Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
ДОКАТО ПРЕСТЪПНИЦИ И МИГРАНТИ ИЗБИВАТ НАРОДА, ПОЛИТИЦИТЕ КАРАТ МВР ДА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДА ПРИКРИВА ТЕХНИТЕ
Италианска телевизия показа признания на снайперисти, разстрелвали хора на Майдана, под ръководството на днешните управляващи!
ВАЖНО! ЗА НЕЗАБАВНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!
Представитель Болгарского народного ополчения: Фонд Сороса платит вандалам за разрушение советских памятников | ФАН-ТВ
Българи в Средец се обединяват срещу трафикантите на нелегални имигранти!!!
Българското опълчение и Воински съюз подкрепят българите в Раднево!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОЧЕТИ И СПОДЕЛИ СРЕД ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!


 УНГАРИЯ ДАВА 360 МИЛИОНА ЕВРО, ЗА ДА НАЗНАЧИ ХИЛЯДА ДОБРОВОЛЦИ, КОИТО ДА ПАЗЯТ СПЕШНО ГРАНИЦАТА ЕДНА ГОДИНА, ПОМАГАЙКИ НА АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА!!

А България, вместо да ни финансира, взе от ЕС само 160 милиона, и то не, за да назначи още гранични полицаи, а само за да строи центрове за настаняване, и да продължава да приема още милиони радикални ислямисти и емигранти. Освен това продажното ни правителство ще похарчи милиарди от бюджета и новите заеми, за да строй ОЩЕ центрове за настаняване и, за да ги издържа. Сега щели да им строят и кино... докато народа ни измира от глад.

Българските управници, в съучастие с медиите, години наред лъгаха и дезинформираха българския народ относно реалната ситуация с нелегалните имигранти в България.

Какво се случва?
 
1. Ежедневно в България влизат голямо количество нелегални имигранти не само през българо-турската граница, но и през българо-гръцката граница. Броят им трудно може да бъде установен, но със сигурност са стотици.

2. Държавните институции умишлено възпрепятстват и всячески пречат на българските полицаи, граничари и военни да пазят българската граница. Причината е проста – шефовете в Брюксел са определили нашата територия за буферна зона, за което нашите управляващи са се подписали и са били щедро възнаградени.

3. Горният пазарлък и предателството се е състоял още през 2011 – по време на първото правителсство на Борисов.

4. На полицаите и граничарите им е забранено да използват сила срещу имигрантите даже и при самозащита. Вече има случаи на нападнати от нелегални имигранти граничари, които умишлено се покриват. Полицаите и граничарите постоянно са заплашвани от анти-български “правозащитници” в лицето на БХК и други подобни, че ще бъдат съдени ако използват сила. Това отново се доказа и в Харманли. Как искате полицията да ви пази, когато полицаите после биват съдени за това, че се изпълнили професионалния се дълг?! Как точно се действа срещу агресивен неконтролируем престъпник?! Попитайте “правозащитниците” и г-жа министърката Бъчварова да ви разясни като професионалист.

5. Българо-сръбската граница е затворена от сръбски и чуждестранни полицаи и военни.

6. Унгария построи двойна ограда.

7. Гърция строи 6 метрова бетонна ограда.

8. България остава единствената отворена територия в Европа, където нахлуват и свободно се разхождат нелегални имигранти с неизвестен произход и минало, с неизвестно здравословно състояние и още по-неизвестни намерения.

9. Фронтекс са изпратени тук с друга задача, а не с тази която се представя на обществото. Тук тяхната функция е да правят това, което правеха и в Средиземно море. За тези които не знаят – те не спираха потока, а посрещаха лодките с нелегални преселници и ги стоварваха в Италия.

10. Доброволците от Български Воински Съюз вече почти три години наред помагат на граничините полицаи и са отлично запознати с обстановката по границата. Положението и сега е критично, а Ердоган открито заплаши, че ще пусне всичките 3 милиона имигранти да нахлуят в Европа, разбирайте в България.

11. Досега ви успокояваха, че имигрантите не искали да остават тук и продължават към Европа. Това е поредното хвърляне на прах в очите. Те и да искат вече не могат никъде да отидат и остават тук  - в буферната зона на Европа. Това го говорим от години, но няма кой да чуе.

12. Премиерът заяви, че подбудетелят на бунта в Харманли е бил съден в Германия за наркотици – не се намери умен журналист да попита как този човек се е озовал в България. Едва ли след като е стигнал в Германия сам се е върнал да стои в лагер в България. Елементарно е да се сетите, че е бил върнат в България. Това доказва, че в България освен ново-нахлуващите, освен върнатите от сръбската граница, ни връщат и такива, на които им е отказан статут в Германия и не само там, а и в други европейски страни. Това уважаеми, сънародници, е “Дъблинското споразумение”, за тези които още се чудят какво означава то. В България ще бъдат върнати всички, които са били регистрирани тук, и на които им  е отказан статут в западна Европа. Сетете се сами колко хиляди имигранти означанва това. Сетете се сами и колко “щастливи, добронамерени и миролюбиви” ще са те, след като са ги върнали против волята им в България.

13. България се превръща в мигрантски лагер, това не е преувеличение, това е абсолютната истина. Не плашим никого, не подбуждаме страхове, казваме ви истината. Който предпочита да живее със заровена в пясъка глава си е за негова сметка.
 
НУЖНО Е:

1. Незабавно да се дадат муниции на българските полицаи и граничари и да им се разреши използване на сила срещу нахлуващите в страната ни престъпници нарушаващи българските закони.

2. Да се подкрепят доброволците, които е без това месеци наред помагат на полицията и граничарите, и да им се осигурят средства за гориво, издръжка на хората, подслон, храна и униформи. Това ще позволи да изпратим в пъти повече доброволци на границата, за да помагат на малобройната полиция и граничари.

3. Да се спре ротацията на полицаи, защото тези пристигащи от вътрешността на страната нямат нужната подготовка за специфичната работа на границата нито познават района, нито имат понятие от ориентиране в гориста местност, организиране на засади и тн. Трябва да има добре обучен състав, който познава терена и спецификата на работа и който е постоянно дислоциран на границата.

4. Да се спре харченето на пари за смешна телена ограда, която не предпазва от нищо и единствената й функция е да пълни джобовете на фирми близки до властта. Изграждането на бетонна ограда е в пъти по-евтино, особено ако не се краде. Да не говорим колко по-ефикасно е това.

5.  Да започне незабавното възстановяване на заставите и казармите в приграничните райони, за да бъдат настанени там полицаите и армията, а не да ги превръщат в лагери за нелегални имигранти.По евтино е да възродим и издържаме българските гранични войски от колкото да издържаме милиони радикални ислямисти и чужденци и господата от ФРОНТЕКС т.е. новата служба за гранична охрана на  ЕС

6. Незабавно да се екстрадират всички нелегални имигранти, които по никакви закони не могат да бъдат определени като “бежанци” – защото ние не сме съседна на воюваща страна, а Турция е обявена на СИГУРНА ДЪРЖАВА -тоест всички афганистанци, пакистанци, иракчани, северно-африканци и тн

7. Незабавно и завинаги да се върне българския контингент от Афганистан и всички български военни участващи в мисии зад граница и да подкрепят усилията на граничарите, полицаите и доброволците на границата.

Ето достойните български полицаи, които защитиха населенито на Харманли, с риск за живота си!
Те заслужават Медал за храброст, а не да бъдат съдени!

АКО ИМА ВОЛЯ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА, ГРАНИЦАТА НАИСТИНА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНА С ОБЩИ УСИЛИЯ НА ВСИЧКИ НАС. СЕГА ВОЛЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ДА ПЪЛНИ БЪЛГАРИЯ С КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ ЗА ДА МОЖЕ БЕЗНАКАЗАННО ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ОГРАБВА, РАЗПРОДАВА И ПОРОБВА НАРОДА НИ. НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ, ГЛЕДАЙТЕ ГИ КАКВО ПРАВЯТ.
 
Хората, които са начело на държавата нямат срам! Тези родоотстъпници продадоха България, за да си напълнят джобовете и за да ги потупват по рамото в Брюксел, докато всъщност им се смеят зад гърба. Тези хора, ако не се вразумят незабавно, ще унищожат държавата докрай, гладът и немотията ще са нищо пред хаоса, който ще настане.
 
Години наред говорихме, че това не са бежанци, а опасни лица, които нарушават българските закони и трябва да бъдат съдени. Години наред обяснявахме до какво ще доведе тази политика и колко опасно е това за България. В резултат бяхме атакувани, преследвани, арестувани, разпитвани и хулени. Ако имате чувство за самосъхранение, поне сега и за последно ни чуйте. Минаха няколко години докато успеете да прозрете нещо елементарно. Чак сега псевдо-медиите започнаха да говорят неща, които ние казвахме преди години и за които бяхме подложени на всестранен натиск от властимащите и техните кукловоди от БХК.

Ако ви трябват още години, за да чуете и разберете какво ви казваме сега, вече няма да има какво да се спасява.
 
КАТО НЯМАТЕ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, УВАЖАЕМИ УПРАВНИЦИ И ПРИСЛУЖВАЩИ ИМ ПРОДАЛИ СЪВЕСТА И ДУШИТЕ СИ ЖУРНАЛИСТИ, ПОНЕ ИМАЙТЕ ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ. АКО И ТОВА НЯМАТЕ, ЩЕ СИ НОСИТЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ – ВИЕ, ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА И ВАШИТЕ ДЕЦА. ПОМНЕТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ОГЪНЯ, КОЙТО САМИ ПОДКЛАДОХТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА РАЗПАЛВАТЕ С МАЗОХИСТКО УСЪРДИЕ ЕЖЕДНЕВНО. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ТОЛЕРАНТНИ АГНЕТА В КЛЕТКАТА НА ВЪЛКА. ТОЙ ОБОЖАВА ЛИБЕРАЛНО АГНЕШКО. ВСЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВИТЕ, КОЛКОТО ПО-КЪСНО, ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ.

ИЗХОДЪТ Е ЕДИН - БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" !

 

 

НОМИНИРАНАТА ОТ БХК (ЛИДИЯ СТАЙКОВА) ПОДПОМАГА ТРАФИКА НА ХОРА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА!

"Според Лидия Стайкова полицаи са били мъже в стаите им в центъра, тя добавя, че в „лагера няма достатъчно лекари”. Тя посочи, че е получила кадрите от свои познати афганистанци. Според правозащитника, до протеста се е стигнало, след като станало ясно, че допълнителни лекари в лагера ще има чак през следващата седмица." (в-к "24 часа")

Лидия Стайкова - Човек на годината на БХК

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ Е ЛИДИЯ СТАЙКОВА ?

РАЗГОВОР МЕЖДУ НЕЯ И РАДОСТИНА ПАВЛОВА (от Център за правна помощ "Глас в България") във фейсбук-групата "Приятели на бежанците":

Radostina Pavlova: "Здравейте! Нужна ми е информация относно недопускане/отблъскване от границата, надявам се тези от вас, които имат възможност да са по-близко до границата и до хората, които се опитват да пресекат, да могат да помогнат. По-конкретно, какви са възможностите, законови най-вече, но и практически, за тези, които се опитват да пресекат, но са отблъснати от българските гранични власти? Зная, че някои се свързват с организации като ВКБООН, които помагат, като говорят с гранична полиция, какво още? Благодаря!"

Lydia Staikova: "Преминаване през ГКПП: Да се примолиш някой да те скрие в багажника и да се молиш да не го проверят. ВКБООН могат ли да говорят с турската гранична полиция да те пусне през ГКПП? Преминаване през гората: плащаш солени цени на трафиканти, за които знаеш, че досега са успявали, особено онези, които те стоварват доста навътре, примерно до бежански лагер. Там идва някой да се застъпи за теб за всеки случай."

Lydia Staikova: "Самотрафикираш се с помощта на GPS, криеш се максимално от Гранична полиция докато навлезеш навътре в страната. Някой ти помага, примерно те взема с кола отнякъде, като рискува да го заловят и съдят за трафик на хора. Води те в някой полицейски участък. Междувременно си се обадил на ВКБООН и пр."

Лидия Стайкова - Човек на годината на БХК

Номинацията й за "Човек на годината" на БХК можете да прочетете на: www.humanoftheyear.org

Прочетете за какво, с какви методи и откога действа Лидия Стайкова - на официалния й сайт: https://lydblog.wordpress.com

 

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ Е РАДОСТИНА ПАВЛОВА ?

Чудно защо не прекъсна нито веднъж ВИП гостите...

Да видим какви хора кани Милен Цветков на топличко в студиото си (получават специално отношение... като за ВИП гости):

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Цели и задачи на НПО-то в България:

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

–––––––––-

Наказателен кодекс на Република България

Чл. 280 (1) от НК: Който преведе през границата на страната отделни лица или групи от хора без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и глоба от 500 до 1000 лева. (2) Наказанието е лишаване от свобода от 1 до 10 години, глоба от хиляда до три хиляди лева и конфискация на част или на цялото имущество на дееца, ако: … 5. превеждането е организирано от група или организация… Чл. 320 (1) от НК: Който явно подбужда към извършване на престъпление чрез проповед пред множество хора чрез разпространяване на печатни произведения или по друг подобен начин, се наказва с лишаване от свобода до три години, но не с по-тежко наказание от това, предвидено за самото престъпление.

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Радостина Павлова - Център Глас в България - Часът на Милен Цветков

Информацията ни беше предоставена от наш читател. Разговорът се провежда на 10 януари 2015 в 17 часа.

10 януари 2015

Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Източник на статията (ние добавихме разследванията "Искаме да ви припомним коя е..."): www.obshtestvo.net


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-12-01 07:12:13