Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
ВОЛЕН измести ФОКУСА от 5,5 млр ЗАЕМ, който БОРИСОВ подписа в Брюксел- за...
Парламентът гласува Мигранти да вземат минимум 1600 лева заплата!
Внимавайте! Агенти на Сорос и Платена мрежа,заедно с украински наемници извършват нападения,а после завеждат дело срещу нападнатите!
Скандално! Български управляващи страх ги тресе, клеветят и заливат с фалшиви доклади Брюксел относно Опълченито ни?
БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕДИНЯВА В ЗАЩИТА НА ЛОВЕЦА НА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ: 14.04.2016 - ПРОТЕСТ В СОФИЯ И БУРГАС!
Дрезден, 03.10.2016, реч на Воински съюз "Васил Левски" към всички желаещи свободата си европейци

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Заповед от Щаба на Воински съюз "Васил Левски": Защитата на границата ни е на първо място!


РАЗПРОСТРАНИ ДО ВСИЧКИ ГРУПИ!

До всички членове и симпатизанти на Воински съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка"!

Не се поддавайте на провокациите на разни малоумни дебили, нито на празни емоции. Няма какво да правим в момента в Харманли и има заповед на Щаба до всички наши подразделения и групи да си остана по местата!

Отиването в Харманли, където вчера по сигнал и заповед от турските служби, агентите им организираха бунта - едновременно с подобен в Гърция и Франция - няма да помогне с нищо, след като положението е овладяно от полицията. Само ще им попречи да си изпълняват задълженията си, искат или не, ще им се наложи да отделят допълнително сили за предотвратяване на възможните сблъсъци, предизвикани от разни дебили. А това ще оголи допълнително границата, каквато днес е целта на турските служби, за да могат необезпокоявано през нея да нахлуят още орди от радикални ислямисти и емигранти.

Всеки, който се опитва допълнително да нагнети напрежение и да попречи на полицията да въведе ред в Харманли, ще се счита за агент-провокатор на турските служби, или купен слуга на родните ни продажни партийни елити.

Ако сред нашите членове се окажат подобни агент-провокатори на Платена мрежа или БХК, които търсят как да си оправдаят съществуването и да изкарат милиони на гърба и страданията на народа ни, веднага ще бъдат изхвърлени. Разберете, че е късно и смешно да се размахват юмруци и да се надуват перки, след като боят е свършил и противника вече е бил набит от някои друг и го няма.

Така постъпват само побойниците в махлата и разни мечтаещи си за известност и ТВ екрани малоемни дебили. Това, което е нужно да се направи, е просто и ясно: да спрете да се търкаляте в къщи, събирайки е заедно само след като каруцата се обърне. Нужно е да се обединявате ПРЕДИ да се е случил проблемът!

Да запазите спокойствие на духа. Да се свържете бързо с регионалните си координатори, а тъм, където няма такива - директно с Щаба. Да получите нужните указания и да ги изпълните бързо и дисциплинирано - като истински воини!

Започнете да се събирате и да тренирате, и да си помагате заедно. И бъдете готови, не за отиване в Харманли, а при заповед, да пристигнете тук - на границата!

За да спрем заедно ордите от радикални ислямисти, които ще тръгнат от Турция, за да им дойдат на помощ. Защото снощи Ердоган го каза открито и ясно за всички - "След като приключихме с Е.С., ЩЕ ЗАЛЕЯ ЕВРОПА С МИГРАНТИ!" А, след като всички съседни държави затвориха своите граници, ако не ги спрем и върнем веднага обратно, те ще останат в страната ни. ПРИ ТОВА ЗАВИНАГИ, защото БХК /след като правителството и продажните партийни елити са подписали и са ви продали тайно в робство още през 2011/ , иска веднага да пуснат молби за постоянно убежище. А това означава че страната ни ще бъде окупирана, а вие и децата ви ще бъдете превърнати в роби. И до края на живота си ще робувате и издържате тези нашественици, които ежедневно ще ви избиват и насилват без жал и пощада.

Така че без глупости, и без излишни детски емоции. Ние не сме нито дебили, нито маниаци за незаслужена слава и телевизионна известност, а ВОИНИ. И като такива, сме длъжни да действаме дисциплинирано, координирано и единно, и само по заповед и под командването на Щаба. Не си губете времето, а се мобилизирайте и свържете със своите командири. Без никакви детинщини! Имаме подробни щабни планове как да се справим с всякакви извънредни ситуации и незаконните имигранти. Както и за да си спасим, прочистим и възродим ускорено Родината.

Започвайте да се събирате, организирате и тренирате ежедневно и заедно, защото скоро ще ни се наложи да се сражаваме за свободата и оцеляването на своят народ и Родина!

Който го е страх, или си има други причини, и не е в състояние да изпълни заповедите на своите командири, да си стои в къщи, за да не пречи. Или поне да помага с каквото му е възможно. Защото издръжката на групите ни за охрана и отбрана на границата ни струват ежедневно огромни, и непосилни само за нас средства. А не си струва именно в този тежък момент да започнем да ги изтегляме от пограничните райони, оставяйки ордите нелегални имигранти и терористи на ИДИЛ да нахлуват без всякаква съпротива и да започнат да избиват народа ни!

Тази неделя всички членове и симпатизанти от Варна и съседните градове да участват в оперативно-тактическото занятие в с. Кичево, а от другите градове и региони в страната - в местните си центрове за подготовка!

ГОТВЕТЕ СЕ. СКОРО ПАК ЩЕ СЕ ИЗПРАВИМ НА ШИПКА!

ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ!
Нач. щаб. - Воински съюз "Васил Левски" - БНД "Шипка"
www.bnoshipka.orgСПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-11-25 14:11:02