Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
4430 лв. на месец е депутатската заплата. Вижте всички други превилегии
Да ги защитим! Обвиняват полицаите, които с риск за живота си защитиха населението на Харманли!!!
Делото на соросоидната хунта срещу българския народ в Бургас - истината започна да излиза наяве! (ОБНОВЕНА!)
Платформа
Представители на Воински съюз "Васил Левски" поднесоха икона-подарък на Генералния консул на Руската федерация
Проучване на новите маршрути на Нелегалните!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!КНИГА: "ИЗМЯНАТА: Операция "Разрушение""


 

Тази книга е за тези, които могат да четат и анализират прочетеното между редовете на официалната преса, разсъждавайки за истината и лъжите.

Книгата е за тези, които са готови да се борят и при необходимост и да умрат за бъдещето на своите деца. Истинските личности обичат Родината повече от своите деца, защото знаят, че без Отечеството децата им са дърво без корен обречено на изсъхване.

 

БНО Шипка България над всичко! Военен съюз
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Книгата е за всички, несъгласни с насилието и наркотиците, заливащи училищата и улиците на нашата родина. За тези, които не са безразлични към престъпленията и корупцията сред елита на управляващите ни през последните 20 години политически партии. За тези, които не са съгласни близките им да умират без лекарства и лечение, докато някои грабят милиони за сметка на Здравната каса. 

За недоволните от факта, че върхушката подарява милиарди от държавната хазна в ръцете на някои престъпници, предоставяйки им обществените поръчки без всякакви конкурси.

Книгата е за тези, които желаят и се борят за свят без организирана престъпност, икономически и наркотичен терор, бедност, глад, безработица и корупция.

За свят, в който висша Божия ценност за нас е живота на всеки един български гражданин. Свят, в който истинската свобода ни е безмерно по-скъпа от измислените виртуални реалности. Свят, в който истината е известна на множеството, а средствата за масова Дезинформация служат само на малцината зомбирани и малоумни глупаци.

За всички ученици и студенти, които са поставили на свят пиедестал своето образование, израстването си като личности и бъдещи лидери в управлението на нашето Свято Отечество.

Книгата е за членовете на всички партии и организации, които са прозрели алчноста, зависта и желанието за власт и лично облагодетелстване на своите продажни елити. За тези членове, които вече са прозрели, че лидерите им ги използват само за постигане на своите лични цели и интереси. Прозрели са, че за тях и техните деца завинаги са затворени пътищата за израстване в собствените им партии, които разбират, че топлите места се пазят само за родата на политическите им елити.

За тези, които са прозрели, че идеалите на техните партии отдавна са продадени  и конвертирани в лична собственост на партийната върхушка. Прозрели, че парламента и партиите им отдавна са превърнати в частни акционерни дружества,  търгуващи с техните души и гласове, така както е изгодно на лидерите им.

Тази книга не е за хората без собствено мнение, безотговорните, както към себе си, така и към бъдещето на децата и Родината си.
Книгата не е за подставените лица и престъпници, които с помощта на корумпираната ни политическа върхушка и няколко продажни бивши генерали разграбиха националните ни богатства, превръщайки се за няколко дни в мултимилионери.

Книгата не е за безличните и обезверени субекти, които отдавна са загасили в сърцата си огъня на съпротивата, познанието, любовта и надеждата. Не е и за тези, които окончателно са се примирили със скотското си ежедневно съществуване на безгласна рая.

Тази книга не е за „слепите и глухите”, нежелаещи да видят и чуят страшният тътен на ИСТИНАТА, камбанният звън съпровождащ погребалните процесии на хилядите синове и дъщери на България, умиращи от наркотици, убийства, глад, студ и безнадеждност. Не е и за тези, които не виждат и не чуват сълзите и плача на милионите български емигранти, прокудени в чужбина и работещи за коричка хляб като безправни роби.

Книгата не и за настоящите политически лидери, които са агенти на чуждо влияние и слуги на тайната окупационна власт. Те отдавна са вербувани и служат за каузата на чужди държави и господари, защитавайки техните икономически, политически и разузнавателни интереси.

Книгата не е и за тези, които, без съпротива продават честта, свободата, достойнството и бъдещето на децата си, водени от страха и желанието просто още един ден да просъществуват.

Книгата е за всички наши герои, герои на социалистическия труд и герои на Народна Република България. Независимо, че от името на страната ни съвсем умишленно беше премахнато названието НАРОДНА, вие продължавате да бъдете и си оставате герои, защото за всички нас значение имат именно вашите подвизи и героизъм в името на България и народа, а не тяхното отъждествяване с различните форми на временното ни политическото устройство.

Книгата е за всички български граждани, които са се клели пред българското знаме да бранят териториалната цялост, свобода и независимост на България, дори с цената на живота си. Книгата е за всички български майки и бащи, които с искрена и божествена любов и страдание милеят за по-доброто бъдещето на децата си. Книгата е само за БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, но не българи по етническа принадлежност, а за всички, които без разлика в своята етническа и религиозна принадлежност и занятие, са поставили интересите на държавата България, интересите на своето родно място и Отечество над дребните си лични нужди, интереси и политически пристрастия.

!!!БЪЛГАРИЯ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЕДНА!!!

Книгата е за всички действащи и запасни офицери, сержанти и войници от Въоръжените сили на Р. България и МВР, които за разлика от корумпираната ни политическа върхушка, не престъпиха своята клетва и не продадоха своите доблест, съвест и чест.

За тези горди български офицери, сержанти и войници които все още имат желанието, силата, вярата и възможностите да се вдигнат пред очите на децата и семействата си в своята последна, най-яростна, справедлива и най страшна за враговете ни контраатака, за да ги разгромят.

Именно тези достойни мъже и жени,  ще върнат отново власта под контрола на народа и защитят окончателно бъдещето на своите деца и България. [1]

Ако сте от тези, за които специално е написана книгата, ако сте от гордите наследници на милионите свои деди, бащи и майки отдали живота си за СВОБОДАТА и пролели кръвта си пред олтара на ОТЕЧЕСТВОТО, ако прокудени от престъпният ни елит слугувате на другият край на света, но винаги когато си спомните за БЪЛГАРИЯ сърцето ви пробожда, а  очите ви се изпълват със сълзи, то продължете...[1] Забележка: Ако сте от тези, за които не е тази книга, просто я затворете, скъсайте, изгорете или захвърлете в най-отдалеченият и прашен ъгъл на вашата библиотека...

 

 

 

ЦЯЛАТА КНИГА МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ ОТТУК:
https://www.bnoshipka.org/Izmiana-Operacia-Razrushenie.doc

 

 

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-06-25 15:06:22