Комитет за Национално Спасение „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Воински съюз – БНД „Шипка“

Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
Воински съюз Васил Левски - БНД Шипка - БНО - Комитет за национално спасение Васил Левски
   
 Click for English version
 Version française


ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В ТЕЛЕГРАМ!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Чистене на организма от графен оксид
СЕКРЕТЕН БЮЛЕТИН, над 150 страници. Какво крият Световните елити от вас!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с Cyberpol и ECIPS!
Поредната възрастна жена почина след побой, а Съд и Прокуратура си затварят очите?!
Кой ще го плаща: Правителството изтегли нов дълг от 2 млрд. евро!
Борисов: Над 10 милиона емигранти се очаква да влязат в България
Нужно е да се самоорганизираме, за да защитим децата, семействата и бъдещето си!
Страхът от Народния гняв ги е обзел и възмездието чука по вратите им!!!
Представители на Викингите посетиха България с цел обединяване на всички патриотични движения в Европа!
Международно сътрудничество на Воински съюз "Васил Левски" с надправителствените Cyberpol и ECIPS!

НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Комитет за Национално Спасение „Васил Левски“
  - Дейност

Воински съюз "Васил Левски"
  - Структура, цели и задачи

Българско Народно Опълчение „Шипка“
  - История - Българското опълчение по време на Руско турската война
  - Цели и задачи
  - Македоно-одринско опълчение
  - Сръбско-българска война

Приятели и съюзници

Платформа
  - Геноцид над народа и неговото право и задължение на национална съпротива и въстание
  - Нелегитимната днешна власт
  - Партиите са незаконни и напълно излишни при истинската пряка демокрация и власт на народа
  - Закон за отговорността на властта пред Народа

Българска Народна Армия
  - Клетва
  - Минало
  - Настояще
  - Бъдеще
  - Цели и задачи
  - Структура
  - Численост
  - Въоръжение и екипировка
  - Разузнавателни органи
  - Унищожение на армията
  - Истината за унищожението 1
  - Истината за унищожението 2
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 1
  - Унищожение на ракетните ни комплекси 2

Военни училища
Научно изследователски институти и Конструкторски бюра
Военно промишлен комплекс
Министерство на Вътрешните работи
Българско Национално възраждане

Новини
Публикации
Дейност
Видео-архив
Плакати

Секретен бюлетин

Запиши се!
Подай сигнал!

Контакти

Принтирай


Публикации

!!! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО !!!

ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ ИЗОЛАТОРИ, ЗАБРАНЯВАТ СЕ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ПОДГОТВЯ СЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ЗАБРАНА НА РАЗПЛАЩАНЕТО В БРОЙ, МАСОВОТО ДЕНОНОЩНО СЛЕДЕНЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ... (натисни)



ВАЖНО! ЗА НЕЗАБАВНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!


ВАЖНО! ЗА НЕЗАБАВНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!

КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

Нека всички членове ме добавят към своите приятели и към групите в които членуват! Всички стари профили които използвахме както и всички публикации на щаба за тези години във отделните групи на фейса бяха изтрити от тази подла и престъпна политическа сган. По това ще познаете че идва краят на този престъпен юдеомасонски режим и всички престъпни партийни върхушки които вече 25 години разграбват, унищожават и разпродават страната и превърнаха народа ни в роби. Както казва народа - Змията винаги хапе най много преди да умре! Ще разберете че те винаги нападат тези от които наистина се страхуват, но нападат не открито и лице във лице а като страхливци, подло и в гръб. По информация от нашите съратници в системата на МВР тези подли чакали започнали да ми подготвят ареста и някои други техни мероприятия. Ако това се случи не се плашете, не се тревожете и не се разпръсквайте, а още повече сплотете бойните редици и преминете в настъпление. Аз не съм важен - ВАЖНО е общото народно дело и свободата на децата на България. Могат да арестуват, осъдят или убият един,двама, трима или десетина, но не могат да арестуват и избият целият български народ защото няма да им стигнат арестите и затворите и няма да има кого да управляват и грабят.

Историята и народа един ден ще съдят всички които са днешни съучастници на цялата тази престъпна политическа сган от всички партии която разграби страната и днес са се изправили срещу народа и децата си за да им бранят крадливите задници! Помнете че престъпниците са не само тези които са се окопали в правителството и парламента а и продажните ръководства на всички политически партии съществуващи в страната ни, които със своите действия или престъпно бездействие позволиха на тази алчна банда хиени да разграби и разруши България и превърне народа ни във вечни икономически роби. Те всички са виновни за поредната страшна национална катастрофа която преживява народа на България и всички вкупом излишни, вече станаха.

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ - в тези вече близо четири месечни протести и контра протести. Братя и сестри мои! Отворете си най после очите и спрете да пълзите и да се самозаблуждавате. Така ВИЕ не се борите за своята и на децата си СВОБОДА, ДОСТОЙНСТВО И БЪДЕЩЕ А манипулативно подведени от малките групи добре платени агенти на ръководствата на ГЕРБ, ДСБ, СДС, БСП, ДПС, Атака, България на гражданите и дори НФСБ / които за голям срам са се обединили с масона Слави Бинев от ГОРД / просто сте измамени и служите на техните цели. Едните от Вас без да искат помагат на тези които останаха извън парламента или властта, пак да я яхнат! А другите /участниците в контрапротестите/ помагат на тези които са узурпирали властта да си я запазят и продължат да оглозгват кокъла. Замислете се на кого всъщност служите и накъде ви водят тези фалшиви и подставени лидери. Погледнете истината в очите.Достатъчно е само да видите че ТЕЗИ дечица на Юда, не ви водят да протестирате пред централите на всички партии а само пред партийните централи на конкурентите на своите собствени спонсори.

Осъзнайте се! Спрете да служите на убийците на своят народ и деца които заедно и вкупом ви лъгаха и ограбваха през всичките тези години. Спрете да служите на тези които разрушиха икономиката и промишленоста на ващата мила страна, на тези които продадоха тайно нашите златни резерви,природни ресурси, банки и естественни монополи, на тези които прокудиха насила близо два милиона българи по света и превърнаха ВАС И ДЕЦАТА ВИ НАВЕКИ В ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ.

Излизайте и протестирайте, но с гордо вдигнати глави и ПРОТИВ ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ. Против ВСИЧКИ а не само против тези,или онези. Те всички са част от една и съща банда престъпници а само ви разиграват театър уж че се карат за да си запазят властта и богатствата натрупани за сметка на вашият труд, пот, кръв, сълзи и национални ресурси.

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ В МВР и всички правоохранителни и правораздавателни ведомства! Не служете на тази престъпна политическа сган защото тя ограби не само народа ви а и вашите собствени семейства, родина, деца и родители! Всички Вие добре помните след всяко поредно свое престъпление те винаги Ви принасят във жертва и изкарват виновни за своите собствени престъпления. Не се изправяйте срещу народа си, семействата и децата си, защото тези престъпници при първите истински прояви на народният гняв и предстоящо възмездие ще избягат при своите тлъсти банкови сметки в чужбина а ВАС ще оставят тук, за да плащате за техните ЧЕРНИ И ПРЕСТЪПНИ ДЕЛА. Ще ви захвърлят като непотребни парцали за да бъдете съдени тук, от народа. Бъдете достойни чеда на майка България а не бъдещи подсъдими пред съда на народа и Военните трибунали! Рано или късно българският народ ще се обедини и пробуди за да се изправи гордо пред лицето на тирана и тръгне на щурм, помитайки цялата тази престъпна банда крадци, агенти на чуждо влияние и убийци! Тогава ще дойде и вашият час за да покажете че сте достойни чеда на народа си. Вместо да използвате своите щитове и палки срещу народа, използвайте белезниците си за да арестувате и предадете в ръцете на Трибунала и Комитета за национално спасение всички властимеющи днешни престъпници! Само така ще изкупите своята вина и докажете верността си към народа и клетвата. Помнете че именно народа е този които ви плаща от своите данъци и коричката сух хляб на децата си , пенсиите и поредните заплати. Не се изправяйте срещу българските офицери, сержанти,войници и всички ваши братя и сестри по кръв, вяра, оръжие и дух които са тръгнали в бой за вашата и на народа си СВОБОДА, ДОСТОЙНСТВО, ЧЕСТ И БЪДЕЩЕ!

Не защитавайте с цената на своята или народната кръв, мазните охранени и лоясали задници на тази банда престъпници И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, нито на техните охранени вождове. Нали те са уж много смели - нека сами да се изправят и защитават с оръжие в ръка срещу този многострадален,отчаян, обезверен, безработен, ограбван ежедневно от банки и монополи но ВЕЛИК НАРОД. Нека ги видим кой колко струва? и на какво е готов за децата си! НИЕ НАРОДА - срещу тях престъпниците - МАМЕЩИ, ОГРАБВАЩИ И РАЗПРОДАВАЩИ ВЕЧЕ 25ГОДИНИ нашият НАРОД И ОТЕЧЕСТВО!

Не изпълнявайте заповеди които не сте получили от народа а от подставени лица и представители на тези временно узурпирали властта и парламента политически престъпници! Някои от тях дори не са българи! Помнете че: - Народа е единственият ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН И ПРЯК РАЗПОРЕДИТЕЛ с властта и ресурсите на България. НАРОДА а не тези алчни политически мърши и жалки плазмодии!

Вместо да се изправяте срещу народа и да се превръщате в мишена на народният гняв /както искат да ви подставят всички управници/ се обърнете кръгом и тръгнете в първите редици на въстаналите български граждани. Няма нито кой да ви спре, нито кои да ви съди за подобни постъпки. Дори някои да от Вас бъде уволнен то това ще е само за няколко дни,защото когато народа си върне властта то веднага ще бъдете върнати на работа и повишени в звание и длъжност, а тези които са ви уволнили ще бъдат заставени да ви изплатят нужните обезщетения от своите собствени джобове.

ОБРЪЩАМ СЕ И КЪМ ВСИЧКИ ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ ОТ СЛАВНАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ. Тези които вече сте в запаса или все още служите на своят народ и родина а не на временните правителства, партии и прокарваните от тях чужди нам, национални интереси. Времето за последният и най решителен„бой“ вече наближава братя по кръв, вяра, оръжие, достойнство и чест!Подгответе се за този съдбовен за всички нас и съдбата на Отечеството и народа ни, час! Почистете своето оръжие, изгладете своите униформи и се изпълнете с вяра и величавият боен дух на нашите славни предци! Надали ще ВИ се наложи да използвате оръжие. Достатъчно ще бъде да стройте своите железни карета от роти,батальони, полкове и бригади от запасни и действащи БЪЛГАРСКИ ВОИНИ в центъра на София. Спомнете си, че НИЕ НЕ СМЕ РОБИ а славни и страшни в своята ярост, боен транс и непредотвратимо възмездие,наследници на Велика България! Не се молете и не пълзете на колене пред враговете на своят народ! Не НИЕ тях а те НАС трябва и ще бъзат заставени да молят за прошка, съд и пощада. За разлика от продажните и престъпни български политици подло и предателски унищожили българската армия, никои от Вас все още не е опетнил своята съвест, чест и пагон. А ако има такива които са ги продали или страхливо дезертират от полето на боя, нека имат поне доблестта и честта сами да си теглят куршума или да изкупят позора на безчестието поне със кръвта си. Не опозорявайте своите деца и внуци с позора на страха, предателството на клетвата и безчестието. Не оставяйте жените и децата ви да воюват с врага по улиците и площадите на Родината. Не е работа на децата и жените на България да воюват за свобода и достоен живот а на НАС - мъжете и бащите им. Бъдете достойни за тази велико право и свещена чест да си изпълните дълга и се сражавате за свободата на своят многострадален народ и велика Родина!

УВАЖАЕМИ СЪРАТНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ! ГОРДИ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ! ВСИЧКИ НИЕ, ЗАЕДНО И ЩЕ ИЗМИНЕМ ВСЯКА ЕДНА КРАЧКА ПО ПЪТЯ КЪМ СВОБОДАТА И НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ! ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СРАЖАВАМЕ С ВРАГОВЕТЕ НА СВОЯТ НАРОД И ЗАЕДНО ИЛИ ЩЕ ГИ ПОБЕДИМ И СЪКРУШИМ И ИЗХВЪРЛИМ НАВЕКИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА ИЛИ ПОНЕ ЩЕ УМРЕМ КАТО МЪЖЕ А НЕ ОПОЗОРЕНИ И СТРАХЛИВИ БАБИ И МЪРШИ!
Няма за какво да се заблуждаваме. Някои от тези престъпни боклуци като Николай Младенов, Соломон Паси, Цветан Цветанов, Бойко Борисов, Надежда Нейнски, Росеен Плевнелиев които запалиха войната срещу народа на Сирия са все още сред нас. Именно те уреждаха и провеждаха по поръчение на чуждите спецслужби още преди две години срещите на главорезите от така наречената уж Свободна сирийаска армия в София и договаряха тяхното сътрудничество със Израел а сега искат да ни вкарат и във война. С помощта и на Турция ни натресоха хиляди невинни емигранти и призовават за военна агресия срещу народа на една независима страна. Вижте добре какви са тези подкрепяни от тях борци за свобода и демокрация - http://www.youtube.com/watch?v=0f4Xim15tvQи на какви зверства са способни. Разберете че искат същото да запалят и във нашата мила Родина за да изтребят народа ни.
Призовават отново да бъдат изпратени на смърт хиляди от децата на България докато те пак ще си останат във луксозните къщи да си броят милионите които откраднаха на нашият гръб и тридесетте сребърника които получиха от САЩ и Израел. Ако искаме да си спасим народа и страната ще трябва да се освободим от подобни предатели. Решението на въпроса със сирийските бежанци уважаеми приятели не е на българската граница а във София. Бежанците бягат от смърта и насилието запалено от нашите родни предатели, които правят същото и с народа ни и служат на интересите на Израел, САЩ, Турция, Катар, Саудитска Арабия и още няколко западни и арабски страни.Поради това бързо трябва да ги спрем и да си спасиме народа и си освободим и възродим страната. Иначе утре смърта и насилието ще нахлуят и в нашите мирни домове и ще отнесат със себе си вашите и така гладни, обречени от политиците на смърт и безработни семейства.

НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ! ДВА ПЪТИ СМЪРТ НЯМА А ОТ ЕДНАТА, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГАМЕ.
ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СЕ МРЕ. АКО НЯКОИ ОТ НАС ЗАГИНЕ ЗА В БОЙ ЗА СВОБОДАТА НА СВОЯТ НАРОД ЩЕ ВПЕЧАТА НАВЕКИ СВОЕТО ИМЕ КАТО ГЕРОЙ В ЗЛАТНИТЕ СТРАНИЦИ НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ! ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ НАШИ СЪРАТНИЦИ И ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА! С ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЕ ТОВА КОИТО НИ ЖЕЛАЯТ НАШИТЕ ВРАГОВЕ И ПРОТИВНИЦИ А ТОВА КОЕТО НИ Е ПИСАЛ ОНЯ ТАМ ГОРЕ, И НИЕ САМИ СМЕ ЗАСЛУЖИЛИ СЪС ДЕЛАТА СИ.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ТОЗИ ВЕЛИК И СЛАВЕН ЧАС В КОИТО КЛЕТВАТА И ДЪЛГА СКОРО ЩЕ НИ ПРИЗОВАТ ОТНОВО НА БРАН! ПРИВЛЕЧЕТЕ И ОБЕДИНЕТЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ - УМНИТЕ, РОДОЛЮБИВИТЕ,БЕДНИТЕ И НАЙ ДОСТОЙНИТЕ ОТ ВСИЧКИТЕ СВОИ ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ! СКОРО ЩЕ ЧУЕТЕ СИГНАЛА ЗА ЩУРМ НА САТАНИНСКОТО ЛЕГОВИЩЕ. ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ЕДИННИ И ДОСТОЙНИ И ДА ДЕЙСТВАТЕ СИНХРОННО САМО ПРИ ЗЕЛЕН СИГНАЛ НА СВЕТОФАРА!

С началото на първите арести временно узурпиралите властта и парламента политически мърши може и сами да ви дадат сигнала за ОБЩОБЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ВЪСТАНИЕ! ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!

КОГАТО ПРЕМИНЕМ В НАСТЪПЛЕНИЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:

БЪДЕТЕ ГОРДИ, ДОСТОЙНИ И ЖЕЛЕЗНИ БЪЛГАРСКИ ВОИНИ И НАЙ ВЕЧЕ СБОБОДНИ А НЕ БЕЗПРАВНИ И ВЕЧНИ ТЕХНИ РОБИ!

ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО, ВОЛЯ, ДИСЦИПЛИНА И ЧЕСТ ЗА ДА ДОВЕДЕТЕ ДО КРАЙ СВЯТОТО НАРОДНО ДЕЛО!

ПАЗЕТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ЗАЩОТО ТЕ СЪЩО СА ЧАСТ ОТ ТОЗИ НАРОД, НАШИ ДЕЦА, БРАТЯ, СЕСТРИ И СЪРАТНИЦИ!

ПАЗЕТЕ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ЗАЩОТО ТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ СТРАНА И ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПАСЕНИ ДОРИ С ЦЕНАТА НА НАШИЯТ СОБСТВЕН ЖИВОТ ЗА ДА ВЪЗРОДЯТ ОТНОВО БЪЛГАРИЯ!

НЕ РУШЕТЕ НИЩО, ЗАЩОТО ВСИЧКО ТОВА Е НА НАРОДА НИ И ЩЕ СЕ НАЛОЖИ САМИ ДА СИ ГО ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ!

БЪДЕТЕ БЕЗЖАЛОСТНИ КЪМ ВСЯКАКВИ ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ,МАРОДЕРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ! ВСЕКИ КОИТО ОПЕТНИ ИМЕТО БЪЛГАРИН, НАШАТА ЧЕСТ ИЛИ ВЕЛИКО ДЕЛО СЪС СВОИТЕ МЕРЗКИ ПОСТЪПКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН ИЛИ ОСЪДЕН НЕЗАБАВНО И БЕЗЖАЛОСТНО

ОБИЧАЙТЕ БЕЗУМНО СВОЯТ РОД, НАРОД И ВЕЛИКА РОДИНА -ТЕ СА СЛЪНЦЕТО, ВЪЗДУХА И ЖИВОТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!

ПОМНЕТЕ - НИЕ НЕ СЕ СРАЖАВАМЕ ЗА ВЛАСТ, ДЛЪЖНОСТИ И ПАРИ А ЗА СВОБОДАТА, ДОСТОЙНСТВОТО И БЪДЕЩЕТО НА СВОЯТ НАРОД, ВЕЛИКО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО!

ГОСПОД БОГ ЩЕ НИ ДАРИ СВОБОДА И ПОБЕДА САМО АКО И НИЕ СЕ СРАЖАВАМЕ ДОСТОЙНО А НЕ СТОИМ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ И ПОКОРНО НАВЕДЕНИ ГЛАВИ!

ВРЕМЕТО ВЕЧЕ НАБЛИЖАВА!

САМО ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ, ПРОБУДЕНИ И ОБИЧАЩИ РОДИНАТА БЪЛГАРИ, МОЖЕМ В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ ДА СИ ОСВОБОДИМ СТРАНАТА И СПАСИМ НАРОДА И ОТЕЧЕСТВОТО. МОЖЕМ НАВЕКИ ДА РЕШИМ И ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ПРЕД КОИТО НИ ИЗПРАВИХА НАШИТЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ. НЕЩАТА ЩЕ СЕ РЕШАТ ОКОНЧАТЕЛНО НА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ НА СОФИЯ А НЕ НА ГРАНИЦАТА КАКТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ЗАБЛУДЯТ И ИЗМАМЯТ, ПОМНЕТЕ ДОБРЕ – НА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ НА СОФИЯ. ТАМ КЪДЕТО СА СЕ ОКОПАЛИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО РАЗГРАБИХА И РАЗПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ!ТЕЗИ КОИТО ВИ МАМЯТ И ДЕРАТ ВЕЧЕ ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ. ТЕЗИ КОИТО ОКРАДОХА И РАЗПРОДАДОХА НА ЧУЖДЕНЦИ ДОРИ ВАШАТА СВЕЩЕННА ЗЕМЯ И РОДИНА . А после сами ще си затворим границите за всякакви чужди войски и банди и ще възстановим гранични войски и армията и икономиката на България. Ще си възродим в ускорени темпове икономиката, финансовата система, промишлеността, селското стопанство,фундаменталната наука, образованието и здравеопазването. За да живеем в мир и възродим ускорено страната си и я превърнем в земен рай. На нас не ни трябват войни и насилие. НИЕ, не искаме чуждите богатства и земи а само да си върнем това което ни отнеха и заграбиха заедно със достойнството, спокойствието,свободата и бъдещето на ДЕЦАТА СИ!

Българийо мила, земя на герои, СЛАВА, ВЕЧНА СЛАВА НА ЧЕДАТА ТВОИ!

ПРИГОТВЕТЕ СЕ!

нач. щаб подп. Валтер

поддържайте връзка със щаба само на пощенските ни кутии и скайп логини поради това че профилите ни бяха блокирани! Истината вече им боде очите а това пред което им предстои да си изправят ги плаши до смърт!

За контакти с щаба:
Vasil-Levski-Armya@hushmail.com,
SvobodnaBulgaria@hushmail.com,
VDVSpecnaz@gmail.com
Skype: ValterSpecnaz, LegyaSerbia
Военен съюз - https://www.facebook.com/groups/MILITARUUNION/
БНО Шипка - https://www.facebook.com/pages/Българско-Народно-Опълчение-Шипка/478675875543125

ПП. Разпространете в групите и застанете в редиците на Българското народно опълчение. Когато един народ и обединен той е непобедим!
Глас народен: Глас божи

С хиляди ножа
прободен
народ -
затъпен
унижен
по-нищ и от просяк,
останал
без мозък
без нерви -
въстана
из мрака тревожен
на своя живот
- и писа със своите кърви:
СВОБОДЕН!


СПОДЕЛИ СРЕД ПРИЯТЕЛИ И В ГРУПИТЕ, ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВО СЕ СЛУЧВА !!!

        


Линк към видео

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение
за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

За нуждите за обучението и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за: униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение; транспорт и комуникации; наеми на спортни зали и стрелбища; наем на спортното оръжие и цената на боеприпасите в стрелбищата; заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции, които изпращаме на обучение във водещите учебни заведения и тренировъчни бази и центрове в чужбина; инструктори; знамена, печатни материали, шеврони за униформите, барети, кокарди; и т.н.

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът"

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА БЪЛГАРСКИ Воински съюз "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" И БНД "ШИПКА"

1. Ускорено Българско Национално възраждане в условията на мобилизационен режим и самоуправление (истинска демокрация чрез референдуми) на народа!
2. Обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, без разделение заради партийни, религиозни, етнически и социални различия.
3. Защита на българските национални идеали, на териториална цялост, независимост, стабилност и суверенитет на българската държава.
4. Защита на свободата, правата, живота, спокойствието, достойнството и бъдещето на всички български граждани.
5. Защита на мира, социалните права, историческа памет, духовност, култура и просперитет на всички български граждани а също така ускорена реализация на Новото Българско Национално Възраждане.
6. Защита на интересите и правата на военнослужещите от българската армия, служителите в МВР и всички право охранителни и правораздавателни органи, ведомства и агенции.
7. Подпомагане на Въоръжените Сили на България при всяка форма на външна агресия и враждебни на интересите на българската държавност и ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН – НАРОДА престъпни по своята същност посегателства или действия от страна на агентите на чуждата пета колона проникнала в държавните структури.
8. Предотвратяване на всяка враждебна за страната и народа ни дейност от страна на чужди спец. служби и техните вътрешни агенти на влияние, вербувани сред родните политици, министри и други високопоставени лица като: държавна измяна, шпионаж, предателство, икономически, организационни и финансови саботажи, диверсии и всички други подобни и пагубни за страната ни престъпни техни действия.
9. Противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна, предателство, вредителство, саботаж, диверсии (включително икономически, финансови, военни и организационни такива) от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната (Президент, министри, партийни лидери и депутати, временно назначени от народа на съответни длъжности).
10. Просвещение, пробуждане, обединение на ресурсите и възможностите, координация и ръководство на действията на всички родолюбиви български граждани и на всички членове, съратници, доброволци и симпатизанти в национален и международен мащаб.

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Линк към видео

С всeки ден БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ "Шипка" и Воински Съюз Васил Левски расте и натрупва все по-голяма сила.Независимо от провокациите и продължаващите репресии срещу наши членове, битката продължава, и ще продължи до ПОБЕДАТА. ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ НАРОДА СИЛЕН!!!

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ”ШИПКА” и ВОЙНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
След проведените срещи по градове и независимо от интензивните провокации през последните дни ви обявяваме новите райони на покритие!!!
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: +359 886 191 404

БАНКЯ
БУРГАС
ВАРНА
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ВЕЛИНГРАД
ВИДИН
ВИДИН/ДУНАВЦИ
ДИМИТРОВГРАД
ДОБРИЧ
ИСПАНИЯ
КНЕЖА
КОЗЛОДУЙ
ЛОВЕЧ
ПАВЛИКЕНИ
ПАЗАРДЖИК
ПЛЕВЕН
ПЛОВДИВ
РУСЕ
СОФИЯ
СОФИЯ - Павлово и Овча Купел
СТАРА ЗАГОРА
ТРЯВНА
ШУМЕН
с. Поликраище
с.ЦОНЕВО

АМЕРИКА
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
ЧЕХИЯ
ЧЕХИЯ - Прага



Публикувано на: 2015-10-18 04:10:44