Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Антибългарските НПО-та плачат за тотална забрана!!
Чехи организират дарителска акция в подкрепа на българските доброволчески патрули!
Погледнато на партиите отгоре
Внимание! 30 агенти на украинските спец.служби-провокатори се нахвърлиха върху българи, баба и момиче
Българи от цялата страна заедно в Средец срещу Трафикантите на нелегални имигранти!!
Представители на Викингите посетиха България с цел обединяване на всички патриотични движения в Европа!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Публикации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



За партиите и техните интереси


(публикувано със стара дата)

 

"Партийте са измислени от тайните световни кукловоди и една паразитираща на гърба на другите народи сатанинска нация, за да може по лесно да се манипулират, измамят и разделят хората и така да станат по лесна плячка за да се ограбят и разрушат техните държави а те да бъдат поробени!"  (Гюстав Льо Бон)


"Партийте и техните алчни и продажни лидери са скритата модерна форма на външна окупация и манипулативно управление на народите в полза на враждебни на националните държави, външни сили! Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов." (Ото фон Бисмарк)


Уважаеми Сънародници, приятели и колеги!


Струва ли си да се пише повече за това какво точно съвременно зло са всички тези партии и техните подконтролни на външни сили продажни, алчни и тотално корумпирани лидери служещи като агенти за вътрешно влияние на чужди държави, тайни общества и спецслужби. Всеки ден ни облъчват с информация за това кои някога е бил агент или офицер в родните служби за сигурност! А някъде да сте видели информация или поне интерес от страна на българските медии, колко от днешните наши управници и политици са агенти на чуждите разузнавателни централи.


Не – нали. А и как ще видите или чуете подобно нещо след като по информация на бивш офицер от МИ6 само за първите 13 години след началото на „прехода“ разузнавателните централи на Англия, Франция, САЩ и Израел са вербували за агенти в бившите източно европейски страни всички синдикални и партийни лидери от съществуващите партии и цялото тяхно обкръжение и сътрудници а също така и повече от два милиона агенти сред членовете на всички правозащитни, екологически, общественни, социални, граждански и други движения и организации.


Според информация получена от един от бившите ръководители на Службата за Национална Сигурност /СНБ/ на Армения, след 1989 година повече от 186 хиляди български турци са били вербувани и обучени от турските секретни служби и са върнати обратно в България за да бъдат тяхната пета колона. Да не говорим пък, че всички поитици на прехода са вербувани и открито работят за западните разузнавателни централи, стотици тайни общества, масонски ложи, „рицарски ордени, секти, клубове и прочие. Някои от тях като Иван Костов, Станишев и Бойко Борисов са двойни и дори тройни, чужди агенти.


Борисов, Цветанов и днешният служебен премиер Райков дори открито подкрепят неоосманската политика на Ердоган и всяка идея на Турция да разшири влиянието си и контрола над Балканите.
Говорят ни, че ако изберем ГЕРБ ще спрем ДПС а самите те служат на турските интереси и правителства, присъстват на конгресите на турските партии и подкрепят техните планове и идеологически неоосманистки платформи.


Най яростно върху българските специални служби се нахвърлят именно чуждите агенти за да може по бързо да изпълнят указанията на своите задгранични централи и да унищожат всяка дори хипотетична възможност за ново национално възраждане и налагането на железен ред, да ни лишат от възможноста до открием кои, кога и как разграби и унищожи цялата наша промишленост, банкова система, армия и ресурси, кои открадна и изнесе Държавният резерв на страната, златните ни и валутни запаси.


На партийните лидери не им пука за България и нейният народ. За тях всички НИЕ сме само електорат и избиратели за които си спомнят само малко преди поредните избори. Спомнят си заради нуждата пак щедро да ни излъжат. След изборите веднага ни забравят и се отнасят към народа си със омраза и презрение до идването на следващите избори. Презират тези които ги избират и Ви ненавиждат за това че макар и един път на всеки четири години, но зависят от Вас!


Разбира се и това е само временно. Както е тръгнало скоро ще ви лишат и от тези права – за да е уж по демократично, да не ви карат да ходите до урните и да се морите. Защото отговорноста за държавата била тяхна а  не Ваша. Защото НИЕ, не сме можели да разберем добре нещата и международната полотика и да вземем правилното решение.


Тайно от Вас те вече лишиха страната ни от независимоста и суверенитета и. Предадоха ги на ЕС и бюрократите и масоните в Брюксел. Помогнаха в Съвета на Европа да бъде официално създаден Еврейски съвет които предварително да определя, разглежда и одобрява всички направления на неговата дейност, респективно и на българските правителства в зависимост от интересите на световната еврейска общност и Израел. След като Конституцията на ЕС изготвена от нейните масонски създатели не успя да бъде подписана заради съпротивата на няколко по партиотично настроени държавни лидери от други страни то нашите държавни изменници и предатели тайно и без всякакво одобрение и разрешение от народа ни подписаха Лисабонският договор, които де факто е същата тази масонско сатанинска Конституция, но под друго име. България вече няма правото да има своя самостоятелна вътрешна и външна политика, собствена армия и Национална банка. БНБ отдавна и тайно е изведена из под контрола на българската държава и в момента служи просто като подразделение на Европейската Централна Банка. Тя от своя страна пък е подразделение на Световната банка и МВФ които де факто са собственост и подконтролни на Федералната Резервна Система на САЩ. ФРС е група от няколко банки собственост на 29 еврейски фамилии и играе ролята на Национална банка на САЩ, но всъщност само печата и предоставя под наем необезпечените си с активи зелени хартиики на американският народ и го ограбва.
Де юре и де факто вече и БНБ е тяхна собственост и всички ние сме лишени от всичко, дори от правото си да печатаме при нужда собствени парични емисии ако решим ускорено да си възродим икономиката и държавата. Вместо това ще ни наложат да ги вземем като заем с убийствени и навеки заробващи лихви. 
Сега се подготвят да забранят употребата на несертифицирани семена, тоест ще купуваме такива само от ГМО семената на МОНСАНТО за да станем завинаги зависими от тях и по бързо да ни изтребят. Готвят се масово да ни внедрят биометричните електронни карти за да може денонощно да ни следят и контролират, задължително да ни ваксинират, да ни чипират и наложат електронните пари като единственно средство за тотален контрол и разплащане.


Всичко това обаче беше извършено не с помощта на военни действия и  вражески армии носещи огромни загуби на врага а именно чрез нашите родни продажни партийни елити.

Враговете ни, дори не ги купиха. Не похарчиха и една своя стотинка, цент или евро! Просто ги оставиха необезпокоявано да си крадат и за наша сметка да ни мачкат и унищожават докато окончателно разрушат България. Приказките че уж Запада и ЕС били против корупцията са просто лъжа за заблуда на малоумните. Да! Те може да са против корупцията на своите собствени чиновници, но не и против корупцията и предателството на чуждите такива! Защото именно така, с информация за техните кражби и банкови сметки ги принуждават безмилостно да изпълняват техните заповеди, да си разрушат държавите и си изтребват народите. Да ни ограбват и изнасят награбеното именно в техните банки, да предоставят нашите естественни монополи и природни ресурси именно на техните корпорации, да ни „ваксинират“ изтребват, чипират и превърнат във вечни роби на Новият Световен Ред!


Чуждите правителства служат на своите национални интереси а нашите само на глобалната световна икономическа и финансова мафия, но не и на народа си.


За да могат да го направят им е нужнен контрол над управлението на страната а за да го получат те използват изборите и своите партиите. Дори не е важно кои и как ще гласува защото всичко е нагласено и разпределено предварително от партийните елити и тези които броят бюлетините. Това, че те уж се карат и си изкарват наяве кирливите ризи е също само игра. Цирк и театър на абсурда предназначен само по лесно да ни заблуди, приспи и измами.


Поради това единствената възможност за истинското спасение на нацията и българският народ е само улицата и войната. Не изборите а улицита и площадите на България и силата. Война на живот или смърт. Докато все още ни има и не сме окончателно оковани и вече поробени. Докато все още имаме силите и възможноста да се вдигнем и ги пометем. Завинаги! Партийте и изборите няма да ни помогнат. Тяхната единствена цел е съвсем друга и най често антинародна. Ако истински милеете за вашето мило ОТЕЧЕСТВО И ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ ДЕЦА се подгответе за предстоящите сражения, за масово и безсрочно гражданско неподчинение, за национална политическа стачка и най вече за своето ИСТИНСКО НАРОДНО САМОУПРАВЛЕНИЕ. Гответе се за този ден. Денят веднага след предстоящите избори. Денят във който отново ще си върнете свободата, банките, предприятията и ресурсите. Денят във който отново ще си възродите армията, ще напълните училищата и университетите с истински личности а не покорни и безправни роби. Когато отново ще си върнете ограбеното и въздададе възмездие. Когато навеки ще спрете този пъклен сатанински план за Вашето окончателно поробване и ще стартирате новото Българско Национално Възраждане. Бързайте братя и сестри българи. Бързайте! За да ни има! Да я има и България!  


Сформирайте си местен щаб и комитет които да ръководят и координират вашите действия с останалите щабове и комитети в страната. Изберете си ръководство като подберете най достойните и борбени личности сред местните офицери и сержанти от резерва и служители в МВР или неформални лидери и интелигентни български граждани. Свържете се с Централният Оперативно команден щаб на Опълчението и да започваме заедно да се подготвяме за това което ни предстой в следващите дни и седмици.  Нека този път да не допуснем партийте и криминалните групировки на прехода сами да ни „формират Комитети на протестиращите“ чрез подставени и внедрени техни агенти. Трябва да ги изпреварим и сами да се подготвим за боя. Свободата и Новото Българско Национално Възраждане вече чукат на вратите ни. Плановете са готови. Остава само обединени заедно да ги реализираме. На война като на война!

 

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

За мен е чест!
подп. Валтер – позивна Кабул

Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com, BNOShipka@gmail.com
скайп логин – ValterSpecnaz
http://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2014-12-02 00:12:50