Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
От Капитализъм към открита форма на Фашизъм
Логово диавола: правда о Швейцарии, сионизме и евреях.
Ако бяхте защитили Виктория - кого щяха да съдят - убиеца... или вас?
НАРОДЪТ е върховната власт в тази държава!
Да се затвори и защитава границата - 15.01.2017 - Ултиматум от Воински съюз "Васил Левски" !!
Варна! Воински съюз "Васил Левски" организира открита среща с граждани - 19.11.2017 !

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Публикации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



НАИВНОСТТА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ МОМЕНТАЛНО!


БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ - БНД „ШИПКА“
ИЗВЪНРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ! РАЗПРОСТРАНИ!

Тази нощ се случи това, за което от Военен съюз и Българско Народно Опълчение „Шипка“ говорим ежедневно от няколко години. Тази нощ във Франция /а скоро и в цяла Европа/ стартираха операциите на създадената от САЩ и Израел „Ислямска държава“. Операции, за които ние още преди години бяхме предупредили българските граждани. Спомняте си, че преди три години в една публикация на щаба бяхме писали за филма Червена Граница /потърсете в публикациите на сайта ни www.bnoshipka.org / и предупредихме че ако не помогнем на Сирия да се справи с главорезите създадени от САЩ, Израел и Англия то те скоро ще унищожат и България и Европа. Вместо службите за Национална Несигурност да започнат да внедряват агенти сред ИДИЛ и бежанците, за да получаваме изпреварваща информация и ги неутрализираме, то те по поръчение на престъпните ни управници и продажните партийно олигархични елити се хванаха да се борят с нас и всичко българско що е читаво и родолюбиво. Втурнаха се да унищожават последната надежда за обединение и спасение на народа и да ни арестуват и обискират. И със своите действия и престъпно бездействие - докараха нещата до там, че ако това което се случи тази нощ във Франция се беше случило в България жертвите щяха да бъдат хиляди а не стотици. И държавата ни - щеше да е колабирала. Защото вече нямаме нито държава, нито българско управление нито служещи на Отечеството и народа си служби! Нито екипирани и могъщи български - армия и полиция. А само чужди подлоги и престъпници занимаващи се по указания на поредното престъпно правителство и Бъчварова с престъпления и провокации срещу народа си И срещу всеки които дръзне да им заяви истината открито в очите. Днес НИЕ имаме не българско правителство и депутати а банда от дебилни престъпници разграбващи и разпродаващи страната и лапащи алчно милионите народни субсидии. Банда от национални предатели които по указания на западните си господари умишлено изкараха наяве и осветиха и хилядите наши агенти в чужбина. За да лишат българската държава от очи и уши и я превърнат в лесна жертва за всяка чужда агресия.

Това което се случи е страшно, но и полезно. Полезно за по бързото пробуждането и обединение на народа. Защото и Господ е вече на наша страна. И иска по този начин да помогне на НАС - БЪЛГАРИТЕ по бързо да отворим очите и да се обединим в единна и несъкрушима истинска армия на народа. Та по бързо да свършим нужното за да си освободим страната от чуждата военно политическа и финансово икономическа окупация и възродим армията и родината!


1. Франция и другите държави-членки от Е.С. сега ускорено си затварят границите първоначално за 1 месец, а след това сигурно и за години.


2. В това време българският парламентът гласува Турция да "пази" българското небе. За да може Турция да получи информация за местонахождението на всеки един важен обект в страната ни! И турските служби да насочат тълпите нелегални мигранти (сред които има прикрити хиляди терористи) къде да минават границата и как да изтребват народа ни!


3. Продажните ни, малоумни и дебилни управници /служещи на чужди държави и служби/ в лицето на Борисов подписаха да станем "Гореща точка" – за да може ордите от главорези на ИДИЛ безпрепятствено да нахлуват и окупират страната изнасилвайки без съпротива и изрязвайки главите на българските мюсюлмани и християни.


4. През това време отдавна продалите се, уж български медии мълчат като слепи и глухи по всичките тези въпроси. И продължават да заблуждават и лъжат народа услужливо помагайки за по бързата асимилация и изтребление на българските граждани.

В момента престъпното правителство вместо да се сражава с ИДИЛ и да подкрепя операциите на Русия против терористите унищожаващи народа на Сирия, преследва само истинските български родолюбци и патриоти сред членовете на Български Войнският съюз „Васил Левски“, БНД „Шипка“ както и сред редовите членове на Атака, ВМРО. И с всяко свое престъпно действие все по бързо тласка страната и народа ни към пропастта на изтреблението. Защото заради престъпното си минало услужливо и без всякаква съпротива се съгласява с всяко идващо от чужбина предложение да напълни България с стотици хиляди ислямски нашественици, чужди агенти и служби.

НАИВНОСТТА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ МОМЕНТАЛНО!

Единственият изход и спасение от подобно положение и смъртоносните опасности пред които сме изправени е в ускореното обединение на всички вече пробудени и достойни български граждани в Комитета за национално спасение. В сформиране на комитети, щабове и подразделения на Войнският съюз „Васил Левски“ Българското Народно опълчение „Шипка“ във всеки един град, община и селце из страната и в изграждане на сили за Териториална Самоотбрана. В ускореното освобождение на нашето Отечество от чуждата военно политическа и финансово икономическа окупация. В безжалостното прочистване на родината от всякакви слуги и агенти на чужди държави и служби. В ускореното възраждане на българската армия, държавност и държава. Във връщането на цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще на народа и децата на България и в налагането на железен военен ред. Съпроводено от ускорено експулсиране на всички чужденци проникнали незаконно в страната без предварително издадени визи от българските посолства в чужбина. И с предоставяне на българско гражданство и приемането на тяхно място на елита от българските общности по света. В подобряване на военно политическите и икономическите отношения на България с всички наши естествени съюзници сред славянските и православни народи и държавите от БРИК. Тези отношения съвсем умишлено и целенасочено бяха разрушени от служещите на чужди служби наши управници и най вече от дебилният ни палячо и Резидент. Разбира се ще се наложи ускорено да изградим с помощта на все още не продалите своята съвест и чест служители в МВР и ДАНС могъщи нови български разузнавателни служби! Служби които да са в състояние да работят далеч от родните граници. За да може получавайки изпреварваща информация за възникващите заплахи срещу България да ги неутрализираме още там далеч от Родината. Унищожавайки безжалостно още в чужбина всеки дръзнал да подготвя нещо срещу Българският народ и държава!

НАИВНОСТТА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ МОМЕНТАЛНО!

Да не губим повече излишно своето време а да се обединим и хващаме на работа. Добре дошъл в редиците на Комитета за Национално спасение и Обединеният кризисен щаб към него е всеки български гражданин, организация и движение желаещи да си освободим, спасим и възродим ускорено Родината. БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е В ПОЛОЖЕНИЕ НА ВОЙНА. ВОЙНА ЗА СПАСЕНИЕТО И ОЦЕЛЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ДЪРЖАВА ИЛИ ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕТО ИМ ОТ ВРАГОВЕТЕ НИ. И ВСЕКИ КОИТО ДРЪЗНЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ ДА АРЕСТУВА, ПРОВОКИРА ИЛИ ДА ПРЕСЛЕДВА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НИ РАБОТЕЩИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО, СПАСЕНИЕТО И ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ СЧИТА ЗА ВРАГ НА НАРОДА.
И ЩЕ БЪДЕ ПРЕСЛЕДВАН БЕЗЖАЛОСТНО И ДЕНОНОЩНО С ЦЯЛАТА СИЛА, ВЪЗМОЖНОСТИ И СТРОГОСТ НА ЗАКОНА И С ЦЯЛАТА ВЛАСТ, ПРАВА И СВОБОДИ НА СУВЕРЕНА.

ГОСПОДА УЗУРПАТОРИ, ПРЕСТЪПНИ УПРАВНИЦИ И ВСИЧКИ ВАШИ И НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И СЛУЖБИ – СЛУГИ И АГЕНТИ! ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО – ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЯК И ВЪРХОВЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА, РЕСУРСИТЕ, СЪДБИНИТЕ И БЪДЕЩЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО - Е САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ САМО НАШИ ПОКОРНИ СЛУГИ И РОБИ. И АКО ДРЪЗНЕТЕ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ СРЕЩУ СУВЕРЕНА ЩЕ СЧИТАМЕ, ЧЕ СТЕ СЪУЧАСТНИЦИ НА ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И НА ВРАЖДЕБНИ НАМ - ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ!

И ЩЕ ВИ ТРЕТИРАМЕ, ПРЕСЛЕДВАМЕ И СЪДИМ - КАТО ТАКИВА.

УВАЖАЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ. В СТРАНАТА И СРЕД НАСИЛА ПРОКУДЕНИТЕ ПО СВЕТА ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС И СЕГА. БИТКАТА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА. ТАЗИ НОЩ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИДИЛ НАНЕСОХА ПЪРВИ СВОЯТ СМЪРТОНОСЕН УДАР СЛЕД КОИТО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ И ДРУГИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ПОДГОТВИМ ЗА ДА МОЖЕ ПРИ НУЖДА ИЛИ АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ДА ИМ ОТГОВОРИМ ДОСТОЙНО. НЯМАМЕ ВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕ. НЯМАМЕ И ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ВЛАСТ НИТО ИСТИНСКА АРМИЯ НИТО ИСТИНСКИ СЛУЖБИ- А САМО ЖАЛКИ ПАРТИЙНО ОЛИГАРХИЧНИ ПОДЛОГИ.

НАИВНОСТТА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ МОМЕНТАЛНО!

ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ДА СЕ КАРАМЕ И ДЕЛИМ ЗАРАДИ ПАРТИИ, ЕТНОСИ, ПОЛ И РЕЛИГИИ! И ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ПРЕВЪРНЕМ СВОИТЕ ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА В ИСТИНСКА АРМИЯ! ЗА ДА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА КАК ЕДИН ВЕЛИК НАРОД МОЖЕ ДА ВОЮВА ЗА СВОЯТА И НА ДЕЦАТА СИ СВОБОДА И ДА СЕ ТРУДИ ЗА УСКОРЕНОТО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!
КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!

НАИВНОСТТА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ МОМЕНТАЛНО!

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА, ВЕЛИКА И НЕДЕЛИМА БЪЛГАРИЯ!

 

За мен е чест!

подп. Валтер

За контакти с щаба:
Vasil-Levski-Armya@hushmail.com,
SvobodnaBulgaria@hushmail.com,
VDVSpecnaz@gmail.com
Skype: ValterSpecnaz, LegyaSerbia
Военен съюз - https://www.facebook.com/groups/MILITARUUNION/
БНО Шипка - https://www.facebook.com/pages/Българско-Народно-Опълчение-Шипка/478675875543125

 

 

Източници на снимките: 

http://www.leparisien.fr/faits-divers/en-images-attentats-de-paris-le-choc-a-la-une-de-la-presse-francaise-14-11-2015-5276013.php

http://www.lefigaro.fr/actualites/2015/11/13/01001-20151113LIVWWW00406-fusillade-paris-explosions-stade-de-france.php

http://www.20minutes.fr/societe/1730259-20151114-attentats-paris-hollande-intervenir-syrie-indique-assaillants-bataclan

 


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2015-11-14 06:11:27