• Опасностите за България - Турция/ДПС/ДОСТ на 4 пъти поискаха прекрояване на българските граници. Чужди агенти.


  people-over-politics237.jpg

  Статиите по тази тема :

  Ахмед Доган апелира пред турци за прекрояване на българските граници.
  Хафъзов: "Моят благороден, велик, смел турски народ... Чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието!".
  Ердоган с териториални претенции към България по турската национална телевизия в най-гледано време.
  Деца в джамията в Пазарджик имитират обезглавяване като ИД. Родителите, скандирайки на турски, им ръкопляскат.
  Цигани получават пари всеки месец, ако носят бурки и се молят като мюсюлмани.
  Ходжи заплашват хората с агония, ако не гласуват за ДПС; ДПС лично издава документ за изпити по Коран.
  Скандален списък с "политически назначения във всички нива на държавната администрация в страната, които обезпечават обръчите на Доган".


  Предпис

  От 2 (две!) години в социалните мрежи, YouTube и блоговете се чуват гневни слова срещу наглостта и явното нарушавана на българската Конституция, но през това време отговорните институции непонятно защо запазват мълчание и не желаят да защитят България. Защо ли...


  Ахмед Доган апелира пред турци за прекрояване на българските граници

  31.05.2012

  До кога Държавата България ще продължава да си затваря очите за подтикване към етническа нетърпимост.

  В ардинското село Бял извод се проведе възпоменателен митинг за т. нар. жертви от Възродителния процес. Лидерът им Ахмед Доган си позволи дори повече от това. Изказванията му бяха изключително нагли и недопустими. Позволи си да претендира за отнемане родни територии чрез нарушаване цялостта на границите на българската държава.

  hqdefault.jpg

  „Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници. Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове... Това ще продължава!“.

  Доган намекна, че след като в България има етническо малцинство, което се самоопределя към Турция, то и територията на държавата ни, в която етническото малцинство живее, също трябва да премине към Турция – с прекрояване на държавната ни граница в наш ущърб.

  Сегашният депутат от ДПС Ахмед Башев пък нагло допълни: „Ние от ДПС не искаме само местната власт! Ние искаме властта в държавата!“.

  Журналистическо разследване на телевизия "СКАТ" по темата -> youtube-icon-3.png

  Ахмед Доган: "Днес всички оратори говориха на български. Аз смятам това за ненормално!" -> youtube-icon-3.png

  Източник: www.youtube.com, www.pan.bg и www.facebook.com


  Хафъзов апелира пред турци: "Чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието!"

  21.09.2014

  Изказването на Хафъзов в гр. Чорлу е направено преди Парламентарни избори 2014 (които се проведоха на връх турския празник?!) - думи, казани на турски език, пред турски последователи на турска територия по повод... български парламентарни избори (защо все още няма осъдени, не знам):

  "България е зажадняла за вас, България ви чака, чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието. Моят благороден, велик, смел турски народ няма ли да им даде да разберат на 5-ти октомври, ще го направи, нали?"

  0.jpg

  Изказването на Хафъзов (от 2-рата минута на клипа) -> youtube-icon-3.png

  Още доказателства по темата -> youtube-icon-3.png

  Източник: www.gospodari.com и www.facebook.com


  Ердоган с териториални претенции към България по турската национална телевизия в най-гледано време

  12.12.2013

  hqdefault.jpg

  "Тракия е и Солун, и Ксанти, и Кърджали и Делиормана в България, Вардар, Скопие, Призрен в Косово, Сараево. Тракия е нашата жива история в Европа. Тя е нашият представител в този географски регион", каза Ердоган в предизборно мероприятие. "Ние не правим разлика между нашите братя в Кърджали, Делиормана, Солун, Скопие, Сараево, Призрен."

  Турският премиер Ердоган с териториални претенции към България -> youtube-icon-3.png

  "Дискусионно студио": Ердоган с териториални претенции,Вигенин се прегръща с Давутоглу -> youtube-icon-3.png

  "Дискусионно студио": Териториалните претенции на Ердоган: Празни думи или реална заплаха? -> youtube-icon-3.png

  Телевизия "Атака": Ердоган с териториални претенции към България -> youtube-icon-3.png

  Декларация на историците: Парламента да осъди турския геноцид! -> youtube-icon-3.png

  Източник: www.youtube.com и www.facebook.com


  Деца в джамията в Пазарджик имитират обезглавяване като ИД. Родителите, скандирайки на турски, им ръкопляскат

  03.11.2014

  Деца в джамията в Пазарджик имитират обезглавяване като ИД. Родителите, скандирайки на турски, им ръкопляскат.

  111.jpg

  В циганската махала на Пазарджик се оформя опасен модел на поведение, уповаващ се на радикален ислям. За това алармираха в понеделник от сдружение „Дружба Родина” на пресконференция в БТА.

  Те се позоваха на видеоматериал в ефира на АЛФА ТВ, в който ясно се вижда как две деца пресъздават обезглавяване в стила на „Ислямска държава”. Клипът е заснет в двора на пазарджишката джамия „Абу Бекир” още през 2009 г. и досега не е имало реакция от институциите. В материала се забелязва и Ахмед Муса Ахмед.

  Благодарение на бездействието на държавните институции в България нахлуха ислямистки секти. Под крилото на Главното мюфтийство те промиват умовете на хората в градове и села. Поддалите се днес се учат на радикален ислям и заминават да се бият на страната на джихадистката организация „Ислямска държава”.

  Журналистическо разследване на "TV7" по темата "Идва ли ИДИЛ в България" -> youtube-icon-3.png

  Източник: www.youtube.com, www.vestnikataka.bg и www.facebook.com


  Цигани получават пари всеки месец, ако носят бурки и се молят като мюсюлмани

  24.10.2012

  “Не ходете в махалата, опасно е. Мюсюлманите са настръхнали и може да се случи нещо лошо. Няма значение, че сте журналисти, дори е по-лошо. Настръхнали са заради този съдебен процес за проповядване на радикален ислям. Нали и техният водач е подсъдим.”

  Предупреждението е отправено от полицейски служител, който работи в участъка на ромския кв. “Изток” в Пазарджик. В махалите обаче е спокойно, даже необичайно.

  Image_1602239_126.jpg

  В централната част на квартала върви всекидневният алъш-вериш по сергии и магазинчета. Кафенетата са пълни. Изненадващо, но в тази част на квартала забулени жени и брадати мъже без мустаци няма. Обяснението е, че всъщност ромите в Пазарджик са разделени на 2 - български и турчеещи се.

  Българските не проявяват интерес към исляма и живеят като предците си. Повечето не изповядват религия, а малкото, които го правят, се определят като християни. Те открито наричат събратята си с дългите бради “талибани”, въпреки че повечето от тях не са наясно със смисъла на думата.

  По-голямата част от турчеещите се пък вече са приели исляма. Колко точно са те, е трудно да се каже, но вероятно са хиляди. В квартала, където са техните жилища, не може да се види изцяло забулена жена. Повечето са със забрадки. Впечатление правят еднообразните бради на мъжете.

  Ислямизацията в ромския квартал може би щеше да остане незабелязана, ако през последните 1-2 г. по улиците не започнаха да се появяват изцяло забулени жени от ромски произход и мъже с дълги бради.

  С течение на времето броят им видимо се увеличаваше, но на това не се отдаваше голямо значение.

  Истинското състояние стана ясно на 18 септември, когато в Пазарджик започна съдебният процес срещу 13 мюсюлмани - 11 от които имами, за проповядване на радикален ислям и членуване в нерегистрираната у нас саудитска фондация “Ал Уакъф ал ислами”.

  Тогава пред сградата на съда се събраха стотици мюсюлмани в подкрепа на подсъдимите. Оказа се, че голяма част от тях са от кв. “Изток”. Те видимо се отличаваха от едноверците си, пристигнали от родопските селища на Пазарджишка, Смолянска и Благоевградска област. Предимно по изцяло забулените с бурки жени и мъжете с широки дрехи, обръснати мустаци и дълги бради. В по-голямата си част все хора от 20 до 40 г.

  Това накара и жителите на Пазарджик открито да заговорят, че се страхуват от ислямизираните роми. За техен духовен и идеен водач се смята 37-годишният Ахмед Муса Ахмед, въпреки че самият той категорично отрича.

  Ахмед е и единственият подсъдим от Пазарджик в започналия съдебен процес. За него е известно, че вече е осъждан и има условна присъда за проповядване на радикален ислям през 2005 г.

  В махалата открито се твърди, че за да ходят забулени жените, а и за брадите на мъжете се плаща.

  Сумите варирали от 150 до 400 лв. Плащало се и за да приемат исляма. Поради това най-бедните фамилии всъщност станали и най-ревностни последователи на религията. Зарибявали ги благодарение на невежеството и бедността. Забулените жени, които бяха призовани като свидетели пред окръжния съд, признаха, че не разбират български и не могат да четат и пишат, въпреки че са учили до IV-V клас. Те твърдят, че четат Корана на турски и сами са се научили.

  Източник (както и цялата статия): www.24chasa.bg и www.facebook.com


  Ходжи заплашват хората с агония, ако не гласуват за ДПС; ДПС лично издава документ за изпити по Коран

  07.01.2014

  Пращат децата от малки на курсове по коран и лично ДПС им дава документ за издържан изпит. Долу-горе като лагер на Алкайда. От малки им промиват мозъците. Гласуват под клетва.

  Една жена казва: 21-ви век да не можеш да работиш работата си, защото не искаш да ходиш на курс по коран. Джамиите са офиси на ДПС. Вървят с корана в ръка из селата и карат хората да се закълнат, че ще гласуват за ДПС.

  Учител от селото казва: "Те не сядат на маса да ядат, а на земята, понеже религията не им го позволявала". Това са наши сънародници. Пак учителят казва: "3-ти март за Родопите никога не дойде". Уволнили са го, понеже е за светско образование. Самият той е също мюсюлманин. ДПС внушава на помаците, че носенето на шалвари е елемент от религията и че този, който се откаже от нея, ще бъде преследван - уж от Бог (това ли е техния Бог?!!!) Цитатът: "Бурята ще го настигне много бързо... И ще го смачка." То си е направо заплаха и той май физическа?! Много им станаха пророците!!!

  Ахмед Башев е почитан като Бог, защото срещу него е имало дело за проповядване на радикален ислям.

  Журналистическо разследване на "Нова телевизия" по темата -> youtube-icon-3.png

  Източник: телевизия "Нова телевизия" и www.facebook.com


  Скандален списък с "политически назначения във всички нива на държавната администрация в страната, които обезпечават обръчите на Доган"

  24.11.2014

  154 политически назначения запазиха постовете си заради теч на информация.

  В началото на август неправителствената организация "Българска европамет" връчва официално на служебния премиер Георги Близнашки горещ списък с имената на 154 „калинки“ на ДПС. За тях има съмнения, че са политически назначения във всички нива на държавната администрация в страната и обезпечават обръчите на Доган. Информацията е събирана в продължение на няколко месеца от регионите и институциите, а целта е държавата да бъде прочистена от зависими играчи на задкулисието, заемащи важни постове без доказан професионализъм и качества, и обслужващи единствено корпоративно олигархични интереси.

  ljutvi_mestan2.jpg

  Служебният премиер предава по каналния ред веднага списъка на ръководството на ДАНС за да бъде извършена проверка на визираните в него държавни служители. Но само два дни по-късно горещият списък се оказва неочаквано в ръцете на лидера на ДПС Лютви Местан и става повод за спешна среща с президента Плевнелиев. Политикът се оплаква, че се готви политическа чистка и защитава хората си, плашейки традиционно с етническия мир. Реакцията му блокира възможността за проверка, а 154 кадри на Сараите, за които има документирана информация, че изпълняват политически поръчки в администрацията, запазват постовете си. В края на мандата на служебния кабинет се оказва, че ДАНС реално не си е мръднал пръста по темата и няма реализирана проверка.

  Така се налага тежкото усещане, че списъкът е попаднал в Местан именно от хора в Агенцията, подозират от Българска европамет. Според тях този скандален случай налага в обществото усещането, че Агенцията наистина е под контрола на определена политическа сила и работи за корпоративни, а не за обществените интереси.

  През последните месеци политици многократно предупреждаваха за подобни зависимости, а най-показателен беше случаят с Христо Бисеров. Два дни преди държавата да разбере за стартиращо разследване срещу зам. председателя на ДПС и зам. председател на парламента, Доган го разжалва от заеманите постове и така етническата партия се опита да излезе суха от скандала. Оказа се, че дори преди главния прокурор да разбере за проверката, информация за Бисеров е изтекла към Сараите. Съмненията бяха, че предупреждението е дошло именно от ДАНС. Въпреки тежкия скандал никой не разследва случая, защото цялото правителство на Орешарски реално бе на къса верижка в корпорацията на Сокола.

  От Българска европамет са категорични, че ако не бъдат изчистени политическите назначения, въпреки добрите намерения всички опити за реформи от правителството на Борисов ще бъдат блокирани.

  Вижте обявените за политически назначения на ДПС - цък.

  Източник: www.faktor.bg


  Вместо заключение:

  "Конституция на Република България":
  - Гл. 1, Чл. 1 (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
  - Глава 1, Чл. 1 (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
  - Гл. 1, Чл. 2 (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.
  - Гл. 1, Чл. 2 (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
  - Гл. 1, Чл. 3. Официалният език в републиката е българският.
  - Гл. 1, Чл. 11 (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа.
  - Гл. 1, Чл. 44 (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда.

  Източник: www.parliament.bg

 • Мисъл на деня:

     След 9 месеца (14 февруари - 28 септември 2014) наблюдение от издаването на "Отворено писмо до всички партии в България", мога да заявя, че положението не е станало по-добро. Догодина се готви вземане на нов дълг от 8.1 млрд. лева. БДЖ е пред приватизация (въпреки, че реално то е на печалба... и то огромна!) Цените на тока скочиха... за пореден път.

     Българите гордо казват колко са големи мъже, колко са велики били, колко са е*ачи били... Дали?

     В България сме останали само 5 862 000 човека (2 милиона работят в чужбина, за да издържат семейство). На протестите в който и да е град излизат по по-малко от 0.01% от населението. Независимо дали протестът е срещу убийствените цени на тока или друго. Само 0.01%. Останалите 99.99% всеки ден реват "Ох, колко са високи цените! Ох, колко трудно стана!", а като чуят за протест, който се организира срещу монополите, политическата мафия, лекарската мафия, гмо храните или TTIP, казват "Ох, днес ме сърби х*я/*утката, няма да мога да дойда, трябва да го/я почеша."

     Нека се замислим: какво ще стане, ако на МИРЕН протест излязат дори само в 1 град над 50% от населението му? Колко полицаи ще бъдат командировани? За колко полицая има пари Държавата (ако всеки ден праща органите си на реда и ги вози напред-назад, няма ли най-накрая и те да направят свой протест в подкрепа на Народа и да заемат полагащото им се място в него самия, като част от всички граждани на Република България)? Колко медии РЕАЛНО ще се заинтересоват от протестът (защото медиите пропускат протестите или броят погрешно броя на присъстващите)? Ще предизвика ли това реален интерес в останалите градове към проблемите на сънародниците си в този конкретен град? Колко от останалите страни по света ще се удивят на великия български дух и воля за Свобода? Колко от сърцатите хора и интелигентните, и духовитите, и благородните, и милите, и добрите към нас, ще се притекат на помощ (който с каквото може), за да ни помогнат? Не е ли дори само това една основателна причина обществото да започне да бъде коректив на властта, а не неин роб?!

     "Конституция на Република България":
     - Глава 1, Чл. 1 (2) : Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

     Не е ли Народът собственик на Държавата и не е ли той коректив на назначените за момента изпълнители на неговата воля (изпълнители, а не господари!)

     Методите на Гражданското общество НЕ са само в протестите. Другите форми на Народовластие са: Референдум (и инициирането му); Изпращане на сигнали, жалби, становища; Стачка; Лепене на плакати; Открито изказване на несъгласие по медиите (радио, телевизия, вестници, социални мрежи, блогове); Рисуване на карикатури, показващи недостатъците на корумпираните политици и предатели на България; Обединяване на гражданите в Инициативни комитети (декларирано в Конституцията на Република България!); Сформиране на народно опълчение и групи, които да пазят нощем улиците, границата, площадите от престъпници и потенциални убийци; Поставяне на скрити камери върху фасадите на къщите си, данните от които да се изпращат директно на сървъри за онлайн достъп в интернет (когато стане престъпление, веднага ще се знае от всички) и престъпникът ще бъде осъждан по "бързата процедура", без да му се дава право да представя "епикризи" от корумпирани лекари; Обществено неодобрение и негодувание; Обществено отхвърляне на престъпните субекти и недопускането им до дадено населено място/социум (т.е. целият град да каже "Ти си крадец, мошеник, убиец, корумпиран съдия, крадящ депутат, лъжец, ... Върви си! Не те искаме!"); ... Протестите са най-безобидният и безсмислен метод на Народовластие - "Кучето си лае, кервана си върви".

     Не просто да викаме като тъпо стадо "Оставка!", а да измисляме идеи като зрели хора - интелигенти, патриоти! Всички заедно! Живеем за България и тя чрез нас!

     Автор на мисълта: Един буден български гражданин

 • Авторско право

     Всеки човек е свободен да разпространява и изпраща до когото сметне за нужно това писмо с изричното условие да не променя нищо в съдържанието му и да посочи препратка към сайта.

 • Натисни, ако харесваш: • Коментари:

 • Сходни теми:

     ОТВОРЕНО ПИСМО до всички партии в България

     Учебниците унищожават националните ни герои и вредят на децата...
     С пари от бюджета държавата започна да изгражда система за отнемане на деца от родителите им
     И в Папуа, Нова Гвинея, с по-високи заплати от България
     Чрез мъртви души може лесно да се ограбва хазната и да се манипулират изборите. Стигнахме дъното - върнахме се в 1926 г !
     Брутална протурска гавра с българските деца - част 1 - Учители тероризират 10 годишни българчета. Левски и Вазов да се махнат
     "Бежанците" - част 1 - Бежанците масово отказват да работят - 1000 лева ги нямат за пари
     "Бежанците" - част 2 - ДАНС разкри терористи сред тях. По 40 грабежа дневно на територията на Нелегалните
     Унищожаването на България - част 1 - САЩ са на крачка от договор за 35-годишен добив в Добруджа!!!
     Унищожаването на България - част 2 - България губи 30 000 000 0000 $ заради Златните концесии !!!
     Унищожаването на България - част 3 - Находки от 2-ри век ще бъдат бетонирани!!
     Заедно можем повече - част 1 - Съдът отсъжда вече 9 поредни пъти в полза на България, включи се!
     Унищожаването на генофонда - част 1 - отнети български деца стават Деца-банкоматчета в ромски семейства
     Заедно можем повече - част 2 - Комитет за Национално Спасение - БНО Шипка - Военен съюз
     Интелектуалци искат признаване на геноцида над нас през Турското робство. Парлементът - не иска.
     Опасностите за България - Турция/ДПС/ДОСТ на 4 пъти поискаха прекрояване на българските граници!
     Заедно можем повече - част 3 - Българи казаха право в очите какво мислят! Целият свят каза!
     Учебниците унищожават националните ни герои и вредят на децата... - част 2 - Учебник: Освобождението е вредно за България
     Унищожаването на България - част 4 - България, която изгубихме
     "Бежанците" - част 3 - Национални предатели искат да няма България; да нямаме граница!?
     "Бежанците" - част 4 - Дискриминирани сме ние, а не бежанците!
     Унищожаването на България - част 5 - Трансатлантическото споразумение (TTIP)
     Новото робство - ДПС създава етническо напрежение и опасност от сепаратизъм
     Унищожаването на България - част 6 - БДЖ - поредният грабеж на стратегическа държавна структура
     САЩ признаха, че са създали Ал-Кайда. От кого тогава ще ни пази НАТО? Защо ще строят команден център у нас!?
     България е пред окончателно заличаване
     Заедно можем повече - част 4 - Време е да се обединим всички българи по света!
     Можем ли по-добре?
     Българи притиснаха посланичката на САЩ в България! Искат отговори!
     Конституцията на България защитава крадци и мошеници
     Нелегални имигранти се заселват в България, след 3 г. получават гражданство и право да гласуват

     Шокиращо изказване на белгийски евродепутат (Laurent Louis)
     Отнемане на деца от родителите им - част 1 (Тереза от Кнежа)
     Отнемане на деца от родителите им - част 2
     Брюксел иска да замени българските домати, чушки и боб с техни еквиваленти!
     Одеса - 02.05.2014 - част 1 - Фашизъм, убити бременни жени, отрязани глави и изгорени живи невъоръжени украинци (Снимки 18+)
     Одеса - 02.05.2014 - част 2 - Доказателства - изнасилвания, душене, палежи (Снимки и Видео 18+)
     Унищожаването на генофонда - част 1 - Детски гей-паради, Трети пол и Доброволен стерилитет

     Колко са военните операции на САЩ по официални данни от Конгреса на САЩ
     Бивш служител на ЦРУ: "Превратът в Украйна е бил подготвян от САЩ и ЕС"
     САЩ признаха публично, че са вложили $ 5 000 000 000 за организиране на "мирните протести" в Украйна, напсуваха и Е.С.
     Ноам Чомски: 10 начина за манипулация чрез медиите
     Shell, Украйна, кръв, газ, грабеж, и смърт
     Фактите: Кой разби малайзийския самолет над Украйна?
     Ето кой взриви Кулите и Пентагона! Доказателства!

 •   "ВРЕМЕ Е В БЪЛГАРИЯ ДА НАСТАНЕ НЕБИВАЛ ПРОГРЕС ! РЕВОЛЮЦИЯТА (НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ТЕХНИЧЕСКА, ИНТЕЛЕКТУАЛНА, КУЛТУРНА, СОЦИАЛНА, ПОЛИТИЧЕСКА ИЛИ ДРУГА) ЗАПОЧВА ПЪРВО В СЪРЦАТА И В СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА." (Един буден български гражданин)  
Този сайт е оптимизирано ОФИЦИАЛНО копие на www.otvorenopismo.url.bg . Сайтът е временно приет от екипа на Воински съюз "Васил Левски", докато се оправи бъга на orgfree.com