Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ ФБ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чужди спец служби готвят откъсването на Южна България с помощта на радикализирани групи от роми, хилядите ислямски мигранти и частни военни компании!
Унгария даде 10 г. затвор на сириец хвърлил камък срещу полицай, в България съдят полицаите?!!
CNN: Премиерът на Турция лично наредил да свалят руския Су-24 над Сирия
Страхът от Народния гняв ги е обзел и възмездието чука по вратите им!!!
Погледнато на партиите отгоре
На 6-ти и 7-ми се проведе операция "Южен Щит"!
Открита среща на Воински съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" - 20.02.2016, Бургас

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео
Плакати

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

ПринтирайПубликации

ЧУЖДИ СПЕЦ СЛУЖБИ ГОТВЯТ ОТКЪСВАНЕТО НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА РАДИКАЛИЗИРАНИ ГРУПИ ОТ РОМИ, ХИЛЯДИТЕ ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ И ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ!!

НУЖНО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, БЕЗ РАЗЛИКА В ПОЛ, ЕТНОС, РЕЛИГИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИ ЗАБЛУДИ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ!Време е навеки да приключим с тези сатанински изчадия: крадци, лъжци и разбойници


КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

Вече 25 години слушаме само едни и същи лъжи и обещания от ръководствата на всички политически партии участващи в парламента и правителствата от които нищо не се изпълнява. Обещаваха ни се, реки от мед, масло и мляко! Всички щяхме да сме преуспяващи бизнесмени и милионери, да имаме луксозни къщи, яхти, коли, постоянна, висококвалифицирана и добре платена работа, да сме горди собственици на фабрики, заводи и корпорации, да имаме могъща и силна армия, суверенна, процъфтяваща, високо технологична и независима Държава. Обещаваха Ви да участвате в управлението на държавата и в ръководствата на техните партии а не само да бъдете техни безправни избиратели.

ОБЕЩАВАХА! ОБЕЩАВАХА! ОБЕЩАВАХА! И именно с помощта на тези лъжливи обещания Ви измамиха и Ви накараха сами да се окачите на бесилото. Сега сте само електорат, собственици на постоянно растящите си дългове, кредити и непосилните си сметки. Какво получихме всъщност от техните обещания. Вместо в разкош и доволство потънахме в блатото на безнадеждността и безвремието! Безработни, с ограбена, разпродадена и разрушена държава, земя,икономика, промишленост , банки, разгромена и унищожена придворна армия,ликвидирани служби за сигурност, срутени предприятия от които не останаха нито машини ни камък, разпродадени на чужденци стратегически отрасли, държавен резерв и природни ресурси. Постоянна жертва на крадливите партийни елити и групи от всякакви етнически уроди които мачкат, насилват и избиват или продават за органи вашите майки, бащи и беззащитни деца. Вечни икономически роби на тази престъпна сган и техните чуждестранни кукловоди и покровители или прокудени далеч от Родината, дома и семейството си безправни слуги , болногледачи, берачи на ягоди, маслини, портокали, сервитьори или миячи на тоалетни чинии.

Само за двадесет и пет години тези алчни престъпни хиени успяха да си присвоят всичките ни национални богатства трупани и защитавани векове наред от нас и нашите предци и да превърнах в прах нашата китна и процъфтяваща нявга България. Свещената българска земя е превърната в една изгорена, разграбена и опустошена, мъртва пустиня. НИЩО ОТ ТЕХНИТЕ ФАЛШИВИ ОБЕЩАНИЯ НЕ БЕШЕ ИЗПЪЛНЕНО! Всичко беше една адски гнусна лъжа. ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ ГЛАД, ОТЧАЯНИЕ И УЖАСНИ СТРАДАНИЯ НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД, за да може една жалка банда от гнусни партийни отрепки да Ви се смее нагло в лицата и да продължава със своите издевателства над Вас, децата на майка БЪЛГАРИЯ.

Време е навеки да приключим със тези сатанински изчадия:крадци, лъжци и разбойници. След 25 години лъжи надявам се че вече си отворихте очите и прозряхте цялата истината-а тя е само една. Те никога не са и планирали да направят нещо добро, за народа. Продажните политически босове на всички съществуващи партии и техните клонинги служат на едни и същи господари и са верни слуги и агенти на Новият Световен Ред! Тяхната цел никога не е била да поведат народа ни към дръзки победи, научно технически прогрес и национално възраждане а само да Ви измамят,приспят и ограбят без всякаква съпротива. Да си присвоят и разпродадат за жълти стотинки всичко което е Ваше. И те го направиха, успешно, подло и заедно! Уж били сини, червени, зелени, пембени, демократи, социалисти, еколози, пацифисти,депесари, гербери, десебари, седесари, родолюбци и патриоти а всъщност са обща мафиотска хомо дружинка от педали, педофили, онанисти, гробари и идиоти!

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ ПРОБУДИШ НАРОДЕ МОЙ! ДА СИ РАЗКЪРШИШ ПЛЕЩИТЕ И ДА ГИ ИЗТРЪСКАШ. ДА ОТКЪСНЕШ СЪС СВОИТЕ ОТРУДЕНИ РЪЦЕ АЛЧНАТА ПАСТ И ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ХИЕНИ, КЪРЛЕЖИ, ХЛЕБАРКИ И ГНИДИ! Да им участваме в изборите, да ни гласували нов избирателен кодекс, да сме издигнели мажоритарни кандидати.БАСТА, МЕРСИ! Повече не желаем да участваме в тази игра с предварително белязани карти, със старите курви и банда мошеници. Та нали дори да са на сто процента мажоритарни вашите поредни избори, кресла в парламента ще получат само тези престъпници които имат пари да си купят телевизии, радио, реклами, билбордове, кебапчета, бирички, гласове, подписи и бюлетини.

ЩЕ СЕ СПРАВЯМЕ ВЕЧЕ САМИ!. Не желаем да ни продавате земята и ресурсите на чужденци. Да ни фалшифицирате учебниците и историята, да ни извращавате образованието, да манипулирате и превръщате децата ни в същата банда от морални уроди и педофили каквито сте ВИЕ и вашите чужди кукловоди.

Стига с тази робия! Истинските българи са ВЕЛИК И ВОЙНСТВЕН НАРОД – стоманена сплав от прабългари, славяни и траки чиито корени са заровени толкова назад във вековете и историята че по голямата част от враговете ни тогава дори не са съществували като нации.. Армията ни е преминали през реки от кръв, чутовни подвизи и хиляди сражения които са изковали от нас НАЦИЯТ ОТ СЛАВНИ И НЕСЪКРУШИМИ БЪЛГАРСКИ ВОИНИ! Под тропота на нашата страшна конница се е тресяла земята а пред праха вдигнат до небесата от безбройните конни дружини са тръпнели в ужас и страх и скланяли с почит глави, императори и крале на не една и две огромни държави. Милиони врагове оковани във броня дръзнали да посегнат на нашата родна земята и народ, са били поваляни в калта и принуждавани да просят пощада или са се лишавали от главите и живота си. Време е да си върнем честта и достойнство. Можем го! Така както за немците е било абсурдно да бъдеш благородник и да не служиш във армията, да си аристократ и да нямаш грам достойнство и воинска кръв в своите вени, така и за НАС, последните воини на МАЙКА БЪЛГАРИЯ, завършилите военните училища и полицейските школи и всички български мъже и жени които сме се клели пред бойните знамена на народа и Отечеството е недопустимо, позорно и срамно да бъдем роби на тази престъпна политическа измет.

Запомнете добре горди чеда на България. НИЕ не сме политици а ВОИНИ. Военният съюз и Българското Народно Опълчение Шипка са последният бастион на несъкрушимият български дух и крепост на национална съпротива срещу новите световни господари и техните местни слуги и агенти.Обединени всички заедно, НИЕ сме последната надежда, опора и бъдеще на народа и децата на България. Когато армията на една страна и унищожена с помощта на вътрешни предатели и позорната ИЗМЯНА на нейното военно политическо ръководство, единствената надежда за национално спасение остава ЕЛИТА НА КРЪВТА, ИНТЕЛЕКТА, ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО НА ТАЗИ НАЦИЯ обединен като народно опълчение. Господа офицери, сержанти и войници, служители в МВР. Славни български воини! ВИЕ сте не само последната надежда а и елита на нацията.Помнете че Вашата ЧЕСТ Е И ВАШАТА ВЯРНОСТ КЪМ КЛЕТВАТА И НАРОДА! Не всеки гражданин може да стане член на съюза и Опълчението. Тази велика чест се предоставя само на малцина избрани,доказали с произхода, кръвта, духа и своите ежедневни дела и поведение своята принадлежност към кастата на истинските български воини и кшатрии! За член на съюза и Опълчението може да кандидатства всеки български гражданин по национална идентичност, кръв, вяра и дух в добро физическо и психическо здраве който е готов да служи дори с риск за живота си на своят велик народ и страна.Но не всеки може да бъде приет като доброволец в частите на опълчението ако не премине системата за предварителна проверка и строг предварителен подбор. За членове на елитните подразделения от доброволци на БНО „Шипка“ /с някои изключения за тези които първи се отзоваха на повика на родината / могат да бъдат приети само български граждани до 40 години, защото подготовката на същите предполага добро здраве, военна дисциплина и желязна издържливост. Всички останали кандидати влизат в редовните части и структури на опълчението където могат да бъдат полезни съобразно своите професионални умения, физическа форма и интелект. От тях ще се формират структурите на службите за вътрешна сигурност, информационно аналитичните и комуникационни подразделения, агентурен апарат, логистични, информационно пропагандни, транспортни, технически, охранителни и медицински служби,преподаватели в центровете за военна, спортна и военно патриотична подготовка,групите за подбор и подготовка на кадри, подразделенията за водене на психологически и информационни войни, охрана на културно историческото наследство, следствени части, юридически департаменти.

ВСИЧКИ НИЕ ЗАЕДНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОГРИЖИМ НЕ САМО ЗА СВОБОДАТА А И ЗА БЪДЕЩЕТО, ОБРАЗОВАНИЕТО И ДОСТОЙНИЯТ ЖИВОТ, НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ.ДЕЦАТА СА БЪДЕЩЕТО НА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО И ПОРАДИ ТОВА ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРОЯВИМ МЪДРОСТ КАТО СЕ ПОГРИЖИМ ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.

Само така ще решим и демографският проблем които води към изчезване на нашата нация. Партийните върхушки добре разбират че - Управник който не се грижи за своите поданици скоро няма да има кого да управлява. Но това са и целите на техните кукловоди – да ни унищожат като нация. Поради това е за предпочитане всеки член на ВОЕННИЯТ СЪЮЗ И БНО „ШИПКА“да има или създаде здраво и многодетно българско семейство.

Знам! Днес ВИЕ нямате работа, възможност да си плащате сметките, образованието и нямате дори какво да ядете. Днес е така! Но утре, когато върнем СВОБОДАТА, ВЛАСТТА, БЪДЕЩЕТО И РЕСУРСИТЕ на народа на България, за всяко БЪЛГАРСКО семейство ще има достойни детски надбавки,безлихвени кредити за младите семейства при раждането на дете които ще се намаляват наполовина при раждането на второ или опрощават изцяло при трето.Държавни жилища за многодетните и самотните майки и младите семейства при сключването на брак заедно със средства за тяхното обзавеждане, данъчни облекчения за многодетните. Безплатни детски градини, образование, лечение и издръжка за всяко българско дете без значение дали то е родено в семейство или от самотна българска майка. Ние трябва да издигнем на пиедестал БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА И МАЙКА! Тя трябва да бъде здрава, умна, силна, красива и морално достойна! Да бъде надежден тил и опора на семейното огнище, да ражда здрави,красиви и умни деца достойни бъдещи защитници на родината и продължители на българската нация. Да стой редом с нас в тази нечовешки трудна, но достойна борба за спасението и възраждането на Отечеството. Само така ще успеем да гарантираме спасението и оцеляването на НАЦИЯТА. Иначе ТЯ ще изчезне претопена в морето от други етнически групи или предстоящата СВЕТОВНА ВОЙНА и НИЕ ще повторим трагичната съдба на много други изчезнали народи и на сърбите в Косово.

Помни – като член на Военният Съюз и БНО „Шипка“ ти си представител на елита на своят народ а не наемен войник. Наемниците са принудени да продават своята кръв, съвест и чест за пари и най често се бият далеч от своята родина в угода на чужди и враждебни нам интереси. А НИЕ опълченците като представители на елита на българска армия и истински български воини защитаваме честа, интересите, земята, свободата и кръвта на своят народ!Пазете своите достойнство, съвест и чест неопетнени. Ако ги продадете или предадете своите идеали ВИЕ ще погубите себе си и своето самоуважение! Ние знаем че ще бъдете безпощадни, неуморни и храбри в предстоящите сражения. Но трябва да бъдете горди, дисциплинирани и сдържани не само в бой а и в ежедневието защото именно ВИЕ, сте светлият величав пример от който ще се учат и ръководят вашите деца и народ. Не се поддавайте на капризите на тялото и низките сатанински страсти. Изхвърлете завинаги от вашите сърца, страха,завистта, користта, алчността, подлостта, интригантството, мързела и предателството. Закалете душите, духа и телата си! Впечатаите навеки във тях:-волята за свобода и победа, за обществено полезен труд, за дисциплина,братство, солидарност, точност, саможертва, вярност и чест!

ВИЕ СТЕ НЕ САМО ОПЪЛЧЕНЦИ И СЛАВНИ БЪЛГАРСКИ ВОИНИ!ВИЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ И НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА НАШИЯТ ПОДЛО ПРЕДАДЕН ОТ РОДНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ МЪРШИ, НО ВЕЛИК И СЛАВЕН НАРОД!

ИМАЙТЕ ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА И ЩЕ ТРИУМФИРАМЕ ЗАЕДНО!

ГОТВЕТЕ СЕ! ГЛАВНАТА СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЙ!

ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! ПРОБУЖДАЙТЕ НАРОДА И НАЙ ДОСТОЙНИТЕ СРЕД СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ И СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАЙТЕ КЪМ ДРУГИТЕ ВЕЧЕ ГОТОВИ ДА СЕ СРАЖАВАТ ЗА НАРОДА СИ, ВАШИ БРАТЯ И СЕСТРИ!

ВРЕМЕТО КОЕТО НИ ОСТАВА Е МАЛКО! ЩЕ НАПРАВИМ НУЖНОТО А НЕКА БЪДЕ ТОВА КОЕТО НИ ОТСЪДИ ГОСПОД БОГ И СМЕ ЗАСЛУЖИЛИ СЪС ДЕЛАТА СИ.

ГОРЕ ГЛАВИТЕ! ДВА ПЪТИ СМЪРТ НЯМА!

За мен е чест!

подп. Валтер

За контакти с щаба:
Vasil-Levski-Armya@hushmail.com,
SvobodnaBulgaria@hushmail.com,
VDVSpecnaz@gmail.com
Skype: ValterSpecnaz, LegyaSerbia
Военен съюз - https://www.facebook.com/groups/MILITARUUNION/
БНО Шипка - https://www.facebook.com/pages/Българско-Народно-Опълчение-Шипка/478675875543125


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ:

БЪЛГАРСКИ Воински съюз „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
S-E BALG.VOINSKI SAYUZ V.LEVSKI
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“
S-E BALG.NATS.DVIZHENIE SHIPKA
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT - RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str.
9000 Varna
Bulgaria

Или чрез PayPal:

Или чрез DonorBox:
Съвет на IT специалиста: Когато извършвате разплащания през интернет, ви препоръчваме да използвате "виртуална банкова карта" (вкл. и когато използвате PayPal или която и да било друга доказана система за разплащания). Номерът и сумата за нея могат да се използват само веднъж, както и няма опасност някой да ви дръпне повече пари, отколкото сте написали - за друго плащане използвате друга виртуална карта, която се изважда за 2 минути. Ако не знаете как да създадете такава карта, обърнете се към банката, в която имате сметка (или натиснете тук, за да прочетете повече в Google).

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977
SKYPЕ: BNOSHIPKA, ValterSpecnaz

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - ПрагаПубликувано на: 2015-10-18 04:10:57