правителството, вече 25 години не защитава реално националните интереси и идеали на българската нация и всички български граждани по света. Просто се прикриват услужливо и меркантилно зад подобни лозунги, само когато наближат избори или се подготвя поредната национална измяна и предателство на националните ни интереси или доразграбване.

Никой от тях не се бори за интересите НА НАЦИЯТА, а ПАРЛАМЕНТА, който вместо защитник на интересите на ВЪРХОВНИЯ СУВЕРЕН – НАРОДА, е превърнат в арена на словоблудство, похотливо боричкане и делба на ограбеното на гърба народа, за сметка на потта и кръвта на всички български граждани.

Съвършено умишлено вече 25 години управляващите се стараят да разпалват сред нас етнически, социални и религиозни конфликти, за да може манипулативно да предотвратят всяко едно ОБЕДИНЕНИЕ на НАРОДА и да запазят властта си. Обединението ражда силата, а на тях и техните чуждестранни господари не им е нужна ОБЕДИНЕНА, СИЛНА И ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! На всички тях им трябват само земите ни, напоени с кръвта на милионите българи, загинали за свободата на отечеството и покорни роби, които да им прислужват.

В момента светът след поредната, умишлено предизвикана от едни и същи световни престъпници, финансово-икономическа и социално-политическа глобална криза, вече е изправен на прага на

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

След всяка поредна икономическа криза „господарите на света“ са подпалвали поредната световна война. Тя им е нужна и в момента, за да прехвърлят дълговете си на чужд гръб, да унищожат по-голямата част от световното население и доразграбят всички световни ресурси и богатства.

(горе)
Към комитета за национална сигурност функционират:

СЛУЖБА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКО РАЗУЗНАВАНЕ
Контраразузнаване
Агенция за информация и анализи
Агенция за противодействие на тероризма
Специално подразделение   

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаКлючви думи за търсачките: Министерство на вътрешните работи, МВР, Комитет за национална сигурност,