Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Опустошителен пожар срива центъра за настаняване в Харманли! Подпален е от...
9 бежанци два часа изнасилваха млада учителка във Виена, накрая й казаха да не плаче
Нелегитимни партии и власт в България от 25 години
Погледнато на партиите отгоре
Официално обръщение на Воински съюз "Васил Левски" до Президента на Република България!
Указания за действията на подразделенията на Воински Съюз "Васил Левски"

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Публикации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



СВОДКА ОТ ФРОНТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО!


ВАЖНО! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО!

Освобождение


Завърнах се от фронта в Източна Украйна и само след няколко часа в страната, вече ми се повръща от цирка които наблюдавам
 с очите си. По всички телевизионни и радио станции, вестници и интернет медии изскачат и пръскат храчки и плюнки всякакви нагли стари и нови партийни муцуни. То не бяха гербери, гробари, бесепари, депесари, лъжереформатори, седесари, ДеСе-бари,  червени, зелени, пембени, земеделци, комунисти, либерали, анархисти, консерви и народняци. То не бяха всякакви си там Нови и Стари, с цензура и без цензура Обединени, Единни и не чак толкова-  Българии, Републики, Алтернативи! Българии на гражданите, на гарантираният базов и не гарантиран с реално пройзводство и приходи доход, на всякакви атакуващи и отбраняващи се, патриотични и обединени или пък разединени но пак уж родолюбиви партии, движения и фронтове, България на гражданите, на селяните, на масоните, на олигарсите и на дебилните мутри. Гледам как всякаква престъпна, кресливо- дебилна, алчна, и егоистично лъжлива продажна сган от червеи и хиени е изпълзяла пак от СВОИТЕ ДУПКИ И ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ и все така нагло си лъже НАРОДА.  Гледам тез дебилни, психически болни, уродливи субекти как все така нагло си лъжат и чешат до кръв своего ЕГО. Та чак  започват и сами да си вярват - че са поредните избрани НАШИ „владетели, спасители и месии“.  Гледам ги и освен че ми се повръща от тяхната наглост и дебилно безумие, ръката започва сама посяга към приклада и сопата.  ТА НАЛИ ТЕЗИ:- БЕЗУМНИ, АЛЧНИ, ПСИХИЧЕСКИ БОЛНИ И ДЕБИЛНИ БОКЛУЦИ от партийните ръководства СА СЪЩИТЕ ТЪПАНАРИ КОИТО РАЗГРАБИХА И РАЗПРОДАДОХА А ПОСЛЕ И РАЗРУШИХА ЦЯЛАТА НАША ДЪРЖАВА. Та нали вече двадесет и пет години именно тази престъпно – продажна, партийно олигархическа сган, ежедневно Ви мачка, ограбва, избива, насилва, продава във робство или прокужда, далеч  от семейство, деца, дом и родина. Та нали същата банда от продажни партийни педали, педофили, проститутки и откровени дебили 25 години алчно ВИ изсмуква потта, кръвта,труда, ресурсите и богатствата на страната. 25 години денонощен грабеж, нейзпълнени предизборни обещания, фалшиви нагласени избори, щедри лъжи и измами. 25 години чуваме само смъртният марш на топора ударил о кокъл, и виждаме как страната и народа ни си отиват. 25 години безвремие, партийно безумие, ограбване и престъпна разпродажба на националните ни богатства и Вашият труд на родни и чужди престъпници. Двадесет и пет години финансови и партийни пирамиди, банкови фалити и фалшиви реформи които ви доведоха до просешката тояга и оставиха децата ви без дом, истинска свобода, достоен живот и дори бъдеще. Четвърт век тази банда от партийни хиени и вонящи на разлагащ се политически труп, дебилни и психически болни партийни велможи, все по нагло и кресливо ви заблуждава, че само с техните партии и фалшивите им договорени избори щели ви оправят живота. А после влизат в парламента и гнусливо се извръщат и ви забравят! И така всеки път  – До следващите избори! Всичко това е една подла и нагла лъжа. Огромен сапунен мехур пълен с воняща на смрад- партийна помия.


Едните си направили „Патриотичен фронт“- за спасение на България но странно защо съвсем непатриотично ще ни спасяват заедно с някакви си анти български по своята същност субекти и масони като Слави Бинев, Румен Ралчев  и многократно пребоядисвалата се проститутка и лъже войвода от Русе. Та нали на същият за разлика от достойните редови членове и регионални войводи  - не му пука нито за ВМРО ни за народа и само за партийната каса, имоти и приходи. Същият до преди два месеца се кълнеше във вярност на лъжливото овчарче Бареков – пардон Бюреков, за да лапне и той малко от милионите на Пеевски и Цветан Василев нищо че те пък са подлоги на ДПС.


Други замътили също всякакви подобни измами от рода на Стабилна, Единна, Неделима, Народна и Анти-народна, На бедните, На богатите, На умните и красивите, На тъпите и грозните, Разделена, Възродена, Реформирана, Цъфтяща и Прецъфтяла, На гражданите, На масоните, На Европата, на десните, на левите, на анархистите, на центристите, на либералите, на консервите, на народняците, на простаците, на бунаците и на леваците На ЕС, НА ПЕС, но най вече на -  БЕЗ БЪЛГАРИ  - България. По хитрите тарикати от тях обещават реки от мед и масло та дано лъжата да хване дикиш и ги изберат в парламента! Обещават да ви отменят всякакви данъци, сметки за ток, вода, храна, коли, дрехи или пък да ви осигурят „ГАРАНТИРАН /само в техните мечтаещи мозъци/ - БАЗОВ, без базов и само с лежане и протягане ДОХОД. Обещават ВСИЧКО НА ВСИЧКИ та дано да успеят пак да измамят и подло да яхнат НАРОДА. Има и още един тип патриоти и кандидати за яслата – те пък казват нещата които трябва да се направят, но интересно защо както показва тяхното дълго партийно минало – ПОМНЯТ СВОИТЕ ПРОГРАМИ И ПЛАН- само докато пак се намърдат в парламента и залепнат за задника на управляващата партия. При това като болни от нарцисизъм субекти се надяват народа бързо да забрави какви са ги надробили при управлението на Мухобройко и ибрикчийството пред  ДПС и БСП та възхваляват най вече собствената си персона а не страдащите си бедни симпатизанти. А щом само влезнат в парламента пак започва такова лизане на задници, слугинаж и пълзене пред тези - срещу които до вчера уж а се борили но днес са управляваща партия, та чак до повръщане. И така докато наближат поредните лъже избори и ВОЖДА - пак си спомни за ПЛАНА и го изкара за да го изтупа и ви го претопли. Та дано пак му дадете гласчето си, та да лапне и той като другите, държавни /за сметка на вашите данъци / субсидии.

Спрете най после да вярвате на тези лъжливи, дебилни, уродливи и психически болни, партийни боклуци. Нито от техните /както прочетох/ - 25 хиляди кандидат депутати, мечтаещи си и те да ви го нахлузят.  Като им гледам бройката явно са се клонирали  по още хиляда кандидат депутати за всяка година грабеж на които ви подложиха. Вие нямате нужда от тях, нито от техните партии в които само – ТЕЗИ ЧЕРВЕИ, техните спонсори, деца и любовници са венчани вечно за партийните централи и ръководства. Там няма място за вас ни за децата ви. Нито ТЕ -  са тези които ще спасят и освободят децата ВИ или възродят страната а - ВИЕ. Единственото което тези разлагащи се и вонящи политически мърши направиха, е да ви измамят и ограбят а после набързо да си нащамповат всякакви удобни само на тях и техните деца, внуци и правнуци-  анти народни „закони“ и „Конституция“ с които да си гарантират защита от съдебно преследване и навеки да ви оковат в своите САТАНИНСКИ ОКОВИ. За да може ВИЕ и ВАШИТЕ ДЕЦА – да бъдете лишени завинаги от свобода, постоянни работни места, образование, достоен живот, спокойствие и бъдеще. 

Не ТЕ - са истинските лидери и  водачи които ще ви поведат по спасителният път и спасят от бедността и разрухата като възродят България, а ВИЕ и децата ВИ! 


Не вярвайте, че тези които разграбиха и разпродадоха ресурсите и страната ВИ и ви превърнаха във вечни и бедни техни икономически роби, ще ви върнат свободата и националните природни богатства- обратно! Нито пък ще национализират това което престъпно продадоха та днес да ви дерат по сто кожи от гърба всякакви си там ЕРПта, топлинни счетоводители, Софийски води, частни нотариуси, банки и застрахователиназначени от тях за посредници та да им пълнят щедро партийните каси. Не се самозаблуждавайте, че като приемате да участвате в техните партии и лъже избори като кандидати или избиратели - ще може да направите нещо полезно. Няма как да се случи, защото както е казал народа „Една лъжица с катран е достатъчна за да развали една каца с мед!- но никога една лъжица с мед не може да промени цяла каца с катран. Или че няма как да си направиш нов бардак, със тези стари и отдавна компрометирани курви. Та нали именно тези продажни боклуци разграбиха и разпродадоха на родни и чужди престъпници НАШАТА МИЛА РОДИНА. Как да им попречиш да го направят участвайки в избори, след като ТЕ винаги ще си купят мнозинство в парламента  а после и вашите душици. Поради това не си търсете оправдания братя и сестри мои, ако сте се съгласили да станете техни мюрета и тези продажни боклуци да ви опетнят навеки честта и името. Именно ТЕ отдавна продадоха и вас като роби, или ви прокудиха насила далеч от родина, дом, деца и семейство. Именно ТЕ разграбиха, унищожиха и разпродадоха и всички български предприятия, банки, държавни и златни резерви, стратегическите отрасли. Окрадоха и разпродадоха на безценица на алчни чужди банкери, Вашите богатства, естествени монополи и природни ресурси.  Единственото което правите като приемате да подкрепите която и да е банда от вонящи и алчни партийни хиени е да легитимирате с ВАШАТА подкрепа – извършените от тях, престъпления! И превръщайки се осъзнато или неволно в техни съучастници - да им помогнете по бързо да доограбят и ликвидират -  ВАС, Родината и децата ВИ.


Помнете, че винаги имате ИЗХОД! И изходът е видим и отдавна известен на всички!


НАРОДА КАТО ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЯК, ЗАКОНЕН И НЕОСПОРИМ РАЗПОРЕДИТЕЛ СЪС ВЛАСТТА, РЕСУРСИТЕ, БЪДЕЩЕТО И СЪДБИНИТЕ НА СВОЯТА РОДИНА.
 


Партийте са просто частните акционерни дружества тоест фирми, служещи само за да защитят интересите и напълнят джобовете и банковите сметки на алчните си и продажни, партийни велможи. Партийните елити и кандидат депутати са изкуствено създадени от тайните кукловоди и натрапващи ВИ се като нагли стари курви – посредници, желаещи да ви измамят и така да получат от ВАС самите - правото да ви изсмучат кръвта, потта, труда и ресурсите а после да ви продадат във вечно икономическо робство!


Нямаме нужда от тях! Нито от техните предварително договорени, нагласени, продадени и отдавна купени избори! В които на ВАС,  ви е отредена ролята само на послушни, безправни и неми статисти.


Цялата власт във страната е незаконна заедно с избраното с тотални изборни измами и фалшификации за президент офшорно бизнесменче и настоящ РЕЗИДЕНТ на чужди служби и интереси. Незаконни са и всички съществуващи партии защото са регистрирани с помощта на корупция и измами и с еднакви и преписвани един от друг имена и ЕГНта на български граждани които дори не знаят, че са техни членове и че уж ги подкрепят. Незаконни са и всички международни договори и членства във всякакви агресивни военно-политически и финансово, икономически и търговски съюзи които тези престъпници са подписали.  Незаконна е не само цялата престъпна партийно олигархична система а и повечето от днешните измислени данъци, банкови лихви и цялата приватизация извършена през последните 26 години. Защото са подписани или извършени без предварително допитване до народа т.е. без провеждане на общо национален референдум и без ясното, предварително и  категорично изразено съгласие- на СУВЕРЕНА т.е. на поне 90 процента от всички български граждани. Всички те са измислени и подписани само от поредните управляващи - родни политически мърши ,срещу шепа жълти стотинки, преведени по техните тайни банкови сметки, в чужбина.


Просто трябва да се самоорганизираме в Комитети за национално спасение – т.е.  местно самоуправление като привлечем в тях най-почтените, борбени, неподкупни и достойни, сред най достойните български граждани притежаващи само БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО, воля, кръв, вяра, дух, самосъзнание и ПАСПОРТИ. И след като си върнем обратно цялата власт и незаконно отнети и престъпно разпродадени от партийните елити - стратегически предприятия, отрасли и природни ресурси да преминем към ДИРЕКТНО т.е. ПРЯКО САМОУПРАВЛЕНИЕ на своите населени места, икономика, живот, бъдеще, финанси и държава!


Правителството и парламента ще бъдат издигани и избирани пряко от народа тоест от долу на горе, а не подбирани и спускани ни сред най наглите, алчни, продажни и крадливи партийни боклуци, осигуряващи си кресла в Парламента и достъп до държавната ясла с помощта на купен цигански вот /гласове в гетата/ и безкрайните си изборни фалшификации и измами.И най важното – за да може да си върнем веднага обратно заграбеното, БЪЛГАРИЯ и да си възродим ускорено страната – НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ДО КАКВАТО И ДА Е ДЪРЖАВНА И ОБЩЕСТВЕНА ДЛЪЖНОСТ /и до правителството и парламента/ - нито един от ръководните кадри на бившите и днешните партии и спецслужби, нито на техните семейства, бизнес, приятелско и престъпно обкръжение. Нито всякакви бивши и настоящи кметове, бивши и настоящи ръководители на всякакви професионални съюзи, гилдии, асоциации, федерации и синдикати, членовете на всякакви тайни общества, секти, съюзи и сдружения на едрите работодатели, банкери, педофили, застрахователи, индустриалци, политолози, собственици и ръководители на всякакви медии, пиар, социологически, юридически, енергийни, финансови, лобиращи, консултантски, кредитни, лизингови  и други подобни компании, приватизатори на българските предприятия, суровини, промишлени и природни ресурси!


Нужна е пълна, всеобхватна и бърза лустрация на гореизброените субекти ако искаме да си освободим и спасим народа и възродим ускорено българската държава. Тъй като това означава че днешните престъпни партийни елити ще бъдат принудени да върнат веднага обратно в хазната всичко което са заграбили и разпродали и ще бъдат изправени пред съда на народа, те пак се опитват да ви измамят да участвате в техните предварително нагласени партийно олигархически избори за да им предоставите възможността да се спасят от възмездие и си запазят всичко, което са натрупали за сметка на вашият труд, кръв,пот и страдания. За целта те дори не са включили в бюлетините възможноста да се гласува ПРОТИВ ВСИЧКИ предложени от тях кандидати. И вече подготвиха и ще реализират уж експериментално и бъдещите си изборни измами с помощта на така наречено машинно, електронно и дистанционно гласуване, чиято единствена цел е да ви лишат завинаги от възможноста да разследвате и разкриете техните изборни престъпления и измами.


Поради гореизброените причини всички членове и съратници на Военен съюз,  Българско Народно опълчение „Шипка“ и всички  родолюбиви български организации на достойните и горди български граждани от страната и чужбина ОБЯВЯВАМЕ ПЪЛЕН И ТОТАЛЕН БОЙКОТ НА ПОРЕДНИТЕ ФАЛШИВИ и престъпни ЛЪЖЕ ИЗБОРИ /лишаващи СУВЕРЕНА от всякаква възможност за истински избор/ И НА СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ в страната ни вече двадесет и пет години ПРЕСТЪПЕН  ПАРТИЙНО- ОЛИГАРХИЧЕН МОДЕЛ ЗА „УПРАВЛЕНИЕ“, РАЗГРАБВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.


Всеки които ви призовава да станет член или да подкрепите с гласовете си неговата партия за да живеете уж достойно – ВИ ЛЪЖЕ! Защото за да живеете достойно не ви трябват партии а връщане на цялата власт и всички стратегически предприятия, отрасли и природни ресурси под контрола само и единственно на НАРОДА а не на неговата частна партийка.


Ако все още имате съвест, разум и чест сами ще прецените дали всичко изброено е вярно и разберете какво трябва да направим.


Ако сте истински българи до девето коляно, ако сте железни мъже, родолюбци и истински български воини 
чакаме вашето решение и заповед. ЧАКАМЕ ЗАПОВЕДТА НА СУВЕРЕНА ЗА ДА СИ ИЗПЪЛНИМ ДЪЛГА И КЛЕТВАТА ПРЕД БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА, НАРОДА И ОТЕЧЕСТВОТО!  


ЗАЩОТО ВСИЧКИ НИЕ КОИТО СМЕ МИНАЛИ ПРЕЗ ВОЕННИТЕ УЧИЛИЩА И СЛАВНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛКОВЕ СМЕ СЕ КЛЕЛИ  САМО ПРЕД ТЯХ А НЕ ПРЕД ПОЛИТИЧЕСКИ ВОЖДОВЕ, ПАРЛАМЕНТИ И ПАРТИЙНИ ПРАВИТЕЛСТВА. Чакаме твоето съдбоносно и окончателно решение български народе – свобода или вечно робство и страдания - на колене!
РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

подп. Валтер

Българско Народно Опълчение „Шипка“,  Военен съюз

за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com

BNOShipka@gmail.com, скайп логин – ValterSpecnaz

http://www.bnoshipka.org


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2014-09-24 16:09:53