Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Официално всеки момент 500 000 сирийски бежанци готови да тръгнат към България, чакат да отворят границите!
Тодор Живков ни казва истините дори и от гроба!
За партиите и техните интереси
Правен анализ на новия проектозакон за уж противодействие на тероризма
Варна се изправи срещу Нелегалните имигранти, които биват заселвани безскрупулно!
Интервю на в-к "Марица" с Воински съюз "Васил Левски"

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (23.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ПО ДОСЕГАШНА ИНФОРМАЦИЯ НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ВИДЯЛ ПИСМЕНА ЗАПОВЕД! ТЕЗИ АРЕСТИ СА НЕЗАКОННИ И ЧРЕЗ ФАШИСТКИ МЕТОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКРАТЯТ ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА СИЛА НА НАРОДА?!!Народовластие - пряка демокрация, ново българско национално възраждане и самоуправление


НАРОДОВЛАСТИЕ - ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, НОВО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ И САМОУПРАВЛЕНИЕ

СПОРЕД МНОГОБРОЙНИТЕ И КОМПЛЕКСНИ АНАЛИЗИ /изготвени от нашите експерти/ - 2015 г. ЩЕ БЪДЕ ГОДИНАТА НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО ОТ ВСЯКА ВЪНШНА ФОРМА НА ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКА И ВОЕННО ПОЛИТИЧЕСКА /юдейско масонска/ ОКУПАЦИЯ. Година на началото на НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ и годината на прераждането на БЪЛГАРИЯ в една могъща е велика държава – ЦАРСТВО на Свободата, Правдата, Съвестта и Светлината!

СВОБОДАТА ВЕЧЕ ЧУКА НА ВРАТИТЕ НИ и всички ние трябва да сме готови достойно да я посрещнем!

В тази връзка Комитета за национално спасение и възраждане /КОМИТЕТА/ предлага на всички български граждани да обединят своите усилия и възможности за формирането на подходяща управленско организационна структура която да бъде в състояние УСПЕШНО да организира, координира, ръководи и реализира всички нужни и полезни за НАРОДА ни - действия и задачи.

СВОИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЛИЧНО УЧАСТИЕ, ТВОРЧЕСКА И ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗИЦИЯ всеки един от нашите съратници- може да обозначи в по долу описаните раздели:

А – ЖЕЛАЯ да участвам пряко в структурите на КОМИТЕТА за национално спасение и възраждане на България за да бъда полезен на своето ОТЕЧЕСТВО чрез съзидателното си творческо и професионално служене на всяка позиция в Държавното Управление или стопански живот на ОСВОБОДЕНАТА НИ РОДИНА - където ме изпрати народа!
Б – ЖЕЛАЯ да участвам в дейността и структурите на КОМИТЕТА в качеството си на съветник, анализатор или консултант.
В – ЖЕЛАЯ да участвам в дейността и структурите на КОМИТЕТА, за да бъда полезен в повишаване на жизненото равнище и благосъстояние на българските граждани като помогна за възраждането на българската наука, култура, икономика и промишленост. Готов съм да предоставя за нуждите на народа различни свои изобретения, технологии и открития. (Последното се отнася за българските учени и изобретатели).
Г – ЖЕЛАЯ да участвам в дейността и структурите на КОМИТЕТА по организация на местните органи за НАРОДНО САМОУПРАВЛЕНИЕ - т. е. за ПРЯКО само - управление на Суверена
Д – ЖЕЛАЯ да участвам в структурите, дейността и органите за управление на КОМИТЕТА, защото искам да живея, да служа, да защитавам, да се трудя, ръководя и съзидавам под властта и прякото управление на СУВЕРЕНА - НАРОДА, а не като безправен роб на партийно-олигархичните елити и техния престъпен мафиотски модел за разграбване на страната!

ИЗБИРАЙКИ ПУНКТ:

- «А» - укажете за каква позиция, длъжност и професия в управлението и икономиката на страната ВИЕ сте подготвени и бихте желали да се реализирате т. е. къде ще бъдете най - полезни на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД и нашето ВЕЛИКО ОТЕЧЕСТВО!
- «Б» - укажете конкретните области в които ВИЕ сте най добре професионално подготвени и компетентни и ще бъдете най полезни на ОБЩОТО НАРОДНО ДЕЛО!
- «В» - конкретно укажете, областите за най ефективно използване, приложение и реализация на вашите ОТКРИТИЯ, ТЕХНОЛОГИИ, ИЗОБРЕТЕНИЯ.
- «Г» - ВИЕ ни информирате че сте готови да поемете отговорността за формиране на местните органи за само управление в указаното от Вас населено место (напишете неговото название и код).
- «Д» - ВИЕ декларирате готовността си да станете образец за подражание и пример за всички български граждани които желаят като ВАС, - да живеят гордо, достойно, свободно и хармонично, според природните и общо човешките закони а не според анти народните правилата на партийните мафии. ВИЕ а не партийните велможи - сте най достойният пример за поведение, природосъобразен живот, творчество и самоотвержен труд в полза на общото Дело и благо.

Всички влезли в структурите и органите за управление на КОМИТЕТА български граждани дават клетва и дума пред собствената си съвест, чест и съратници да живеят и постъпват така както им повеляват ЧЕСТТА, ПРАВДАТА, СЪВЕСТТА, СПРАВЕДЛИВОСТА, българските национални идеали, традиции и морални норми.

ВСИЧКИ КОИТО ИЗБЕРАТ ДА СЛУЖАТ НА СВОЯТ НАРОД И ОТЕЧЕСТВО като членове и съратници в БНД „ШИПКА“ Български Войнски Съюз „Васил Левски“ и в Комитета за национално спасение и възраждане - автоматично се превръщат в преден щурмови отряд на народната армия. Превръщате се в този НОВ, ИСТИНСКИ НАРОДЕН ЕЛИТ който ще помете цялата днешна престъпна партийно олигархична върхушка и ще върне всички ресурси, власт, свобода и бъдеще на НАРОДА. И като воини от българската народно освободителната армия които първи са дръзнали да спрат да пълзят и се вдигнат на щурм ще си заслужат със своите усилия, труд, пот и кръв да се превърнат в истински НАРОДНИ ВОДАЧИ и бъдещи лидери на новото БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ!

От нашият избор днес уважаеми сънародници, зависи бъдещето на цяла БЪЛГАРИЯ И НА ДЕЦАТА НИ - защото както е казал народът – «Спасението на удавника е негово задължение и се намира в собствените му ръце».

Обединението на всички достойни и неравнодушни български граждани в структурите на КОМИТЕТА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ :
1. ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ЕДНА ЕДИННА И МОГЪЩА СИЛА КОЯТО ДА НАСОЧИМ В НУЖНОТО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СЪЗИДАТЕЛНО НАПРАВЛЕНИЕ.
2. ДА ПОДГОТВИМ И ОСЪЩЕСТВИМ ЗАЕДНО, КАЧЕСТВЕН СКОК В НАУЧНО ТЕХНИЧЕСКОТО И ТЕХНОЛОГИЧНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО.
3. ДА ФОРМИРАМЕ НОВА ПАРАДИГМА ЗА ДУХОВНО, НАУЧНО И КУЛТУРНО РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА КОИТО ЩЕ НИ ОСИГУРИ ЩАСТЛИВ, ПОЛЗОТВОРЕН И ТВОРЧЕСКИ ХАРМОНИЧЕН ЖИВОТ.
4. ДА ФОРМИРАМЕ ИСТИНСКА НАРОДНА КУЛТУРА – възпитаваща честно, порядъчно, трудолюбиво, борбено, морално и съзидателно подрастващо поколение. Защото само така ще се превърнем отново в НАЦИЯ ОТ ВОИНИ И ПОБЕДИТЕЛИ.
5. Да създадем истински самоуправляващи се структури на НАРОДНАТА ВЛАСТ и навеки да отстраним продажните партийни елити и преминем към истинска ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ т. е. НАРОДОВЛАСТИЕ!
6. Да се превърнем в достоен пример за подкрепа, сътрудничество и подражание на всички други страни и народи!
7. Да разработим и наложим заедно - Правилата за достоен ЖИВОТ, Национално възраждане и творчески -хармонично и природосъобразно Развитие на страната ни, за следващите поне 100 години.

П.С. Разпечатвайте на работните си места и раздайте това обръщение на всеки български гражданин без компютър и достъп до нета, както и на всички ваши роднини, приятели и познати. Разпространете го в нета, по сайтовете до който имате достъп и по адресите на своите познати.

Само от вашето лично участие и активност зависи – бъдещето на страната и децата ВИ! Зависи дали още в началото на следващата - 2015 година всички НИЕ , ще бъдем ВЕЧЕ СВОБОДНИ И ЩАСТЛИВИ и ще живеем в една ОСВОБОДЕНА И ВЪЗРОДЕНА ОТ ВСИЧКИ НАС ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, или ще продължим да пълзим като червеи, да се разлагаме, да прислужваме и пълним джобовете на продажната политическа сган която разграби и разпродаде страната и превърна народа ни, в роби.

От нашето общо участие зависи бъдещата ефективност на вътрешната и външната ни политика, на връщането на цялата власт и природни ресурси под вашият ефективен народен контрол и възраждането на българската промишленост, държавност, армия и отбранителна способност.

Помнете само едно: всички ние носим и ще носим пълната отговорност пред народа и децата на България. И ако с делата си заслужим не тяхната почит и уважение а ненавист и презрение,то НИЕ - сами ще сме си виновни за този позор и ще заслужаваме своето ПРЯКО И НЕПРЕДОТВРАТИМО НАРОДНО ВЪЗМЕЗДИЕ! ЗАЩОТО ДА СИ ЧЛЕН НА КОМИТЕТА , ВОЕННИЯТ СЪЮЗ И ОПЪЛЧЕНИЕТО НЕ Е ЗВАНИЕ, ДЛЪЖНОСТ И КОРОНА А СЛУЖЕНИЕ И ОТГОВОРНОСТ! Съобщете ни за своето желание и готовност да участвате в дейността, структурите и органите за управление на Комитета, Българският Воински съюз „Васил Левски“ /ако сте бивш офицер, сержант, войник или волно наемен служител от БНА или МВР/ или в Българско Национално Движение „Шипка“ /обединяващо всички български граждани без разлика в пол, вяра, етнос, професия и обществено положение/. Подробно укажете съответните раздели - (букви «А», «Б» …) и ни информирате за региона в който живеете, и желаете да се реализирате на адресите на щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com, BNOShipka@gmail.com

НЕКА БЪДЕМ ДОСТОЙНИ – поне за децата и народа си! ТЕ все още ни вярват и ОЧАКВАТ С НАДЕЖДА - ДЕЛАТА НИ!

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!
За мен е чест!
подп. Валтер – „Кабул“, „Гранит“
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
https://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-09-27 06:09:12