Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Путину придётся таки открыть ящик Пандоры, и это произойдёт совсем скоро!
Двукратният световен и олимпийски шампион: България е европейски шампион по дискриминация
Ако искаш мир, бъди готов за война
Важна информация! Как да разпознаем терорист! Сподели!!
Интервю по БНТ с Воински съюз "Васил Левски" и Българско Народно Опълчение "Шипка"
Подготовка за МОБИЛИЗАЦИЯ на Състава!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Публикации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



Уважаеми сънародници, съратници, приятели и колеги!


   В този трагичен за цялата държава и българска нация момент, страната ни е доведена до ръба на пропастта, разрухата и оцеляването. От екраните на телевизорите денонощно ни заливат потоци от манипулативна дезинформация, насаждаща хаос и страх във душите ви. Ежедневните „протести и контра протести“ в полза на едни или други партийни престъпници, но не и в полза на народа и децата на българия и техните права, свобода и достойно бъдеще заливат улиците и площадите на страната. Хиляди бедни, страдащи и достойни български граждани, измамени от родните партийни боклуци и чуждата агентура в страната ни, са готови да се бият и разкъсват един друг, по улиците на софия. Готови са на смърт и страдания, но не за своята и на децата си свобода, постоянни работни места, достойно заплащане или ново национално възраждане а само в полза на тези политически върхушки, които вече 25 години ги мамят, лъжат, яхат и грабят. Още по трагичното е, че народа ни, дори не вижда престъпните замисли на тези алчни и крадливи партийни хиени. Те напълно умишлено го разделят на групи, организирайки си митинги и протести, но само в подкрепа на своите лични джобове и власт а не на народните интереси. Разделят народа ни в момент в които съдбата на родината е на карта! Унищожиха армията, окрадоха и разпродадоха ресурсите и земята ни, на еврейски и турски фирми, а по указания на кристалина георгиева и ес заедно с анкара, ни заливат с вълни от прокудени от сирия бежанци, саудитски главорези и агенти на турските служби и ал кайда.

   Целта на всички партийни елити и техните задгранични кукловоди е една – да разделят манипулативно народа, докато враговете окончателно ни съсипят страната и един ден народа ни се пробуди в една вече, чужда държава. Ще се събудим но не от сън а от писъците на децата ни в ръцете на ислямските главорези нахлули в домовете ни, за да изнасилят а после изрежат главите на нашите деца и семейства. И тогава вече ще бъде късно за всичко! А цялата продажна, престъпна и крадлива политическа сган заради която всички вие днес се карате, делите, „протестирате и контра протестирате“ – вече ще се е изнесла при своите семейства и тайни банкови сметки в чужбина.

   А всички вие ще сте останали тук, за да им плащате престъпленията, греховете и сметките! Да ги плащате, пак със своята кръв, пот, живот и страданията на вашите деца и семейства. И няма да има къде да избягате! Защото цялата тази стара еврейско масонска слугиня – Eвропа, ще бъде окъпана в кръвта на своите граждани и също ще гори като факла, подпалена от милионите радикални ислямисти които отдавна живеят в съюза. Но преди да стигнат до там тези, страшни кървави орди първо ще приключат с народа на сирия а после ще унищожат и българия, като първата православно славянска държава по пътя им. И няма да има кои да ги спре, защото всичките тези правителства и партийни елити които управляваха и разграбваха българия през последните 25 години първо обезоръжиха а после предадоха на запада и унищожиха нашата армия. Изхвърлиха на улицата хиляди български офицери и сержанти и премахната наборната армия! Нарязаха и продадоха за скраб или подариха на про американските ислямски режими и техните главорези във сирия стотици ракетни комплекси и самолети, хиляди танкове, оръдия, влекачи и бойни машини, милиони патрони, картечници, автомати, рпг- та и преносими зенитно ракетни комплекси. Опразниха армейските складове до шушка, унищожиха и разпродадоха държавният резерв и българските военни заводи. А жалките останки от наемната днес наша армия, превърнаха в пушечно месо защитаващо за троха сух хляб по света – чужди и най често враждебни на българия, интереси. Всичко това се случи с нашето мълчаливо съдействие уважаеми сънародници. Случи се, не само защото всички вие страхливо и мълчаливо бездействахте когато продажните партийни елити разкъсваха на части и унищожава нашата все още народна тогава, а не както днес- наемна българска армия. Случи се защото и тогава, както и в този решителен за вашето спасението момент, престъпните политически върхушки манипулативно ви принуждаваха да помогнете на едната политическа банда да свали другата за да и седне в креслата и продължи да ви краде и продава. Вече сме на финала!

   Скоро тези престъпни полит убийци ще ви оставят сами да се справяте с всичко, в което именно те, ви забъркаха. И когато утре окървавените главорезите на ал кайда който вече се инфилтрираха в страната ни, нахлуят във вашият дом и започнат да режат главите, изнасилват и кълцат на кървави късове децата ви, вече няма да има кой друг да ги спре, освен нас.

   Мислите ли, че вие сте воини и поради това разбирате добре:- какво и как да направите? Че имате нужното мъжество, умения, опит и средствата за да защитите с оръжие своят дом и дечица. Или вярвате, че всеки един от вас, оставен сам да се справя със тях, е обречен да бъде заклан като яре. Защото вече нямаме истинска армия и няма на кого за разчитате. Вие добре знаете че ние, като част от бившите военни и служители на мвр обединени във военният съюз и българското народно опълчение „шипка“, поне знаем как да воюваме. Разбира се ако разполагаме с достатъчно от нужното оръжие и хора. Ще воюваме и ще убиваме по двадесет и четири часа, дори да ни се наложи да газим до колене в кръв и вражески трупове. Друг е въпросът дали изобщо ще има с какво да го правим.

   А когато боеприпасите ни, се свършат ще взривим с последната граната, своите деца и семейства за да ги спасим от позора на безчестието, и това да бъдат нарязани живи на късове. А после, ще продължим да се сражаваме с ножове, ръце, зъби, нокти докато щиковете не разкъсат телата ни. Не е важно дали ще умрем – защото никой до днес, не е успял да избяга от своята смърт. Важно е да отнесем на оня свят колкото се може повече от тези изчадия адови и да умрем като мъже и воини а не като роби. Виновни за всичко което ще ви се случи са именно тези престъпни партийни върхушки защото за да угодят на своите нови съюзници умишлено разграбиха, разпродадоха и съсипаха българия и унищожиха вашата армия. Виновни сме и всички ние, които днес измамени от партийните хиени милеещи само за своите джобове, пак се делим на партии, етноси и религии, участваме в партийно провокираните протести и контра протести, вместо както искате със сърцата си, да се обединим около българските национални интереси, да пометем и изхвърлим на бунището цялата тази, престъпна политическа върхушка. Вие добре разбирате, че всеки ден в който се бавим, и не се обединяваме и организираме в групи по градове и под общо командване е фатален! Всеки ден в който всички ние, не работим заедно за да сформираме бързо частите на народното опълчение, да освободим и спасим децата на българия е загубен и все по бързо ни приближава към смъртта и позора.

   Ако сте достатъчно умни запомнете добре: – ако желаете да си спасите страната, да спрете продажбата на българската земя, да си върнете обратно:- всички стратегически отрасли, златните находища и природни ресурси които ви бяха откраднати и разпродадени от родните политически мърши. Да си върнете домовете и имуществото заграбени от чуждите банки, да спрете да плащате убийствените лихви и сметките за ток, вода, горива, телефони, лекарства, храна, да имате постоянни работни места, свобода, бъдеще и достойно заплащане, да си възродите ускорено армията, да спрете вълните от чужденци заливащи страната не са ви нужни десетките ежедневни митинги и протести. Нужно е само едно: – да забравите завинаги престъпните партийни елити и техните семейни партии, да се обединим, организираме, подготвим и действайки единно и дисциплинирано като истински български воини, само за няколко дни да си върнем обратно цялата власт, свобода, ресурси и бъдеще. Знам, че го можете и че все още имате сили за последната битка! А после още с първия указ или декрет на върховният военен съвет /комитет за национално спасение или преходно правителство – наречете го, така както искате/ ще отменим заедно като престъпни и нелегитимни, всички тези конституции, анти-български и анти-народни закони, постановления, укази, споразумения, приватизации, членства във чужди военни и финансови организации и т.н. Престъпни измислици защото както знае всеки от вас, те са нащамповани от продажните партийни елити, през всичките тези 25 години на тотален грабеж и разруха.

   Ще ги отмените, защото всички те са изфабрикувани и реализирани, без ясното, категорично и предварително изразено ваше одобрение и съгласие! Изфабрикувани без волята и съгласието на върховният суверен и разпоредител с властта т.е. На вас – народа на българия.

   А после само за няколко месеца ще си възродим армията, военно промишления комплекс, граничните отбранителни съоръжения, гранични и вътрешни войски, ще си прочистим изцяло страната от всякакви тайни общества и други престъпници. Ще осъдите виновниците за националната катастрофа а после заедно ще се заемем отново да си възродим – нашата велика българия.

   Не се тревожете за нищо, защото ще сте защитени. Ще има работа, възможности за творческа реализация, постоянни работни места и достойно заплащане за милиони български граждани. Ще си върнем обратно милионите насила прокудени в чужбина наши достойни сънародници осигурявайки им възможността да се реализират в своята родна страна заедно с децата и своите семeиства. Вие сте тези, които ще ръководят и реализират всеки национален проект и новото българско национално възраждане!

   Продажните партийни елити които разграбиха и разпродадоха вашата родна страна и ви превърнаха във вечни техни и чужди икономически роби ще бъдат лишени от правото да заемат каквито и да е било държавни и обществени длъжности. Ще бъдат заставени да върнат обратно всичко награбено и милиардите държавни субсидии с които си напълниха тайните банкови сметки в чужбина и офшорните зони.

   Никога повече няма да видите тези позорни изчадия които продадоха вашата страна и децата ви в робство. Вие и вашите деца а не продажните партийни хиени, ще управлявате и ръководите вече своят народ и страна.

   Вие! Бедните, ограбените, унижени и превърнати днес в роби на партийните елити, достойни български граждани пак ще станете първи, а тези които ви грабиха и унижаваха цели 25 години, ще бъдат лишени от всичко, и както е писано в библията, ще станат – последни.

   Събудете се българи!!! Обединете се! Свържете се с щаба!

   Или ще победим, ще си освободим страната и спасим децата – или ще умрем като роби! Свобода и живот или смърт! Изберете сами!

За мен е чест!
Нач. щаб, подп. Валтер
Първа опълченска щурмова бригада
За контакти с щаба:
SvobodnaBulgaria@hushmail.com
VDVSpecnaz@gmail.com
скайп логин – LegyaSerbia
скайп логин – ValterSpecnaz


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2014-11-20 03:11:10