Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Масови арести на симпатизанти на Воинския съюз из страната! Някой много се страхува от все по-обединяващият се народ!
Бясната надпревара между наближаващата война и взрива на тоталната финансова криза
От Капитализъм към открита форма на Фашизъм
Българи защитиха братята слявяни в Източна Украйна от престъпната хунта на Киев
Излезе наяве шокиращият официален превод на ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ! Виж какво се опитват да ти наложат!!!
Обединение! Български християни и мюсюлмани рамо до рамо защитават България!!! (ВИДЕО)
ПЪРВО ИНТЕРВЮ НА КАРБОВСКИ С ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!

КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАЗИМ ЮЖНАТА ГРАНИЦА И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЕЦАТА МУ, ОТ 19.01. ПРИВЕЧЕР ДО ДНЕС (22.01.), ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАСТИ СА ПРИНУДИЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ДА АРЕСТУВАТ СТОТИЦИ НАШИ СИМПАТИЗАНТИ ОТ БАТАК, ПАНАГЮРИЩЕ, КОПРИВЩИЦА, СТРЕЛЧА, ПЕРУЩИЦА, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, КРИЧИМ, БРАЦИГОВО, СЕЛО МЕЧКА И ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЛАНИНСКИ ГРАДЧЕТА!

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ТАЗИ СТРАНА НЕ СЛУЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА, А НА ЕРДОГАН, ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ И СОРОС!Открито опровержение на манипулативните лъжи и незаконните изисквания на БХК!


ОТКРИТО ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА МАНИПУЛАТИВНИТЕ ЛЪЖИ И НЕЗАКОННИ ИЗИСКВАНИЯ НА БХК КЪМ НЕЗАВИСИМИТЕ - СПОРЕД ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА - БЪЛГАРСКИ ПРАВОХРАНИТЕЛНИ И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРГАНИ

БХК освен, че се опитват да помагат на незаконното нахлуване в страната на ордите на Ислямска държава, като пречат на Воинския съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" да пресекат нелегалния и незаконен трафик на хора /което си е престъпление във всички страни по света/, сега се опитват да плюят и съдят и чуждестранните политици, които пристигат при нас, за да помогнат на българския народ и държава да се справи с нелегалния трафик на хора и наркотици.

ОТКРИТО ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА МАНИПУЛАТИВНИТЕ ЛЪЖИ И НЕЗАКОННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА БХК!

Интересно как БХК - организация редовно защитаваща всички антибългарски, антинародни и най-вече чужди национални интереси - уж прозря в посочените цели на сдруженията Български Воински съюз „Васил Левски“ и БНД „Шипка“ престъпления по наказателния кодекс на Република България, поради което истерично и съвършено манипулативно в момента заповядва на независимата от тях Прокуратура двете организации /обединяващи хиляди български граждани от всякакъв пол, етнос, религия, социална и политическа принадлежност/ светкавично да бъдат закрити...

„ДРУГАРИТЕ“ пребоядисали се бивши комсомолци и комунисти, както и децата на активните борци за кокъл, отседнали в БХК, ЦИТИРАТ ИЗОПАЧЕНО ПРЕД МЕДИИТЕ СЛЕДНИТЕ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ, КОИТО ТУК СА ПРЕПИСАНИ ОТ САЙТА:

1. "Освобождението на народа на България от всяка форма на чужда зависимост, финансово икономическа и военно политическа окупация." Ако БХК считат, че това е неправомерно, то значи е истина, че БЪЛГАРИЯ се намира под чужда зависимост и окупация. А ако не е - то значи целта е празна от съдържание и тогава не само БХК, а и никой друг няма за какво да се тревожи.

2. "Премахване на изкуствено наложения ни престъпен модел за партийно-олигархично управление и разграбване на българската държава и националните и ресурси." Тук става въпрос за корупционните практики в страната, вече опасни за националната сигурност, и широки изразени от различни родни и чужди политически лидери и журналисти най-вече публични истини, за които е достатъчно човек просто да не е кон с капаци и да се огледа, за да ги види. Къде „другарите” от БХК видяха престъпление за сваляне на законно избраното според тях правителство - не е ясно! Та нали вече десетки години самите български политици от всички партии говорят за партийно-олигархичния модел срещу който те уж се „борят”.

3. "Връщане на цялата власт, стратегически предприятия и отрасли и на всички природни ресурси под контрола и управлението на Върховния СУВЕРЕН - НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ." От БХК явно считат, че народа не е СУВЕРЕН, тоест Върховен, Пряк и Единственият Законен разпоредител с властта и ресурсите на страната, а само сбор от безправни роби, нямащи право на глас? Сдруженията никога не са призовавали суверенът да няма свои представители, а само за такива да бъдат издигани и избирани най-достойните от достойните български граждани, при това от всяка една социална, етническа и религиозна общност. Дори двете сдружения настояват изрично да бъде върнато обратно гарантираното от Конституцията /и ограничено в момента с различни финансови ограничения и манипулативни похвати/ право на всички български граждани не само да избират, А И ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ. Но явно на БХК не се харесва това гарантирано от Конституцията право на българските граждани и те искат да им го ограничат или отнемат! Няма страшно „господа другари” от БХК, не се тревожете. Предприятията и всички природни ресурсите, собственост на българският народ, явно вече няма как да се върнат. Горките родолюбци са се объркали. Вие по-добре от всички знаете че няма как да се върнат, защото вече са ги разграбили и разпродали - и ги няма!

4. "Възраждане на изконната и единствено легална българска форма за държавно управление – НАРОДОВЛАСТИЕ – т.е. на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ВЛАСТ НА НАРОДА." Тук от двете сдружения и още десетки други такива се призовава за ПРЯКА ДМОКРАЦИЯ, тоест по подобие на модела в Швейцария, Исландия и други изконно демократични държави в света, където по всички основни въпроси на държавното управление и важни за целият народ въпроси като: заеми, отбрана, национална сигурност, членство в различни международни организации, обявяването на война – винаги се прави допитване до народа. И странно защо „другарите“ от БХК виждат в това престъпление, след като именно това е истинската демокрация – властта винаги да се съобразява с волята на народа. Властта на народа е описана в Конституцията. Всякакви други тълкувания и желанието на БХК, и различни други субекти или партии да отнемат или ограничат правото на народа да бъде върховен съдник и разпоредител със съдбините на собствената си държава, в целият демократичен свят, се нарича само и единствено - фашизъм и диктатура! Предполагаме, че БХК не е тайно сборище на прикрити нацисти, които искат насила да наложат на народа ни ДИКТАТУРА! Защото ако има такива, то те незабавно трябва да бъдат разследвани и съдени като такива!

5. "Със съдбините и ресурсите на българската нация и държава могат и задължително трябва да се разпореждат всички български граждани, милеещи за своя народ и Отечество. Като същите са ръководени от най-достойните сред достойните и почтените представители на Суверена." Според двете сдружения с тях не могат и не трябва, да се разпореждат и облагодетелстват различни субекти, милеещи само за чуждите национални интереси, собственото си финансово благополучие и тайни банкови сметки в чужбина! Нито различни продажни, крадливи и алчни партийни елити или агенти на чужди държави и служби! „Господа – другари“ от БХК - подобни текстове изразяващи тоталното и дългогодишно недоволство на СУВЕРЕНА и неговите изконни желания да си върне обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдещето на своят народ и децата си можете да прочетете в хиляди български сайтове. Явно добре финансираните от чужбина, а не от българският народ и държава „господа другарите“ БХК не считат, че трябва да има достойни български граждани милеещи за своя народ и държава, нито че именно народа тоест Суверена притежава изцяло, пълноценно и правомощно всичките легални и конституционно гарантирани права да се разпорежда със ресурсите и съдбините си!

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,ЧЕ „господа другарите“ от БХК НЕ СПОМЕНАВАТ И ДУМА, ЧЕ ЛОЗУНГИТЕ/ТВЪРДЕНИЯТА В ПОСОЧЕНИТЕ САЙТОВЕ СА ЛЪЖА. НЕ ОТРИЧАТ И ВСИЧКИ ЦИТИРАНИ ОТ ТЯХ ПРОСТИ ПО СЪДЪРЖАНИЕ КОНСТАТАЦИИ, ИЗВЕСТНИ И НА ТЯХ, И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! А просто се опитват манипулативно да забранят изповядването и лишат народа от тези негови СУВЕРЕННИ права.

ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЦИТИРАНИТЕ ОТ БХК СТРУКТУРИ.

Използването на изрази като командни структури, оперативни щабове и други от всички бивши и настоящи военни, съвсем спокойно биха могли да бъдат наречени дирекции, офиси, управителни звена и т.н., което с нищо не променя тяхното съдържание или демократична насоченост, а само облекчава тяхната координация и управление!

Всякакви мобилни и специализирани групи или доброволни формирования на граждани за ликвидиране последствията от природни бедствия, тежки промишлени аварии, екологични и хуманитарни катастрофи, както и за оказване помощ на органите на МВР и ВС съвсем не са военизирани структури за сваляне на властта, но БХК твърди друго. Което може би те съвършено целенасочено се опитват да провокират някой друг да извърши - ако самите ТЕ са недоволни от влиянието, с което разполагат неправомерно върху държавните органи. Или защото заплатите на всички държавни служители се плащат именно от българските граждани, а не от разни чуждестранни правителства, фондации и организации, които финансират, т.е. купуват, с грантове съвестта и морала на различни НПО и уж български партии и така ги превръщат във враждебна за народа ни чужда пета колона – т.е. в предатели.

Тренировъчни центрове на силите за териториална отбрана НА РОДИНАТА. От кога БХК смятат, че са забранени: тренировъчни занимания, като еърсофт и пейнтбол игрите; тренировките в спортните зали; в спортни, туристически, алпийски и стрелкови клубове; плувни бази и центрове по модерен петобой; конни бази; мото и автомобилни клубове? Или вече в България, по указания на БХК, са забранени и военно патриотичните игри и образование на българските граждани или ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО и опазването на българската история, семейни норми морал и традиции???? Цитираните от БХК „престъпления“ според тях представляват непосредствени посегателства срещу политическата организация на републиката. Това според тяхното ръководство или тайни кукловоди са деяния, насочени непременно към събаряне, подравяне или отслабване на властта. Те целят да се засегнат основите на политическата организация, установена в Конституцията. НО КАКТО САМИ СЕ УБЕДИХТЕ, НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА НА РАЗЛИЧНИТЕ СДРУЖЕНИЯТА, В КОИТО ВСИЧКИ НИЕ УЧАСТВАМЕ!

Измяната като престъпление е израз на прояви, които се развиват вътре в обществото - най-вече сред тези, които са успели да узурпират властта незаконно и най-често с помощта на купени или фалшифицирани избори - и са насочени към изменение на установения държавно-политически строй, като създават опасност за вътрешната сигурност на страната. ОТ КОГО Е ЗАСТРАШЕНА СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА, господа кривосъдещи „правозащитници“? И СЪЩЕСТВУВА ЛИ ИЗОБЩО ТАКАВА ЗАПЛАХА, ЗА КАКВАТО БХК МАНИПУЛАТИВНО ТВЪРДЯТ И СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ВНУШАВАТ? НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ ТЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОТКРИТО И ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СВОИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИЛИ ДА СЕ СНИШАТ И ДА СИ ПОСИПЯТ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ.

Под Събаряне на властта от друга страна законодателят напълно ясно има предвид цялостното ликвидиране на съществуващата /според всички взети легални мерки по отмяна на предишната и създаването на нова Конституция съпроводено с открито, свободно и ясно воля изявление на съвестта и морала на всеки/ държавна, правна, финансова, социална, икономическа и т.н. законна системата.

Под Подриване законодателят предвижда категорично комплексното увреждане на устоите на всички отделни звена (общини, ведомства, организационни, обществени, административни, съдебни и всички други структури и ресурси), като се направят негодни за изпълнението на тяхната народополезна тоест тотално насочена към служение на СУВЕРЕНА - дейност. Друг е въпросът, доколко именно те сега са полезни и годни, за да служат на българският народ и държава??? Поради това съветваме БХК, вместо да отправяне манипулативни и незаконни указания към българските съдилища и прокуратури да ни закрият /с които целят да ги превърнат в тотално зависими от една финансирана от чуждестранни организации и фондации уж гражданска структура/, да направи поне едно почтено и открито проучване СРЕД народа ни. Българските граждани - ЩЕ ОТГОВОРЯТ – колко полезни, ефективни и служещи на народа ни са тези контролирани от политиците и зависими финансово институции и структури. И доколко БХК наистина защитават някакви народни и български права и интереси, а не чуждестранни такива!

Относно Превратът – както е известно още от римското право държавният преврат /или пуч/ е завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства и с помощта на въоръжените сили, ръководени от страна на участници в държавното управление и структури. За да имаме подобна квалификация, той трябва задължително да се извърши чрез военен метеж, с помощта на поне част от въоръжени сили, които са под командата на някои от управляващите в момента държавни персони разполагащи с нужната сила и власт. [виж Wikipedia] Според Конституцията става ясно, че се касае преди всичко за едно “насилственото завземане на властта” и смяна на обществено политическият и социално икономически строй в държавата, без съгласието и противно на интересите и желанията на по-голямата част от народа. Преврата означава насилствено завземане на властта и ресурсите на страната с помощта на силовите ведомства - с цел замяната на съществуващият обществено-политически строй с друга власт. Власт напълно различна от законно, свободно и демократично избраната от болшинството имащи право на глас граждани на държавата. От друга страна законът визира, че става въпрос за завземане на властта, както в центъра, така и по места, тоест навсякъде из страната, като е необходимо подобна дейност вече да е започнала да се извършва мащабно, ефективно и обективно. Същото е и при бунта, т.е. въстанието - които специално са указани като общо човешка гарантирана форма и право на съпротива още в Преамбюла на Всеобщата Декларация за правата на човека на ООН, която е ратифицирана от България, и като всеки международен закон или съглашение, има правото над всеки от българските закони. И е задължителна за всяка власт и всеки свободно роден български гражданин. Винаги, когато местните власти се опитат да злоупотребят с гарантирането, свободното изповядване и реализиране на правата и свободите на всеки гражданин специално и конкретно указани във Всеобщата декларация за правата на човека или с опитват да натрапят на народа различни други закони, противоречащи на указаното във Всеобщата декларация, те извършват престъпление, предоставящо правото на бунт на народа.

Цитат:  "Като взе предвид, че пренебрегването и неуважаването на правата на човека доведоха до варварски деяния, които потресоха съвестта на човечеството, и че създаването на един свят, в който хората ще се радват на свобода на словото и убежденията си и ще бъдат свободни от страх и лишения бе провъзгласено за най-съкровения стремеж на човека,
Като взе предвид, че е необходимо правата на човека да бъдат закриляни от закона така, че човек да не бъде принуждаван да прибягва към бунт срещу тиранията и потисничеството, като последен изход"

С манипулативните си, нагли, непомерни и незаконни изисквания към независимата българска съдебна система БХК целят да сплашат всички български граждани и да ни наложат някакъв престъпен фашистки режим или тоталитарна диктатура. Както и да наплашат българските деца да не спортуват, да не се обединяват, за да се самозащитават и да си помагат, както и да не играят свободно /включително на стражари и апаши/. Та нали именно това виждат по новините /ПРЕВАНТИВНИ УДАРИ ЗА ОПАЗВАНЕ НА МИРА, БОМБИ НАД ЦИВИЛНИ ЗА ЗАЩИТАТА ИМ ОТ ДИКТАТОРИ И Т.Н/ и всякакви „правозащитни” организации, които и дума не обелват за престъпното ограбване и разпродаване на общонационалните ни богатства и природни ресурси; за безкрайното обедняване на българския народ и довеждането му до просешка тояга; за тоталната корупцията и престъпност, разяли като раков тумор българската държава. Нито поне един път да са защитили някъде българските граждани, вместо постоянно да тичат да съдят България в Страсбург, както редовно правят именно от БХК. Включая и когато именно БХК, в лицето на Красимир Кънев, съди България пак там за опита на българските служби и власти да екстрадират поредният издирван терорист и престъпник, който после взривява летището на някой от нашите съседи и избива стотици невинни граждани. [повече по темата] Уважаеми представители на Суверена, на българският съд и прокуратура, не вярвайте, че някога представители на БХК ще защитят истинските ви права и свободи, нито пък, че ще защитят правата и авторитета на българската държава. Тези ваши права ще се наложи да си ги отстоите сами и заедно с всички достойни български граждани, членове на Воинският съюз и БНД Шипка. Но затова, докато именно народа си каже тежката дума кой да го защитава и представлява, а не кой да плюе и съди страната, за да лапне по щедри грантове, ще ви се наложи да гледате как БХК с огромна охота се застъпват за „правата“ на всички, които по цял ден не работят, но за това пък получават щедро финансиране от чужбина, за да злодействат, гействат, содомстват, гоморстват, сатанистват и крещят с голи задници от площадите срещу обърканите ни дечица, че имали права и искали равнопоставеност в обществото, но, разбира се, без да спазват моралните норми, валидни за всички останали; както и кой, кога и кого да закрива.

Включително и когато пуснахме Ултиматума в защита на българските полицаи, народ и държава; така и когато се лишаваме от семействата и децата си, за да ходим денонощно, и за своя собствена сметка, да пазим родната граница, своят народ и Отечество!

Престъпният натиск, клевети и стремежи на една от най-антибългарските, антинародна и антидържавна организация като БХК да ни закрият, означава само едно – ние наистина сме на прав път, легитимни и полезни на своя ВЕЛИК НАРОД И ОТЕЧЕСТВО!

НАСТОЯВАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ, НПО и всякакви други организации, секти, фондации и СМИ, получаващи или вече получили финансови средства от чуждестранни фондации, фондове, банки, правителства и чуждестранни централи и служби, да бъдат разследвани и, при доказване на подобни финансови схеми, да БЪДАТ НЕЗАБАВНО ЗАКРИТИ! Без значение дали същите се финансират от Русия, Турция, Израел, САЩ, Англия, Франция, Германия или някоя друга страна в света. Така както в САЩ незабавно биха закрили всяка една партия и организация, финансирани от Русия или както в Израел веднага щяха да са закрили всичко що получава пари от арабски или други чужди държави! НЕЗАБАВНО, ЗАЩОТО ТЕ СА ВРАЖДЕБНАТА ПЕТА КОЛОНА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, ИНТЕРЕСИ И СЛУЖБИ! И още с получаването на първите грантове или чуждестранни финансови средства те вече категорично са извършили държавна измяна!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2016-07-23 01:07:29