Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Джулието Киеза: Светът се управлява от Девет човека
Разрушаването на Българската Армия
Предотвратена е международна провокация срещу Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" !
НАИВНОСТТА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ МОМЕНТАЛНО!
07.07.2017 - Стартира двуседмичен тренировъчен полеви лагер! Включи се и защити Родината още днес!
Основни цели и задачи на Български Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка"

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай
ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Историческа реч на Виктор Орбан пред целия унгарски народ!


Съдбата на унгарците е толкова преплетена с тази на европейските народи и до такава степен е станала част от съюза, че днес нито един народ, включително унгарският, не може да бъде свободен, ако Европа не е свободна. Но днешна Европа е крехка, слаба и болна като „цвете, разядено от скрит червей“. Днес, 168 години след въстанието на Кошут в Унгария, след великите войни за независимост на европейските народи, Европа, нашият общ дом, не е свободна!

Дами и господа, Европа не е свободна. Защото свободата започва с това да се казва истината. Днес в Европа е забранено да се говори истината. Намордникът е намордник, дори ако той е направен от коприна. Забранено е да се казва, че тези, които се преселват, изобщо на са бежанци и че Европа е заплашена от мигрантите.Забранено е да се говори, че десетки милиони са готови да бъдат насочени към нас. Забранено е да се говори, че имиграцията носи в нашите страни престъпност и терор.Забранено е да се говори, че тълпите, идващи от други цивилизации, заплашват нашия начин на живот, нашата култура, нашите обичаи и нашите християнски традиции. Забранено е да се показва, че тези, които са се установили по-рано, вече са създали свой различен свят със свои закони и идеали, разрушаващи хилядолетната стара структура на Европа. Забранено е да се твърди, че това не е спонтанна поредица от последователни събития, а предварително планирана и организирана операция – да се насочат човешки потоци (от Азия и Африка) към нас.  Забранено е да се говори, че в Брюксел замислят схеми, съгласно които колкото се може по-бързо да се приемат чужденците и да се разселят тук между нас.

Забранено е да се предупреждава, че целта на това нашествие от имигранти е промяна на религиозната и културна карта на Европа и промяна на етническите основи на нациите. По такъв начин се отстраняват националните държави, явяващи се последното препятствие по пътя на новия „интернационализъм“. Забранено е да се казва, че Брюксел последователно откъсва все по-големи късове от нашия национален суверенитет и че в Брюксел днес работят над създаване на план за „Съединени европейски щати“, за което никой никога не е давал съгласие.

Дами и господа,

Днес враговете на свободата са изтъкани от друга материя, различна от тази на предишните кралски и императорски управници и на управниците в съветската система. За да ни принудят да им се подчиняваме, днешните управници използват друг набор от инструменти. Днес те няма да ни хвърлят в затвори и концентрационнни лагери, нито ще нахлуят с танкове в страните, които се стремят към свобода. Днес те разчитат, или поне досега разчитаха, на масиран артилерийски огън с международните медии, на доноси, на заплахи и шантаж.

Народите на Европа бавно се пробуждат, прегрупират се и скоро ще станат сила. Тази Европа, която се основаваше на премълчаване на истината, започва да се пука по шевовете. Изглежда, европейските народи накрая разбраха, че бъдещето им е поставено на карта. И не само тяхното благополучие, уютен живот и работни места, но дори тяхната безопасност и мир. Най-после европейските народи, задремали в изобилие и разцвет, разбират, че принципите върху които Европа беше построена, могат да бъдат безвъзвратно разрушени.

Европа представлява общност от християнски, свободни и независими държави. Равенство на мъжа и жената, лоялна конкуренция и солидарност. гордост и смирение, справедливост и милосърдие.

Този път опасността се стоварва върху нас не с войни и стихийни бедствния. Масовата миграция представлява от само себе си бавно течащ воден поток, който непрекъснато размива бреговете. Обясняват я с хуманитарни причини, но истинската цел е завоюване на територии. Колкото територия придобиват мигрантите, толкова губим ние.

Отрядите от маниакални правозащитници изпитват непреодолимо желание да ни обвиняват. За тях ние сме враждебни ксенофоби. Но истината се заключава в това, че историята на нашата страна също се явява следствие на сливане и смесване на различни култури. Тези, които пристигнаха със семействата си при нас като съюзници или в качеството на лица, чийто живот беше застрашен, бяха приети и получиха разрешение да се натурализират. Но тези, които пристигнаха с намерение да изменят нашата страна и да я формират по свой начин, тези, които дойдоха с насилие и против волята ни – винаги бяха срещани със съпротива.

Дами и господа,

Отначало те говорят само за няколко стотици, хиляда или две хиляди преселници. Но нито един европейски лидер не може да потвърди и да се закълне, че тези няколко хиляди няма да нараснат до десетки или стотици хиляди. Ако ние искаме да спрем тази масова имиграция, трябва първо да стопираме Брюксел. Основната опасност за бъдещето на Европа идва не от тези, които искат да пристигнат тук, а от фанатичните брюкселски интернационалисти (строителите на световна република).

Ние не трябва да позволим на Брюксел да се постави над закона.

Ние не трябва да му позволим да ни натрапи горчивите плодове на своята космополитна интернационална политика.

Ние няма да внасяме в Унгария престъпност, тероризъм, хомофобия и антисемитизъм с изгаряне на синагоги. В нашите градове не трябва да има квартали, където да не властва законът и се допускат масови безредици. Няма да допуснем никакви бунтове на имигранти. Няма да допуснем банди да насилват нашите жени и дъщери. Няма да позволим други да ни посочват кой може да приемем в нашия дом и нашата страна и с кой трябва да живеем заедно.

Ние знаем как се прави това. Отначало им разрешаваме да ни кажат кой трябва да приемем, а после те ни заставят да обслужваме чужденците в собствената си страна. И накрая ще ни кажат да си събираме багажа и да напуснем нашата собствена страна.

Затова ние отхвърляме принудителната схема на преселване и няма да търпим нито шантаж, нито заплахи. Дойде време да ударим камбаната. Дойде време да се противопоставим и да се съпротивляваме. Дойде време да се обединим с нашите съюзници. Дойде време да се предотврати разрушаването на Европа и да се спаси нейното бъдеще.

Ето защо ние призоваваме всички граждани на Унгария, независимо от партийната им принадлежност, да се обединят. Призоваваме всички европейски нации да се обединят. Лидерите и гражданите на Европа не трябва повече да живеят в различни светове. Ние трябва да възстановим единството на Европа. Ние, народите на Европа, не можем да бъдем свободни поотделно, ако не сме свободни заедно. Ако обединим нашите сили, то ще имаме успех. Ако теглим в различни посоки, ще претърпим неуспех. Заедно сме сила, разединени сме слаби. Законът днес трябва да гласи: “Или заедно, или провал“.

В 1848 г., в „книгата на съдбата“ е било записано, че нищо не е възможно да бъде направено срещу Хабсбургската империя. Ако тогава се бяхме смирили с тази постановка, то нашата съдба би била предрешена и унгарците щяха да бъдат погълнати от немското море.

В 1956 г. в „книгата на съдбата“ беше постановено, че сме длъжни да оставаме в окупирана и съветизирана страна, докато патриотизмът изчезне и в последния унгарец. Ако се бяхме примирили с това положение, то нашата съдба щеше да бъде предопределена – да бъдем погълнати от съветското море.

Днес в „книгата на съдбата“ е записано, че скрити, анонимни световни сили ще отстраняват всичко, което се явява уникално, автономно, вековно и национално. Тези сили ще смесват култури, религии и народи докато нашата горда Европа накрая не стане безкръвна и послушна. Ако ние се примирим с този резултат, то нашата съдба ще бъде предрешена и ние ще бъдем погълнати в огромния търбух на Съединени европейски щати.

Задачата, която стои пред унгарския народ, пред народите на Централна Европа и пред другите европейски народи, които не са загубили своя разсъдък, е да победят, да пренапишат и изменят съдбата, която е замислена за нас.

Ние, унгарците и поляците знаем как това се прави. Нас са ни учили, че ако си смел, трябва да гледаш опасността в лицето. Затова трябва да извадим забравената древна добродетел – мъжеството.

И като начало ние трябва да съберем кураж и да отговорим ясно и гръмко, за да ни чуят нашир и длъж, на главния въпрос от който зависи нашата съдба:

„Роби ли искаме да бъдем или свободни хора?“

Дайте вашия отговор!

Напред Унгария!

Напред унгарци!

В. “Нова Зора“ – Независим национален седмичник

 

Източник: http://bultimes.com/kogato-kambanata-bie-znachi-e-nastapilo-vremeto-da-sprem-razrushavaneto-na-evropa/

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-08-04 04:08:05