• "Бежанците" - част 2 - ДАНС разкри терористи сред тях. По 40 грабежа дневно на територията на Нелегалните


  ДАНС разкри терористи сред бежанците; по 40 грабежа на денонощие на територията на Нелегалните

  Важно: Актуална информация

  - те не си перат дрехите - прането им се извозва на пералня и им се докарва чистичко всеки път
  - разполагат със собствено жилище
  - разполагат с климатик във всяка стая
  - не плащат тока, който ползват
  - не плащат водата, която ползват
  - не плащат здравните осигуровки, които имат
  - не плащат интернета, който ползват
  - не плащат за нищо, защото ние им го плащаме
  - 80% от тях не са сирийци, т.е. не са истински бежанци, а ни ги натрисат съвсем съзнателно
  - идентифицират ги без да имат документи за самоличност, а само по "честна дума"
  - сред тях има доказано терористи, така и "спящи клетки"
  - фургони на чуждестранни организации стоят денонощно, за да ги "консултират" как да искат социални помощи и други
  - извършват престъпления, но не могат да бъдат съданени заради пропуски в законодателството ни
     Цялото разследване на българска телевизия, можете да гледате ето тук!.


  Предговор

     Ще допусне ли някой стопанин лисица или вълк в двора си, без да осигури нужния контрол и без да следи "новодошлия" постоянно? Ще му се довери ли безрезервно, че няма да го нападне или да му изяде кокошките? 

     Защо тогава българските институции и политическата прослойка действат така нехайно и без контрол, без осифурени заграждения, без ясни и точни безкомпромисни процедури по издаване на гражданство или статут на "бежанец", без прозрачност и публичност по един така важен за българското общество въпрос!? Какво правим ние и защо гледаме безучастно това, което се случва? Толкова се гордеем, че сме европейци и сме горди с българския си дух - ние не просто трябва да го имаме, а да го показваме; да действаме като Гражданско общество! Време е. 

     Автор на предговора: Един буден български гражданин 


  Статиите по тази тема :

     ДАНС разкри осем терористи сред Нелегалните 
     Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (Видео със смърт 18+) 
     Сирийската свободна армия поиска свой регион в България 
     "Бежанците" - възможен стратегически повод за отцепване на територия? 
     Финансово разузнаване засякло съмнителни преводи към „бежанци“ у нас, схемата е типична за терористи 
     Пазете се! Роми и емигранти се съюзиха. Нападат невинни граждани 
     Слава Севрюкова - за България 


  Статия 1 - ДАНС разкри осем терористи сред Нелегалните

     01.05.2014 

     Осем чужденци са заподозрени в тероризъм. Те са влезли нелегално в страната и са поискали статут на бежанци. Съпричастността на чужденците към терористични организации е установена при задължителна проверка, която се извършва от експерти на МВР и Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС). По думите на експерти проверката се прави по специална методика, която се използва от ЦРУ и ФБР. 

     В момента се подготвя екстрадирането им, пише в. „Преса“, позовавайки се на информация от ДАНС. 

     При проверката на двама от бежанците е разкрито, че те са част от бойна групировка джихадисти, участвали в убийства в Сирия. Бежанците в момента са изолирани в дома в Любимец. 

     Овен осмината ДАНС проверява поне още 40 нелегални имигранти, които също са с рисков профил. След приключване на процедурите, те също ще бъдат изведени от страната ни. За проучването им се използва помощ от американските служби, която е договорена там при посещението на началника на ДАНС Владимир Писанчев и МВР-шефа Цветлин Йовчев. 

     Източник: www.nreporter.info   Статия 2 - Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (Видео със смърт 18+)

     26.04.2014 

     Единият имигрант филмира как другият му колега и още няколко главорези екзекутират с голи ръце, шутове и пръчки безпомощен човек 

     Доскоро обвинявахме собствените си власти, че са превърнали границата ни в швейцарско сирене. Когато режимът най-после бе затегнат, се появиха неправителствените организации, които подеха кампания срещу ограничаването на имигрантската вълна. 

     - Кой има интерес България да опере пешкира на конфликтите в Близкия изток?    - Кой снася в Брюксел доноси за нехуманно отношение към "тези добри хора"?    - Кой държи НПО-тата, чието финансиране се крепи на дарения от порядъка на по 100 милиона долара? 

     БЛИЦ представя на многобройните си читатели пресечната точка в отговорите на гореизброените въпроси! Става дума за видеоклип, изобличаващ истинското лице на част от имигрантите, които опитват да се намърдат на българска земя, като част от бежанската вълна от Близкия изток. 

     Скандалните кадри бяха предоставени на БЛИЦ през есента на миналата година от доверени източници в гранична полиция. Броени дни по-късно МВР разкри, че за 12 от т.нар. сирийски имигранти са открити доказателства за принадлежност към терористични структури, а за още 40 - към сродни по опасност за националната ни сигурност организации. Дали за да се застрахова от медийни изненади или по друга причина, вътрешният министър Цветлин Йовчев загатна за видеоклип със стряскащо съдържание 

     Той бил открит в мобилния телефон на един от разконспирираните престъпници, които се опитали да се установят у нас под дегизировката на бежанец. 

     БЛИЦ изчака повече от половин година МВР да изплюе камъчето. Но след като каза "А", силовото министерство предпочете да не стига до "Я". Причината - било недопустимо сред населението да се всяват страх и паника. Извънредното положение важало само за структурите, отговарящи за националната сигурност. Които обаче хем са на крак за предотвратяване на все по-преки терористични заплахи, хем действията им на тихия фронт се превръщат в играчка за какви ли не правозащитни организации. 

     Е, УВАЖАЕМИ МЕВЕРЕЙЦИ, ДОЙДЕ МОМЕНТЪТ БЛИЦ ДА КАЖЕ ТЕЖКАТА СИ ДУМА. ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДИМ - ЩЕ СМЕЕТЕ ЛИ ДА ОТРЕЧЕТЕ ТОВА? 

     В началото на есента на 2013 година показанията на двама от изтерзаните имигранти в буферната зона за интервюта се разминават съмнително. Минути по-късно, при наложилия се тараш на личните вещи, сърцераздирателните им истории за бягство от режима на Башар Асад рухват гръмко. В мобилния телефон на един от двамата мъже е открит любителски видеоклип. Записът с продължителност от 3.34 мин документира как военизирана група убива с голи ръце, шутове и пръчки безпомощен човек. Авторът на клипа прави грешката да се похвали, обръщайки за момент обектива към себе си и... О, небеса! Това е лицето на същия имигрант, който опитва да проникне в България под прикритието на бежанец, а неговият "партньор" в противоречивите показания е пряк участник в екзекуцията! 

     Авторът на клипа запазил като мил спомен кървавата сцена и я пренасял със себе си по дългия път от Близкия изток до България. При последвалата детайлна проверка и с помощта на данни от партньорски служби се установява, че двамата мъже са част от бойна групировка, най-вероятно джихадисти! Само няколко дни по-късно те стават анонимна част от статистиката на МВР за изгонените от наша територия "рискови елементи"... 

     БЛИЦ ОТНОВО ПРЕДУПРЕЖДАВА, ЧЕ КАДРИТЕ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ХОРА ПОД 18 ГОДИНИ, КАКТО И ЗА ТАКИВА СЪС СЪРДЕЧНИ И ЕМОЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ! 

     И нека сега МВР опита да отрече описаното. Нека правозащитните организации да убеждават, че имигрантската вълна трябва да бъде приемана с безрезервно доверие... 

     Брутално убийство на невинен чрез сопи, камъни и ритници, извършено от сирийски терористи, пребиваващи на територията на България -> youtube-icon-3.png 

     Източник: www.blitz.bg   Статия 3 - Сирийската свободна армия поиска свой регион в България

     25.10.2013 

     Супер скандално изказване направи представителят на Сирийска свободна армия у нас Осама Башир, който в прав текст обяви пред Нова телевизия, че би било добре, ако правителството им предостави обезлюдените села в Югоизточна България, в Странджа, за да могат неговите сънародници да се настанят там. 

     Башир поиска още сирийските бежанци в България да не бъдат разделяни на различни места, а да живеят в един регион. 

     Това в политическия и в сферата на сигурността анализ се нарича ключово изречение. 

     Стотиците нелегални, които преминават границата денонощно пеша и вече са хиляди могат скоро да сбъднат мечтата му. А може и това да е тестово изказване, за да се види докъде е стигнал разпада на държавата в България и как да се действа по-нататък по вече очевидния план за превръщане на България в буферна база на близкоизточни интереси. 

     Безочливото искане, поднесено официално -> youtube-icon-3.png 

     Източник: www.bezpartien.com   Статия 4 - "Бежанците" - възможен стратегически повод за отцепване на територия?

     02.09.2013 

     Крайно радикализиране на сирийските имигранти у нас е възможно, пише в. "Репортер". То ще доведе до запалването на основния конфликт на верска основа между шиити и сунити и може да прерасне във война на наша територия, предупреждават арабисти пред изданието. По думите им много от бежанците са вярващи мюсюлмани сунити, които подкрепят опозицията. Те са сигурни, че ще отидат в рая, ако загинат във война като мъченици. 

     Източник: www.botevgrad.com   Статия 5 - Финансово разузнаване засякло съмнителни преводи към „бежанци“ у нас, схемата е типична за терористи

     13.05.2014 

     И Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) се закачи за актуалната тема за бежанците – в годишния доклад на финансовото разузнаване за 2013 г. се твърди, че са засечени съмнителни парични операции към бежанци от Сирия, Иран и Афганистан. Към имигранти в България с хуманитарен статут са били правени едновременно десетки парични преводи от различни страни, като получателят е един и същ. Вероятно става дума за плащания по т.нар. схема „хавала“, чрез която се финансира и терористична дейност, тъй като е трудно да бъде проследена от държавни органи. В доклада липсва всякаква конкретика. Не става ясно нито колко са случаите, нито дали въобще някой от чужденците е уличен в терористична дейност, или в участие в схема за пране на пари. Финансовото разузнаване посочва, че то няма полицейски и разследващи функции, затова не разполага с данни за резултатите от последвалите разследвания. 

  Финансово разузнаване засякло съмнителни преводи към бежанци у нас, схемата е типична за терористи

     През 2013 г. финансовото разузнаване е изпратило 226 сигнала до МВР, 12 до прокуратурата и 298 до други структури на ДАНС за над 1.666 млрд. евро. За цялата минала година в ДАНС са били получени сигнали за 2233 съмнителни операции за над 2.5 млрд. евро. Финансовият министър е спрял 18 от тях за скромните 1.582 млн. евро. 

     „Прави впечатление, че обикновено в един ден се получават множество преводи от лица от различни локации“, пише в доклада. Такъв случай е засечен в края на 2013 г., когато в рамките на месец мъж и жена от Афганистан получили над 180 превода. Парите били изпратени от 15 държави чрез различни офиси на системите за бързи парични преводи. Според финансовото разузнаване системите за парични трансфери се използват все по-често от лица в ограничителните списъци на ЕС и американската служба по санкциите OFAC. 

     Засечените преводи към бежанците са новост в наблюдаваните схеми на пране и финансиране на терористична дейност. Системата „хавала“ стана известна около разкритията за финансовите операции на „Ал Кайда“. Подобни схеми са засечени и в Китай, Филипините, Индия и Тайланд. Изпращачът на парите се свързва с посредник, дава му сумата за превод към съответната страна и съответен код. Получателят е също посредник. Той предава парите на действителния получател, когато вторият го потърси и назове кода. Доверието между участниците в схемата се базира най-често на роднински връзки и дългогодишни бизнес отношения. Интересното е, че в засечените в България случаи между получателите и изпращачите липсва видима родствена или търговска свързаност. 

     Източник: www.nreporter.info   Статия 6 - Пазете се! Роми и емигранти се съюзиха. Нападат невинни граждани

     07.06.2014 

     Млад мъж наръга с нож шляеща се между сергиите купувачка на реновиращия се “Женски пазар” в столицата. Въпреки постоянния поток купувачи, както и струпването на строителни машини и работници, маниакът се е втурнал и е намушкал с остър предмет, вероятно нож, жена на средна възраст. Тя е била откарана в “Пирогов” без опасност за живота й, но в силен шок от инцидента, научи наш репортер. Жертвата твърди, че не познава своя нападател и не е влизала в никакъв спор с него. Нейната версия е, че мъжът е искал да й вземе чантата, но се отказал, след като я намушкал, защото е преценил, че не може да среже дръжките с острието, което е употребил, за да я нарани и сплаши. 

  Пазете се! Роми и емигранти се съюзиха. Нападат невинни граждани

     Нелегални eмигранти пък пълнят мазетата на жилищните кооперации и разбиват ключалките на входните врати, за да имат пряк достъп до сградите, оплакват се живеещи в центъра на София. Подписката срещу нелегалните в района, наричан на разговорно от живеещите там “Арабския квартал”, набира инерция. Подписалите се боят, че имената им може да станат достояние на циганската мафия, която се е разположила трайно във и около пазара. Смесената група стана още по-силна, след като влезе в комбина с арабските собственици на значителна част от магазинчетата в опасната отсечка. Нелегалните пълнят мазетата на жилищните кооперации и всеки окъснял собственик или наемател на имот рискува да стане жертва. 

     В същото време на пазара напълно безпрепятствено се продават контрабандни цигари, като патрулиращите полицаи дори не забелязват търговците, които са буквално на всеки метър. Дечурлигата разпиляват съдържанието на кофите и, докато си играят, прибират портфейли на завеяни пенсионери. За по-солидно изглеждащите клиенти пък има серия от постановки, които се разиграват, за да може да се стигне до конфликт, а оттам – и до обири. 

     Миналата година съобщи ексклузивно за друго нападение, извършено срещу 25-годишна плевенчанка, наръгана и ограбена във вход на сграда в София. Престъплението е извършено в късните часове на делничен ден, след като жената била нападната изневиделица от мъж, който я ударил силно, като в същото време успял и да я наръга с хладно оръжие. Инцидентът отново се случва във вход на сграда в района между улиците „Пиротска“ и „Цар Симеон“. Описанието на нападателя съвпада до голяма степен с това на мъжа, наръгал жертвата си на “Женския пазар”. 

     Карето в центъра между булевардите “Тодор Александров”, “Мария Луиза”, “Сливница” и “Христо Ботев” не случайно беше включено в интерактивна карта на престъпността, в която са фиксирани най-опасните точки и улици в столичния град, според броя на нападенията и инцидентите, регистрирани там. Повишеният приток на чужденци от Тунис, Алжир и Мароко още повече увеличи шанса на купувачите, избрали евтиното, да бъдат ограбени и ранени. Заложна къща, държана от ромски босове в района, бележи първенство по брой на крадени накити и мобилни телефони, на които на място се сменят кодовете, след като им се извадят картите. Има и подвижен битак. Там познавачи намират евтини стоки, които крадците им носят и предават за по 2, 3 или 5 лева. Собственици на търговски обекти твърдят, че са се примирили с кражбите, защото, ако тръгнат да сигнализират за тях, може да се случи така, че да останат съвсем без стока след умишлен палеж или обир. Работното време на търговските обекти е фиксирано така, че те да затварят преди да се е смрачило, когато опасността се увеличава. 

     Около 40 грабежа се извършват на денонощие 

     в столицата, като най-голямата активност е в центъра и районите, в които живеят имигранти, посочва справка на столична прокуратура. Болшинството от нападенията се извършвали в центъра на града, и по-специално в районите, обект на инвазия от страна на нелегални емигранти от арабския свят и Африка. Повечето от жертвите, значителна част от които изобщо не сигнализират за атаките, са жени, нападнати, за да им бъдат взети чантите или само портфейлите. Има и нападения срещу мъже с по-слаба физика , срещу инвалиди, както и срещу пенсионери, които по принуда са карани до близки банкомати, за да изтеглят максимално допустимата и налична сума от картите си, като нападателите се оказват учудващо информирани за датите, в които те се пълнят след превеждането на пенсии там. 

     Сгледата на потенциалните жертви започва още на входа и изхода на метростанциите, откъдето става ясно накъде са се насочили. Нов трик на престъпниците е да предлагат евтини телефони и електроника, като на мераклиите да видят стоката се обяснява, че се държи в близост в склад. На място обаче ентусиастът да си напазарува евтина техника получава удар, от който може да изгуби съзнание, или пък прорезна рана, след което бива ограбен и изхвърлен. С повишаването на температурите се използва и още един трик, в който артистични особи имитират, че им е прилошало и докато състрадателни люде се суетят около тях, за да ги свестяват, партньорите им тарашат чантите и джобовете. 

     Източник: www.bezpartien.com   Статия 7 - Слава Севрюкова - за България

     Слава Севрюкова е предсказала още миналия век много от "крайпътните" събития както в живота на България, така и в политическият живот на Света: влизането на България в Е.С.; събарянето на Кулите на 9/11 в САЩ; и т.н. 

     "Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. За съжаление, ще се изтърпи и този позорен акт, за да приключи нелеката ни обремененост. Политиците едва тогаз ще се осъзнаят и втурнат да работят за Родината." 

     Ще стоим ли безучастни, ще допуснем ли това да се случи ?! 

  Слава Севрюкова - за България

     Предговор: Информация от wikipedia относно коя е Слава Севрюкова: "Слава Севрюкова е родена през 1902 година в Нова Загора. От 8-9 годишна възраст смята, че има ясновидски способности. В рода ѝ по майчина линия има и други, занимаващи се с народна медицина и претендиращи да са ясновидки. Това са баба ѝ, знахарка и билкарка, както и майката на Слава – Мария която също смятала себе си за лечителка и ясновидка. На 16 години се омъжва за белогвардейския емигрант Степан Севрюков. Украинецът от Харков е тежко ранен в крака. Дълго го лекуват в лазарета на обновените бивши турски казарми, намиращ се на метри от дома на Слава. Младата Слава безвъзмездно се грижи за ранените, включително за бъдещия си съпруг. 

     През месец февруари 1962 година тя се запознава с доц. Иво Лозенски. През 1963 година двамата установяват контакт и провеждат психотронни сеанси (изследвания със силата на мисълта). Връзката с доц. Лозенски продължава до кончината ѝ, 30 години по-късно. Записки от психотронните сеанси на двамата са публикувани в множество статии и в монографията „Психотронични изследвания на микросвета“. 

     Слава Севрюкова придобива широка известност едва в последните години от своя живот, след 1989 година. Тогава за нея се заговоря по медиите и се прави документален филм. Слава Севрюкова напуска земния свят на 10 април 1991 година." 

     Ето и част от нейните предсказания: 

     "Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. За съжаление, ще се изтърпи и този позорен акт, за да приключи нелеката ни обремененост. Политиците едва тогаз ще се осъзнаят и втурнат да работят за Родината." 

     "Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя." 

     "Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте, кой как желае, но гласувайте!" 

     "Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз." 

     "Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат. Но по земите ни все ще има хора, зовящи се българи, говорещи родния език. От най-старите народи в Европа сме, няма да ни затрият. Докато има живот на Земята, българите не ще изчезнем. Затова, казвам ви, богоизбрани сме. Други народи ще се заличат, ние не." 

     "Въпреки упадъка трябва да се гордеем с народността си. Открай време сме изпращали в забвение най-страшните поробители. Не трябва да търсим признание, че носим горд дух, а да го заслужим. Предстои да бъдем почитани в Европа и по света! От племето ни ще излязат умни същества. Ще го прославят извън пределите на страната. Радвайте се, че живеете в България!" 

  Източници: 
  Част 1 - за България и светаwww.abcblog.eu 
  Част 2 - за България и светаwww.abcblog.eu 
  Част 3 - за България и светаwww.abcblog.eu 
  Част 4 - за България и светаwww.abcblog.eu 
  Обща информация - www.wikipedia.bg 
  Баба Ванга за Слава Севрюкова: Всичко, що е издумала Слава, ке се сбъдне! - www.plovdivmedia.com 

  Ти, толерантен ли си към Нелегалните?
  (Колаж: интернет)
 • Мисъл на деня:

     След 9 месеца (14 февруари - 28 септември 2014) наблюдение от издаването на "Отворено писмо до всички партии в България", мога да заявя, че положението не е станало по-добро. Догодина се готви вземане на нов дълг от 8.1 млрд. лева. БДЖ е пред приватизация (въпреки, че реално то е на печалба... и то огромна!) Цените на тока скочиха... за пореден път.

     Българите гордо казват колко са големи мъже, колко са велики били, колко са е*ачи били... Дали?

     В България сме останали само 5 862 000 човека (2 милиона работят в чужбина, за да издържат семейство). На протестите в който и да е град излизат по по-малко от 0.01% от населението. Независимо дали протестът е срещу убийствените цени на тока или друго. Само 0.01%. Останалите 99.99% всеки ден реват "Ох, колко са високи цените! Ох, колко трудно стана!", а като чуят за протест, който се организира срещу монополите, политическата мафия, лекарската мафия, гмо храните или TTIP, казват "Ох, днес ме сърби х*я/*утката, няма да мога да дойда, трябва да го/я почеша."

     Нека се замислим: какво ще стане, ако на МИРЕН протест излязат дори само в 1 град над 50% от населението му? Колко полицаи ще бъдат командировани? За колко полицая има пари Държавата (ако всеки ден праща органите си на реда и ги вози напред-назад, няма ли най-накрая и те да направят свой протест в подкрепа на Народа и да заемат полагащото им се място в него самия, като част от всички граждани на Република България)? Колко медии РЕАЛНО ще се заинтересоват от протестът (защото медиите пропускат протестите или броят погрешно броя на присъстващите)? Ще предизвика ли това реален интерес в останалите градове към проблемите на сънародниците си в този конкретен град? Колко от останалите страни по света ще се удивят на великия български дух и воля за Свобода? Колко от сърцатите хора и интелигентните, и духовитите, и благородните, и милите, и добрите към нас, ще се притекат на помощ (който с каквото може), за да ни помогнат? Не е ли дори само това една основателна причина обществото да започне да бъде коректив на властта, а не неин роб?!

     "Конституция на Република България":
     - Глава 1, Чл. 1 (2) : Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

     Не е ли Народът собственик на Държавата и не е ли той коректив на назначените за момента изпълнители на неговата воля (изпълнители, а не господари!)

     Методите на Гражданското общество НЕ са само в протестите. Другите форми на Народовластие са: Референдум (и инициирането му); Изпращане на сигнали, жалби, становища; Стачка; Лепене на плакати; Открито изказване на несъгласие по медиите (радио, телевизия, вестници, социални мрежи, блогове); Рисуване на карикатури, показващи недостатъците на корумпираните политици и предатели на България; Обединяване на гражданите в Инициативни комитети (декларирано в Конституцията на Република България!); Сформиране на народно опълчение и групи, които да пазят нощем улиците, границата, площадите от престъпници и потенциални убийци; Поставяне на скрити камери върху фасадите на къщите си, данните от които да се изпращат директно на сървъри за онлайн достъп в интернет (когато стане престъпление, веднага ще се знае от всички) и престъпникът ще бъде осъждан по "бързата процедура", без да му се дава право да представя "епикризи" от корумпирани лекари; Обществено неодобрение и негодувание; Обществено отхвърляне на престъпните субекти и недопускането им до дадено населено място/социум (т.е. целият град да каже "Ти си крадец, мошеник, убиец, корумпиран съдия, крадящ депутат, лъжец, ... Върви си! Не те искаме!"); ... Протестите са най-безобидният и безсмислен метод на Народовластие - "Кучето си лае, кервана си върви".

     Не просто да викаме като тъпо стадо "Оставка!", а да измисляме идеи като зрели хора - интелигенти, патриоти! Всички заедно! Живеем за България и тя чрез нас!

     Автор на мисълта: Един буден български гражданин

 • Авторско право

     Всеки човек е свободен да разпространява и изпраща до когото сметне за нужно това писмо с изричното условие да не променя нищо в съдържанието му и да посочи препратка към сайта.

 • Натисни, ако харесваш: • Коментари:

 • Сходни теми:

     ОТВОРЕНО ПИСМО до всички партии в България

     Учебниците унищожават националните ни герои и вредят на децата...
     С пари от бюджета държавата започна да изгражда система за отнемане на деца от родителите им
     И в Папуа, Нова Гвинея, с по-високи заплати от България
     Чрез мъртви души може лесно да се ограбва хазната и да се манипулират изборите. Стигнахме дъното - върнахме се в 1926 г !
     Брутална протурска гавра с българските деца - част 1 - Учители тероризират 10 годишни българчета. Левски и Вазов да се махнат
     "Бежанците" - част 1 - Бежанците масово отказват да работят - 1000 лева ги нямат за пари
     "Бежанците" - част 2 - ДАНС разкри терористи сред тях. По 40 грабежа дневно на територията на Нелегалните
     Унищожаването на България - част 1 - САЩ са на крачка от договор за 35-годишен добив в Добруджа!!!
     Унищожаването на България - част 2 - България губи 30 000 000 0000 $ заради Златните концесии !!!
     Унищожаването на България - част 3 - Находки от 2-ри век ще бъдат бетонирани!!
     Заедно можем повече - част 1 - Съдът отсъжда вече 9 поредни пъти в полза на България, включи се!
     Унищожаването на генофонда - част 1 - отнети български деца стават Деца-банкоматчета в ромски семейства
     Заедно можем повече - част 2 - Комитет за Национално Спасение - БНО Шипка - Военен съюз
     Интелектуалци искат признаване на геноцида над нас през Турското робство. Парлементът - не иска.
     Опасностите за България - Турция/ДПС/ДОСТ на 4 пъти поискаха прекрояване на българските граници!
     Заедно можем повече - част 3 - Българи казаха право в очите какво мислят! Целият свят каза!
     Учебниците унищожават националните ни герои и вредят на децата... - част 2 - Учебник: Освобождението е вредно за България
     Унищожаването на България - част 4 - България, която изгубихме
     "Бежанците" - част 3 - Национални предатели искат да няма България; да нямаме граница!?
     "Бежанците" - част 4 - Дискриминирани сме ние, а не бежанците!
     Унищожаването на България - част 5 - Трансатлантическото споразумение (TTIP)
     Новото робство - ДПС създава етническо напрежение и опасност от сепаратизъм
     Унищожаването на България - част 6 - БДЖ - поредният грабеж на стратегическа държавна структура
     САЩ признаха, че са създали Ал-Кайда. От кого тогава ще ни пази НАТО? Защо ще строят команден център у нас!?
     България е пред окончателно заличаване
     Заедно можем повече - част 4 - Време е да се обединим всички българи по света!
     Можем ли по-добре?
     Българи притиснаха посланичката на САЩ в България! Искат отговори!
     Конституцията на България защитава крадци и мошеници
     Нелегални имигранти се заселват в България, след 3 г. получават гражданство и право да гласуват

     Шокиращо изказване на белгийски евродепутат (Laurent Louis)
     Отнемане на деца от родителите им - част 1 (Тереза от Кнежа)
     Отнемане на деца от родителите им - част 2
     Брюксел иска да замени българските домати, чушки и боб с техни еквиваленти!
     Одеса - 02.05.2014 - част 1 - Фашизъм, убити бременни жени, отрязани глави и изгорени живи невъоръжени украинци (Снимки 18+)
     Одеса - 02.05.2014 - част 2 - Доказателства - изнасилвания, душене, палежи (Снимки и Видео 18+)
     Унищожаването на генофонда - част 1 - Детски гей-паради, Трети пол и Доброволен стерилитет

     Колко са военните операции на САЩ по официални данни от Конгреса на САЩ
     Бивш служител на ЦРУ: "Превратът в Украйна е бил подготвян от САЩ и ЕС"
     САЩ признаха публично, че са вложили $ 5 000 000 000 за организиране на "мирните протести" в Украйна, напсуваха и Е.С.
     Ноам Чомски: 10 начина за манипулация чрез медиите
     Shell, Украйна, кръв, газ, грабеж, и смърт
     Фактите: Кой разби малайзийския самолет над Украйна?
     Ето кой взриви Кулите и Пентагона! Доказателства!

 •   "ВРЕМЕ Е В БЪЛГАРИЯ ДА НАСТАНЕ НЕБИВАЛ ПРОГРЕС ! РЕВОЛЮЦИЯТА (НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ТЕХНИЧЕСКА, ИНТЕЛЕКТУАЛНА, КУЛТУРНА, СОЦИАЛНА, ПОЛИТИЧЕСКА ИЛИ ДРУГА) ЗАПОЧВА ПЪРВО В СЪРЦАТА И В СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА." (Един буден български гражданин)  
Този сайт е оптимизирано ОФИЦИАЛНО копие на www.otvorenopismo.url.bg . Сайтът е временно приет от екипа на Воински съюз "Васил Левски", докато се оправи бъга на orgfree.com