Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Бездетните лидери и Европа?
Евреи таки признали, что Холокоста не бьIло
РАЗПРОСТРАНИ! ПОДГОТВЯ СЕ ПРОВОКАЦИЯ В АСЕНОВГРАД СРЕЩУ ВОИНСКИЯ СЪЮЗ И БНО "ШИПКА"!
СЪЗДАВА СЕ НОВО БЪЛГАРСКО ОПЪЛЧЕНИЕ
07.07.2017 - Стартира двуседмичен тренировъчен полеви лагер! Включи се и защити Родината още днес!
В България идва контингент от международни наблюдатели от 600 до 1200 души!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА, ПЪРВОМАЙ, АСЕНОВГРАД, ХАСКОВО И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Опровержение на абсурдните медийни лъжи, отправени по патриота Джим Доусън и граничните патрули на България!


Уважаеми сънародници и дай боже все още "български" журналисти!

Г-н Джим Доусън е видна обществена фигура във Великобритания. Внушенията направени по негов адрес включително и абсурдната лъжа, че има негативно отношение към мюсюлманите са разобличени от престижното издание Индипендънт още през 2014: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/britain-first-founder-jim-dowson-quits-over-mosque-invasions-and-racists-and-extremists-9632770.html

Самият Г-н Доусън разговаря с един с от многото български мюсюлмани, които участват заедно с нас в групите ни за охрана и отбрана на южната граница и това видео е публикувано на сайта както на Рицарите Тамплиери така и на сайта ни. Очевадно е, че никой от клеветниците и платените с пари от чужбина български журналисти и господата от Платена Мрежа не проявява интерес към солидарността и добрите отношения с почтените български мюсюлмани също страдащи от действията на корумпираните държавни чиновници и политически фигури. Не обръщат внимание на старанията ни да наложим дух на толерантност, търпение и уважение между различните етнически и религиозни групи в страната. Вместо това в старанието си да запалят изкуствен етнически и религиозен конфликт между българските граждани, платените храненици на чужди правителства, спецслужби и фондации непрестанно търсят евтината и пошла сензация.

За да бъдем максимално конкретни, следва да подчертаем, че дарението, което получихме е направено не от Г-н Доусън, а от Орденът на Рицарите Тамплиери (http://knightstemplarinternational.com). Отбелязваме дебело, че това не е анти-мюсюлмански орден. Това, че са християни не ги прави анти-мюсюлманин, както и обратното. Информацията за дарението е оповестена на нашия сайт много отдавна. Но не представляваше никакъв интерес за българските медии, докато не се намери един  платен журналист да оклевети Г-н Доусън, та и българските медии подопечни на антибългарският „ Хелзингски комитет” и Отворено общество да се възползват от тази пошлост, за да се опитат да ни оклеветят, за пореден път.

Опровержение на абсурдните медийни лъжи, отправени по патриота Джим Доусън и граничните патрули на България!
За тези, които са се оставили да бъдат заблудени, подчертаваме, че никой в многобройните съвместни групи на Воински съюз и БНД Шипка за мониторинг на приграничната зона в южна България не е въоръжен, още по-малко пък „тежко”. В тази връзка дори и на нас ни е интересно къде са ни танковете, БТРите, ракетните комплекси, хеликоптерите и самолетите за въздушна поддръжка?

Уважаеми сънародници!

Всекидневно полагаме усилия, заедно с достойните полицаи от гранична полиция, за да опазим българската и Европейска граница от престъпното според българските и европейските закони нахлуване през южната граница на хиляди лица без документи за самоличност /или с фалшиви такива/, с неясно минало и възможно опасни намерения са в полза на страната. Видяхме как един от мигрантите, влязъл незаконно в страната /и добре обгрижен от БХК/, се взриви на концерт в Германия! Доброволната защита на страната е в полза на всички български граждани и техните семейства и деца/дори и на тези от БХК, които денонощно ни атакуват/. Ако всички ние започнем да служим на своя народ и Отечество, а не на тези, които плащат за унищожението на България, ще има надежда за спасение на народа ни. Все повече хора в Европа считат, че България е единственото място, където хората все още се борят за спасението на европейските народи от изтребление и за оцеляването на националните държави и Европейския континент. Тези хора виждат ежедневно с очите си, какво се случва по улиците на Европа и затова оценяват, и подкрепят всички наши усилия. Радвайте се, че в нашата обща и многострадална Родина съществуват все още будни и смели български мъже и жени, които с примера и саможертвата си вдъхновяват отчаяните от днешната страшна действителност - европейци. Нека поне веднъж заедно да се опитаме да опровергаем мита за българския казан в АДА!

Опровержение на абсурдните медийни лъжи, отправени по патриота Джим Доусън и граничните патрули на България!

Всички ние имаме нужда от обединение, за да оцелеем като народ. Народът, както неведнъж сме подчертавали включва всички български граждани родени на тази свята земя, включая българските мюсюлмани и българските цигани. Време е да спрем да живеем с широко затворени очи и да погледнем истината такава каквато е, а тя е страшна. Ако сами не си помогнем, няма кой друг да го стори. Спасението на давещия се е дело на самия давещ се. Лодката потъва, уважаеми сънародници! Ако не ни помагате, поне не ни пречете в опитите да запушваме многобройните пробойни! Не за друго, а защото и вие сте в тази лодка. Ако сами не успеем да изплуваме от блатото, не разчитайте, че някой ще ни хвърли спасителен пояс. Даже щедрите грантовете няма да има къде да се харчат.

Спрете, помислете и се събудете най-после! Животът е кратък, изживейте го достойно!

Благодарим на всички наши симпатизанти, които ни подкрепят включително на българските мюсюлмани които са едни добри, почтени и трудолюбиви хора и на българските цигани. Сред тях има много достойни хора, много по-достойни от тези уж български управници и политици продаващи ежедневно България за шепата жълти стотинки на Юда!

Побеждават силните духом!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-11-01 03:11:34