Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Системата за наблюдение на границата с Турция не работела от месец
Бунтът на машините или как се калява стоманата!
Една по-светла България!
ДПС поиска парчета земя от България, нарушава агресивно закона
Българи, германци, чехи, поляци и словаци се изправиха и защитиха семействата си заедно!
Среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 09.04.2016, Варна

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай
!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Българин изригна: Ето какво се случва в България! Това не е демокрация, а геноцид!


Сигнал на читател: Петдесет варианта сиво или Причини да се премахнат тези управляващи

"ПЕТДЕСЕТ ВАРИАНТА СИВО ИЛИ ПРИЧИНИ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ,

1. КРАЖБАТА И ЛИЧНОТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА СА ПОЛИТИЦИ, КАТО ВСИЧКО Е ЗА СМЕТКА НА ВСЕ ПО-ОБЕДНЯВАЩИЯ БЪЛГАРИН.

2. ТАКА НАРЕЧЕНОТО " ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ" 26 ГОДИНИ ВЕЧЕ ПРИЧИНЯВА УМИШЛЕНО ДОРАЗБОЛЯВАНЕ НА ЛЕКУВАЩИ СЕ БЪЛГАРИ, КАТО ПОХВАТИТЕ СА МНОГО : ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ОСИГУРОВКИ, ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЛЕЧЕБНИ, ПЪТЕКИ, ТАКСИ ЗА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ТА НАКРАЯ И АБСУРДНАТА ИДЕЯ ЗА ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК ХРУМВАНИЯ НА ОТЯВЛЕНИ БОЛНИ КРАДЛИВИ МОЗЪЦИ ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА ИМА СЕРИОЗНО ОРГАНИЗИРАНИ ЗДРАВНИ СИСТЕМИ, ПРОСТО ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕПИШАТ.

3. ПРОМЯНАТА И ПРЕМАХВАНЕТО НА ЗНАЧИМИ ЛИТЕРАТУРНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ПАТРИОТИ СТАНАХА ЕЖЕДНЕВИЕ.

4. СЪДЕБНАТА СИТЕМА, КОЯТО ВИ ИЗИСКВА ТАКСА МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС НЯМА АНЛОГ НИКЪДЕ, ЗА ТОВА И ХОРАТА РЕШИХА ДА СИ УРЕЖДАТ СМЕТКИТЕ С ПИЩОВИ....

5. НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ, ДА АМА НЕ... ТЯ ПАЗИ ЦИГАНИ, ГЕЙ ПАРАДИ, НАРКОПЛАСЙОРИ, А И ПОЛИТИЦИТЕ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ....

6. БАНКОВИТЕ КРЕДИТИ И ТАКИВА ОТ НЕБАНКОВИ ФИНАНСОВИ КРЕДИТНИ ИНСТИТУЦИИ, ГРАБЕЖ ДО ДУПКА С ЛИХВИ БЕЗ АНАЛОГ В ЦЕЛИЯ СВЯТ, КАКТО И ИПОТЕКИ ПЛАЩАНИ ПЪРВИТЕ 3 ГОДИНИ БЕЗ ГЛАВНИЦАТА И ПРИ ОПРЕДЕЛЕНО ПОСЛЕДТВИЕ ДА ПРИБЕРАТ ГОЛЯМА СУМА ЛИХВИ И ЖИЛИЩЕТО ТИ.

7. ЕНЕРГЕТИКА РАЗБИРАЙ, ГОРИВА, ЕЛКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА, ВЕИ И Т.Н. : КАРТЕЛИЗИРАНЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО ПРИМЕР ЕДИН БИЗНЕСМЕН СВАЛИ ЦЕНИТЕ ГОРИВАТА ВЪВ ВАРНА, КОИТО НЕ УСПЯХА НИТО КЗК, НИТО БОРИСОВ И МИНИСТРИТЕ МУ И ВСИЧКИ ТЪПАНАРИ ИЗКАЗВАЩИ СЕ ПО ТЕМАТА. ХОРАТА СТИГНАХА ДО ТАМ ЧЕ ИЗБИРАТ ТОК ЛИ ДА ПЛАТЯТ, ХРАНА ЛИ ДА КУПЯТ ИЛИ ЛЕКАРСТВА.

8. МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИТО И ГОРИТЕ, МИНИСТЕРСТВО ОТ КОЕТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ЗАЩОТО НИТО ИМАМЕ ВЕЧЕ ЗЕМЕДЕЛИЕ / СПРАВКА ХРАНИТЕЛИНИТЕ МАГАЗИНИ-ВСИЧКИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ СА ВНОС/ НИТО ГОРИ, ИЗСЕКОХА ГИ ЦИГАНИ, НЯКАКЪВ СМЕШЕН ПЕНСИОНИРАН МОНАРХ И ДР. АПАШИ

9. АРМИЯТА /АКО МОЖЕ ДА НАРЕЧЕ ВЪОБЩЕ ТАКА/ БЕЗ САМОЛЕТИ, БЕЗ ДОБРО СТРЕЛКОЕО ОРЪЖИЕ / СТАРИЯ КАЛАШНИК НЕ Е ПЕНСИОНИРАН/ САМОЛЕТИ НЯМАМЕ ВЕЧЕ КАКТО И ТАНКОВЕ И ДОБРО ПВО, НАРЯЗХМЕ ГИ... АРМИЯТА НИ НЕ Е ЛИКВИДИРА ОТ НАТО И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТЕ ИЗ ЕВРОПА А ТОВА ЧЕ ВЕЧЕ НЯМАШЕ ТКЗС-ТА ИЛИ ПАРИ И НЯМАШЕ КАК ДА СЕ ИЗХРАНВА, АМА КАРАЙ КОЙТО НЕ ХРАНИ СВОЯТА АРМИЯ ЩЕ ХРАНИ ЧУЖДАТААА.

10. ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗЕН ПРИНЦИП ОТДАВНА ТЪРКАТ СЕДАЛКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ СА ЗАБРАНЕНИ..ЕВРОРОМА, ДПС, МПС И Т.Н.

11. ДАНЪЦИ ТУК ФОРМИРАНЕТО ИМ ПАК НЯМА АНАЛОГ ВЪВ НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ - РАЗБИРАЙ ТАКСА СМЕТ, ДДС ВЪРХУ ВСИЧКИ НЕЩА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ, КАКТО УЧЕБИНИЦИ КНИГИ И Т.Н. АМА ЗА КАКВО БЪЛГАРИНА ДА ЧЕТЕ, ДА СИ СТОИ ПРОСТАК.ПЪТЕН ДАНЪК ВЪРХУ НЕГО ВИНЕТКА

12. ДА ИМАШ "БИЗНЕС" В БЪЛГАРИЯ СИ Е ЖИВ ПОДВИГ.... ЩЕ ТЕ НАПАДНАТ НАП, ЗДРАВНА МЕДИЦИНА, ХЕИ-ТА И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ СЪС АБСУРДНИ И СМЕШНИ АРГУМЕНТИ. ЗА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА И СЕЛАТА В ЧАСТНОСТ ДА НЕ ГОВОРИМ ТАМ НЯМА АПТЕКИ БОЛНИЦИ, ХЛЯБА СЕ КАРА ЕДИН ПЪТ В СЕДМИЦАТА УЖАСА Е ТОТАЛЕН

13. КОРУПЦИЯ, КЪДЕТО НЕ СЕ СЕТИШ ТАМ НЯМА, С ПАРИ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ИЗБОРИ / АКО ИСКАШ ДА СТАНЕШ КМЕТ ИЛИ ДР./ ЗА ПОЛИЦИЯТА Е ЯСНО, СЪДИЯ, ПРОКУРОР И Т.Н. И Т.Н.

14. ТУК ПРАВА НЯМАШ А САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ.... ДА ПЛАЩАШ ВСИЧКО И НАВСЯКЪДЕ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ / ЗАКОН ЗА ЧАСТНИЯ ФАЛИТ НЯМА И ЗА КАКВО ДА ИМА/

15. КОНТРОЛА ВЪРХУ КАЧЕСТВАТА НА ХРАНИ, ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ, МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ, КРИМИНАЛНИ ЛИЦА И ДР НЯМА И ЗА КАВО ПЪК ДА ИМА..

16. КЛОШАРИТЕ, БЕЗДОМНОИЦИ, БОЛНИ ХОРА С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ СА НОРМАЛНА ГЛЕДКА В НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ПО-УЛИЦИТЕ.... А ИМА И КУЧЕТА КОИТО СА НА ЦЕЛИ ГЛУДНИЦИ И НАПАДАТ КОГО ЛИ НЕ. НО ИМАМЕ ПРИЮТИ ЗА КУЧЕТАТА А ЗА ХОРАТА НЕ...А КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. МЕЖДУ ДРУГОТО СКОРО МИСЛЕХА ДА ГИ ГЛОБЯВАТ 1000 ЛВ. КАК НЕ ГО ПРИЕХА ЩЯХА ДА СЪБЕРАТ ОТ ВСИЧКИ КЛОШАРИ В БЪЛГАРИЯ СМЯТАЙТЕ ГИ ТЕ СА ОКОЛО 40, 50 ХИЛ. НО СТАТИСТИКА ЗА ТЯХ НЯМА ЗАЩОТО, КАКТО КАЗАХ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ....

17. ПО-ГОРЕ СПОМЕНАХ МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ.... Е НЯМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ, ПРЕПОДПИСВАТ ДОГОВОРИ, ПИШАТ СМЕТКИ ЗА УСЛУГИ КОИТО НЕ СИ ПОЛЗВАЛ...МОЖЕШ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ НА ОМБУДСМАНА... СЪЩОТО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ И ПРИ АРМЕНСКИЯ ПОП ЕФЕКТА ШЕ Е СЪЩИЯ.

18. ЕДИНСТВЕНО ТУК МОЖЕШ ОТ ПОДСЪДИМ ДА СТАНЕШ ПОЛИТИК А ОБРАТНОТО НИКОГА, ОСОСБННО ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА, ПРОСТО ЗАЩОТО ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДО СЕГА НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СА ИЗМЕНИЛИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

19. ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ НИКОГА НЯМА ДА ГИ ВИДИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, И МЕТРОТО... ТЕ САМО ГИ ОТКРИВАТ И КУПАВАТ С НАШИТЕ ПАРИ.

20. ПОРУГАВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИ СИМВОЛИ РАЗБИРАЙ ПАМЕТНИЦИ НА ПАТРИОТИ, ПАТРИТИЧНИ ПЕСНИ И ДР. СА НЕЩО НОРМАЛНО И НЕНАКАЗУЕМО ОТ ЗАКОНА И СЪДИИТЕ....

21. ДА СИ ПЛАТЕН ЖУРНАЛИСТ, ОБЩЕСТВЕНИК, МЕДИЯ Е НЕЩО СЪВСЕМ НОРМАЛНО ТУК ДАЖЕ И ДА НЕ СИ ПАК ЩЕ ТЕ ИСКАРАТ ЧЕ СИ....

22. СИНДИКАТИ ТУК В БЪЛГАРИЯ НЯМА. ТЕ СА ТАКИВА САМО НА ДУМИ, ТЕХНИТЕ ГОВОРИТЕЛИ СА ПРОСТИ И КЪСОГЛЕДИ ТЪПАНАРИ КАТО В ПОЛЕЗРЕНИЕТО ИМ ПОПАДАТ САМО ТЕЗИ КОИТО ИМ ПЛАЩАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС ДРУГИТЕ ДА СА СПАСЯВАТ ПО ЕДИНИЧНО ИЛИ КАКТО ИСКАТ.

23. ФОРМАТИ ЗАЛИВАЩИ НИ С ПРОСТОТИЯ СА НЕЩО НОРМАЛНО, КАТО ОТ НЯКОИ ОТ ТЯХ МОЖЕШ ДА НАУЧИШ КОЙ КОГА Е ПРЪДНАЛ В ЕДНА СТАЯ....

24. ТУК ПАРТИИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ, ОБЕДИНЕНИЕТО СЕ ИЗМЕРВА В ПАРИ И МИНИСТЕРСТВА, КАТО МНОГО СЕ СТРАХУВАТ НЯКОЙ ДА НЕ ИМ ЯХНЕ ПРОТЕСТА, ТЪЙ КАТО НЯКОЙ ПЪТ ИМ СЕ НАЛАГА ДА ПРОТЕСТИРАТ....

..."


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-03-17 05:03:14