Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Хорото в Пловдив - българското хоро не е забранявано дори по Турско робство!
В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса!
ВАЖНО ! РАЗПРОСТРАНИ ! Политическата мафия ни настройва едни срещу други!
Обръщение от щаба
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 17.02.2016, Русе
ООН: Воински съюз "Васил Левски" защитава България и Европа!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Погледнато на партиите отгоре


 

(публикувано със стара дата)

 

Отново банди от малоумни предатели и щедро платените партийни пиари, глашатаи и зомбита ни призовават да гласуваме за тяхната партия. Отново престъпната политическа сган разграбила, разпродала и разрушила България ни крещи от екраните „ИЗБЕРЕТЕ НАС“. Заливат ни с щедри обещания и лъжи от страниците на вестници и списания. Естественно никои дорине си и помисля да ги изпълнява. Важното е именно сега, на тези отдавна нагласени и купени лъже избори народът да бъде измамен та пак да го яхнат. Да лапнат десетките милиони държавни т.е. народни субсидии, да яхнат нашите гърбове, луксозните лимузини и джипове, да седнат в депутатските столове и луксозните офиси и да …лобират, лобират, лобират. От милионите щедро окичени по села и градове билбордове, плакати и листовки ни гледат и нагло ни се надсмиват лицата на хилядите кандидат кожодери и на старите партийни хиени. 

Гледат ни надменно, алчно и хищно, родните кандидат канибали! Искат пак да смучат кръвта ни, да ни грабят и си пълнят джобовете за сметка на потта, труда, кръвта и ресурсите на народа ни. БАНДА ОТ АЛЧНИ, ПОДЛИ И ХИЩНИ ХИЕНИ ЖЕЛАЕЩА ПАК НАБЪРЗО ДА НИ ИЗМАМИ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ДОРАЗКЪСА И ДОУНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ. Да прокуди далеч от РОДИНАТА и последните останали в страната ни българи.


Всеки един от тези нагли страхливи чакали, иска нашият глас. Лъжат ни, че няма да се коалират, че мислят за нас и децата ни, че само под тяхното ръководство България щяла да бъде нормална държава, да имаме нови работни места и достойни заплати. ЛЪЖИ, ЛЪЖИ И ЛЪЖИ. А къде са ни работещите фабрики и заводите ГОСПОДА „КАНДИДАТИ“ в които уж пак ще работим?????????


Елита на БСП – /Бандитско Сатанинската Партия/ обединила в себе си продажната част от бившето ръководство на БКП което продаде България на западните спецслужбии корпорации пак ни обещава временни работни места, инвестиции и да ни върне обратно, откраднатата и унищожена от тях, самите наша родна държава. С две думи - Вълкът козина си мени, но нравът НЕ!


Върхушката на Гробарите от ГЕРБ – /граби, еби, руши и бягай/ ни обещават че пак ИМАТ ВОЛЯ - да продължат да мачкат, грабят и подслушват народа, да му дерат по пет кожи глоби, актове и данъци. Обещават да ни плащат ДДС в срок от 7 дни макар, че за 4 години те така и не платиха на фирмите не само ДДСто а и задълженията си, обещават пак да ни заграбят бизнеса, да доунищожат жалките останки от фискалният резерв като ни натрупат поне още толкова милиарда евро държавен дълг и облигационни заеми колкото вече откраднаха и ни натрупаха. Обещават ни, че ако ги вкараме пак в парламента няма да влязат в затвора и да върнат окраднатите милиони и десетките апартаменти!


България на гражданите –тоест БЪЛГАРИЯ НА МАСОНИТЕ ръководена от вечната първа юридическа съветничка на всички премиери и висши партийци и държавници / като се почне от САТАНАТА – Андрей Карлович Луканов, отечествено фронтовският измамник присвоил парите на ОФ - Гиню Ганев /спомнете си Габонската афера/ та до крадливия цар Кобурготски / Меглена Пръмова Кунева обещава да ни осигури интернет в училищата и детски градини и да ни доразкаже играта, като унищожи /както вече направи/ по указания на западните си господари и малкото което е останало. Обещава ни че ако тя и масоните зад гърба и начело с Даниел Вълчев представител на кръга „Монтерей“ и педала Любен Гоцев, влезат в парламента, ще ни управляват по масонски и МОНТЕРЕЙСКИ „нормално“!


Дупедавеца - Янето Янев от РЗСто /Рупай Зайо Слама/ ни обещава, сите да ни направи педали та заедно с него да ближем задника на всеки които му държи снимките с компромати от хомосбирките!


ДПС – Движение - Провинция на Султана обещава да преименува нас и  всички наши братя помаци и да ни върне отново достойното робство!


Сидеров пък обеща по 500 лева пенсия и хиляда лева заплата и да ни позлати до гърлата, нищо че все нямаме построени заводи за дълбочинна преработка на златната руда а бюджета ни отдавна е профукан от Борисов. Този Борисов и Цецо Крадецо на които депутатската група на Атака вярно близа задниците и подкрепяше безумията им в управлението и парламента три и половина години.


ДГИ - Далавера за Гражданска Измама, на тримата уж „избрани от народа лидери на протеста“ –пък ще ни представляват в парламента нищо че ние няма дори да го видим. Те щели пък да ни защитават правата макар че нямат понятие нито от това какво трябва да се направи, нито пък някакви дори мижави планове и програми, да не говорим за контактите и доверието на поне дузина местни независими експерти.


СДС – „Садете Дървета и Сапове“ и ДСБ – „Далавераджии със Сметки във Банките“ пък ще ни измъкват от кризата макар че след първото ни измъкване под тяхното ръководство и приватизация за по един пробит долар– Костов такъв ни го намъкна, че останахме без нито едно работещо българско предприятия и без нищо носещо пари във хазната. А и до краят на живота си ще му плащаме бакиите и ТЕЦовете, докато той щедро си харчи петте милиарда в швейцарските банки. Ще ни оправя уж и Софиянски, но явно чрез брака на дъщеря си със сина на Васил Божков – Черепа! Обещават ни да ни „оправят“ и всякакви други изпълзяли от дупките си лешояди, партии, партократи, бюрократи, педали и движенийца.


ГОРДият Слави Бинев пък ни обещава вече да стане супер Архонт и баш рицар тамплиер и МУСОН с помощта на неговият ментор и съосновател Румен Ралчев върховен шеф на „ордена на рицарите тамплиери“ на втората  от масонските ложи и братята му сомелиери.

ВСИЧКИ ТЕ ОБЕЩАВАТ!!!!! ОБЕЩАВАТ НИ ЩЕДРО …… Реки от мед и масло, печени агнета и бъчви със руйното вино! Обещават ни милиони, да получим стотици хиляди нови работни места, да си запазим местата, запалки, кебапчета, бирички и най вече ЧЕПАТИЯ!


Обещават ни всякакви АЛТЕРНАТИВИ, ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ, СМЯНА И ПОДМЯНА НА СИСТЕМАТА, НА СТАТУКВОТО!  ОБЕЩАВАТ НИ вечна демокрация, партокрация, клептокрация, дългокрация, да ни зомбират, кредитират, клонират, стерилизират, кастрират, да ни направят хрияндемократи, ДЯВОЛОкрати, атейсти, монархисти, анархисти, патриоти, и всякакви други исти и ИДИОТИ. 


Не ни обещават само едно -  да ни оставят на мира и да изчезнат завинаги… в небитието! Да се изпарят без всякакво завръщане! Да ни върнат доброволно откраднатото, да построят сами разрушените ни, от тях фабрики и заводи, да ни върнат в народната хазна откраднатите милиарди долари и евро, да ни върнат безплатното образование и здравеопазване, новопострените училища, болници, детски градини, почивните станции, санаториумите, пионерските лагери, ширналите се надлъж и на шир безкрайни поля очакващи жътвата, отрупаните с плод огромни овощни градини, разцъфналите поляни и вековни наши гори, мирният спокоен живот при които всички имахме гарантирано образование, професия и работа, да възстановят трудовите, транспортни и стройтелни войски строящи бъдещето на страната и грижещи се за социализацията и изхранването на малцинствата. Да ни върнат обратно всички разпродадени естественни монополи, стратегически предприятия и отрасли, природните ресурси и могъщата ни и несъкрушима някога Българска Народна Армия, десетките кипящи от живот и пълни с хиляди курсанти военни училища, военните летища, танкови бригади, артилерийските и ракетни полкове и Въоръжените сили а не тези РАЗОРЪЖЕНИ и жалки останки от нашето прежно могъщество.


Няма и как да ни го обещаят!!! -  защото именно ТЕ – ЦЯЛАТА наша ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРХУШКА ГО УНИЩОЖИХА. ИМЕННО ТЕ, ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО, СЪС СВОИТЕ ПРЕДАТЕЛСКИ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ ПРЕЗ ТЕЗИ 25 /ПОЗОРНИ ЗА НАШАТА СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ/ ГОДИНИ, ГО ОКРАДОХА, РАЗРУШИХА И РАЗПРОДАДОХА НА ЧУЖДЕНЦИ ЗА ДА НИ ПРЕВЪРНАТ ВЪВ ВЕЧНИ ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ!


За кого тогава да гласуваме братя и сестри мои! За същите тези уроди, крадци, педофили, педали и проститутки или за услужливо и измамно издигнатите от тях уж нови лица. Та нали зад тях старите партийни боклуци уродливо прикриват собствените си персони и интереси. Нали на всички НАС ни е ясно , че веднага след тези лъже избори тези уж нови лица изиграли своята временна роля, веднага, пак ще се оттеглят във банките и луксозните кабинети а на техните места в листите и парламента ОТНОВО ЩЕ ЗАСТАНАТ „ИЗНЕНАДВАЩО“ ПАК СТАРИТЕ КРАДЦИ И ПАРТИЙНИ ХИЕНИ!


Аз задължително ще гласувам! Ще гласувам заедно с всеки един от членовете на Военен съюз и Българското народно опълчение „Шипка“. Ще гласуваме с надписа – ПРОТИВ ВСИЧКИ – СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ на бюлетината.


ВИЕ гласувайте така както решите! Гласувайте така както ви диктуват съвеста, интелекта, достойнството, мисълта за децата ВИ и най вече разума. Ако желаете продайте гласа и съвеста си за петдесет лева а после пак ги търпете още четири години да ви крадат милиарди. Можете и да гласувате с ДА, но най вече против гореизброените продажни партийни елити. А в това същото време се подгответе добре. Обединете около себе си всички вече пробудени българи и всички редови членове и симпатизанти на НФСБ, АТАКА, ВМРО и другите уж родолюбови партии. Редовите им членове са истински българи и не са виновни за егойзма и ламтежа на партийните елити които така и не намериха сила да се обединят в името на България. Оставете встрани всичко лично, и всичкото що ви разделя. Забравете религии, етноси, партии, пол, възрасти, президенти, резиденти, премиери, партийни лидери и правителства. Важни са не те а: НАРОДА, ДЕЦАТА ВИ И БЪЛГАРИЯ.


ЗА ТЯХ ЩЕ НИ СЕ НАЛОЖИ ДА ТРЪГНЕМ НА БОЙ И ДА СЕ СРАЖАВАМЕ!


Обединете се в групи, в щабове и във комитети! Обединете всичкото що е достойно, пробудено, истинско и все още читаво! И след като чуете сигнала тръгнете само напред – към свободата, новото българско национално възраждане или безсмъртието! Само всички заедно и при „зелен сигнал на светофара“ или когато чуете, че „Над цяла България настъпи зора“. Сами ще си върнем свободата и постройм отново България. Ще я превърнем за месеци в китна градина и в земен рай! КАКТО Е ПИСАНО В БИБЛИЯТА – ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ!  Последните ще станат първи а днешните първи партийни крадци, предатели и държавни мошенници след като им конфискуваме награбеното, забраним партийте и ги изпратим в затвора, пак ще станат последни!
За всички нас вече пробудените и горди синове и дъщери български - Няма друга партия – освен една единствена партия  – ОТЕЧЕСТВОТО! Няма друга родина освен само една - БЪЛГАРИЯ! Няма и друг Бог освен - НАРОДА и други интереси –освен - БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИДЕАЛИ.  


Нека този път да не допуснем партийте и криминалните групировки сами да ни „формират Комитети на протестиращите“ чрез подставени и внедрени техни агенти. Трябва да ги изпреварим и сами да се подготвим за боя. Свободата и Новото Българско Национално Възраждане вече чукат на вратите ни. Плановете са готови. Остава само обединени заедно да ги реализираме в рамките на няколко дни. На война като на война!

 

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

 

За мен е чест!
подп. Валтер – позивна Кабул

 

Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com, BNOShipka@gmail.com
скайп логин – ValterSpecnaz
https://www.bnoshipka.org

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2014-12-02 00:12:48